Bazen günde 3 5 külot değiştirir oldumayy yemin ediyorum depend kulodu kullanmaya baslicam bu gidisle
Süt ürünleri çok tüketmiyor musun acaba canım? Maden suyu da iyi geliyor diyorlar ağrılara günde bir Beypazarı tüketmek iyi aslında magnezyum içindeKızlar ağrılarıma yeni ağrı eklendi diz kapaklarım ağrıyor ve gerçekten aşırı derecede çok ağrıyor
Aynn canim yedim bakalım inşallah faydası olmuşturAyniymis benimkiyle sende beslenmeni arttirsaydin canimm
Yaklaşık 1 haftadır bende de başladı şu huzursuz bacak sendromu dedikleri galiba ayaklarımı sürekli haraket ettirmek istiyorum geceleri dizlerimin agrısı yüzünden uyuyamıyorumKızlar ağrılarıma yeni ağrı eklendi diz kapaklarım ağrıyor ve gerçekten aşırı derecede çok ağrıyor
Tüketiyorım aslında hareketsizlikten mi böyle oldu acabaSüt ürünleri çok tüketmiyor musun acaba canım? Maden suyu da iyi geliyor diyorlar ağrılara günde bir Beypazarı tüketmek iyi aslında magnezyum içinde
Ods olabilir sanki diz kapağımın içi gacur gıcır ediyormuş gibiYaklaşık 1 haftadır bende de başladı şu huzursuz bacak sendromu dedikleri galiba ayaklarımı sürekli haraket ettirmek istiyorum geceleri dizlerimin agrısı yüzünden uyuyamıyorum
Ayak ağrıları benim bayadır varKızlar ağrılarıma yeni ağrı eklendi diz kapaklarım ağrıyor ve gerçekten aşırı derecede çok ağrıyor
Tüketiyorım aslında hareketsizlikten mi böyle oldu acaba
Ods olabilir sanki diz kapağımın içi gacur gıcır ediyormuş gibi
Eşim şuanda dans gibi yatıyor asla yapmazAyak ağrıları benim bayadır varhatta şu an bile ağrıyor masaj biraz iyi geliyor ben eşime zar zor yaptırıyorum.. Yapacak biri varsa masaj yapsınlar canım
Sabır edelim az daha güzel günler yakında diyeceğim amaEvet benimde aynı haraket etmeden bile sanki kemiklerim birbirine değiyor ve gerçekten hiçbir şey işe yaramıyor eşim masaj yapıyor sıcak soğuk uyguluyorum yok öyle aradan uyudum uyudum yoksa sabahlatıyor
Dün bende tıpkı öyleydim canım ya dinlenince gece boyu geçti ağrım şükür dinlen güzelce yorma kendiniAy kızlar ben bittim bugün temizliğe kadın çağırdım kız kardeşim ben üçümüz cam kapı perde kanepe yerler duvarlar tuvalet banyo mutfak dolapları Allah ne verdiyse yaptık bitirip serdik ama ben bittim ya böyle bel ağrısı hayatımda görmedimuzandiktan sonra kalktım yatağıma tutuna tutuna geldim korkunç bir ağrı normalde kıpır kıpır olan bebişim sanki hiç hali yokmuş gibi çok nadir hareket ediyo oda çok çok az
canim korkma , bir 24 saat fln az hareket edicektir , karnin da sertlesebilir. ben her yoruldugumda aynilari oluyorAy kızlar ben bittim bugün temizliğe kadın çağırdım kız kardeşim ben üçümüz cam kapı perde kanepe yerler duvarlar tuvalet banyo mutfak dolapları Allah ne verdiyse yaptık bitirip serdik ama ben bittim ya böyle bel ağrısı hayatımda görmedimuzandiktan sonra kalktım yatağıma tutuna tutuna geldim korkunç bir ağrı normalde kıpır kıpır olan bebişim sanki hiç hali yokmuş gibi çok nadir hareket ediyo oda çok çok az
Ayyy bende 30 un altına düştüm. Günlük hurmalara başladım. Meryem ana otu bende de var.Ay evet yaa çok heyecanlı bugün aktara geldim ahududu yapraği, Kudüs hurması, Meryem Ana otu aldımÇarşamba başlıyorum görevlerime artık ne zaman gelirse minişim
Evet bizde de var, banyoda ilk zamanlar lazım olabilirBiz elektrikli ısıtıcı da aldık her ihtimale karşı banyosunu falan yaptırırken lazım olur
Ellerine sağlık canım çok güzel, herşeyden öte anlamlı. Keşke bende yapabilsem ama o motifi bırak yaptığın deseni bile bilmiyorumBen de pinterest ve youtubedan birsuru video izleyerek cikardim. Ornek zor degil ama hazir olculeri olmamasi kısmı yorucu oldu sadece.
Biri az bişey büyük gibi geliyor galiba bu ayağı diyorum bende, şimdilik bu kadaraynen ya , bazen karnimin sag kisminda tepecik oluyorama el ayak ayrimi yapamiyorum daha
Yorgandan bende vazgeçtim ama burası soğuk bizim. Hava durumunda söylenenden daha soğuk oluyor hissedilen. Kış ayları da uzun sürüyor. Bide komşular her zaman yakmıyor doğalgaz. Kombili evlerin kötü tarafı bu. Biraz işi sıkı tutmak istememin sebebi bunlar. Kocaelini biliyorum, akrabalarım orada. Tedbirimi alayım da geridi Allah kerim. Sıkı sıkı örtmem zaten ama muhtemelen senden bir tık kalın giydiririm.Herkes böyle söyleyince kendimi sorguluyorum resmen
Yorgan zaten en azından 2 yaşına kadar kullanmam diye bakmadım bile. Ağır olur çünkü. Kar falan yağmadığı sürece zıbın+tulum üstüne penye battaniye ile yarım kundak yapmayı planlıyorum. Şuan hala (Kocaeli) evde kısa kollu ile geziyorum ve gece pile örtüyorum yani benden 1 kat fazla giymesi gerekiyorsa gayet yeterli gelir.
Kar falan yağmaya başladığında ocak/şubat gibi zaten birazcık kendini toparlamış olacak. O zaman uzun kollu zıbın + tulum üstüne örgü battaniye kullanırım. İhtiyaç duyarsam uyku tulumu bakarım belki. Ancak dışarının derecesine göre değil içeriye göre giydireceğiz sonuçta.
Bir de bebekleri soğuk değil sıcak hasta ediyor gerçekten. Park yatak aldım ve yatak odasında yatacak. Ben yatak odasının peteğini bile kapatmayı düşünüyorum havayı kurutmasın diye. Kapı mecbur açık evde kediler var, koridordaki sıcaklık oda için gayet yeterli olur. Bebeklerin kan dolaşımı bizden daha hızlı yani aslında daha çok üşümelerine imkan yok
Bugün baksrken bübchen şampuanın 29,99 a indiğini gördüm ondan aldım. Ona da çok iyi diyorlardı. Umarım pişman olmam. En kötü kendim kullanırımYoktur bence de
Haberleselik canim:) Ya acaba bi cozumu yok mu bunlqrin bas asagi ppzisyon almasina :))Sana dediklerinin aynısını bugün bana da dedi:))) ama serum vermedi bana 2 hafta daha dayansın inşallah dedi
Ay geçer inşaAllah ya korkunç birşey çünkü bugün yataktan sağa sola dönmek daha bir işkence sankiDün bende tıpkı öyleydim canım ya dinlenince gece boyu geçti ağrım şükür dinlen güzelce yorma kendini
Öylemi ilk defa oluyo normalde çok hareketli olunca şaşırdım böyle sessiz kalmasına. Bekleyelim bakalım normale döner inşaAllah prensesimcanim korkma , bir 24 saat fln az hareket edicektir , karnin da sertlesebilir. ben her yoruldugumda aynilari oluyor
O kdr normal ki... ben de hep bebegi arabada unutuyorumRüyadan uyandım şimdi , bana göre kabus gerçi. Bebişim doğmuş ilk banyosunu yaptıracağım hiç biseyi hazırlamamisim önceden. Bebek çıplak ben su ısıtmaya çalışıyorum, ısıttım yıkadım havlu ayarlamamisim ben havlu ararken kuzumun ayakları buz gibi oldu. Çorap bulamadım sonra koşuyorum ama deli gibi koşarken de ağlıyorum ben nasıl bir anneyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?