Bilincaltimizda neler dönüyorO kdr normal ki... ben de hep bebegi arabada unutuyorumAllahim ufacik bebek nasil bırakırım sık sık emmesi gerekirdi kesin bisey olmuştur nasil yaparsin bunu sanki bilmiyosun bebek bakmayi diye kendime kizip duruyorum. Sonra bi bakiyorum bebenin keyfi yerinde... hayirlisiyla doguralim da o zmn bunlari unutmak ne mumkun
Bakamazsam diye düşündüğün kafan da kurduğun için büyük ihtimalle o rüyalar doğduktan sonra annelik otomatik yükleniyor rahat ol kafana da takma her cocugun annesi kendine iyiRüyadan uyandım şimdi , bana göre kabus gerçi. Bebişim doğmuş ilk banyosunu yaptıracağım hiç biseyi hazırlamamisim önceden. Bebek çıplak ben su ısıtmaya çalışıyorum, ısıttım yıkadım havlu ayarlamamisim ben havlu ararken kuzumun ayakları buz gibi oldu. Çorap bulamadım sonra koşuyorum ama deli gibi koşarken de ağlıyorum ben nasıl bir anneyim diye
sola dogru yat uzan dinlen bol bol ve su ic canimÖylemi ilk defa oluyo normalde çok hareketli olunca şaşırdım böyle sessiz kalmasına. Bekleyelim bakalım normale döner inşaAllah prensesim
oo ben kac kere emzirmeyi unuttugumu fln gordumRüyadan uyandım şimdi , bana göre kabus gerçi. Bebişim doğmuş ilk banyosunu yaptıracağım hiç biseyi hazırlamamisim önceden. Bebek çıplak ben su ısıtmaya çalışıyorum, ısıttım yıkadım havlu ayarlamamisim ben havlu ararken kuzumun ayakları buz gibi oldu. Çorap bulamadım sonra koşuyorum ama deli gibi koşarken de ağlıyorum ben nasıl bir anneyim diye
İns canimmmAynn canim
Aynn canim yedim bakalım inşallah faydası olmuştur
Biraz fazla takıyorum galiba annem de öyle dedi ki annem benden fenadir o bile bana çok evham yapma diyor.Bakamazsam diye düşündüğün kafan da kurduğun için büyük ihtimalle o rüyalar doğduktan sonra annelik otomatik yükleniyor rahat ol kafana da takma her cocugun annesi kendine iyi
Ahah ay bu rüyalarsola dogru yat uzan dinlen bol bol ve su ic canim
oo ben kac kere emzirmeyi unuttugumu fln gordum
Hele gecen gun yatagimda erkek bebek gordumbenim ki kiz hemde kac kere gosterdi ultroson da
Bazı ebeler veya doktorlar elle çocuklari döndürüyor hiç duydunuz mu?Kizlar sabah kontrolum vardi Nst.de biraz sanci cikinca serum verdi doktor sonra tekrar nst cekti bu kez cikmadi sukur ama korktum yaa. 2800 gr olmuş maşallah cok iyi dedi tombik mi olcak acaba kuzum :))) Alt muayene yapti sanci cikinca acilma yok dedi ama hala baş asagi degil kerata. Suyu cok iyi belki döner bakalim bekliycez dedi. Donmezse 38. Haftan bitince sezeryan olman gerekir dedi. Ay ilki normaldi ama hayirlisi...
Yedim içtim yattım ama eski hareketi yok çok az Allahım yaa onun iyi olduğuna emin olmam için yine herzaman ki gibi kıpır kıpır olması lazım içim rahat etmeyecek yoksasola dogru yat uzan dinlen bol bol ve su ic canim
oo ben kac kere emzirmeyi unuttugumu fln gordum
Hele gecen gun yatagimda erkek bebek gordumbenim ki kiz hemde kac kere gosterdi ultroson da
benim bir arkadasima yapicaklardi amaBazı ebeler veya doktorlar elle çocuklari döndürüyor hiç duydunuz mu?
olucak kuzum ama zaman alicakYedim içtim yattım ama eski hareketi yok çok az Allahım yaa onun iyi olduğuna emin olmam için yine herzaman ki gibi kıpır kıpır olması lazım içim rahat etmeyecek yoksa
soğuk pres uygulaması varHaberleselik canim:) Ya acaba bi cozumu yok mu bunlqrin bas asagi ppzisyon almasina :))
benim arkadaşımda yaptırdı oda dedi canın çok yanıyor diye ama benim kordon sorunum olmasa kesin yaptırırdım sırf bebek dönmedi diye sezeryan olmaktan iyidir bencebenim bir arkadasima yapicaklardi ama
cok acili bir islemmis. Allahtan bebegi dondu kendiliginden
canim belli de olmuyor, baska seyler oluyor gene sezeryan olabiliyorsun.benim arkadaşımda yaptırdı oda dedi canın çok yanıyor diye ama benim kordon sorunum olmasa kesin yaptırırdım sırf bebek dönmedi diye sezeryan olmaktan iyidir bence
ben duydum ama çok tehlikeli canım. bebeğe zarar verme riski var. Allah korusunBazı ebeler veya doktorlar elle çocuklari döndürüyor hiç duydunuz mu?
Neden her türlü risk oluşturabilecek şeyleri arastiriyorsunuz ama sezeryan cok kotu geliyorBazı ebeler veya doktorlar elle çocuklari döndürüyor hiç duydunuz mu?
Oyy masallahgünaydın kızlaar 36+1 olduk bugün. benimde görüş günüm cumartesi. hemen gelsin istiyorum. minnoşum yüzünü göstermiyor aylardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?