2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bilincaltimizda neler dönüyor iiy

Bakamazsam diye düşündüğün kafan da kurduğun için büyük ihtimalle o rüyalar doğduktan sonra annelik otomatik yükleniyor rahat ol kafana da takma her cocugun annesi kendine iyi

Öylemi ilk defa oluyo normalde çok hareketli olunca şaşırdım böyle sessiz kalmasına. Bekleyelim bakalım normale döner inşaAllah prensesim
sola dogru yat uzan dinlen bol bol ve su ic canim
oo ben kac kere emzirmeyi unuttugumu fln gordum
Hele gecen gun yatagimda erkek bebek gordumbenim ki kiz hemde kac kere gosterdi ultroson da

Günaydın kızlar. Dün iyi ki kışlıkları çıkarmışım dedim evin içi iyice soğuk olmaya başladı sabahaları kat kat giyindim hasta olurum diye korkuyorum son anda

Reactions: 11K
Bakamazsam diye düşündüğün kafan da kurduğun için büyük ihtimalle o rüyalar doğduktan sonra annelik otomatik yükleniyor rahat ol kafana da takma her cocugun annesi kendine iyi
Biraz fazla takıyorum galiba annem de öyle dedi ki annem benden fenadir o bile bana çok evham yapma diyor.

Hele gecen gun yatagimda erkek bebek gordumbenim ki kiz hemde kac kere gosterdi ultroson da
Ahah ay bu rüyalar sağ salim kavussak da huzura ersek

Bazı ebeler veya doktorlar elle çocuklari döndürüyor hiç duydunuz mu?

Yedim içtim yattım ama eski hareketi yok çok az Allahım yaa onun iyi olduğuna emin olmam için yine herzaman ki gibi kıpır kıpır olması lazım içim rahat etmeyecek yoksa

benim bir arkadasima yapicaklardi ama
cok acili bir islemmis. Allahtan bebegi dondu kendiliginden
benim arkadaşımda yaptırdı oda dedi canın çok yanıyor diye ama benim kordon sorunum olmasa kesin yaptırırdım sırf bebek dönmedi diye sezeryan olmaktan iyidir bence

benim arkadaşımda yaptırdı oda dedi canın çok yanıyor diye ama benim kordon sorunum olmasa kesin yaptırırdım sırf bebek dönmedi diye sezeryan olmaktan iyidir bence
canim belli de olmuyor, baska seyler oluyor gene sezeryan olabiliyorsun.
dedigim arkadasimin bebegi dondu ama plesanta islevinu yitirmis acil sezeryana aldilar. Inan hic belli olmuyor

Bazı ebeler veya doktorlar elle çocuklari döndürüyor hiç duydunuz mu?
Neden her türlü risk oluşturabilecek şeyleri arastiriyorsunuz ama sezeryan cok kotu geliyor
Ne önemi var ki bebegin saglikla geldikten sonra
Lütfen böyle şeylere inanmayın başkasında ise yarasa bile sizin bebege zarar verebilir
Nasil geldiğinin bir önemi yok bırakın bebeğiniz kendisi seçsin bu kadar takmayın gercekten iyi olsun yeter ki
Etrafımda kim illa normal dogum diye tutturduysa sonu sezeryan oldu kardeşim bile israrla normal doğum diye tutturdu dünyanın sancısı cekti bebek gelmedi son dakika sezeryana alin diye bağırdı meğerse bebegin basi yamuk geliyormuş biraz daha zorlasaydi bebeğini kaybedebilirdi saçma takıntı yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…