2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın güzel anneler geceleri çok terliyorum artık uykularım yarım yamalak zaten dün proluton iğnemi yaptırdım iğneden sonra belim ve kalçalarım çok ağrıyor. Bugün 34.haftayı doldurduk Allahın izni ile inşallah en az 3 hafta daha durur kızçe

Gunaydinlar
Uyuyamadigim bir geceden ağırlıktan ve yan bile yatamamaktan
Sanirim gittikce zorlaşıyor
38 e kalabilecek miyim emin değilim
Son zamanlar cidden cok zor dönemiyosun karnın içi acıyo cocuk bi tarafa yığılıyo yattığın taraf uyusuyo suan 39 u dolduruyorum bide beni düşün ne hallerdeyim günaydın canım bu arada ben de normal dogum cok istedim oglumda nasip olmadı bunda istiyorum insallah nasip olur ha olur da olmadı bebeğimden kıymetli değil mühim olan 9 ay zorla tasıdığım yavrumu sağlıkla kucagıma almak sonu ne olursa olsun kafam da Boyle düşünüyorum normale odaklıyım ama olur ki ters gitti bısey sezeryan oldum sonuc da yavrum sağ salim her türlü doğmuş olcak geliş şekline onun sağlığı kendi karar verecek ne kadar plan yaparsak yapalım Boyle düşünüyorum

benim kendi bebegimi birakip, baska bir bebek alip hastaneden cikma ruyam kadar efsane olmus. Agla agla fenalik geciriyordum. niyeyse benim de ruyalarim birseyleri eksik yapma, yeterli olamama uzerine kurulu. Acaba beynimiz hep alarmda olalim diye evvelden bizi mi hazirliyor?

Selamlar, ben su markaya bakiyorum. Mababy (www.mababyturkey.com) . Bir arkadasimda gormustum, Turkiye'de uretiliyor, organik ve Avrupa'da vs de satiliyormus. Esime sectirecegim modeli, 9 ay ben tasidim, artik o da bir 9 ay tasir
Bende chicco ve babalinbaby bakıyorum her yöne diye. Ama fiyatlar uçmuşş

Günaydın kızlar, bugün bizim de görüş günü hatta belki son görüş günümüzdür diyorum belki artık bebişkolarla kavuşacağızdır diğer görüşe kadar yada doktor amca gün verecektir artık doğum için. 36. Haftaya girdik ikizler için kötü haftalar değiller ama kilo bekliyoruz işte dua edin de kilo almış olsunlar güzelce artık biri diyaframda biri mesane üstünde gündüz bile zorluyorlar çociklerim.
İnşallah her birimiz sağlıkla kavuşalım ister vajinal doğumla ister sezeryan ile bunun normali anormali olduğunu düşünmüyorum en sonunda her birimiz bağrımıza bastıktan sonra

Maşallah kuzucuklara ne güzel haftalara kadar geldiler bundan sonra hiç korkma almaları gereken kiloyu dışarıda da alırlar hemen

çok güzel haftaya geldiler canım, kiloda yeteri kadar almışlardır bence öyle hissediyorum:) tabiki doğumun normali anormali yok. sağlıkla gelsinler kuzular

Günaydın kızlar, banyo demişken biz bu bebişleri yıkadığımız suları önce kaynatıp sonra soğutacak mıyız? Yoksa klasik duştan sıcak su doldurup mu yıkayacağız?
Hiç etrafım da kaynatıp soğutan görmedim. Ben normal su ile duş aldıracağım. Sonuç olarak bizim yaşadığımız dünya da yaşayacaklar

Yok canım düşündüğün için oluyo o senin bebeğin ona senden başka kimse senin kadar iyi bakamaz önce bunu beynine yer ettir benim ikinci evladım ilk evladım da ne zorluklar cektim ağladım zırladım depresyonu tam 1 sene yasadım cunku oglum gercekten cok zor bi bebekti kim baktı büyüttü ben ne olursa olsun ona iyi bakacak tek kişi sensin
hersey inanilmaz pahalanmis. iki nevresim takimi , 4 tane de yastik alayim dedim eve, fenaydi fiyatlar. Simdi yikanabilir hali bakiyorum, onlar da ucmus.
Ney ucuz ki canım öyle her sey sımdı de migros süt vermiyo 3 tane den fazla kafayı yediler bi ara yağ sonra seker sonra salca sımdı de süt
Günaydın kızlar, banyo demişken biz bu bebişleri yıkadığımız suları önce kaynatıp sonra soğutacak mıyız? Yoksa klasik duştan sıcak su doldurup mu yıkayacağız?
Yok canım göbeği düşüne kadar yıkamayın diyolar göbek düşünce normal ılık suyla dirseğinin dayandığı kadar yıkıyorsun kaynatıp sogutmaya gerek yok onu yazın mama hazırlarken yapardım ben

Kızlar şu an hastanedeyim bebeğimi görmeye geldim ama yüzünü göstermiyor bebek aşağı inmeye başlamış suyum azalmış 40. Haftaya kadar yetmedi lazım dedi. Deveci armudu ve havuç suyu önerdi ki ben günlük 3 litre su içen biriyim. Arttır dedi. Kolastazim de yokmuş. Boşuma panik olup canımı sıkmışım. Kasıklarıma ani ağrılar giriyordu idrar tahlili istedi şu an nst deyim.

Bence kesinlikle öyle annelik içgüdüsünden. Davul çalsa uyanmayanlar bebek oksurunce ayaklanıyor ya bu da annelik içgüdüsünden

Günaydınnn ya annelik yeterince zorken hayatı kendimize zorlaştırmayalım çingene çocukları çamurla banyo yapıyor taş gibiler.

Hiç etrafım da kaynatıp soğutan görmedim. Ben normal su ile duş aldıracağım. Sonuç olarak bizim yaşadığımız dünya da yaşayacaklar

Günaydınnn ya annelik yeterince zorken hayatı kendimize zorlaştırmayalım çingene çocukları çamurla banyo yapıyor taş gibiler.
Evet haklısınız kızlar bana da saçma geldi de bir sorayım dedim gene de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…