bende en son ayrıntılı ultrasonda gördüm desem yeridir. Daha sonraları hep eliyle kapattı yüzünüOyy masallah
Bende hic gormedim sayılır canim cok nazlı göstermiyor daha gorus günüm hafta ya
Son zamanlar cidden cok zor dönemiyosun karnın içi acıyo cocuk bi tarafa yığılıyo yattığın taraf uyusuyo suan 39 u dolduruyorum bide beni düşün ne hallerdeyimGunaydinlar
Uyuyamadigim bir geceden ağırlıktan ve yan bile yatamamaktan
Sanirim gittikce zorlaşıyor
38 e kalabilecek miyim emin değilim
Selamlar, ben su markaya bakiyorum. Mababy (www.mababyturkey.com) . Bir arkadasimda gormustum, Turkiye'de uretiliyor, organik ve Avrupa'da vs de satiliyormus. Esime sectirecegim modeli, 9 ay ben tasidim, artik o da bir 9 ay tasirSelam kızlar sabahtan beri kanguru bakıyorum heryöne. Alanınız var mı?
benim kendi bebegimi birakip, baska bir bebek alip hastaneden cikma ruyam kadar efsane olmus. Agla agla fenalik geciriyordum. niyeyse benim de ruyalarim birseyleri eksik yapma, yeterli olamama uzerine kurulu. Acaba beynimiz hep alarmda olalim diye evvelden bizi mi hazirliyor?Rüyadan uyandım şimdi , bana göre kabus gerçi. Bebişim doğmuş ilk banyosunu yaptıracağım hiç biseyi hazırlamamisim önceden. Bebek çıplak ben su ısıtmaya çalışıyorum, ısıttım yıkadım havlu ayarlamamisim ben havlu ararken kuzumun ayakları buz gibi oldu. Çorap bulamadım sonra koşuyorum ama deli gibi koşarken de ağlıyorum ben nasıl bir anneyim diye
Bende chicco ve babalinbaby bakıyorum her yöne diye. Ama fiyatlar uçmuşşSelamlar, ben su markaya bakiyorum. Mababy (www.mababyturkey.com) . Bir arkadasimda gormustum, Turkiye'de uretiliyor, organik ve Avrupa'da vs de satiliyormus. Esime sectirecegim modeli, 9 ay ben tasidim, artik o da bir 9 ay tasir
hersey inanilmaz pahalanmis. iki nevresim takimi , 4 tane de yastik alayim dedim eve, fenaydi fiyatlar. Simdi yikanabilir hali bakiyorum, onlar da ucmus.Bende chicco ve babalinbaby bakıyorum her yöne diye. Ama fiyatlar uçmuşş
Aynen detaylıda yandan azcık görebildim o günden beri hiç göstermedi yüzünü plasentaya yaslamış göstermiyorbende en son ayrıntılı ultrasonda gördüm desem yeridir. Daha sonraları hep eliyle kapattı yüzünü
Doğuma saklıyolar heralde kendilerini canım :)
Maşallah kuzucuklara ne güzel haftalara kadar geldiler bundan sonra hiç korkma almaları gereken kiloyu dışarıda da alırlar hemenGünaydın kızlar, bugün bizim de görüş günü hatta belki son görüş günümüzdür diyorum belki artık bebişkolarla kavuşacağızdır diğer görüşe kadar yada doktor amca gün verecektir artık doğum için. 36. Haftaya girdik ikizler için kötü haftalar değiller ama kilo bekliyoruz işte dua edin de kilo almış olsunlar güzelceartık biri diyaframda biri mesane üstünde gündüz bile zorluyorlar çociklerim.
İnşallah her birimiz sağlıkla kavuşalım ister vajinal doğumla ister sezeryan ile bunun normali anormali olduğunu düşünmüyorum en sonunda her birimiz bağrımıza bastıktan sonra
bende yandan gördüm, önden hiç göstermedi. canları sağolsun artık ne diyim. kız olsaydı adını Nazlı koyabilirdim :)Aynen detaylıda yandan azcık görebildim o günden beri hiç göstermedi yüzünü plasentaya yaslamış göstermiyor
çok güzel haftaya geldiler canım, kiloda yeteri kadar almışlardır bence öyle hissediyorum:) tabiki doğumun normali anormali yok. sağlıkla gelsinler kuzularGünaydın kızlar, bugün bizim de görüş günü hatta belki son görüş günümüzdür diyorum belki artık bebişkolarla kavuşacağızdır diğer görüşe kadar yada doktor amca gün verecektir artık doğum için. 36. Haftaya girdik ikizler için kötü haftalar değiller ama kilo bekliyoruz işte dua edin de kilo almış olsunlar güzelceartık biri diyaframda biri mesane üstünde gündüz bile zorluyorlar çociklerim.
İnşallah her birimiz sağlıkla kavuşalım ister vajinal doğumla ister sezeryan ile bunun normali anormali olduğunu düşünmüyorum en sonunda her birimiz bağrımıza bastıktan sonra
Hiç etrafım da kaynatıp soğutan görmedim. Ben normal su ile duş aldıracağım. Sonuç olarak bizim yaşadığımız dünya da yaşayacaklarGünaydın kızlar, banyo demişken biz bu bebişleri yıkadığımız suları önce kaynatıp sonra soğutacak mıyız? Yoksa klasik duştan sıcak su doldurup mu yıkayacağız?
Yok canım düşündüğün için oluyo o senin bebeğin ona senden başka kimse senin kadar iyi bakamaz önce bunu beynine yer ettir benim ikinci evladım ilk evladım da ne zorluklar cektim ağladım zırladım depresyonu tam 1 sene yasadım cunku oglum gercekten cok zor bi bebekti kim baktı büyüttü benbenim kendi bebegimi birakip, baska bir bebek alip hastaneden cikma ruyam kadar efsane olmus. Agla agla fenalik geciriyordum. niyeyse benim de ruyalarim birseyleri eksik yapma, yeterli olamama uzerine kurulu. Acaba beynimiz hep alarmda olalim diye evvelden bizi mi hazirliyor?
Ney ucuz ki canım öyle her sey sımdı de migros süt vermiyo 3 tane den fazla kafayı yediler bi ara yağ sonra seker sonra salca sımdı de süthersey inanilmaz pahalanmis. iki nevresim takimi , 4 tane de yastik alayim dedim eve, fenaydi fiyatlar. Simdi yikanabilir hali bakiyorum, onlar da ucmus.
Yok canım göbeği düşüne kadar yıkamayın diyolar göbek düşünce normal ılık suyla dirseğinin dayandığı kadar yıkıyorsun kaynatıp sogutmaya gerek yokGünaydın kızlar, banyo demişken biz bu bebişleri yıkadığımız suları önce kaynatıp sonra soğutacak mıyız? Yoksa klasik duştan sıcak su doldurup mu yıkayacağız?
Bence kesinlikle öyle annelik içgüdüsünden. Davul çalsa uyanmayanlar bebek oksurunce ayaklanıyor ya bu da annelik içgüdüsündenbenim kendi bebegimi birakip, baska bir bebek alip hastaneden cikma ruyam kadar efsane olmus. Agla agla fenalik geciriyordum. niyeyse benim de ruyalarim birseyleri eksik yapma, yeterli olamama uzerine kurulu. Acaba beynimiz hep alarmda olalim diye evvelden bizi mi hazirliyor?
Günaydınnn ya annelik yeterince zorken hayatı kendimize zorlaştırmayalımGünaydın kızlar, banyo demişken biz bu bebişleri yıkadığımız suları önce kaynatıp sonra soğutacak mıyız? Yoksa klasik duştan sıcak su doldurup mu yıkayacağız?
Hiç etrafım da kaynatıp soğutan görmedim. Ben normal su ile duş aldıracağım. Sonuç olarak bizim yaşadığımız dünya da yaşayacaklar
Yok canım düşündüğün için oluyo o senin bebeğin ona senden başka kimse senin kadar iyi bakamaz önce bunu beynine yer ettir benim ikinci evladım ilk evladım da ne zorluklar cektim ağladım zırladım depresyonu tam 1 sene yasadım cunku oglum gercekten cok zor bi bebekti kim baktı büyüttü benne olursa olsun ona iyi bakacak tek kişi sensin
Ney ucuz ki canım öyle her sey sımdı de migros süt vermiyo 3 tane den fazla kafayı yediler bi ara yağ sonra seker sonra salca sımdı de süt
Yok canım göbeği düşüne kadar yıkamayın diyolar göbek düşünce normal ılık suyla dirseğinin dayandığı kadar yıkıyorsun kaynatıp sogutmaya gerek yokonu yazın mama hazırlarken yapardım ben
Evet haklısınız kızlarGünaydınnn ya annelik yeterince zorken hayatı kendimize zorlaştırmayalımçingene çocukları çamurla banyo yapıyor taş gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?