Kiloya çok takılmıyorum zaten çok şükür 2 buçuk sınırını geçti, sağlıkla doğsun evimize gelelim büyürOlsun canim güzel madallah sağlıkla gelsin insallah
Yaa gelişimi hep maşaAllah iki hafta önden gidiyodu da o yüzden 36 diye öyle düşünmüştüm bugün saat 2 buçuk da randevum var bakalım doktorum neler söyleyecek çok merak ediyorumEvet gün belli olunca insana bir rahatlama geliyor belirsizlik kalkıyorerken doğuma sebep olacak bir durumun mu var canım? Bir riskin yoksa 38 ya da 39 a gün verir bence
SAT 27 şubat nasıl 34+1 oluyo anlamadımSon adet tarihin ne, bebeğin muhtemel doğum tarihine göre bebeğin Salı günü 34+1 oluyor
İnşaAllah canım bol bol dinleneyim en iyisi sabah biraz hareket etti yine az etti ama bunada şükürolucak kuzum ama zaman alicak
Annelik delilik diye bosa soylemiyolar. 3oda ileride oglum saga sola dönüp gözünü acsa o anda gozum aciliyo. Ya da yanimda yattiginda dusecek oluyo o saniyede kalkip tutuyorum ya da ne oldu diye bakmadan onu almaya firliyorum. Ama esim 10kere cagirsa ya da alarm surekli calsa duymadigim oluyoBence kesinlikle öyle annelik içgüdüsünden. Davul çalsa uyanmayanlar bebek oksurunce ayaklanıyor ya bu da annelik içgüdüsünden
Rüyadan uyandım şimdi , bana göre kabus gerçi. Bebişim doğmuş ilk banyosunu yaptıracağım hiç biseyi hazırlamamisim önceden. Bebek çıplak ben su ısıtmaya çalışıyorum, ısıttım yıkadım havlu ayarlamamisim ben havlu ararken kuzumun ayakları buz gibi oldu. Çorap bulamadım sonra koşuyorum ama deli gibi koşarken de ağlıyorum ben nasıl bir anneyim diye
Merhaba benim de plasenta previa merginal. MR çekildiniz mi yapışıklık durumu var mı ? Daha evvelden sezeryanınınız mı var ?Plesanta rahim ağzını kapatmış plasenta previa olarak tanı konuldu şimdi .fakat bazı durumlarda rahim ağzını kapatmasinin yanı sıra iyice rahme yapisabiliyormus hatta bazı durumlarda daha ileri yapışıklıklar da oluyormuş .ultrasonda şimdilik yapışıklık görülmedi sadece plasenta previa ama emin olmak için yinede emar çekilecek ona göre hazırlıklı girilecek ameliyata..kanama riski olmasın diye de biraz erken olacak işte ameliyat 37. Haftada
Evet 12 yaşında bir kızım var sezeryanla doğum yapmıştım .benim marjinal değil ama tamamen kapatmış emar cekilicem sanırım Perşembe randevum var .ultrailsinda yapışıklık görmedi fakat her ihtimale karşı mr da çekelim dedi doktor.doguma yakın çekeriz emari dedi .Perşembe günü sezeryan için gün belirleyecek herhalde çeker Perşembe falan.daha evvel sezeryanim olduğu için belki yapisiklikta olabilir bakicaz artikMerhaba benim de plasenta previa merginal. MR çekildiniz mi yapışıklık durumu var mı ? Daha evvelden sezeryanınınız mı var ?
Sat 27 Şubatsa tahmini doğum tarihinizde yanlışlık var o zaman, sat 21 Şubat olanlarınki 28 KasımSAT 27 şubat nasıl 34+1 oluyo anlamadım
Kaçıncı haftadasın korkma canım bende fe durum aynıKızlar bebeğimin hareketleri çok yavaşlamış. Suyu da azalmış. Su neden azalır anlamıyorum. Cuma günü tekrar gideceğim. Enfeksiyonum yüksek çıktı. Doktorda beni rahatlatmak için vücut içtiğin suyu enfeksiyonu temizlemek için kullanmıştır panikleme dedi. İlaç verdi. Cuma tekrar gel dedi. Analık gerçekten zor işmiş. Ben çok korkmaya başladım bebek aşağıya da inmeye başlamış yavrum erken mi gelecek
Kızlar şu an hastanedeyim bebeğimi görmeye geldim ama yüzünü göstermiyorbebek aşağı inmeye başlamış suyum azalmış 40. Haftaya kadar yetmedi lazım dedi. Deveci armudu ve havuç suyu önerdi ki ben günlük 3 litre su içen biriyim. Arttır dedi. Kolastazim de yokmuş. Boşuma panik olup canımı sıkmışım. Kasıklarıma ani ağrılar giriyordu idrar tahlili istedi şu an nst deyim.
Canım su bizim de sınırda cumadan beri iyice tetikteyim şimdi yine doktordan geldim bi gelişme yok bana da 38 e kadar dayan dedi su neden azalır anlamıyorum hic büyüdükleri için mi yer daraldığı için mi, benim yirmili haftalardan beri sıkıntılı gerçi, mantık şu aslında gebelik şekeri olanın suyu çok oluyormus ne kadar tatlı tuketirsek su artar gibi düşünüyorlar bende havuç suyunu çok içtim toparlamıştı da baya ama onu da kesti doktorum oksapar kullandığım için pıhtılaşma ile alakalı bi durum varmış havuç suyunda tam anlamadım, armutu deneyeyim ben de bari şekeri olana ne yasaksa yapmaya çalışıyorum ben de yıldım artik hayırlısıyla bi doğursaydıkKızlar bebeğimin hareketleri çok yavaşlamış. Suyu da azalmış. Su neden azalır anlamıyorum. Cuma günü tekrar gideceğim. Enfeksiyonum yüksek çıktı. Doktorda beni rahatlatmak için vücut içtiğin suyu enfeksiyonu temizlemek için kullanmıştır panikleme dedi. İlaç verdi. Cuma tekrar gel dedi. Analık gerçekten zor işmiş. Ben çok korkmaya başladım bebek aşağıya da inmeye başlamış yavrum erken mi gelecek
Kaçıncı haftadasınKızlar bebeğimin hareketleri çok yavaşlamış. Suyu da azalmış. Su neden azalır anlamıyorum. Cuma günü tekrar gideceğim. Enfeksiyonum yüksek çıktı. Doktorda beni rahatlatmak için vücut içtiğin suyu enfeksiyonu temizlemek için kullanmıştır panikleme dedi. İlaç verdi. Cuma tekrar gel dedi. Analık gerçekten zor işmiş. Ben çok korkmaya başladım bebek aşağıya da inmeye başlamış yavrum erken mi gelecek
Hadi hayırlısı dinlenme bak senin sezeryan tarihin belli olmusmuydu canimBugün izne ayrildimmm. Veeee kendimi tebrik.ediyorum şu ana kadar hiçbir is yapmadan yattabildimmm
35+0 şu an. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Doktor da panikleme diyor arkasından doğum çantan hazır mı diye soruyorKaçıncı haftadasın korkma canım bende fe durum aynı
Bende gebelik şekeri vardı geçen haftaya kadar da hiç su ile ilgili sıkıntı yaşamamıştık. Diyetime başlarda çok dikkat ediyordum sonra salıverdim dikkat etmedim. Canımın istediği bir şeyi yeme dediklerinde çok zoruma gidiyordu o yüzden bıraktım. Doktor özellikle deveci armutunun çok iyi geldiğini söyledi ve günlük 1 bardak havuç suyu. Deneyeceğim bakalım.Canım su bizim de sınırda cumadan beri iyice tetikteyim şimdi yine doktordan geldim bi gelişme yok bana da 38 e kadar dayan dedi su neden azalır anlamıyorum hic büyüdükleri için mi yer daraldığı için mi, benim yirmili haftalardan beri sıkıntılı gerçi, mantık şu aslında gebelik şekeri olanın suyu çok oluyormus ne kadar tatlı tuketirsek su artar gibi düşünüyorlar bende havuç suyunu çok içtim toparlamıştı da baya ama onu da kesti doktorum oksapar kullandığım için pıhtılaşma ile alakalı bi durum varmış havuç suyunda tam anlamadım, armutu deneyeyim ben de bari şekeri olana ne yasaksa yapmaya çalışıyorum ben de yıldım artik hayırlısıyla bi doğursaydık
35+0 şu an. Bebeğin gelişimi normal bi tek ona seviniyorumKaçıncı haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?