2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet gün belli olunca insana bir rahatlama geliyor belirsizlik kalkıyor erken doğuma sebep olacak bir durumun mu var canım? Bir riskin yoksa 38 ya da 39 a gün verir bence
Yaa gelişimi hep maşaAllah iki hafta önden gidiyodu da o yüzden 36 diye öyle düşünmüştüm bugün saat 2 buçuk da randevum var bakalım doktorum neler söyleyecek çok merak ediyorum

Bence kesinlikle öyle annelik içgüdüsünden. Davul çalsa uyanmayanlar bebek oksurunce ayaklanıyor ya bu da annelik içgüdüsünden
Annelik delilik diye bosa soylemiyolar. 3oda ileride oglum saga sola dönüp gözünü acsa o anda gozum aciliyo. Ya da yanimda yattiginda dusecek oluyo o saniyede kalkip tutuyorum ya da ne oldu diye bakmadan onu almaya firliyorum. Ama esim 10kere cagirsa ya da alarm surekli calsa duymadigim oluyo

Kizlar ya dunden beri benim bebe gobek deligime vurmaya basladi. Normalde daha gogus altindan yapiyodu o yumrulari. Geri mi dondu acaba yoksa.asagi mi iniyo anlasilma yolu var mi acep

Bizim de görüş günümüzdü bugün
Hala haftasını yakalayamamış oğluşum ama kendi çizgisinde güzel ilerliyor dedi doktorumuz. 35+4.hafta'da 2108 gr olmuş. Boynunda 2 tur kordon var ve hala makat geliş. Bu saatten sonra döneceğini hiç düşünmüyorum hem yeri daralıyor hem kordon engel oluyor dedi
Şuan için kordonda kan akışı normal seviyede ve sancın olmadığı için bekliyoruz ama kontrolleri artık haftalık olarak istiyor. Eğer kilo almadığını görürsem 39'a kadar beklemem, hedef 37+ mümkünse 39 dedi

Ahahaa klasik anne ruyalarindan biri. Tamam canim sen olmussun artik hepimiz en guzel anne olacagiz insallah saka bi yana allahim acilarini gostermesin

Merhaba benim de plasenta previa merginal. MR çekildiniz mi yapışıklık durumu var mı ? Daha evvelden sezeryanınınız mı var ?

Kızlar bebeğimin hareketleri çok yavaşlamış. Suyu da azalmış. Su neden azalır anlamıyorum. Cuma günü tekrar gideceğim. Enfeksiyonum yüksek çıktı. Doktorda beni rahatlatmak için vücut içtiğin suyu enfeksiyonu temizlemek için kullanmıştır panikleme dedi. İlaç verdi. Cuma tekrar gel dedi. Analık gerçekten zor işmiş. Ben çok korkmaya başladım bebek aşağıya da inmeye başlamış yavrum erken mi gelecek

Merhaba benim de plasenta previa merginal. MR çekildiniz mi yapışıklık durumu var mı ? Daha evvelden sezeryanınınız mı var ?
Evet 12 yaşında bir kızım var sezeryanla doğum yapmıştım .benim marjinal değil ama tamamen kapatmış emar cekilicem sanırım Perşembe randevum var .ultrailsinda yapışıklık görmedi fakat her ihtimale karşı mr da çekelim dedi doktor.doguma yakın çekeriz emari dedi .Perşembe günü sezeryan için gün belirleyecek herhalde çeker Perşembe falan.daha evvel sezeryanim olduğu için belki yapisiklikta olabilir bakicaz artik

Kaçıncı haftadasın korkma canım bende fe durum aynı

Canım su bizim de sınırda cumadan beri iyice tetikteyim şimdi yine doktordan geldim bi gelişme yok bana da 38 e kadar dayan dedi su neden azalır anlamıyorum hic büyüdükleri için mi yer daraldığı için mi, benim yirmili haftalardan beri sıkıntılı gerçi, mantık şu aslında gebelik şekeri olanın suyu çok oluyormus ne kadar tatlı tuketirsek su artar gibi düşünüyorlar bende havuç suyunu çok içtim toparlamıştı da baya ama onu da kesti doktorum oksapar kullandığım için pıhtılaşma ile alakalı bi durum varmış havuç suyunda tam anlamadım, armutu deneyeyim ben de bari şekeri olana ne yasaksa yapmaya çalışıyorum ben de yıldım artik hayırlısıyla bi doğursaydık

Kaçıncı haftadasın

Bende gebelik şekeri vardı geçen haftaya kadar da hiç su ile ilgili sıkıntı yaşamamıştık. Diyetime başlarda çok dikkat ediyordum sonra salıverdim dikkat etmedim. Canımın istediği bir şeyi yeme dediklerinde çok zoruma gidiyordu o yüzden bıraktım. Doktor özellikle deveci armutunun çok iyi geldiğini söyledi ve günlük 1 bardak havuç suyu. Deneyeceğim bakalım.
Kaçıncı haftadasın
35+0 şu an. Bebeğin gelişimi normal bi tek ona seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…