2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dün nst de sancım çıkmıştı. Bugün doktorum ciğer geliştirici iğne verdi. 12saat arayla 2ser doz olacağım. Bugün tekrar nst cektirecegin. Bakalım beni neler bekliyor.
Çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider

Gelmez canimm panikleme hemen

35+0 şu an. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Doktor da panikleme diyor arkasından doğum çantan hazır mı diye soruyor
36 da biziz bizimde kontroller geçen haftadan itibaren haftada bire düştü
Bend doğum İçin kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama kilo alımı durmuşsa yapacak bir şey yok dedi doktorumuz bakalım çarşamba günü büyük gün
Üzülme sağlıklı olsunlar yanımızda olsunlar ben artık karnındayken daha çok korkuyorum çünkümeskisi gibi haraketli değil bir şey mi oldu iyi mi doktora gitsem mi bütün gün böyle dönüyor

Çok saol canım. Henüz tam tarih belli değil ama 37sonrasi duruma göre alcaz dedi canım. Sen nasilsin
İyi canım ya şimdiye kadar bir sorun yok kasılmalar arada bel ağrıları oluyor iste idare ediyorum .yarından sonra randevum var gün verecek bana öyle söylemişti.

Yaa gelişimi hep maşaAllah iki hafta önden gidiyodu da o yüzden 36 diye öyle düşünmüştüm bugün saat 2 buçuk da randevum var bakalım doktorum neler söyleyecek çok merak ediyorum
Yok yok gelişimi önde olsa bile doktorlar gene haftasını bekletiyorlar anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi

37 sonrasi der sanada heralde
Bugün tam 35 im .vallahi bilmiyorum belki tam 37 de de alabilir .37 in başında .bakalım ne diyecek en son 32 +2 de gitmiştim bir hafta önden gidiyor bebek demişti.bilmiyorum vallahi artık biran önce olsun bitsin diyorum bazen hayirlisi

Yok yok olsa bitse deme canimmm.37bitson sonrasında olsunlar

Doktorum bana mr dan bahsetmedi hiç acaba sorsam mı bu hafta bunu.. Genelde ameliyat esnasında belli oluyor demişti ama mr ile net belli oluyorsa mr çektirmek daha iyi sanırım

Yok yok olsa bitse deme canimmm.37bitson sonrasında olsunlar
Doğru diyosun da hani riskli ya ondan böyle acaba kanama olurmu falan diye sürekli diken üstünde duruyorum yani ne bileyim en azından herşey yolundayken uygun zamanda olsun işte öyle diyelim

Amin Sanırım ben ikisinden de korkmaya başladım. Rabbim doğru zaman da sağlıkla doğum yapıp kucağımıza almayı nasip etsin Ben galiba anne olduğumu hissetmeye başladım

Dün nst de sancım çıkmıştı. Bugün doktorum ciğer geliştirici iğne verdi. 12saat arayla 2ser doz olacağım. Bugün tekrar nst cektirecegin. Bakalım beni neler bekliyor.
Neden hemen igne vurdu ? Bende de sanci cikti dün ama serum verdi once sonra da tekrar nst cekti o zaman bisey cikmadi. Acilman var mi? Bende yoo, su da iyi seviyedeymis

Doktorum bana mr dan bahsetmedi hiç acaba sorsam mı bu hafta bunu.. Genelde ameliyat esnasında belli oluyor demişti ama mr ile net belli oluyorsa mr çektirmek daha iyi sanırım
Ameliyatta açtıkları zaman belli oluyormuş evet onu doktor demedide duydum bende bir yerden.birde senin ilk çocuğun degilmi yanlış bilmiyorsam mesela öncesinde sezeryan i olan kişilerde yapışıklık görülme ihtimali bı tık daha fazlaymış .benim var bir sezeryanim.bu bilgiyide internetten okudum gerçi ama icinde kalmasin bir sor doktora bir arkadaşım böyle olmuş emar çekilmiş falan de bakalım ne diyecek

Bu arada 2 hafta once soguk alginligi atlqtmama ragmen bugun yine soguk alginligi yasiyorum galina halsizim takatsizim kemiklerim agriyo sizliyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…