- 25 Kasım 2020
- 3.118
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.441
- 83
Çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda giderDün nst de sancım çıkmıştı. Bugün doktorum ciğer geliştirici iğne verdi. 12saat arayla 2ser doz olacağım. Bugün tekrar nst cektirecegin. Bakalım beni neler bekliyor.
Çok saol canım. Henüz tam tarih belli değil ama 37sonrasi duruma göre alcaz dedi canım. Sen nasilsinHadi hayırlısı dinlenme bak senin sezeryan tarihin belli olmusmuydu canim
Gelmez canimm panikleme hemenKızlar bebeğimin hareketleri çok yavaşlamış. Suyu da azalmış. Su neden azalır anlamıyorum. Cuma günü tekrar gideceğim. Enfeksiyonum yüksek çıktı. Doktorda beni rahatlatmak için vücut içtiğin suyu enfeksiyonu temizlemek için kullanmıştır panikleme dedi. İlaç verdi. Cuma tekrar gel dedi. Analık gerçekten zor işmiş. Ben çok korkmaya başladım bebek aşağıya da inmeye başlamış yavrum erken mi gelecek
36 da biziz bizimde kontroller geçen haftadan itibaren haftada bire düştü35+0 şu an. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Doktor da panikleme diyor arkasından doğum çantan hazır mı diye soruyor
İyi canım ya şimdiye kadar bir sorun yok kasılmalar arada bel ağrıları oluyor iste idare ediyorum .yarından sonra randevum var gün verecek bana öyle söylemişti.Çok saol canım. Henüz tam tarih belli değil ama 37sonrasi duruma göre alcaz dedi canım. Sen nasilsin
37 sonrasi der sanada heraldeİyi canım ya şimdiye kadar bir sorun yok kasılmalar arada bel ağrıları oluyor iste idare ediyorum .yarından sonra randevum var gün verecek bana öyle söylemişti.
Yok yok gelişimi önde olsa bile doktorlar gene haftasını bekletiyorlar anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyiYaa gelişimi hep maşaAllah iki hafta önden gidiyodu da o yüzden 36 diye öyle düşünmüştüm bugün saat 2 buçuk da randevum var bakalım doktorum neler söyleyecek çok merak ediyorum
Bende de durum aynı canım suyu baya az çıktı şuan 4 boyutlu ultrasona girmeyi bekliyorum35+0 şu an. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Doktor da panikleme diyor arkasından doğum çantan hazır mı diye soruyor
Bugün tam 35 im .vallahi bilmiyorum belki tam 37 de de alabilir .37 in başında .bakalım ne diyecek en son 32 +2 de gitmiştim bir hafta önden gidiyor bebek demişti.bilmiyorum vallahi artık biran önce olsun bitsin diyorum bazen hayirlisi37 sonrasi der sanada heralde
Yok yok olsa bitse deme canimmm.37bitson sonrasında olsunlarBugün tam 35 im .vallahi bilmiyorum belki tam 37 de de alabilir .37 in başında .bakalım ne diyecek en son 32 +2 de gitmiştim bir hafta önden gidiyor bebek demişti.bilmiyorum vallahi artık biran önce olsun bitsin diyorum bazen hayirlisi
Doktorum bana mr dan bahsetmedi hiçEvet 12 yaşında bir kızım var sezeryanla doğum yapmıştım .benim marjinal değil ama tamamen kapatmış emar cekilicem sanırım Perşembe randevum var .ultrailsinda yapışıklık görmedi fakat her ihtimale karşı mr da çekelim dedi doktor.doguma yakın çekeriz emari dedi .Perşembe günü sezeryan için gün belirleyecek herhalde çeker Perşembe falan.daha evvel sezeryanim olduğu için belki yapisiklikta olabilir bakicaz artik
Yok yok olsa bitse deme canimmm.37bitson sonrasında olsunlar
Duydum canim ama bilmiyorum kucuk yerde yasiyorum hemsireler yapiyo mu fikrim yok.Bazı ebeler veya doktorlar elle çocuklari döndürüyor hiç duydunuz mu?
Hic duymadim nasil biseysoğuk pres uygulaması var
Amin36 da biziz bizimde kontroller geçen haftadan itibaren haftada bire düştü
Bend doğum İçin kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama kilo alımı durmuşsa yapacak bir şey yok dedi doktorumuz bakalım çarşamba günü büyük gün
Üzülme sağlıklı olsunlar yanımızda olsunlar ben artık karnındayken daha çok korkuyorum çünkümeskisi gibi haraketli değil bir şey mi oldu iyi mi doktora gitsem mi bütün gün böyle dönüyor
Neden hemen igne vurdu ? Bende de sanci cikti dün ama serum verdi once sonra da tekrar nst cekti o zaman bisey cikmadi. Acilman var mi? Bende yoo, su da iyi seviyedeymisDün nst de sancım çıkmıştı. Bugün doktorum ciğer geliştirici iğne verdi. 12saat arayla 2ser doz olacağım. Bugün tekrar nst cektirecegin. Bakalım beni neler bekliyor.
Ameliyatta açtıkları zaman belli oluyormuş evet onu doktor demedide duydum bende bir yerden.birde senin ilk çocuğun degilmi yanlış bilmiyorsam mesela öncesinde sezeryan i olan kişilerde yapışıklık görülme ihtimali bı tık daha fazlaymış .benim var bir sezeryanim.bu bilgiyide internetten okudum gerçi ama icinde kalmasin bir sor doktora bir arkadaşım böyle olmuş emar çekilmiş falan de bakalım ne diyecekDoktorum bana mr dan bahsetmedi hiçacaba sorsam mı bu hafta bunu.. Genelde ameliyat esnasında belli oluyor demişti ama mr ile net belli oluyorsa mr çektirmek daha iyi sanırım
37+0 diye biliyorum ben ama emin de degilimPremwture olmama sınırı ne? 37+0 mı yoksw 38+0 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?