2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Amin Sanırım ben ikisinden de korkmaya başladım. Rabbim doğru zaman da sağlıkla doğum yapıp kucağımıza almayı nasip etsin Ben galiba anne olduğumu hissetmeye başladım
Amin canım rabbim hayırlısıyla vakti zamanında gelmeyi nasip eylesin bütün bebişlere

2 hafta daha dayansa yeterli aslında 36 an sonra normal diye biliyorum

Ya birde şöyle birşey de var doktorlar zaten durumu bildiği için yani neyle karsilasabileceklerini biliyorlar illaki ona göre hazırlık yapacaklar zaten .ama sor tabi sen yinede

Kucağına bebeğini almak için gün sayan bir kadın olarak kendime ne garezim olabilir ki oturup kendime risk oluşturabilecek bir şeyi araştırayım, siz neden benim her mesajımı yanlış anlayıp sürekli uyarı yapıyorsunuz? Sezeryanın çok kötü olduğunu da nerden çıkardınız? Özellikle benim hangi cümlemde kesinlikle sezeryan istemiyorum normal olsun diye yöntem arıyorum ifademi gördünüz? Ayrıca bu süreçte her anne adayına yaptığım yorumlara bile çok dikkat eden bir insan olarak kimseyi de yönlendirmem

Evet evet ilk çocuğum olacak. Bir kere alttan muayane olmuştum orda çok görememişti yapışıklık ama belki sezaryen öncesi tekrar bakar. Cuma gidince sorayım bi ben de

Premwture olmama sınırı ne? 37+0 mı yoksw 38+0 mi?
Daha küçük olmalı diye fikir yürütüyorum. Bence 2 kilo altı bebekler olabilir. Ciğer gelişimi tamamlanmamış kuvöze alınan bebekler. 34 hafta da arkadaşım doğum yaptı bebeği küçüktü salım cihazına bağladılar ama prematüre bebek değildi

Bu arada 2 hafta once soguk alginligi atlqtmama ragmen bugun yine soguk alginligi yasiyorum galina halsizim takatsizim kemiklerim agriyo sizliyo resmen
Günlük 1 bardak ıhlamur içebilirmişiz bugün söyledi doktorum halsizliğin için keçiboynuzu pekmezi özü öneririm. 1 tatlı kaşığı yemeniz yeterli. Güç verecektir

Kızlar ,evin temizliğini hangi haftaya bıraktınız ?haftaya pazar 38 haftalık olmuş olacağım ,yardımcı ablayı o gün alsam çok mu geç olur ?bu hafta sonu halletmeli miyim sizce ?

38-40 normal doğum öncesi erken kabul ediliyor
Ama 37 lerde doğanlar prematüre olmuyor .benim durumum dolayısıyla 37 lerde olacak doğum ama doktora sormuştum premature saymayız o haftada doğan bebegi demişti.hafta olarak erken olabilir belki ama bebek premature sayilmiyormus

Son düzenleme:
Neden hemen igne vurdu ? Bende de sanci cikti dün ama serum verdi once sonra da tekrar nst cekti o zaman bisey cikmadi. Acilman var mi? Bende yoo, su da iyi seviyedeymis
Ben de anlamadım. Doktoruma da çok güveniyorum aslında. Hatta tekrar nst çektirip öyle vurulayim mı iğneyi dedim, hayır dedi iğneyi burdur hemen, riske atamam dedi

Canım ne yaptın sen bebeiin kilo almaya başlamış mı tekrardan
Evet canım çok şükür kilo almış 2807 Gr olmuş. Boynunda bir adet kordon halkası çıktı suyu iyice azalmış doğum pozisyonu almamış büyük ihtimalle sezeryan şimdi tekrar görüşeceğiz doktorla magnezyum d dimer falan baktı . İyice gerildim

35+0 şu an. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Doktor da panikleme diyor arkasından doğum çantan hazır mı diye soruyor
Korkma canım artık normal doğum zamanlarına geldik ne zaman geleceklerine bebeklerimiz karar veriyor.. sen herşeyini hazırla hem kafan dağılır ama bekler bence daha, suyu az dendi burda çoğu arkadaşa bekliyorlar bak..
bana da doktor geçen cuma 3 hafta bekler diye düşünüyorum dedi ama ne olacağı da belli olmaz acil bir durum olursa kalkıp geleceksin senin elinde olan bir durum değil dedi.. sağlıkla kavuşalım hepimiz bebeklerimize inşallah

Doğru diyosun da hani riskli ya ondan böyle acaba kanama olurmu falan diye sürekli diken üstünde duruyorum yani ne bileyim en azından herşey yolundayken uygun zamanda olsun işte öyle diyelim
Ondan bende korkuyorum ama doktor durumun iyi diyo şükür bu zamana kadar geldik bende 35+1deyim bugün.

Premwture olmama sınırı ne? 37+0 mı yoksw 38+0 mi?
Bu arada 2 hafta once soguk alginligi atlqtmama ragmen bugun yine soguk alginligi yasiyorum galina halsizim takatsizim kemiklerim agriyo sizliyo resmen
Prematüre sınırı 37+0 canım Banu çiftçi nin videosunda öyle diyordu
Ben de evde kombiyi açtım oturuyorum ona rağmen halsizlik hapşırık vs var hasta olmamaya dikkat etmemiz lazımmış doğum sezaryene dönerse risk olur diye bir arkadaşım uyardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…