Benimde bu ikinci canım ama banada hiç emar falan demediler acaba sonramı bakacaklar kiEvet 12 yaşında bir kızım var sezeryanla doğum yapmıştım .benim marjinal değil ama tamamen kapatmış emar cekilicem sanırım Perşembe randevum var .ultrailsinda yapışıklık görmedi fakat her ihtimale karşı mr da çekelim dedi doktor.doguma yakın çekeriz emari dedi .Perşembe günü sezeryan için gün belirleyecek herhalde çeker Perşembe falan.daha evvel sezeryanim olduğu için belki yapisiklikta olabilir bakicaz artik
Ben kızımda ilk aylar içme suyuyla yıkadım hep. Kaynatıp soğutmadım ama onu ısıtıp da yıkadım çünkü çeşme sularimiz çok kireçli. Bizim bile saçlarımız sert sert oluyor banyodan sonra, cildimiz kuruyor, kıyamadım. Uzun bir süre içme suyuyla devam etmiştim. Sonra büyüdükçe çeşme suyuna döndüm.Günaydın kızlar, banyo demişken biz bu bebişleri yıkadığımız suları önce kaynatıp sonra soğutacak mıyız? Yoksa klasik duştan sıcak su doldurup mu yıkayacağız?
Havuç suyu gerçekten ise yarıyor canım inşallah sende de etkisi olur ben de armut aldırayım da yiyeyim, benim sekerim hep düşük doktorum şekerin normal ya da yüksek olsa suyun da normal olurdu demişti bana da demek ki onunla da alakalı değilmiş, su gelse anlarmisiz yani durduğu yerde bu su nereye gidiyor anlamış değilimBende gebelik şekeri vardı geçen haftaya kadar da hiç su ile ilgili sıkıntı yaşamamıştık. Diyetime başlarda çok dikkat ediyordum sonra salıverdim dikkat etmedim. Canımın istediği bir şeyi yeme dediklerinde çok zoruma gidiyordu o yüzden bıraktım. Doktor özellikle deveci armutunun çok iyi geldiğini söyledi ve günlük 1 bardak havuç suyu. Deneyeceğim bakalım.
35+0 şu an. Bebeğin gelişimi normal bi tek ona seviniyorum
Hayırlısı olsun canim haftaya kadar dursa keske ne kadar durursa o kadar kâr tabi takipte olduğun surece inşallah sağ salim kavuşunMerhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
İnşallah canım şuan 2807 GrHayırlısı olsun canim haftaya kadar dursa keske ne kadar durursa o kadar kâr tabi takipte olduğun surece inşallah sağ salim kavuşun
Kilo durumu nasıl bebişin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, son hazırlıklarını da yaptıysan korkma ciğer geliştirici de 24 saatte etkisini hemen gösteriyorMerhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
Ay evet kuzum hatırlayamadım bir türlüFatma Ana eli de derler canım onu duymuşsundur.
Sağlıkla gelsin miniğin Morm cummmMerhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
Sağlıkla alın yavrunuzu kucaginizaMerhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
Amin inşallah canım Allah razı olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, son hazırlıklarını da yaptıysan korkma ciğer geliştirici de 24 saatte etkisini hemen gösteriyor
Amin inşallahSağlıkla alın yavrunuzu kucaginiza
Amin canım inşallah Allah razı olsunAy evet kuzum hatırlayamadım bir türlü
Sağlıkla gelsin miniğin Morm cummm
Sağlıkla kavuşun yavrunuzaMerhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
Merhaba konunuzu okudum da ozlemlinaoz instagram hesabına bi bakabilir misiniz hatta şuandaki hikayelerine. Çünkü o bayanında iki normal doğumu var 3. Ters dönmüş sezeryan demiş doktoru az önce manevra yaparak bebegi döndürmeye çalışacak belki işinize yarayabilirbenim doktorum önermişti, kordon dolanmasaydı soğuk bir şeyi üst karın bölgesine koyup bebeğin dönmesi sağlanıyormuş. Sen doktoruna danışmadan sakın deneme, doktoruna sor önerirse ayrıntısını sana söyler zaten
Ayy allah yardimcin olsun. Su an neler hissediyosun bilmiyorum ama korkma icini ferah tut. Bebisine kavusacaksin ne guzelMerhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
Aslında şu da geliyor aklıma benim şekerimHavuç suyu gerçekten ise yarıyor canım inşallah sende de etkisi olur ben de armut aldırayım da yiyeyim, benim sekerim hep düşük doktorum şekerin normal ya da yüksek olsa suyun da normal olurdu demişti bana da demek ki onunla da alakalı değilmiş, su gelse anlarmisiz yani durduğu yerde bu su nereye gidiyor anlamış değilim
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kavuşmanız nasip olsun inşallah.Merhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
Bende takip ediyorum paylaşımı görmedim fakat normal doğum için yürüyüşlere devam diye paylaşmıştı.Merhaba konunuzu okudum da ozlemlinaoz instagram hesabına bi bakabilir misiniz hatta şuandaki hikayelerine. Çünkü o bayanında iki normal doğumu var 3. Ters dönmüş sezeryan demiş doktoru az önce manevra yaparak bebegi döndürmeye çalışacak belki işinize yarayabilir
benim arkadaşımda yaptırdı oda dedi canın çok yanıyor diye ama benim kordon sorunum olmasa kesin yaptırırdım sırf bebek dönmedi diye sezeryan olmaktan iyidir bence
canim belli de olmuyor, baska seyler oluyor gene sezeryan olabiliyorsun.
dedigim arkadasimin bebegi dondu ama plesanta islevinu yitirmis acil sezeryana aldilar. Inan hic belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?