2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimde bu ikinci canım ama banada hiç emar falan demediler acaba sonramı bakacaklar ki

Günaydın kızlar, banyo demişken biz bu bebişleri yıkadığımız suları önce kaynatıp sonra soğutacak mıyız? Yoksa klasik duştan sıcak su doldurup mu yıkayacağız?
Ben kızımda ilk aylar içme suyuyla yıkadım hep. Kaynatıp soğutmadım ama onu ısıtıp da yıkadım çünkü çeşme sularimiz çok kireçli. Bizim bile saçlarımız sert sert oluyor banyodan sonra, cildimiz kuruyor, kıyamadım. Uzun bir süre içme suyuyla devam etmiştim. Sonra büyüdükçe çeşme suyuna döndüm.

Merhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım

Havuç suyu gerçekten ise yarıyor canım inşallah sende de etkisi olur ben de armut aldırayım da yiyeyim, benim sekerim hep düşük doktorum şekerin normal ya da yüksek olsa suyun da normal olurdu demişti bana da demek ki onunla da alakalı değilmiş, su gelse anlarmisiz yani durduğu yerde bu su nereye gidiyor anlamış değilim

Hayırlısı olsun canim haftaya kadar dursa keske ne kadar durursa o kadar kâr tabi takipte olduğun surece inşallah sağ salim kavuşun
Kilo durumu nasıl bebişin

Selam kızlarrrr

Bugün tam 34 haftalığım, sabah doktora gittik bebiş uzun aradan sonra yüzünü gösterdi, benim dudaklarım kalındır, bebişin de dudişleri belirgindi Löpçük löpçük yanakları seçiliyor artık kocaman olmuş oğlum Doktor 22 Kasım civarı bekliyorum dedi. Sanırım tam 40 hafta gibi hesaplamıyorlar di mi? Uygulamalarda hep 40 hafta olarak heaplanıyor da reelde öyle olmadığı için mi öyle biraz erken söyledi dedim.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, son hazırlıklarını da yaptıysan korkma ciğer geliştirici de 24 saatte etkisini hemen gösteriyor

Fatma Ana eli de derler canım onu duymuşsundur.
Ay evet kuzum hatırlayamadım bir türlü
Sağlıkla gelsin miniğin Morm cummm

Sağlıkla alın yavrunuzu kucaginiza

Sağlıkla kavuşun yavrunuza Herkes ekim annesi olacak yakında hayrlısı olsun. Süreciniz güzel geçsin inşallah

Merhaba konunuzu okudum da ozlemlinaoz instagram hesabına bi bakabilir misiniz hatta şuandaki hikayelerine. Çünkü o bayanında iki normal doğumu var 3. Ters dönmüş sezeryan demiş doktoru az önce manevra yaparak bebegi döndürmeye çalışacak belki işinize yarayabilir

Ayy allah yardimcin olsun. Su an neler hissediyosun bilmiyorum ama korkma icini ferah tut. Bebisine kavusacaksin ne guzel

Aslında şu da geliyor aklıma benim şekerim
hep yüksekti ve suyu da normaldi şimdi açlık ve tokluk şekerim normale döndü ama suyum azalmış. Şekerden dolayı mı yüksekti. Ama ben suyu çok içen biriyim hamile kalmadan önce de çok içerdim. İçtiğimiz su fayda etmiyormuymuş. Ay aklıma her şey geliyor. Hastaneden çıktığımdan beri 1 kilo armut yemişimdir Allahtan sevdiğim bir meyve. Şifa olsun diyip yitiyorum. İnşallah yan etkisi olmaz

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kavuşmanız nasip olsun inşallah.

Bende takip ediyorum paylaşımı görmedim fakat normal doğum için yürüyüşlere devam diye paylaşmıştı.

benim arkadaşımda yaptırdı oda dedi canın çok yanıyor diye ama benim kordon sorunum olmasa kesin yaptırırdım sırf bebek dönmedi diye sezeryan olmaktan iyidir bence

canim belli de olmuyor, baska seyler oluyor gene sezeryan olabiliyorsun.
dedigim arkadasimin bebegi dondu ama plesanta islevinu yitirmis acil sezeryana aldilar. Inan hic belli olmuyor

Yogada ufak tefek egzersizler oluyor, bel ve kalça için, zamanla bebeğin rahat dönmesini sağlayan. Ama yoga hocam söylediğinde ona da yanaşmamıştım. Yok nasıl istiyorsa öyle kalsın demiştim. Sonra doktoruma danıştım, meraktan bebeğin müdahale ile çevrilmesi olayı nedir vs diye, çok uygun bulmuyorum dedi, hassas mevzular.

Benimki 35’ten sonra kendiliğinden döndü.

Bahsettiğiniz kişiler belki çok deneyimli ve bu alanda uzman kişilerdir, ultrason eşliğinde vs yapılıyordur. Ama yine de içim bi tuhaf oluyor duydukça bebişler nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar eninde sonunda. Yeterki sağlıkla gelsin hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…