Ben adet olacağım gün verdim ilk beratı 15 mart salı günüydü.. 356 çıkmıştı.. ayın 18 inde doktora gittim 1127 çıktı beta progestronda 26 çıktı.. artış guzel progestronda guzel dedi bu cumartesi tekrar gidicez kese için.. vajinal bakmıyorlarmis bu hastanede karindan bakıyorlarTeşekkürler betam 36 saat önce 1045 ti bugün 2000 kabaca. Dün doktor randevum vardı keseyi gördü doktor ancak kanama alanı varmış progestron iyise korkma dedi. Çok şükür yüksek çıktı. Sizin betanız kaç 1-1500 şerde vajinal kese görünüyor sanırım
Benim kaç bilmiyorum ama 7.72 mm doktor gayet yeterli dedi. Programa göre 5+6Bebek 4+6 günlük kese 10mm çıktı canimm senin
Yani ayin 18 inde cuma günü 1127 diydi progestronda iyi dedi. ama vajinal bakmadı iste karindan vakti göremedi ama sorun yok normal bir durum dedi .. bir hafta sonra gel dedi .Teşekkürler betam 36 saat önce 1045 ti bugün 2000 kabaca. Dün doktor randevum vardı keseyi gördü doktor ancak kanama alanı varmış progestron iyise korkma dedi. Çok şükür yüksek çıktı. Sizin betanız kaç 1-1500 şerde vajinal kese görünüyor sanırım
Merak etme canım göreceksinYaa olmasın o zaman nebileyim ya bebikimi görsem çok rahatlıcam da daha 9 gün var ya offf
Hayırlı olsun canimm. Sağlıcakla dogsunlarr insBenim kaç bilmiyorum ama 7.72 mm doktor gayet yeterli dedi. Programa göre 5+6
İnşallah canımHayırlı olsun canimm. Sağlıcakla dogsunlarr ins
Hayırlı olsunKizlar dayanamadım ben hastaneye gittim.bebegimide gordum kalp atisinida duydum çok mutluyummmmm
Aa cok iyiymis insallah ben de gorurum hadi hayrli olsun.Kuzucum ben cuma günü vajinal ultarasyonda gördüm keseyi inşallah sende görürsün o tarihte görünür diye biliyorum
Geçsin bir an önce cinsiyetinide öğrenelim sağlıcaklaMerak etme canım göreceksinzaman cabuk geçiyo ben de cinsiyet merakı sardı sımdı gelisıyo kızsa da erkeksede bu hafta belirginleşiyomus umarım kızım olur cok istiyorum oglum var da bu ikinci farklı meyve olsun cok isterim tabi Allah hayırlısını nasip etsin gönlümdekini hayırlı eylesin diye dua ediyorum
Ben de çok merak ediyorum yaa bir oğlum var. Kendimi bildim bileli kız istemiştim, çok isterim bu kız olsun. Sonra diyorum Allahın gücüne gitmesin, bi sürü insan çocuk sahibi olmak istiyor şımarıklık gibi geliyor(ki benim de bu hamileliğim tüp bebek çok emek var)Merak etme canım göreceksinzaman cabuk geçiyo ben de cinsiyet merakı sardı sımdı gelisıyo kızsa da erkeksede bu hafta belirginleşiyomus umarım kızım olur cok istiyorum oglum var da bu ikinci farklı meyve olsun cok isterim tabi Allah hayırlısını nasip etsin gönlümdekini hayırlı eylesin diye dua ediyorum
Yaaa çok güzel masallahKizlar dayanamadım ben hastaneye gittim.bebegimide gordum kalp atisinida duydum çok mutluyummmmm
Benim günüm geçti göğüslerim regl olacağım zamanki gibi ağrıdı uçları sertleşti fark olarak başka birşey anlamadimHerkese merhaba rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin inşallahbenim 3. Tüp bebek denemem çok şükür pozitif 2. Denemem de pozitifti malesef kimyasal oldu. Bir sorum olacak önceki gebeliğim de aşırı şekilde göğüs hassasiyetim vardı bunda hiç yok. Herkeste her belirti olmayacak tabi biliyorum ama sormak istiyorum sizde durumlar nedir. Bir önceki gebeliğim kötü sonuclaninca istemsizce böyle şeyler düşünüyorum
Görürsün inşallah ve sağlıklı ilerler ben erken davrandım sanırım cuma günü tekrardan kontrole gidicem belki kalp atışını duyarımAa cok iyiymis insallah ben de gorurum hadi hayrli olsun.
Amin canım insallahGeçsin bir an önce cinsiyetinide öğrenelim sağlıcaklakolaylıklada doğuralım kucak kucağa yatalım ya
Günah değilmiş ilk dua ederken ben de öyle dusunmustum Allah ım ben evlâd sahibi olmak istedim oglumu nasip ettin gönlümdekini hakkımızda hayırlı eyle farklı meyve nasip eyle bir kız evladım olsun saglıklı sıhhatli ben kız diyorum ama sen bilirsin rabbim diye ediyorum dua erkek olsa atacak degılız tabi ki o kadar cabayla oluyo evlâd evlâd canım yanlış anlaşılma olmasınBen de çok merak ediyorum yaa bir oğlum var. Kendimi bildim bileli kız istemiştim, çok isterim bu kız olsun. Sonra diyorum Allahın gücüne gitmesin, bi sürü insan çocuk sahibi olmak istiyor şımarıklık gibi geliyor(ki benim de bu hamileliğim tüp bebek çok emek var)Allahım sağlıkla gelsin başka bişey istemiyorum diye hemen düzeltme yapıyorum
Benim oglum daha cok küçükken kardesim olcak ismi de şu olcak derdi. Hala da oyle dua ediyo Allahim benim kız kardeşimi hemen yolla.diyeAmin canım insallah
Günah değilmiş ilk dua ederken ben de öyle dusunmustum Allah ım ben evlâd sahibi olmak istedim oglumu nasip ettin gönlümdekini hakkımızda hayırlı eyle farklı meyve nasip eyle bir kız evladım olsun saglıklı sıhhatli ben kız diyorum ama sen bilirsin rabbim diye ediyorum dua erkek olsa atacak degılız tabi ki o kadar cabayla oluyo evlâd evlâd canım yanlış anlaşılma olmasınoglum da olsa mutluyum ama gönlüm kızdan yana
Amin canim amin. Şu kasik agrisi yapan enfeksiyonu basimdan defedebilsem cok daha mutlu olucamGörürsün inşallah ve sağlıklı ilerler ben erken davrandım sanırım cuma günü tekrardan kontrole gidicem belki kalp atışını duyarımdarısı sana ve tüm annelere inşallah
Ben de kız hissediyorum ama bilemiyorum tabi anketlere baktım da kız cogunluk da bu seneBenim oglum daha cok küçükken kardesim olcak ismi de şu olcak derdi. Hala da oyle dua ediyo Allahim benim kız kardeşimi hemen yolla.diyebnm de en bastan beri hep kizda hevesim vardi ama oglum oldu. Hatta hamileyken dr cinsiyeti soylerken ne dusundugumu sordu. Gönlüm kizdan yana ama hissettigim erkek demistim.Iyi ki de o oldu nasil sevilmez ama simdi de kiz.hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?