2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayin 15 i regl gunumdu o gün öğrendim gebeligi kan testim 356 çıkmıştı.. ayın 18 inde cuma günü doktora göründum.tekrar beta verdim 1127 çıktı progestronda vakti 26 çıktı..vajinal Muayene yapıyorlarmış karindan bakti göremedi ama normal dedi..bu cumartesi tekrar gidicez inşallah bakalim.sizin kese gorundumu

Ben adet olacağım gün verdim ilk beratı 15 mart salı günüydü.. 356 çıkmıştı.. ayın 18 inde doktora gittim 1127 çıktı beta progestronda 26 çıktı.. artış guzel progestronda guzel dedi bu cumartesi tekrar gidicez kese için.. vajinal bakmıyorlarmis bu hastanede karindan bakıyorlar

Yani ayin 18 inde cuma günü 1127 diydi progestronda iyi dedi. ama vajinal bakmadı iste karindan vakti göremedi ama sorun yok normal bir durum dedi .. bir hafta sonra gel dedi .

Yaa olmasın o zaman nebileyim ya bebikimi görsem çok rahatlıcam da daha 9 gün var ya offf
Merak etme canım göreceksin zaman cabuk geçiyo ben de cinsiyet merakı sardı sımdı gelisıyo kızsa da erkeksede bu hafta belirginleşiyomus umarım kızım olur cok istiyorum oglum var da bu ikinci farklı meyve olsun cok isterim tabi Allah hayırlısını nasip etsin gönlümdekini hayırlı eylesin diye dua ediyorum

Geçsin bir an önce cinsiyetinide öğrenelim sağlıcakla kolaylıklada doğuralım kucak kucağa yatalım ya

Ben de çok merak ediyorum yaa bir oğlum var. Kendimi bildim bileli kız istemiştim, çok isterim bu kız olsun. Sonra diyorum Allahın gücüne gitmesin, bi sürü insan çocuk sahibi olmak istiyor şımarıklık gibi geliyor(ki benim de bu hamileliğim tüp bebek çok emek var) Allahım sağlıkla gelsin başka bişey istemiyorum diye hemen düzeltme yapıyorum

Herkese merhaba rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah benim 3. Tüp bebek denemem çok şükür pozitif 2. Denemem de pozitifti malesef kimyasal oldu. Bir sorum olacak önceki gebeliğim de aşırı şekilde göğüs hassasiyetim vardı bunda hiç yok. Herkeste her belirti olmayacak tabi biliyorum ama sormak istiyorum sizde durumlar nedir. Bir önceki gebeliğim kötü sonuclaninca istemsizce böyle şeyler düşünüyorum

Benim günüm geçti göğüslerim regl olacağım zamanki gibi ağrıdı uçları sertleşti fark olarak başka birşey anlamadim

Geçsin bir an önce cinsiyetinide öğrenelim sağlıcakla kolaylıklada doğuralım kucak kucağa yatalım ya
Amin canım insallah
Günah değilmiş ilk dua ederken ben de öyle dusunmustum Allah ım ben evlâd sahibi olmak istedim oglumu nasip ettin gönlümdekini hakkımızda hayırlı eyle farklı meyve nasip eyle bir kız evladım olsun saglıklı sıhhatli ben kız diyorum ama sen bilirsin rabbim diye ediyorum dua erkek olsa atacak degılız tabi ki o kadar cabayla oluyo evlâd evlâd canım yanlış anlaşılma olmasın oglum da olsa mutluyum ama gönlüm kızdan yana

Benim oglum daha cok küçükken kardesim olcak ismi de şu olcak derdi. Hala da oyle dua ediyo Allahim benim kız kardeşimi hemen yolla.diye bnm de en bastan beri hep kizda hevesim vardi ama oglum oldu. Hatta hamileyken dr cinsiyeti soylerken ne dusundugumu sordu. Gönlüm kizdan yana ama hissettigim erkek demistim.Iyi ki de o oldu nasil sevilmez ama simdi de kiz.hissediyorum

Görürsün inşallah ve sağlıklı ilerler ben erken davrandım sanırım cuma günü tekrardan kontrole gidicem belki kalp atışını duyarım darısı sana ve tüm annelere inşallah
Amin canim amin. Şu kasik agrisi yapan enfeksiyonu basimdan defedebilsem cok daha mutlu olucam

Benim de bir kizim var bunun da kiz olmasini istiyorum .saglikli olsunlar ama kız başka arkadaslar

Ben de kız hissediyorum ama bilemiyorum tabi anketlere baktım da kız cogunluk da bu sene insallah istisnalar kaideyi bozmaz zaten hep oyle oluyo dedin ya kız istiyorum oglum oldu ben de oglum da kız olsun istedim oglum oldu genel de erkek olsun diyenlerin olmuyo kızım olsun diyenlerin de oglu oluyo garip insallah kızlarımız olur canım benim oglum da kardesin olcak diyince kız olcak diyo insallah cocuk kalbin hissediyodur kız olur annecim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…