2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim 4 yaşındaki yeğenim de kız olcak adına üzüm koycam diyo üzüm koyacakmış çocuğun ismini

Benim 4 yaşındaki yeğenim de kız olcak adına üzüm koycam diyo üzüm koyacakmış çocuğun ismini
Yavrum heves etmiş benim ki erkek kız istiyo 4.5 yasında suan dogum yaptıgımda 6 dan gün alcak 5 dolduracak işte 5 yaş 3 aylık falan olcak ama cok fenalar ya hadi gelsin oyun oynayalım diyo ne zaman gelcek zamanı gelince daha var diyorum ama gelsin diyo

Amin canim amin. Şu kasik agrisi yapan enfeksiyonu basimdan defedebilsem cok daha mutlu olucam
Off bende de mi enfeksiyon var acaba ya doktoru arasam biliyorum muayene etmeden normal diyecek ama hala geçmedi ya düşük olsa lekelenmeyle belli ederdi kendini değil mi yani saatlerdir hiç geçmedi ani girip çıkan sancı

kuzum normaldir tabi ya bi de sen kaçinci haftadasın ben 6+2deyim ama bebis bir iki gün önden gidiyor 6. 7. Haftadan itibaren belirtiler artar diyorlar mesela midem bulanıyor ama gün içinde bazen iyi hissediyorum unutuyorum hatta hamileliği sonra diyorum ki bi sorun mu var bi beliren bi kaybolan belirti insani daha çok strese sokuyor hiç olmaması bence daha iyi

Off bende de mi enfeksiyon var acaba ya doktoru arasam biliyorum muayene etmeden normal diyecek ama hala geçmedi ya düşük olsa lekelenmeyle belli ederdi kendini değil mi yani saatlerdir hiç geçmedi ani girip çıkan sancı
Kasikta mi canim?Benim sabah ve oglenleyin ani giren igne batmasi gibi agrilar oldu yqrim saat kadar snra olmadi.

Idrqr enfeksiyonu gibi agrilarim var dersen yapar.
İdrar yolu enfeksiyonu olsa idrar yaparken yanma olurdu diye biliyorum öyle bi şikayetim yok ama saatlerdir geçmiyor sağ kasığımdaki ağrı ilaç içmeye de korkuyorum ne içsem bilemedim majezik zararı olur mu acaba ya

Parol için isterse gebelikte bir zarar olabilir

Benimde sat a göre 5+3 ama betada 1 2 gün öde gidiyodu tam emin değilim 2 nisanda çıkcak herşey ortaya

Gebelikte doktordan tavsiye qlmadan hic bi ilac alma bence canim

Geçen dusugumde kanama alanı vardı o zaman günde 3 tane kullandirmisti. Bu sefer şimdilik bir sıkıntı yok önlem amaçlı kullandırıyor o yüzden olabilir canım.
Canım düşüğün için çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğin sorunsuz ilerler bişey sorucam düşük olduğunu kanamalarla mı anladın yani öncesinde ağrıların var mıydı nasıldı

Bende kız istiyorum Rabbim hayirlisini versin herkese inşallah herkes kızın olacak diyor bakalım

Benim idrar yolu enfeksiyonu varmış ama testte çıktı hiç anlamadım yanma falan olmadi

İyi akşamlar kızlar bugün yine hcg verdim sizce değerlerim nasıl cuma günü doktora gidicem. Ayın 19unda Cumartesi günü gittiğimde karindan ultrasonla görememişti. Korkmuştum açıkçası bide göğüslerim acıyo kasiklarim agriyo normal mi ya
12.03 89
14.03 182
18.03 855
23.03 8774

Harika canim yukselislerin çok guzel keseyi görürsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…