2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Off içim rahatladı gerçekten ya şu an düşük dışında yani bebeğimin sağlığı dışında tüm acıları çekmeye razıyım o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmekten
İçini ferah tut kötüyü cagırma canım korkma Allah on izniyle bısey olmaz

Canım düşüğün için çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğin sorunsuz ilerler bişey sorucam düşük olduğunu kanamalarla mı anladın yani öncesinde ağrıların var mıydı nasıldı
Ya aslında ben tam olarak düşük yapmadım hiç kanamam olmadı kanama alanı vardı sonrasında da malesef kese gelişimi durmuş. O arada ilaç aldığım için ilaçlar düşüğü engellemiş. Doktor ilaçları kesti tercihi bana bıraktı ben de açıkçası kendi kendime düşük yapmayı göze alamadım ve kürtaj oldum. Bu süreçte bir damla kan bile görmemiştim. Sadece kasik ağrım vardı özellikle tek tarafliydi. Bu seferde ise neredeyse hiç ağrım yok. Şuan doktorda sıra bekliyorum canım inslalah bebeğimi bu sefer görürüm.

Off içim rahatladı gerçekten ya şu an düşük dışında yani bebeğimin sağlığı dışında tüm acıları çekmeye razıyım o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmekten
Bende öyle canım öyle birşey olmayacak içimizi ferah tutalım

Off canım çok geçmiş olsun benim de şu anda tek taraflı kasık ağrım var cuma gününe kadar doktora gitme şansım da yok ne yazık ki saatlerdir geçmeyen iki dakikada bir ani girip çıkan ağrı var

Ayrıca inşallah bebeğini görürsün ve sağlıklı ilerler sorunsuz kucağına alırsın canım benim

Off canım çok geçmiş olsun benim de şu anda tek taraflı kasık ağrım var cuma gününe kadar doktora gitme şansım da yok ne yazık ki saatlerdir geçmeyen iki dakikada bir ani girip çıkan ağrı var
Benim öyle oldu diye senin de öyle olacak diye bir şey yok canım. İçini ferah tut insanlar ne kanamalarla ne ağrılarla bebeklerine kavusuyorlar. Kendini strese sokma sakın.

Kafam karıştı kızlar .Düşük önleyici kullanmak bir anlamda iyi değilmiş ,sağlıksız gebelik varsa zaten düşmeliymiş .doktorun verdiği ilacı kullanmasam mı acaba

canım acile gitme imkanın yok mu? bence cumaya kadar bekleme hem bir enfeksiyon varsa ilerlemeden önlemini almış olursun

Kafam karıştı kızlar .Düşük önleyici kullanmak bir anlamda iyi değilmiş ,sağlıksız gebelik varsa zaten düşmeliymiş .doktorun verdiği ilacı kullanmasam mı acaba
Kim diyor ya ? Doktorunuzu dinleyin mutlaka . İnsanlar kaç yıl dirsek çürütüyor

İnşallah canım benim inşallah sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfen çünkü ara ara şiddetleniyor umarım yarına kadar bişey kalmaz ve sadece basit bi enfeksiyondur
İlaç vermedi mi canım idrar yolu enfeksiyonu için canını sıkma Allah ın izniyle birsey olmaz ınsallah

Bana da sacma geldi oyle sey mi olur canım sen tedbirini al gerisi Allah dan doktorunu dinle kimseyi değil bile bile düşsün diye beklenir mi canım kulaga ne saçma geliyo degıl mı

İlaç vermedi mi canım idrar yolu enfeksiyonu için canını sıkma Allah ın izniyle birsey olmaz ınsallah
Hayır idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını bilmiyorum ki canım cuma günü vajinal ultrasonda keseyi gördük rahim duvarı kalın bu iyi dedi ve rahmin arkasında sıvı birikimi var önemli bişey değil dedi ayrıca bazı tetkikler istedi ama ben işe yetişmek zorunda olduğum için yaptıramadım

6+5te kontrole gittim 4.1 mm cikti 1 hafta geri dedi doktor o kdr uzuldumki bakalim cmt tekrar gidecegim nasil olacak durumlar...hassas haftalardayiz ve sevincimi bile kmseyle paylasamiyorm bu sebeple
Başka bi doktora daha gidin isterseniz 6+3 te 5 ti Normal demişti

İkili test için 2 hafta sonra çağırdı doktor tarihi daha yakın olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…