2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım mutlaka git ihmal etme ben idrar yolu enfeksiyonu sandım oda agrılı olur cunku Allah yardımcın olsun

Canım mutlaka git ihmal etme ben idrar yolu enfeksiyonu sandım oda agrılı olur cunku Allah yardımcın olsun
Ya kuzum diyorum ya inşallah sadece enfeksiyondur ben düşük olmasından korkuyorum enfeksiyon da basite alınmaz elbette ama ne bileyim ya hiç geçmiyor ağrım iki üç dakikada bir ani bi sancı giriyor saniyesinde geçiyor iki dk sonra yine aynı

İkili test için 2 hafta sonra çağırdı doktor tarihi daha yakın olan var mı
Kaçıncı haftadasınız tahmini doğumunuza gore aynıyız bana aile hekimliginden kart verdiler ne ne zaman olacak yazıyor 11. 14. hafta arası diyor ikili test için ama

Gebelikte wnfeksiyona yakalanma riski cok yuksekmis gunde 2 lt su icmeyi ihmal etmeyin hanimlar.Aslinda her bakimdan faydali.

Kanama yoksa korkma.Ama gorunme imkanin varsa gorun tabii doktora. Ben acile gittigimde kanama yoksa korkma dediler ve kan ile idrar ornegi alindi.

Kaçıncı haftadasınız tahmini doğumunuza gore aynıyız bana aile hekimliginden kart verdiler ne ne zaman olacak yazıyor 11. 14. hafta arası diyor ikili test için ama
Bana saglik ocagi bir sey vermedi sadece vitamjn degerlerim vs hepsine baktilar ve folik asit yazdilar.

Bir de istirahat edince gecme olmuyor mu ?

Benim gibi cok yogun mide bulantisi yasayan var mi midem surekli eksiyor bulaniyor kusma yok ama kokular burnuma burnuma geliyor ki ben kokuya hic duyarli biri degilimdir normalde hersey kokuyor,oglumun esimin ten kokusu bile rahatsz ediyor gecicek heralde bu gunler, ilk hamileligimde hic bulanmamisti

Yok yok şükür kanama yok biraz içimi bu rahatlatıyor zaten afedersiniz sık sık kontrol ediyorum ama yok şükür
Ilk 2 ay falan heleki 4 ve 7.hfatalar arasi rahim genislemesi sebebyle alt karin agrisi kasik agrisi cok kiside olurmus ve normalmis tibbi kaynaklara gore. Belki seninki oyledir.

Ilk hamileligimde ben de oyleydim bazi kokular hatta aklima gelmesi bile bulanti ve istifraya sebep olan yiyecekler vardi.Gunde 2 defa afedersn istifra ediyordum.Kimisinin 9 ay suruyo (cok nadir kisilerde- ama vqr boyleleri ) ilk trimester bitince kaybolur.En rahat aylar 4 5 ve 6ymis zaten

Ilk 2 ay falan heleki 4 ve 7.hfatalar arasi rahim genislemesi sebebyle alt karin agrisi kasik agrisi cok kiside olurmus ve normalmis tibbi kaynaklara gore. Belki seninki oyledir.
Evet doktor da öyle söylemişti bizim için önemli olan şiddetli kanaman olmaması onun dışında rahim genişliyor ağrılar normal belirtiler olsun yada olmasın normal dedi hatta cuma günü rahim duvarın kalın bu iyi bişey dedi cumadan bugüne kötü bişey olmamıştır inşallah diye umuyorum bugün çok yürüyüş yaptım bi de ya offf

Hic bozma moralini,bir risk olsa gorunurdu ve uyarirdi gonlunu ferah tut .

Cok zormus gercekten arkadaslarim derdi ben hic yasamadim derdim, umarim 9 ay surmez

Ben aynı durumdayım yiyecek içecekler kokuyor tamam ama en çok insan kokuları rahatsız ediyor beni Lekelenmem var diye günaşırı progestan iğne oluyorum bugün hastanede hemşirenin kokusundan ağladım resmen herkesin içinde öğüre öğüre lavaboya koştum. Lavabo desen kabus derecesinde kokuyordu abartmıyorum aralıksız 2 3 saat ağladım kokular yüzünden mahvoldum. Mide bulantım gelip gidiyor bazı sabahlar şiddetli bazı sabahlar çok hafif ona katlanıyorum ama koku cidden çok zorluyor beni tek yiyebildiklerim haşlanmış patates, domates, yeşillik birde yeşil zeytin

Hic bozma moralini,bir risk olsa gorunurdu ve uyarirdi gonlunu ferah tut .
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim burda yazdıklarınızı okuyunca bi nebze rahatladım açıkçası ama anladım ki her gebelik birbirinden o kadar farklıymış ki gerçekten ve belirtilere asla ama asla takılmamak gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…