2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bu saatte gözlerimden uyku akıyor. Dizileri hep yarım bırakıyorum. Eşim de tek başına izlemek zorunda kalıyor ona da üzülüyorum. Ne olacak halimiz saat 10 dedim mi kapanıyor gözler.

Doktordan geldim kızlar 5+5 te 3.45mm bebeğimi ve kalp atışlarını duydum doktor dinletti
Allah bekleyen herkese nasip etsin kızlar
Ay gözün aydın çok şükür üzerinden yük kalktı. Ben de 5+4 teyim bu arada. İnşallah ben de hem bebişimi hem kalp atışını görürüm.

Ay gözün aydın çok şükür üzerinden yük kalktı. Ben de 5+4 teyim bu arada. İnşallah ben de hem bebişimi hem kalp atışını görürüm.
Amin canım insallah Ben de neredeyse hiç belirti yok olumsuz bir şey olur korkusuyla adapte olamamıştım ama bugün hamile olduguma inandım resmen. Bu arada benimki muhtemelen erken ovulasyon o yüzden duyamasan da takma kafana sakın.

Bana saglik ocagi bir sey vermedi sadece vitamjn degerlerim vs hepsine baktilar ve folik asit yazdilar.
Canım bilemiyorum asi için falan gelir giderken yaninda getir dediler bana şöyle bir sey bir de sağlık bakanliginin kitabini verdiler

Eklentiler

• P_20220323_224705_p.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 73

Anket ekleye biliyo musun Papatyamelo kız erkek ikiz falan diye yapıyolar ya oda basta duruyo tablo gibi benim gibi baslıklara bakanlara fikir olur her kez ögrenince işaretleme yapar yapabilirsen

Anket ekleye biliyo musun Papatyamelo kız erkek ikiz falan diye yapıyolar ya oda basta duruyo tablo gibi benim gibi baslıklara bakanlara fikir olur her kez ögrenince işaretleme yapar yapabilirsen
Onu eklemesini bilmiyorum ki canım bi bakıyım

Kızlar bu saatte gözlerimden uyku akıyor. Dizileri hep yarım bırakıyorum. Eşim de tek başına izlemek zorunda kalıyor ona da üzülüyorum. Ne olacak halimiz saat 10 dedim mi kapanıyor gözler.
Aaa aynı ben kaç gündür tavuk gibi erkenden mayışıyorum uyku halim var bugün daha iyiym şükür

Kızlar idrar yolları enfeksiyonu için çok fazla mesaj var. Geçen yıllarda bende çok sorun yaşamıştım. O yüzden bu konuda bildiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Genital kısımla aynı çok yakın olduğu için vajinit ve sistit gibi rahatsızlıklar birbirini tetikleyebiliyor. Medipol Hastanesi'ne acile gitmiştim yıllar önce titreme nobetleriyle oradaki docent doktor bir urologdan duyduklarımi aktarmak istiyorum. Genital hijyen takıntısı en büyük sorun ve bu hastalık batıya geldikçe daha da çok artar. Doğu'daki kadınlarda neredeyse hiç sorun olmazmis. Kesinlikle su dışında hiç bir şeyle genital bölge temizliği yapmamalısınız. Vajinanın florasını bir kere bozdunuz mu tekrar geri gelmesi çok uzun zaman alabilirmis. Sabun, duş jeli, genital temizlik ürünleri vb. kullanılmamalı. Pamuklu çamaşır kullanılmalı. Günlük ped gibi şeylerde mümkün mertebe kullanılmamalı onun yerine sık çamaşır değiştirilmeli. Bol bol su tüketilmeli. Kesinlikle tuvaletinizi tutmamalısınız yani burası pis evde yaparım demek yok yani. Şikayetlerden kurtuluncaya kadar asitli gıdalar tuketilmemeli. Umarım birilerine yardımcı olur. Allah herkese şifa versin berbat bir şeydir bu yüzden iki kere hastanelik oldum.

Malesef onu konu açarken eklememiz gerekiyormuş ekleyemiyorum

Benim adet gününden önce ve sonra göğüs hassasiyeti vardı adet olmadan oncede olurdu ufak kistler var bende her adetten önce siserdi onemsemedim ve adet günümde hafif lekenme oldu başkada bişey olmadi

El kaldırıyorum ben varım maslesef suyun bile tadı kötü buzdolabını filan açamaz oldum kokulara hassasiyet deseniz tavan yaptı hamile değil de hasta gibi hissediyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…