2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ilk iki hamileliğimde kovayla dolasirdim evde.bazi yiyecekleri geçtim bilgisayar odasının kapısının önünden geçerken bile migdem bulanirdi kokulara tahammulum yoktu.bende şuanda sabah bogurmeleri dışında bişey yok. İns olmaz ..

O günlerim yatakta ve tarhana çorbası tüketip çıkarmakla gecerdi.

Kızlar bu saatte gözlerimden uyku akıyor. Dizileri hep yarım bırakıyorum. Eşim de tek başına izlemek zorunda kalıyor ona da üzülüyorum. Ne olacak halimiz saat 10 dedim mi kapanıyor gözler.
Bende öyleyim ya, eşim hep salonda uyurken yakalıyor beni

Kızlar çok şiddetli gaz sancım başladı aniden. Yaşayan varmı aranızda? Hep vardı gaz sorunu ama şuan inanılmaz derecede şiddetlendi Bunun bir çaresi varmı duramıyorum

Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah, benim memelerim çok sonra şişmeye ağrımaya başladı 5. haftaya yaklaştığımda

Benide eklermisiniz son bat 6şubat

Bende insan kokusuna tahammul edemiyorm esim ve cocugumun kokusundan rahatsiz oluyorm diye vicdan azabi cektim gecen gun.lavabo yemek hersey kokuyor Allah yardimcimiz olsun ne zqman gecer de rshstlariz hic blmiyorm ben de ekmek,pogocw borek bunlari yiyorm soslu seylere hic gelemiyorm midem bulaniyor direkt

El kaldırıyorum ben varım maslesef suyun bile tadı kötü buzdolabını filan açamaz oldum kokulara hassasiyet deseniz tavan yaptı hamile değil de hasta gibi hissediyorum maalesef
Ben de aynen hasta gibi hisediyorm ve clistigim icin disari falanda ckiyorm cok geriliyorm ekmek borek pgoca bu tarz seyler yemek istiyor canim soslu seyler hic yiyemiyorm
Benim de ilk hamilelifimde sadece 2 gun bulanmisti demekki degisiyor sizin ilkinin cinsiyeti neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…