2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar suyu çokmu tüketiyorsunuz? Ben fazla su içemiyorum yaaa bi şişeyi 2-3 günde bitiriyorum imkanı yok

Kızlar suyu çokmu tüketiyorsunuz? Ben fazla su içemiyorum yaaa bi şişeyi 2-3 günde bitiriyorum imkanı yok
kuzu normalde bende su içmesem günlerce aklıma gelmez. Hatırlatmamı açtım saat başı yarım bardak içiyorım o şekilde günde 1 buçuk 2 litre tüketmeye çalışıyorum

Günlük 4.5 lt içiyorum ya da en az 3 lt içiyorum. Buna kendimi alıştırdım. Daha az içtiğimde yanma hissediyorum ve ben bu hissi sevmiyorum. Havalimanında çalışırken enfeksiyon kapmıştım 1 yıl oldu geçmedi. Bende çareyi su içmekte buldum. Su içmeyince kendimi rahatsız hissediyorum. İş yerinde bi arkadaşım var onunla yarışa giriyoruz

ayyy valla maşallah ben o kadar içsem kesin midem bulanır özellikle aç karnına mümkün değil

Benim oğlumda biz canlı bebek alacaz hemde kız olacak diyoo

ayyy valla maşallah ben o kadar içsem kesin midem bulanır özellikle aç karnına mümkün değil
Aslında şöyle ilk başta mecburluktan içtim hamile olmamama rağmen midemi bulandırıyordu. Sonra ben suyun tadını almaya çalıştım sanırım olay burda başladı benim için. Şu an yemek olmasın yaşarım ama su olmadan yaşayamam. Ben akşam 6 dan sonra içmiyorum çünkü daha çok tuvalete çıkarıyor. O zaman da zoruma gidiyor. evde ben biraz tembellim gün içinde içmeye çalışıyorum

vallahi tebrik ediyorum darısı bizlerin başina

Ben çalışırken 400 ml lik bardağımı sağıma koyuyorum sürekli elim gidiyor gördükçe içiyorum işteyken 4- 5 kere bitiriyorum bardağı evde içtiklerimi saymıyorum bile.

Ben çalışırken 400 ml lik bardağımı sağıma koyuyorum sürekli elim gidiyor gördükçe içiyorum işteyken 4- 5 kere bitiriyorum bardağı evde içtiklerimi saymıyorum bile.
Bende 4 litre içiyorum 2 litrelik şişem var sürekli yanımda bardağa koyup içmek çok faydalı oluyor bardak boşalınca hemen yenisini koyuyorum. Alıştım şimdi içmeyince agzım kuruyor sanki

Benim oğlumda biz canlı bebek alacaz hemde kız olacak diyoo
İnsallah cocuk kalpleri hissediyordur dört gözle bekliyorum ögrenecegımız zamanı valla cinsiyet partısı yapacam malzemeleri hazır eşim ve ogluma demıycem ben bilcem rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah bu sene bakıyorum da kız cogunluk insallah herkesin gönlünden geçen olsun

Aynı ben. Bende o şekildeyim.Ne yiyecegimi sasirdim o yüzden
Bende öyle . Kayısı mı yesem muz mu anlamadım .Bu saatte uyanmam normalde mideme de değişik birşey oluyor batma gibi . Canım hiç birşey istemiyor .

Oruç tutmayı düşünen var mı hanımlar?
bende düşünüyorum aslında canım şimdi tutamazsak emzirme döneminde de çok küçük olacaklar süt için yine tutamayabiliriz. çarşamba doktor randevum var danışacağım bakalım ne diyecek en azından 1 gün durup 1 gün tutsak zararı olur mu ?
Yazmıyor maalesef mm yazıyor 7.72 mm
benim de 5+5 de 7.5 mm dedi canım aynı sayılırız.
canım benim de 3 çıktı bana da euthyrox 25 mcg verdi. haftaya çarşamba gittiğimde kan vereceğim ama hamilelik boyunca kullanacak gibiyim öyle dedi doktor hamileleikte tsh önemliymiş ama stres yapma bak erkenden başladın ilacını kullanmaya öyle düşün :)
Ben farkettim onu bendede var göbek deliğimin altından başlıyo aşağıya kadar hafif rengi çok koyu değil ama belli oluyo
bende var kızlar göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi bir çizgi :))

Hiç bir fikrim yok . Ben bu gebeliğe zor kavuştum korkuyorum birşey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…