Kajve iç dicem o da yasak, bilemedim.Hayır yemiyorumda asıl muzu çok yiyorum
kuzu normalde bende su içmesem günlerce aklıma gelmez. Hatırlatmamı açtım saat başı yarım bardak içiyorım o şekilde günde 1 buçuk 2 litre tüketmeye çalışıyorumKızlar suyu çokmu tüketiyorsunuz? Ben fazla su içemiyorum yaaa bi şişeyi 2-3 günde bitiriyorum imkanı yok
Günlük 4.5 lt içiyorum ya da en az 3 lt içiyorum. Buna kendimi alıştırdım. Daha az içtiğimde yanma hissediyorumKızlar suyu çokmu tüketiyorsunuz? Ben fazla su içemiyorum yaaa bi şişeyi 2-3 günde bitiriyorum imkanı yok
ayyy valla maşallahGünlük 4.5 lt içiyorum ya da en az 3 lt içiyorum. Buna kendimi alıştırdım. Daha az içtiğimde yanma hissediyorumve ben bu hissi sevmiyorum. Havalimanında çalışırken enfeksiyon kapmıştım 1 yıl oldu geçmedi. Bende çareyi su içmekte buldum. Su içmeyince kendimi rahatsız hissediyorum. İş yerinde bi arkadaşım var onunla yarışa giriyoruz
Ben de kız hissediyorum ama bilemiyorum tabi anketlere baktım da kız cogunluk da bu seneinsallah istisnalar kaideyi bozmaz zaten hep oyle oluyo dedin ya kız istiyorum oglum oldu ben de oglum da kız olsun istedim oglum oldu genel de erkek olsun diyenlerin olmuyo kızım olsun diyenlerin de oglu oluyo garip insallah kızlarımız olur canım benim oglum da kardesin olcak diyince kız olcak diyo insallah cocuk kalbin hissediyodur kız olur annecim diyorum
Aslında şöyle ilk başta mecburluktan içtim hamile olmamama rağmen midemi bulandırıyordu. Sonra ben suyun tadını almaya çalıştım sanırım olay burda başladı benim için. Şu an yemek olmasın yaşarım ama su olmadan yaşayamam. Ben akşam 6 dan sonra içmiyorum çünkü daha çok tuvalete çıkarıyor. O zaman da zoruma gidiyor. evde ben biraz tembellimayyy valla maşallahben o kadar içsem kesin midem bulanır özellikle aç karnına mümkün değil
vallahi tebrik ediyorum darısı bizlerin başinaAslında şöyle ilk başta mecburluktan içtim hamile olmamama rağmen midemi bulandırıyordu. Sonra ben suyun tadını almaya çalıştım sanırım olay burda başladı benim için. Şu an yemek olmasın yaşarım ama su olmadan yaşayamam. Ben akşam 6 dan sonra içmiyorum çünkü daha çok tuvalete çıkarıyor. O zaman da zoruma gidiyor. evde ben biraz tembellimgün içinde içmeye çalışıyorum
Ben çalışırken 400 ml lik bardağımı sağıma koyuyorum sürekli elim gidiyor gördükçe içiyorum işteyken 4- 5 kere bitiriyorum bardağı evde içtiklerimi saymıyorum bile.Kızlar suyu çokmu tüketiyorsunuz? Ben fazla su içemiyorum yaaa bi şişeyi 2-3 günde bitiriyorum imkanı yok
amin canım inşallah :)))Çok şükür kalp atışını gördükdarısı bekleyenlere inşallah
Ben bir ishal bir kabız oluyorum anlamadımKızlar aranızda ishal olan var mı internetten baktım ama hamilelikten diyo yaklaşık 1 haftadır bu şekildeyim ya
Aslında şöyle ilk başta mecburluktan içtim hamile olmamama rağmen midemi bulandırıyordu. Sonra ben suyun tadını almaya çalıştım sanırım olay burda başladı benim için. Şu an yemek olmasın yaşarım ama su olmadan yaşayamam. Ben akşam 6 dan sonra içmiyorum çünkü daha çok tuvalete çıkarıyor. O zaman da zoruma gidiyor. evde ben biraz tembellimgün içinde içmeye çalışıyorum
Bende 4 litre içiyorum 2 litrelik şişem var sürekli yanımda bardağa koyup içmek çok faydalı oluyor bardak boşalınca hemen yenisini koyuyorum. Alıştım şimdi içmeyince agzım kuruyor sankiBen çalışırken 400 ml lik bardağımı sağıma koyuyorum sürekli elim gidiyor gördükçe içiyorum işteyken 4- 5 kere bitiriyorum bardağı evde içtiklerimi saymıyorum bile.
İnsallah cocuk kalpleri hissediyordurBenim oğlumda biz canlı bebek alacaz hemde kız olacak diyoo
Bende öyle . Kayısı mı yesem muz mu anlamadım .Bu saatte uyanmam normalde mideme de değişik birşey oluyor batma gibi . Canım hiç birşey istemiyor .Aynı ben. Bende o şekildeyim.Ne yiyecegimi sasirdim o yüzden
bende düşünüyorum aslında canım şimdi tutamazsak emzirme döneminde de çok küçük olacaklar süt için yine tutamayabiliriz. çarşamba doktor randevum var danışacağım bakalım ne diyecek en azından 1 gün durup 1 gün tutsak zararı olur mu ?Oruç tutmayı düşünen var mı hanımlar?
benim de 5+5 de 7.5 mm dedi canım aynı sayılırız.Yazmıyor maalesef mm yazıyor 7.72 mm
canım benim de 3 çıktı bana da euthyrox 25 mcg verdi. haftaya çarşamba gittiğimde kan vereceğim ama hamilelik boyunca kullanacak gibiyim öyle dedi doktor hamileleikte tsh önemliymiş ama stres yapma bak erkenden başladın ilacını kullanmaya öyle düşün :)Selam arkadaşlar. Bugün stresli geçti benım için. Doktor beta hcg ve progestron sonucunun çok iyi olduğunu ancak tsh yüksek olduğundan Eutyrox 50 mg başlamam gerektiğini söyledi çok önemliymiş bebeğin kalbi atmadan erken dönemde başla kullanmamak allah korusun bebekte sıkıntı yaratır dedi. Progestron sonucu 12 den yüksek olursa çok ıyı demişti ama 28 çıktı çok şaşırdım ben de. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. O günler gelecek
bende var kızlar göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi bir çizgi :))Ben farkettim onu bendede var göbek deliğimin altından başlıyo aşağıya kadar hafif rengi çok koyu değil ama belli oluyo
Benim bi yandan midem kazınıyor açliktan bir yandan midem bulanıyor herseydenBende öyle . Kayısı mı yesem muz mu anlamadım .Bu saatte uyanmam normalde mideme de değişik birşey oluyor batma gibi . Canım hiç birşey istemiyor .
Hiç bir fikrim yok . Ben bu gebeliğe zor kavuştum korkuyorum birşey olacak diyebende düşünüyorum aslında canım şimdi tutamazsak emzirme döneminde de çok küçük olacaklar süt için yine tutamayabiliriz. çarşamba doktor randevum var danışacağım bakalım ne diyecek en azından 1 gün durup 1 gün tutsak zararı olur mu ?
benim de 5+5 de 7.5 mm dedi canım aynı sayılırız.
canım benim de 3 çıktı bana da euthyrox 25 mcg verdi. haftaya çarşamba gittiğimde kan vereceğim ama hamilelik boyunca kullanacak gibiyim öyle dedi doktor hamileleikte tsh önemliymiş ama stres yapma bak erkenden başladın ilacını kullanmaya öyle düşün :)
bende var kızlar göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi bir çizgi :))
Daha dün birşeyim yoktu nazar ettim kendimeBenim bi yandan midem kazınıyor açliktan bir yandan midem bulanıyor herseyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?