Bu çizgi bende hep vardı sankibende düşünüyorum aslında canım şimdi tutamazsak emzirme döneminde de çok küçük olacaklar süt için yine tutamayabiliriz. çarşamba doktor randevum var danışacağım bakalım ne diyecek en azından 1 gün durup 1 gün tutsak zararı olur mu ?
benim de 5+5 de 7.5 mm dedi canım aynı sayılırız.
canım benim de 3 çıktı bana da euthyrox 25 mcg verdi. haftaya çarşamba gittiğimde kan vereceğim ama hamilelik boyunca kullanacak gibiyim öyle dedi doktor hamileleikte tsh önemliymiş ama stres yapma bak erkenden başladın ilacını kullanmaya öyle düşün :)
bende var kızlar göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi bir çizgi :))
Bu şekilde kuzumkuzu gebe izlem kağıdını şahsi bilgilerini kapatarak bi tam çeker misin?
Günü gününü tutmayacak galibaBende bir kac gun oncesine kadar cok iyiydim
Evvet 2017 erkek yiliymis heralde herkesin erkek çünkü. 2022de ins kızdır. Sağlıklı olsun da nasip artikkk.İnsallah cocuk kalpleri hissediyordurdört gözle bekliyorum ögrenecegımız zamanı valla cinsiyet partısı yapacam malzemeleri hazır eşim ve ogluma demıycem ben bilcem rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah bu sene bakıyorum da kız cogunluk insallah herkesin gönlünden geçen olsun
Daha hiçbir şey belli değil ama benimki erkek gibi geliyo banaEvvet 2017 erkek yiliymis heralde herkesin erkek çünkü. 2022de ins kızdır. Sağlıklı olsun da nasip artikkk.
Karin siskinligi olmus muydu sizde? Pembe akintiniz ve agrilariniz kac gun sürdü?Benim de oyle oldu iste cnm akintidan sonra sabaha kdr regl olcak gibi hafif agrilar oldu
sağlık ocağına kaydım açıldı ama bana hiç böyle izleme kağıdı vermedilerBu şekilde kuzum
Merhaba siz kaçıncı haftadasiniz kese kalp görüldü mu?bende de dün hafif bir ishal oldu bagirsak hareketlenmesi gibi süt içiyorum iki üç gündür acaba ondan mi diyorum normal zamanda da hazimsizlik yapıyor bende zaten bilemedim.diken ustundeyim surekli doktora tekrar gidene kadarBen bir ishal bir kabız oluyorum anlamadım
Merhaba . Uygulamaya göre 6+6 . Keseyi gördüm kalp atışı için 1 hafta sonra gideceğim . Sütü bende çok içiyorum ondan mı ki ? Siz kaçıncı haftadasınız ?Merhaba siz kaçıncı haftadasiniz kese kalp görüldü mu?bende de dün hafif bir ishal oldu bagirsak hareketlenmesi gibi süt içiyorum iki üç gündür acaba ondan mi diyorum normal zamanda da hazimsizlik yapıyor bende zaten bilemedim.diken ustundeyim surekli doktora tekrar gidene kadar
Benim 15 mart salı günü adet günümdu.supheledim ogün öğrendim test e gittim 356 çıktı. 3 gun sonra doktora gittim 1127 falan di karindan vakti göremedi keseyi progestron istedi değer guzel çıktı sorun yok dedi biraz büyüsün dedi cumartesi gidicez yarından sonra uygulamaya göre 5+1 oluyor..Merhaba . Uygulamaya göre 6+6 . Keseyi gördüm kalp atışı için 1 hafta sonra gideceğim . Sütü bende çok içiyorum ondan mı ki ? Siz kaçıncı haftadasınız ?
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallahBenim 15 mart salı günü adet günümdu.supheledim ogün öğrendim test e gittim 356 çıktı. 3 gun sonra doktora gittim 1127 falan di karindan vakti göremedi keseyi progestron istedi değer guzel çıktı sorun yok dedi biraz büyüsün dedi cumartesi gidicez yarından sonra uygulamaya göre 5+1 oluyor..
Öyle canım tabi nasip ama o dogru 2017 planların hep erkek bu sene de cevremde olan arkadaşların hep kız hamile olanların nette anketlere baktım gezindim forum da Ekim falan cogunluk kızEvvet 2017 erkek yiliymis heralde herkesin erkek çünkü. 2022de ins kızdır. Sağlıklı olsun da nasip artikkk.
Hayırlı olsun canimm. Erkek cocukda başka oluyo bende ilk çocuğunu erkek istemiştik küçük adam oluyolarDaha hiçbir şey belli değil ama benimki erkek gibi geliyo bana
Hayırlısı artikk canimmm sağlıklı olsunnnda nasip artikk . Ben daha hicbisey hissetmiyorum çok küçük benimki . Daha kalp atışını duymadikÖyle canım tabi nasip ama o dogru 2017 planların hep erkek bu sene de cevremde olan arkadaşların hep kız hamile olanların nette anketlere baktım gezindim forum da Ekim falan cogunluk kız
Benimki biraz klasik heralde bilgisayara değil kocaman ciltli defterler var ya ona yazdılar bilgilerimi eski usul belki sonradan bilgisayara gitmiştirsağlık ocağına kaydım açıldı ama bana hiç böyle izleme kağıdı vermedilerbilgisayara bilgilerim yazıldı o kadar
canım benim ilk çocuğum o yüzden erkek kız önemli değil yeter ki sağlıklı olsun. Anca geldi zaten sıpaHayırlı olsun canimm. Erkek cocukda başka oluyo bende ilk çocuğunu erkek istemiştik küçük adam oluyolar
Olabilir canım. Bana hazirana tekrar gel dedi. A bide tetanos aşım varmış sanırım 20.haftada ona gel dedi.Benimki biraz klasik heralde bilgisayara değil kocaman ciltli defterler var ya ona yazdılar bilgilerimi eski usul belki sonradan bilgisayara gitmiştir
belki de kendileri defterden rahat bulamayacağı için bunu bana verdiler tembihledi kaybetme gelir giderken yaninda getir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?