2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu çizgi bende hep vardı sanki

Evvet 2017 erkek yiliymis heralde herkesin erkek çünkü. 2022de ins kızdır. Sağlıklı olsun da nasip artikkk.

Ben bir ishal bir kabız oluyorum anlamadım
Merhaba siz kaçıncı haftadasiniz kese kalp görüldü mu?bende de dün hafif bir ishal oldu bagirsak hareketlenmesi gibi süt içiyorum iki üç gündür acaba ondan mi diyorum normal zamanda da hazimsizlik yapıyor bende zaten bilemedim.diken ustundeyim surekli doktora tekrar gidene kadar

Merhaba . Uygulamaya göre 6+6 . Keseyi gördüm kalp atışı için 1 hafta sonra gideceğim . Sütü bende çok içiyorum ondan mı ki ? Siz kaçıncı haftadasınız ?

Allah günah yazmasın rabbimden gelen başımın tacıdır. Lakin muhteşem derece de kızım olsun istiyorum. Etrafın hep erkek 2 erkek kardeşim var annemin 3 bebeği ölüyor onlarda erkek. Amca-hala çocuklarım hep erkek teyze-dayı çocuklarım erkek. Kuzen olarak 3 kızız toplam babamla 9 kardeş annemler 6. Eşim tarafı babası 9 kardeş 8 erkek 1 hala var ve kız kuzeni 4 tane. Ve ben erkeklerin arasında tek başıma çalışıyorum. Artık hayatımda bi kız olsun istiyorum. Bu arada arkadaşlarımın çocukları hep erkek inşallah kızım olur diye dua ediyorum. Ama bu erkek çocuğu sevmediğimden değil rabbim hayrlı evlatlar versin Bazen diyorum yanlış mı düşünüyorum ama napim ben de böyle düşünüyorum. Kızım olsun istiyorum umarım da kız annesi olurum Benim gibi bekleyen herkese gönlünden geçen cinsin annesi olmasını rabbim nasip etsin

Merhaba . Uygulamaya göre 6+6 . Keseyi gördüm kalp atışı için 1 hafta sonra gideceğim . Sütü bende çok içiyorum ondan mı ki ? Siz kaçıncı haftadasınız ?
Benim 15 mart salı günü adet günümdu.supheledim ogün öğrendim test e gittim 356 çıktı. 3 gun sonra doktora gittim 1127 falan di karindan vakti göremedi keseyi progestron istedi değer guzel çıktı sorun yok dedi biraz büyüsün dedi cumartesi gidicez yarından sonra uygulamaya göre 5+1 oluyor..

Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah gidince keseyi görürsünüz hayırlısı ile

Evvet 2017 erkek yiliymis heralde herkesin erkek çünkü. 2022de ins kızdır. Sağlıklı olsun da nasip artikkk.
Öyle canım tabi nasip ama o dogru 2017 planların hep erkek bu sene de cevremde olan arkadaşların hep kız hamile olanların nette anketlere baktım gezindim forum da Ekim falan cogunluk kız

Öyle canım tabi nasip ama o dogru 2017 planların hep erkek bu sene de cevremde olan arkadaşların hep kız hamile olanların nette anketlere baktım gezindim forum da Ekim falan cogunluk kız
Hayırlısı artikk canimmm sağlıklı olsunnnda nasip artikk . Ben daha hicbisey hissetmiyorum çok küçük benimki . Daha kalp atışını duymadik

sağlık ocağına kaydım açıldı ama bana hiç böyle izleme kağıdı vermediler bilgisayara bilgilerim yazıldı o kadar
Benimki biraz klasik heralde bilgisayara değil kocaman ciltli defterler var ya ona yazdılar bilgilerimi eski usul belki sonradan bilgisayara gitmiştir
belki de kendileri defterden rahat bulamayacağı için bunu bana verdiler tembihledi kaybetme gelir giderken yaninda getir diye

Hayırlı olsun canimm. Erkek cocukda başka oluyo bende ilk çocuğunu erkek istemiştik küçük adam oluyolar
canım benim ilk çocuğum o yüzden erkek kız önemli değil yeter ki sağlıklı olsun. Anca geldi zaten sıpa

Olabilir canım. Bana hazirana tekrar gel dedi. A bide tetanos aşım varmış sanırım 20.haftada ona gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…