2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar dayanamadım ben hastaneye gittim.bebegimide gordum kalp atisinida duydum çok mutluyummmmm
kaç haftalıksın canım maşallah darısı bizlere kalp atışını görsem rahatlayacağım :)))
kalbini ferah tut canım her hamilelik kendine özel kimsenin belirtisi bir birini tutmuyor. pozitif düşün inşallah herşey yolunda gider. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
benim kızım da 3,5 yaşında bana anne karnında bebek olunca bana söyle tamam mı diyor henüz söylemedik herkese söyler çünkü annemin karnında bebek var diye :)) benim gönlümden geçen erkek ama kızım kesinlikle kız kardeş istiyor onunla oyunlar oynayacakmış:)) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :)))
Kızlar çok şiddetli gaz sancım başladı aniden. Yaşayan varmı aranızda? Hep vardı gaz sorunu ama şuan inanılmaz derecede şiddetlendi Bunun bir çaresi varmı duramıyorum
canım benim de hamilelikle beraber arttı kabızlık ve gaz şikayetim rezene rahatlatabilir. kimyon iyi gelir. bir de hareket yürüyüş faydalı olabilir.

Hayırlısı artikk canimmm sağlıklı olsunnnda nasip artikk . Ben daha hicbisey hissetmiyorum çok küçük benimki . Daha kalp atışını duymadik
Allah'ın izniyle onu da duyarsın canım her sey sırayla işte rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım benim evet ya biz dedik ama aramızda kimseye demek yok baban sen ben bilcez diye kalp atışı için bilsin duysun istedim gittiğimiz de tmm gizli demem dedi demedi de yavrum burda demi anne benim kalbim atıyo ya onun da atıyo diyo aklına geldikçe amin canım işte kızı olanın içinden erkek oglum olanın içinden kız geciyo rabbim sağ salim dogurmayı nasip etsin HEYECANLIYIM

Canım benim tsh s
Canım benimde tsh sonucu 3.2 çıkmış sonucu doktora göstermedim hamileliğimi öğrendiğimde 2.47 di

İki kızım var

Merhaba benimde sat 26 Ocak, kese görme tarihi 5 Mart inşallah bu haftasonu da kalp atışını duymak için gideceğiz

Ben şuanda 7+1 tam olarak.fakat ultrasonda 6+5 gözüktü olur 2+- dedi Dr

Gözün aydın canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Seninle çoğu şeyimiz aynı. Benim sat 15 şubat. Bende yarına randevu aldım inşallah ultrasonda gözükür kese. Sen de bebek göründümü?

amin canım benim inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…