- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Evet canım 5 yil içinde hic tetanoz yapılmadıysa 2 tane yapıyorlarmış benim yoktu 2 tane yapicaz dedilerOlabilir canım. Bana hazirana tekrar gel dedi. A bide tetanos aşım varmış sanırım 20.haftada ona gel dedi.
kaç haftalıksın canım maşallah darısı bizlere kalp atışını görsem rahatlayacağım :)))Kizlar dayanamadım ben hastaneye gittim.bebegimide gordum kalp atisinida duydum çok mutluyummmmm
kalbini ferah tut canım her hamilelik kendine özel kimsenin belirtisi bir birini tutmuyor. pozitif düşün inşallah herşey yolunda gider. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Herkese merhaba rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin inşallahbenim 3. Tüp bebek denemem çok şükür pozitif 2. Denemem de pozitifti malesef kimyasal oldu. Bir sorum olacak önceki gebeliğim de aşırı şekilde göğüs hassasiyetim vardı bunda hiç yok. Herkeste her belirti olmayacak tabi biliyorum ama sormak istiyorum sizde durumlar nedir. Bir önceki gebeliğim kötü sonuclaninca istemsizce böyle şeyler düşünüyorum
benim kızım da 3,5 yaşında bana anne karnında bebek olunca bana söyle tamam mı diyor henüz söylemedik herkese söyler çünkü annemin karnında bebek var diye :)) benim gönlümden geçen erkek ama kızım kesinlikle kız kardeş istiyor onunla oyunlar oynayacakmış:)) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :)))Yavrum heves etmiş benim ki erkek kız istiyo 4.5 yasında suan dogum yaptıgımda 6 dan gün alcak 5 dolduracak işte 5 yaş 3 aylık falan olcak ama cok fenalar ya hadi gelsin oyun oynayalım diyo ne zaman gelcekzamanı gelince daha var diyorum ama gelsin diyo
canım benim de hamilelikle beraber arttı kabızlık ve gaz şikayetim rezene rahatlatabilir. kimyon iyi gelir. bir de hareket yürüyüş faydalı olabilir.Kızlar çok şiddetli gaz sancım başladı aniden. Yaşayan varmı aranızda? Hep vardı gaz sorunu ama şuan inanılmaz derecede şiddetlendiBunun bir çaresi varmı duramıyorum
Ben en son ne zman oldum hatırlamıyorum.Herhalde onlar sistemden görüyorlardır dimi ona bakıp söylemiştirEvet canım 5 yil içinde hic tetanoz yapılmadıysa 2 tane yapıyorlarmış benim yoktu 2 tane yapicaz dediler
Allah'ın izniyle onu da duyarsın canım her sey sırayla işteHayırlısı artikk canimmm sağlıklı olsunnnda nasip artikk . Ben daha hicbisey hissetmiyorum çok küçük benimki . Daha kalp atışını duymadik
Aynnen canım hayırlı sağlıklı olsunnnda benim için farketmezzzcanım benim ilk çocuğum o yüzden erkek kız önemli değil yeter ki sağlıklı olsun. Anca geldi zaten sıpa
Amin canımAllah'ın izniyle onu da duyarsın canım her sey sırayla işterabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım benimde tsh sonucu 3.2 çıkmış sonucu doktora göstermedim hamileliğimi öğrendiğimde 2.47 dibende düşünüyorum aslında canım şimdi tutamazsak emzirme döneminde de çok küçük olacaklar süt için yine tutamayabiliriz. çarşamba doktor randevum var danışacağım bakalım ne diyecek en azından 1 gün durup 1 gün tutsak zararı olur mu ?
benim de 5+5 de 7.5 mm dedi canım aynı sayılırız.
canım benim de 3 çıktı bana da euthyrox 25 mcg verdi. haftaya çarşamba gittiğimde kan vereceğim ama hamilelik boyunca kullanacak gibiyim öyle dedi doktor hamileleikte tsh önemliymiş ama stres yapma bak erkenden başladın ilacını kullanmaya öyle düşün :)
bende var kızlar göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi bir çizgi :))
Bende insan kokusuna tahammul edemiyorm esim ve cocugumun kokusundan rahatsiz oluyorm diye vicdan azabi cektim gecen gun.lavabo yemek hersey kokuyor Allah yardimcimiz olsun ne zqman gecer de rshstlariz hic blmiyorm ben de ekmek,pogocw borek bunlari yiyorm soslu seylere hic gelemiyorm midem bulaniyor direkt
Ben de aynen hasta gibi hisediyorm ve clistigim icin disari falanda ckiyorm cok geriliyorm ekmek borek pgoca bu tarz seyler yemek istiyor canim soslu seyler hic yiyemiyorm
Benim de ilk hamilelifimde sadece 2 gun bulanmisti demekki degisiyor sizin ilkinin cinsiyeti ne
İki kızım varBende insan kokusuna tahammul edemiyorm esim ve cocugumun kokusundan rahatsiz oluyorm diye vicdan azabi cektim gecen gun.lavabo yemek hersey kokuyor Allah yardimcimiz olsun ne zqman gecer de rshstlariz hic blmiyorm ben de ekmek,pogocw borek bunlari yiyorm soslu seylere hic gelemiyorm midem bulaniyor direkt
Ben de aynen hasta gibi hisediyorm ve clistigim icin disari falanda ckiyorm cok geriliyorm ekmek borek pgoca bu tarz seyler yemek istiyor canim soslu seyler hic yiyemiyorm
Benim de ilk hamilelifimde sadece 2 gun bulanmisti demekki degisiyor sizin ilkinin cinsiyeti neydi
Ben şuanda 7+1 tam olarak.fakat ultrasonda 6+5 gözüktü olur 2+- dedi Drkaç haftalıksın canım maşallah darısı bizlere kalp atışını görsem rahatlayacağım :)))
kalbini ferah tut canım her hamilelik kendine özel kimsenin belirtisi bir birini tutmuyor. pozitif düşün inşallah herşey yolunda gider. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
benim kızım da 3,5 yaşında bana anne karnında bebek olunca bana söyle tamam mı diyor henüz söylemedik herkese söyler çünkü annemin karnında bebek var diye :)) benim gönlümden geçen erkek ama kızım kesinlikle kız kardeş istiyor onunla oyunlar oynayacakmış:)) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :)))
canım benim de hamilelikle beraber arttı kabızlık ve gaz şikayetim rezene rahatlatabilir. kimyon iyi gelir. bir de hareket yürüyüş faydalı olabilir.
Aynen bende sudan tiksiniyorum soda meyve suyu kompostu yaptım onu iciyorum yapacak bişey yok.Kızlar suyu çokmu tüketiyorsunuz? Ben fazla su içemiyorum yaaa bi şişeyi 2-3 günde bitiriyorum imkanı yok
Tabi bakmıştır kuzum mutlaka sistemde çıkar zaten daha önce olmuş olursan bir doz yapıyorlarmış her halükarda oluyorsun zaten 20. HaftadaBen en son ne zman oldum hatırlamıyorum.Herhalde onlar sistemden görüyorlardır dimi ona bakıp söylemiştir
Gözün aydın canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Seninle çoğu şeyimiz aynı. Benim sat 15 şubat. Bende yarına randevu aldım inşallah ultrasonda gözükür kese. Sen de bebek göründümü?Ben de doktordan geldim simdi. Keseyi gorduk sukur@Papatyamelo
Haftasiyla uyumlu dedi. Kanama alani da gormedi sukur o dunku pembe neydi.bilmiyorum. bizde kan uyusmazligi var o da kanama yapabilirmis onun testlerini de istedi. Yarin da devlete gidip onu yaptircam
Evet gayet normalkızlar selam acil yorumlarınıza ihtiyacım var şimdi ikinci beta sonucum çıktı. Bana yardımcı olur musuunuz normal mi değerlerim? Dr ameliyattaymış soramadım.
21 Mart 178
23 Mart 384
SAT : 17 Şubat
Hayırlı olsunn canım. Sadece kese mi gördünüz yoksa bebişte görünüyor mu?@Papatyamelo meraba kizlar sat 15subatti kese için bekledim çok şükür bugün kesemizi gordukk. 1.5 yıldır bekliyodum sonunda kavustukkk
amin canım benim inşallah :)))Canım benim evet ya biz dedik ama aramızda kimseye demek yok baban sen ben bilcez diye kalp atışı için bilsin duysun istedim gittiğimiz de tmm gizli demem dedi demedi de yavrum burda demi anne benim kalbim atıyo ya onun da atıyo diyo aklına geldikçe amin canım işte kızı olanın içinden erkek oglum olanın içinden kız geciyorabbim sağ salim dogurmayı nasip etsin HEYECANLIYIM
hamilelikte 2,5 un altında olması isteniyormuş canım sen gidince söyle istersen en azından içinde rahat eder.Canım benim tsh s
Canım benimde tsh sonucu 3.2 çıkmış sonucu doktora göstermedim hamileliğimi öğrendiğimde 2.47 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?