2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sezaryenin en güzel kısmı da bebisle ne zaman kavuşulacagini bilmek değil mi ben caresiz bekliyorum ne zaman gelir ne zaman gelir diye sabırsızlanıyorum artık
Ben mecburum, yoksa normal dogum isterdim ama yapacak birsey yok. Simdide burdan okuyorum ya, acaba erken gelir mi kaygisi oluyor. Umarim hocanin verdigi tarihte girebilirim :)

Benimde 3 hafta gerilik var bende baslarda korktum 2100 gramdi 35.haftada
Şuan 37.haftadayim doğum gerceklesebilirde kahverengi akıntı geldi kaç gram oldu bilmiyorumda
Bebiş geliyormu seninkide acele yola düştü desene hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım

Allah izin verirse sabah kavuşuyoruz oğlumla dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Seni çok iyi anlıyorum hala her lavaboya gidişimde hep bı kanamam mi olmuş olacak mı korkusu var en son AVM'de kanamisim üstüm başım kan revan olmuş dışarı çıkamıyorum korkumdan psikolojim bozuldu gerçekten Allah kimseye yaşatmasın korkunç bı durum

Bu arada hastanede fotoğrafçı ile anlaşan oldu mu aranızda? Ertesi gün odada çekim de önemli midir sizce? Paket paket fiyat farklılaştırması yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…