- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
20'li minik bir yenidogan paketi hediye edilmisti, onu aldim bolmeden. Paketi acmayayim diye. Ama hastanede hemsireler kendi bezlerini kullaniyorlarmis. O da fazla olacak bence.Bebek bezi ne kadar koydun peki?
Sezaryenin en güzel kısmı da bebisle ne zaman kavuşulacagini bilmek değil mi
Ben mecburum, yoksa normal dogum isterdim ama yapacak birsey yok. Simdide burdan okuyorum ya, acaba erken gelir mi kaygisi oluyor. Umarim hocanin verdigi tarihte girebilirim :)Sezaryenin en güzel kısmı da bebisle ne zaman kavuşulacagini bilmek değil miben caresiz bekliyorum ne zaman gelir ne zaman gelir diye sabırsızlanıyorum artık
Bebiş geliyormu seninkide acele yola düştü desene hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canımBenimde 3 hafta gerilik var bende baslarda korktum 2100 gramdi 35.haftada
Şuan 37.haftadayim doğum gerceklesebilirde kahverengi akıntı geldi kaç gram oldu bilmiyorumda
Bilmiyorum ki artık kiloyu fazla dert etmiyorum sağlığı yerinde olsunda yeterİki türküde iyi degilmi kilosu canım 36.haftadan sen degilmi
Allah izin verirse sabah kavuşuyoruz oğlumlaAyy benim de aynı şekilde gazım oluyor çok. Ahahaha ayy yolda kaçırmana çok güldüm allah affetsinhamile kadınsın, duymazdan gelecekler yapacak bir şey yok
Kızlar selam nabersiniz?
@H a p p yMorm doğuruyor musunuz yoksa ay noluyor
Evde ki son temizlikler çanta kontrolü vücut hazırlığı derken bu saat oldu
Seni çok iyi anlıyorum hala her lavaboya gidişimde hep bı kanamam mi olmuş olacak mı korkusu var en son AVM'de kanamisim üstüm başım kan revan olmuş dışarı çıkamıyorum korkumdan psikolojim bozuldu gerçekten Allah kimseye yaşatmasın korkunç bı durumBen 10 gun icinde 2-3 kez kanama yasadim cok zoruma gitti inanin ki hani diyorum surekli bu böyle mi olacak hep korkuyla mi yasiycam...sag salim kucaginiza alin hic bi skinti olmadan, bende 7 aylik dogmusum zorunlu sezeryanla, allah o cani yasatacaksa yasatiyor gercekten hic moralinizi bozmayin saglikli olsun yeter ki
Hayırlısıyla sağlıcakla al yavrunu kucağına canim kendini iyi hissettiğinde bizede haber verAllah izin verirse sabah kavuşuyoruz oğlumladualarınızı eksik etmeyin lütfen
20'li minik bir yenidogan paketi hediye edilmisti, onu aldim bolmeden. Paketi acmayayim diye. Ama hastanede hemsireler kendi bezlerini kullaniyorlarmis. O da fazla olacak bence.
İnşallah yarın kendime geldiğimde doğurdum kızlar yazarımHayırlısıyla sağlıcakla al yavrunu kucağına canim kendini iyi hissettiğinde bizede haber ver
Allah izin verirse sabah kavuşuyoruz oğlumladualarınızı eksik etmeyin lütfen
Sabırsızlıkla bekliyorumEvde ki son temizlikler çanta kontrolü vücut hazırlığı derken bu saat oldusabah 7 gibi gideceğiz hastaneye çok heyecanlıyım
Tamam Canım çok sağ ol peki siz yaptırdınız mı sanırım senin geçti 28 günüYoğunbakım uzmanı var o dedi canım.28.günde oluyormuş
Yaptırdım canım ,Bu hafta 2.kontrol var.En az 4 muayene oluyo prematüreler.. doktor ne zman tamam Rop yok derse ozman gitmiyormuşsun..Tamam Canım çok sağ ol peki siz yaptırdınız mı sanırım senin geçti 28 günü
Sorarim ama haftaya randevumdöndürmeninde bi ton riski var doktoruna bir sor bakalım ne diyecek, yarın benim kontrol var döndüğüne dair zerre ümidim yok tekmeleri hala aynı noktaya hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?