2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Vucut dogumdan once kendi lavmanini yaparmis benim de gecen haftadan beri bagirsaklarim hareketli, bel agrim oluyor geceleri dr kontrolunde 2,7cm acikligim vardi dun.beklemedeyiz geliyor gelmekte olan heralde
Ne güzel açıklığın başlamış bende tık yok hamileliğin ilk zamanları aman rahim ağzı kapalı mı diye düşün şimdi de açıklık olmayacak diye

Dur bakalım kendiliğinden gelirler inşallah..yürüyüş yapıyorum sadece ekstra bişey yapıyor musun sen doğumu başlatmak için
Bol bol geziyorum daha yeni eve girdim instada bir şey paylaştığımda herkes yollarda doğuracaksın diyor bir şeyim yoksa evde oturmanın ne anlamk varki insanlarda garip

Selam kızlar, çok şükür perşembe günü doğum yaptım Cuma günü evimize çıktık. 36+5 de doğmuş oldu oğlum Göktuğ. 2750 gr 47 cm doğdu birkaç tavsiyem olacak sizlere naçizane. Sezeryanla spinal doğum yaptım, bi sorun yaşamadım çok şükür, birseyler icmenize izin verildiğinde sade nescafe ve bitter çikolata tüketin ve bol su için baş agriniz olmaması için. Lohusa takımlarınız yanlardan düğmeli değilse pile gibi kesik model oluyor ya meme hizasında ondansa eger valizinizden çıkarın atın işkence resmen. Zaten süt tam anlamıyla gelmemiş oluyor memeye tutturmak zor oluyor o hepten zorlaştırıyor. Benim gibi ilk hamileliginiz ise kesinlikle yanınızda bakiminiz için birileri olsun. Ben idare ederim diye düşünmeyin öyle bir dünya yok malesef. Zaten eğilip kalkmakta zorlanıyor afedersiniz camasirinizi bile giyemez oluyorsunuz. Ve depend çok işe yarıyor

K Kubra4116 kuzum bir ses ver bize. Senden haber var mı diye girdim kaç kere. Sağlıkla kavuşmuşsunuzdur şimdi İyi misiniz, kuzucuklar nasıl? Bize kısa bi durum bildirimi yap meraktayız
Tekrar merhaba kızlar, dün öğlen kuzularım ile kavuştuk şükürler olsun. Çociklerimin biri 2100gr diğeri 1700gr doğdu, ikisi de küvözde fakat istediğimizde kendilerini görebiliyor ve kucaklaşabiliyoruz, genel durumları iyi büyümelerini bekleyeceğiz birazcık daha
Ben epidural sezeryan oldum, dün ağrı kesici etkisi ile daha rahattı bugün bir tık daha ağrılı ama dün ameliyat olmuş herkes gibi desem yeri tabiki, sizi korkutmasın yani o kesinlikle.
Sütüm az az da olsa ilk sağımda gelmeye başladı şükürler olsun. Yarın bestlak ile de destekleyeceğim inşallah daha da artar

hayirli olsun kizlar
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavrulariniza

Allah analı babalı büyütsün bebişinle sana musmutlu günler dilerim inşallah

İyi bari açıklık varmış sizin Doğum yakın benim de Salı günü kontrolüm bakalım ne diyecek doktor merakla heycanla bekliyorum valla canım karnım taş gibi çok geriliyo
Benim de cok geriliyor bakalim ne zaman gelcek
Ne güzel açıklığın başlamış bende tık yok hamileliğin ilk zamanları aman rahim ağzı kapalı mı diye düşün şimdi de açıklık olmayacak diye
Aciklik varmis nst de sancida cikti dun resmen doguruyorum dedim ama bugun tik yok, ne kadar bekliyecegiz belli degil, disari cikmaya korkuyorum oyuzden bugun avmde markete gittik geldk ama stres oldum acikcasi bekleemekte zor boyle
Gozunuzaydin
Gozunuzaydjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…