Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım canım neler diyecek doktorun Benimde Salı günü kontrolüm bende merak ediyorumBen de de oyle canım omirilik agrıyo ishal 3 gün oldu hala var birden bastırıyo yarın nst günüm
Ne güzel açıklığın başlamış bende tık yokVucut dogumdan once kendi lavmanini yaparmis benim de gecen haftadan beri bagirsaklarim hareketli, bel agrim oluyor geceleri dr kontrolunde 2,7cm acikligim vardi dun.beklemedeyiz geliyor gelmekte olan heralde
Evet devlet memuruyum ben maaşım aynen yatmaya devam etti. Özel sektörde de ama maaş yatmaya devam ediyor diye biliyorum.Aaa oyle mi hic bilmiyordum boyle biseyi. Peki maasiniz yatmaya devam mi etti
Bol bol geziyorumDur bakalım kendiliğinden gelirler inşallah..yürüyüş yapıyorum sadece ekstra bişey yapıyor musun sen doğumu başlatmak için
ayy evet yaaNe güzel açıklığın başlamış bende tık yokhamileliğin ilk zamanları aman rahim ağzı kapalı mı diye düşün şimdi de açıklık olmayacak diye
Sağlıkla al kucağına bebişini canımİyi akşamlar arkadaşlar yarın nasipse inşallah 10.30 da sezeryana giricem Allah hayırlısıyla hepimizin bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum
En güzelini yapıyorsun canım iyi hissediyorsan kime neBol bol geziyorumdaha yeni eve girdim instada bir şey paylaştığımda herkes yollarda doğuracaksın diyor bir şeyim yoksa evde oturmanın ne anlamk varki insanlarda garip
Evet doğum yaptım bende fırsat bulup yazamadım kizlar@bulutum08 K Kubra4116 @elifselman @gul_gunal @sedos11 M Merymery bildiğim kadarıyla doğum yaptınız bayanlar hayırlı uğurlu olsun tekrardanisterseniz bilgilerinizi tarihlerinizi Evaante yi etiketleyip yazın tabloya eklesin
Yoğunbakım uzmanı var o dedi canım.28.günde oluyormuşBize hiçbir bilgi vermediler de kendi kendimize yarın götürecektik yarın 18 günlük oluyor o halde gitmeyelim mi size kim dedi 28.günde gideceğinizi
Hayırlı uğurlu olsun☺Evet doğum yaptım bende fırsat bulup yazamadım kizlar
Tekrar merhaba kızlar, dün öğlen kuzularım ile kavuştuk şükürler olsun. Çociklerimin biri 2100gr diğeri 1700gr doğdu, ikisi de küvözde fakat istediğimizde kendilerini görebiliyor ve kucaklaşabiliyoruz, genel durumları iyi
Selam kızlar, çok şükür perşembe günü doğum yaptım Cuma günü evimize çıktık. 36+5 de doğmuş oldu oğlum Göktuğ. 2750 gr 47 cm doğdubirkaç tavsiyem olacak sizlere naçizane. Sezeryanla spinal doğum yaptım, bi sorun yaşamadım çok şükür, birseyler icmenize izin verildiğinde sade nescafe ve bitter çikolata tüketin ve bol su için baş agriniz olmaması için. Lohusa takımlarınız yanlardan düğmeli değilse pile gibi kesik model oluyor ya meme hizasında ondansa eger valizinizden çıkarın atın işkence resmen. Zaten süt tam anlamıyla gelmemiş oluyor memeye tutturmak zor oluyor o hepten zorlaştırıyor. Benim gibi ilk hamileliginiz ise kesinlikle yanınızda bakiminiz için birileri olsun. Ben idare ederim diye düşünmeyin öyle bir dünya yok malesef. Zaten eğilip kalkmakta zorlanıyor afedersiniz camasirinizi bile giyemez oluyorsunuz. Ve depend çok işe yarıyor
hayirli olsun kizlarTekrar merhaba kızlar, dün öğlen kuzularım ile kavuştuk şükürler olsun. Çociklerimin biri 2100gr diğeri 1700gr doğdu, ikisi de küvözde fakat istediğimizde kendilerini görebiliyor ve kucaklaşabiliyoruz, genel durumları iyibüyümelerini bekleyeceğiz birazcık daha
Ben epidural sezeryan oldum, dün ağrı kesici etkisi ile daha rahattı bugün bir tık daha ağrılı ama dün ameliyat olmuş herkes gibi desem yeri tabiki, sizi korkutmasın yani o kesinlikle.
Sütüm az az da olsa ilk sağımda gelmeye başladı şükürler olsun. Yarın bestlak ile de destekleyeceğim inşallah daha da artar
Amin hepimizin yavrularına inşallahhayirli olsun kizlar
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavrulariniza
Allah analı babalı büyütsün bebişinle sana musmutlu günler dilerim inşallahSelam kızlar, çok şükür perşembe günü doğum yaptım Cuma günü evimize çıktık. 36+5 de doğmuş oldu oğlum Göktuğ. 2750 gr 47 cm doğdubirkaç tavsiyem olacak sizlere naçizane. Sezeryanla spinal doğum yaptım, bi sorun yaşamadım çok şükür, birseyler icmenize izin verildiğinde sade nescafe ve bitter çikolata tüketin ve bol su için baş agriniz olmaması için. Lohusa takımlarınız yanlardan düğmeli değilse pile gibi kesik model oluyor ya meme hizasında ondansa eger valizinizden çıkarın atın işkence resmen. Zaten süt tam anlamıyla gelmemiş oluyor memeye tutturmak zor oluyor o hepten zorlaştırıyor. Benim gibi ilk hamileliginiz ise kesinlikle yanınızda bakiminiz için birileri olsun. Ben idare ederim diye düşünmeyin öyle bir dünya yok malesef. Zaten eğilip kalkmakta zorlanıyor afedersiniz camasirinizi bile giyemez oluyorsunuz. Ve depend çok işe yarıyor
Benim de cok geriliyor bakalim ne zaman gelcekİyi bari açıklık varmış sizin Doğum yakın benim de Salı günü kontrolüm bakalım ne diyecek doktor merakla heycanla bekliyorum valla canım karnım taş gibi çok geriliyo
Aciklik varmis nst de sancida cikti dun resmen doguruyorum dedim ama bugun tik yok, ne kadar bekliyecegiz belli degil, disari cikmaya korkuyorum oyuzden bugun avmde markete gittik geldk ama stres oldum acikcasi bekleemekte zor boyleNe güzel açıklığın başlamış bende tık yokhamileliğin ilk zamanları aman rahim ağzı kapalı mı diye düşün şimdi de açıklık olmayacak diye
GozunuzaydinSelam kızlar, çok şükür perşembe günü doğum yaptım Cuma günü evimize çıktık. 36+5 de doğmuş oldu oğlum Göktuğ. 2750 gr 47 cm doğdubirkaç tavsiyem olacak sizlere naçizane. Sezeryanla spinal doğum yaptım, bi sorun yaşamadım çok şükür, birseyler icmenize izin verildiğinde sade nescafe ve bitter çikolata tüketin ve bol su için baş agriniz olmaması için. Lohusa takımlarınız yanlardan düğmeli değilse pile gibi kesik model oluyor ya meme hizasında ondansa eger valizinizden çıkarın atın işkence resmen. Zaten süt tam anlamıyla gelmemiş oluyor memeye tutturmak zor oluyor o hepten zorlaştırıyor. Benim gibi ilk hamileliginiz ise kesinlikle yanınızda bakiminiz için birileri olsun. Ben idare ederim diye düşünmeyin öyle bir dünya yok malesef. Zaten eğilip kalkmakta zorlanıyor afedersiniz camasirinizi bile giyemez oluyorsunuz. Ve depend çok işe yarıyor
GozunuzaydjnTekrar merhaba kızlar, dün öğlen kuzularım ile kavuştuk şükürler olsun. Çociklerimin biri 2100gr diğeri 1700gr doğdu, ikisi de küvözde fakat istediğimizde kendilerini görebiliyor ve kucaklaşabiliyoruz, genel durumları iyibüyümelerini bekleyeceğiz birazcık daha
Ben epidural sezeryan oldum, dün ağrı kesici etkisi ile daha rahattı bugün bir tık daha ağrılı ama dün ameliyat olmuş herkes gibi desem yeri tabiki, sizi korkutmasın yani o kesinlikle.
Sütüm az az da olsa ilk sağımda gelmeye başladı şükürler olsun. Yarın bestlak ile de destekleyeceğim inşallah daha da artar
amin kuzumAmin hepimizin yavrularına inşallahmuhteşem bir his rüya gibi. Sağlıkla bebislerine kavuşsun herkes inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?