2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Taze anneler ve sleepy kullananlar stokladığıma pişman olmam inşallah pişik yaptı mı hangi markayı kullanıyorsunuz

Kızlar bu sabah doğurdum spinal anestezi ile oldu, iğne aşaması ağrı vs yapmadı ama sezeryan esnasinda çok korktum cekistirmeleri hissediyormuşuz gercekten dayanılmaz ağrılar yaşamadım sadece rahme bastırdılar o korkunçtu çok şükür aksama doğru ayağa kalkıp kendim yürüdüm kızım da çok iyi maşallah onun için tüm acılara değermiş

İyi geceler.benim de puset ilk çocuğumdan kalma,örtü diktirdim 200 tl civarı. Netten bakabilirsin, muslin örtüler pamuklu örtüler var.e bebek t ede görmüştüm.

Gözün aydın canım benim bir kişi daha elendi

Gözünüz aydın canım. Maşallah size

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt evladını tez zamanda daha da toparlarsın umarım

Canım gözün aydın Allah bağışlasın yavrunu

Sağlıkla uzun ömürleri olsun inşallah
Gözün aydın canım geçmiş olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Taze anneler ve sleepy kullananlar stokladığıma pişman olmam inşallah pişik yaptı mı hangi markayı kullanıyorsunuz
Sleepy bionatural aldım onu kullanıyorum şu an için bir sıkıntı yok çok sık değişiyor bazen kızarıyor ama 1 numaradan 3 paket bez bitirdik 64’lü yani ben mi çok kullanıyorum anlamadım 4.paketten de baya kullandık

Maşallah aman yapısında tuvaletini yapmamaıda sorun ben sleppy extraa aldımm

Nasıl yaaa ben 2 paket aldım daha doğrusu görümcem almış. Bitmez ki bu kadar bez 2 numaraya geçince ne yapıcam kalanları dedim aşırı küçük göründü gözüme diğer markalara göre. Gerçi en fazla 3 kilo doğacak çocuğu nasıl büyük bir şey bekliyorsam artık

Hayirli olsun canim Saglikli anali babali omru olsun yavrunun

Çok sevindim canım, aman üşütmeyin kendinize dikkat edin. Öp cennet kokulunu bizim için Allah sağlıklı hayorlı uzun ömür nasip etsin bebeğine, sana da tez vakitte ayaklanma nasip etsiin

Bende bionatural i bir kaç bedeninden aldım. İnşallah pişik falan yapmaz da rahat ederiz bizde. 1 bedenden galiba 1 veya 2 paket var elimde, 2 bedenden var. Önemli olan kilosu.

Önemli olan kilosu canım, kilosu fazlaysa 1 numara çok gerekmez ama dediğin gibi 3 kiloysa 2 veya 3 paket yetmeyebilir bile. 2 beden galiba 3 kilodan başlıyordu.

-Sunshine canim soyle bir liste var nefis yemek tariflerinde . Linkide ekliyorum ,

Bebeklerde Gaz Yapan Yiyecekler​

• Lahana
  • Brokoli ve Karnabahar
  • Bol Baharatlı Yiyecekler
  • Bezelye ve Nohut
  • Kafeinli İçecekler
  • İşlenmiş Gıdalar
  • Kakaolu Besinler
  • Süt Ürünleri

Sağol çiçeğim. Forumda görmüştüm birine diyet listesi gibi verilmiş içinde yok yok. Kesicem her şeyi böyle giderse gaz damlası filan vermek istemiyorum

Ben prima premium care almıştım 3 paket onu kullanıyorum suan memnunum herhangi pişik oluşmadı. Yanında da bepanthol kullanıyorum. Paketler bitince sleepye gecicem ama primaya can dayanmaz

Reactions: 11K
Bende 11 günde yaklaşık 100 tane kullandım ama ilk günler kaka cok oluyor, bide her beslenme öncesi yada sonrası değişiyorum mutlaka çiş yapmış oluyor

Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsün minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…