2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allah analı babalı büyütsün canım

Bende aynı dertten muzdaribim kaynanam çocuk bana benzicek diyip duruyor huyu benzemesin demedim ben de böyle laaaakkk diye. Onu da benzeticem dedi

Bizim de pusetimizin tentesi yok örtü ile idare edicez. Beresini takar battaniyesine de güzelce sararsak bişey olmaz inşallah Bizim de arkadaşımız verdi

Gozunuz aydin :) Cok sevindim sizin ve bebisinizin iyi olmasina :)

perşembe gel dedi doktor da artık haftada bir kontroller bile sanki uzun geliyor bana.
Evet aynen
Benimde perşembe
Sakin kalmaya calisacagiz ya dun bir ara bende taktim yavaş hareket ediyor birsey mi oldu diye sonra sakinledim
Cok bariz durmadigi surece büyüdukleri için normaldir insallah

Maşallah gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu

Gozunaydin canim masallah saglikla büyüsün
Icim açıldı ne güzel yazmışsın
Benim de yaklastikca bir ufaktan korkum geliyor gibi

Bana da 4 paket bitirirsin dediler bebek önce zayıflatır sonra kilo alıyormuş yaa o yüzden bence normal

Bende 11 günde yaklaşık 100 tane kullandım ama ilk günler kaka cok oluyor, bide her beslenme öncesi yada sonrası değişiyorum mutlaka çiş yapmış oluyor
Benimki dün gece 2 saat içinde 5 tane bez değiştirtti bana. Tek seferde yapıp bitirmek yerine parça parça yapmayı tercih etti

Kızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda sağlıcakla sıhhatine kavuşursun Dualarımız seninle bebeğinle

Kızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Hayırlı olsun gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Sütüm benim de hemen gelmedi. İlk iki gün sıktığımda saydam bir iki damla geliyordu sadece ve iki gün ful mama aldı ben de zaten kendimde değildim. 3. Gün geldi kolostrum benden ve bebeğim de o zaman emmeye başladı onun öncesi ağzında tutup iki emip bırakıyordu. Sen kendini toparla gelecek inşallah özellikle katı yemeye başlayınca. Geçmiş olsun ağrıların da geçer hemen inşallah

Valla bende hamileliğin bu dönemini hiç sevemedim rabbim affetsin. Kötü amaçla demiyorum ama vücudum dayanmıyor artık. Herşeyi takıntı haline getiririm. Geçen gün bebeğim çirkin olacak diye 1 gün boyunca ağladım annem o yüzden memleketten erken geldi. Ağrım olsa niye ağrıyor diye sorguluyorum. Her gün vucümda anlamadığım bir refleksle karşılaşıyorum. Rabbim tüm hamileliklerin ve yeni doğum yapmış olan annelerin yardımcısı olsun. Etrafların onları anlayan nazlayan ilgi gösteren candan insanlar var etsin Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…