perşembe gel dedi doktor da artık haftada bir kontroller bile sanki uzun geliyor bana.Ne zaman kontrolun
Benimki de yavaşladı büyüyorlar ondan olabilirmis
Yine de insan endiseleniyor
Yeşil soğan süt yapıyor ama gaz da yapıyor@Merymery az once ekim annalerinde biri yazmis , yesil sogan ve roka da sutunu arttirmis diye canim
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişinKızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar bu sabah doğurdum spinal anestezi ile oldu, iğne aşaması ağrı vs yapmadı ama sezeryan esnasinda çok korktum cekistirmeleri hissediyormuşuz gercekten dayanılmaz ağrılar yaşamadım sadece rahme bastırdılar o korkunçtu çok şükür aksama doğru ayağa kalkıp kendim yürüdüm kızım da çok iyi maşallah onun için tüm acılara değermiş
Bende aynı dertten muzdaribim kaynanam çocuk bana benzicek diyip duruyorAyy benimkiler öyle aman bizim torunumuz diyip duruyorlar. Onlara benzeyecekmiş tabiki kimin torunu diyorlar. Ben sanki eşşek başıyım Bufda. Bende dua ediyorum rabbim nolur aynı benim gibi olsun diye. Sizden de dua beklerim şunlar bi çatlasın bebişim sağlıkla bana benzesin inşallah
Ben de extra kullanıyorum iki bebeğimde de. Çok memnunum umarım sen de memnun kalırsın canımMaşallahaman yapısında tuvaletini yapmamaıda sorun ben sleppy extraa aldımm
Bizim de pusetimizin tentesi yok örtü ile idare edicez. Beresini takar battaniyesine de güzelce sararsak bişey olmaz inşallahİyi geceler kızlar. Puset yollamış arkadaşım boşuna para vermeyin biz kullanmadık diye ama tente kısmı yok. Onun için nasıl çözüm bulabilirim ayrı satılıyor mu acaba? Puset örtüsü alsam baş kısmı üşür mü hani tente yok. Yoksa geri vereyim mi?
Gozunuz aydin :) Cok sevindim sizin ve bebisinizin iyi olmasina :)Kızlar bu sabah doğurdum spinal anestezi ile oldu, iğne aşaması ağrı vs yapmadı ama sezeryan esnasinda çok korktum cekistirmeleri hissediyormuşuz gercekten dayanılmaz ağrılar yaşamadım sadece rahme bastırdılar o korkunçtu çok şükür aksama doğru ayağa kalkıp kendim yürüdüm kızım da çok iyi maşallah onun için tüm acılara değermiş
Evet aynenperşembe gel dedi doktor da artık haftada bir kontroller bile sanki uzun geliyor bana.
MaşallahKızlar bu sabah doğurdum spinal anestezi ile oldu, iğne aşaması ağrı vs yapmadı ama sezeryan esnasinda çok korktum cekistirmeleri hissediyormuşuz gercekten dayanılmaz ağrılar yaşamadım sadece rahme bastırdılar o korkunçtu çok şükür aksama doğru ayağa kalkıp kendim yürüdüm kızım da çok iyi maşallah onun için tüm acılara değermiş
Gozunaydin canim masallah saglikla büyüsünKızlar bu sabah doğurdum spinal anestezi ile oldu, iğne aşaması ağrı vs yapmadı ama sezeryan esnasinda çok korktum cekistirmeleri hissediyormuşuz gercekten dayanılmaz ağrılar yaşamadım sadece rahme bastırdılar o korkunçtu çok şükür aksama doğru ayağa kalkıp kendim yürüdüm kızım da çok iyi maşallah onun için tüm acılara değermiş
gozunuz aydin olsun, bebeginiz saglikla buyusun. biran evvel iyilseymeniz dilegiyle.Kızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Bana da 4 paket bitirirsin dediler bebek önce zayıflatır sonra kilo alıyormuş yaa o yüzden bence normalSleepy bionatural aldım onu kullanıyorum şu an için bir sıkıntı yok çok sık değişiyor bazen kızarıyor ama 1 numaradan 3 paket bez bitirdik 64’lü yani ben mi çok kullanıyorum anlamadım4.paketten de baya kullandık
Benimki dün gece 2 saat içinde 5 tane bez değiştirtti bana. Tek seferde yapıp bitirmek yerine parça parça yapmayı tercih ettiBende 11 günde yaklaşık 100 tane kullandımama ilk günler kaka cok oluyor, bide her beslenme öncesi yada sonrası değişiyorum mutlaka çiş yapmış oluyor
Aynen oğlum dedikleri kilodaydı belki de o doğru ölçüldüğü için bu kadar sapma beklemiyordum ama artık yapacak bir şey yok dediğim gibiBelli olmuyo ki canim ilk gebeligimde dedikleri kilonun birebir aynisiyla dogurmustum.
Yasayip gorecegiz :)
Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda sağlıcakla sıhhatine kavuşursunKızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Beklemektense gitmek daha iyi hem için rahatlayınca kendini de bebeği de daha iyi hissediyorsun. İmkanın varsa bugünden gitbebeğin hareketleri de az, iki gün sonra randevum vardı ama sanki bugün gitmem de fayda var
Hayırlı olsun gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Sütüm benim de hemen gelmedi. İlk iki gün sıktığımda saydam bir iki damla geliyordu sadece ve iki gün ful mama aldı ben de zaten kendimde değildim. 3. Gün geldi kolostrum benden ve bebeğim de o zaman emmeye başladı onun öncesi ağzında tutup iki emip bırakıyordu. Sen kendini toparla gelecek inşallah özellikle katı yemeye başlayınca. Geçmiş olsun ağrıların da geçer hemen inşallahKızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Valla bende hamileliğin bu dönemini hiç sevemedim rabbim affetsin. Kötü amaçla demiyorum ama vücudum dayanmıyor artık. Herşeyi takıntı haline getiririm. Geçen gün bebeğim çirkin olacak diye 1 gün boyunca ağladım annem o yüzden memleketten erken geldi. Ağrım olsa niye ağrıyor diye sorguluyorum. Her gün vucümda anlamadığım bir refleksle karşılaşıyorum. Rabbim tüm hamileliklerin ve yeni doğum yapmış olan annelerin yardımcısı olsun. Etrafların onları anlayan nazlayan ilgi gösteren candan insanlar var etsinAllah affetsin de ben hamileliğin son anlarında hiç sabrım kalmadı, bir an önce sancım gelsede doğum yapsam diye bekliyorum. akşamları çömelip kalkıyorum aşağı insin diyeyürüyüşleri 2 saate çıkardım. Üşütmemek çok önemli dediğin gibi dikkat ediyorum kuzum, sen nasılsın? herşey yolunda mı?
Gelseler doğuracağız da gelmiyorlarGunaydinlar
Habidik kubidik kasim ayına giriş yaptik
Çatır çatır dogurabiliriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?