2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Amin insallah canim

bizimki prematüre 25 günlük valla kullandık hatta yoğun bakım sürecinde orda kullanmadık biz daha uzun süre 1 numara kullanırız şu an bol oluyor hatta

Kızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsğn inşallah , dualarım seninle

Kızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana

Gözün aydın canım, sütün de gelecek inşallah, sezeryanlarda vakit alabiliyormuş diyorlar. Dualarımız seninle. Geçmiş olsun ayrıca, nasılsın şimdi?

kuzum bu ara yürüyüşleri arttırdım doğum kolay olsun diye malum havalarda soğuk farketmeden üşür tüm mü dicem ama vücudumda kırgınlık vs de yok, dediğin gibi düşünmektense ben bi doktora görüineceğim, bebeğin hareketleri de iki gündür ciddi azaldı çünkü

aşkolsun Nazlıcım. bazen fikir ayrılıkları olabilir bu çok normal bizimki de öyle bir şeydi diyelim çocuk değiliz ki küselim
o anı batma gibi dediğin şeyi ben üşüttüğümde yaşıyorum ama benim dediğim o batma gibi bir şey değil ağrı oluyor, kaslarım tutuluyor hareket edemez hale gelip nefes alamıyorum. birde çocuğun şu iki gündür hareketleri. çok çok az acaba ilgisi var mı diye korkuyorum. Malum benim yaramaz paşanın boynunda kordon var

Canım içini rahatlatıcaksa eğer o dediğin ağrıyı bende çok çektim üşüttükten sonra,kalbimin altında olunca acile bile gittim nefes alıp veremiyorum ağrı oluyor birde soğuk geçiği var falan diye o gün 3 serum takınmıştım,bol bol dinlen ve vücudunu sıcak tut ama yinede mutlaka bir doktora görün son zamanlardayız daha çok pimpirikli ve dikkatli olmamız lazım

Allah affetsin de ben hamileliğin son anlarında hiç sabrım kalmadı, bir an önce sancım gelsede doğum yapsam diye bekliyorum. akşamları çömelip kalkıyorum aşağı insin diye yürüyüşleri 2 saate çıkardım. Üşütmemek çok önemli dediğin gibi dikkat ediyorum kuzum, sen nasılsın? herşey yolunda mı?

Eeeeeveet sonunda Kasımı görebildik çok şükür, Kasımı bi görsem deyip deyip durdum, benim bebeler hep erkenci olduğu için bakalım 17 Kasım sezaryen gününü görebilecek miyiz
benim de 40 i beklerse 16 Kasım güya ama ben hiç zannetmiyorum o vakte kadar bekleriz

Ne zaman kontrolun
Benimki de yavaşladı büyüyorlar ondan olabilirmis
Yine de insan endiseleniyor

Gözün aydın canım, sütün de gelecek inşallah, sezeryanlarda vakit alabiliyormuş diyorlar. Dualarımız seninle. Geçmiş olsun ayrıca, nasılsın şimdi?
Teşekkür ederim darısı bekleyenlere , yarım saatle kasıma ulaşmayı başardım ama çok zor oldu uyuttular beni bir an da bayıldım gÖzümü açınca ağlıyordum karnım ağrıyor diye odaya gelmiştim , on dk sonra da kuzumu getirdiler , o kadar küçük ki iki avuç kadar inşallah çabuk toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…