Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar bu sabah doğurdum spinal anestezi ile oldu, iğne aşaması ağrı vs yapmadı ama sezeryan esnasinda çok korktum cekistirmeleri hissediyormuşuz gercekten dayanılmaz ağrılar yaşamadım sadece rahme bastırdılar o korkunçtu çok şükür aksama doğru ayağa kalkıp kendim yürüdüm kızım da çok iyi maşallah onun için tüm acılara değermiş
Goreceksin bi sıkntı cikmayqcak insallah.AminZayıf kilolu farketmiyo dr sıkıntı var dedigi anda insan dert ediyoAllah dermansiz dert vermesin saglicakla kucagimiza alalim da gerisi onemli degil. Bebe bi sekilde cikacak hayirlisi neyse o
Amin insallah canimEvde güzel bir tepsi tabak falan varsa onda da sunum yapılabilir belki. Doğum mu yapacağız böyle detayları mı düşüneceğiz bilemiyorumama olsun doğum stresini azaltıyor böyle telaşlar. Mama veya çiçek tohumu mu dağıtsam diyorum.
Bizim de ilk bebeğimiz. Eksiği olmasın istiyorum. Böyle çöpe atılacak bişey olmasın diyorum. Aklımda mama veya çiçek tohumu var.
Sağol canım tek olmadığımı görünce rahatladım. Mama veya çiçek tohumu mu dağıtsam diyorum.
Mevlüt olsa bile büyük bişey yaptırmıcam malum kış ayındayız grip salgını var.. belki yaza okuturuz. O yğzden hediyelik anlamsız olur bana, belki yaza olanda dağıtırız. Bilemiyorum. Lohusa şerbeti ve tatlı çikolata falan olacak bşzde de . E yeter yani.
Bende yaptırırsam isimli bişey olmasın istiyorum. Dediğin gibi millet çöpe atıyor. Mama veya çiçek tohumu düşünüyorum eğer olursa.
Ayy akşama kadar bende burun tıkanıklığı ile uğraştım keza gecede aynı şekildeydim. En sonunda nemlendiriciyi açtım da rahatladım biraz. Epeydir kalça bacak ağrılarım var zaten. Az kaldı biraz daha sabır
Tuhafiyecilerde küçük torbalar var, en pratik onlar gibi duruyor veya şeffaf poşetler. Koy torbanın içine minik kurdale zımbala, bi de nazar boncuğu. İster birlikte ister ayrı. Nazar boncuğu hobi marketlerde var, kurdale ile nazar boncuğunu çengelli iğneye tak o poşete veya torbaya tak. Nazar boncuğu kartondan falan da oluyor. En pratik bu geldi aklıma. Etiket falan istersen o zaman yaptıran birini bulman lazım. İş, bi iki gün uzar en fazla. Eli çabuk bir işletme olursa belki yarım günde de teslim ederler. Akşam oturduğun yerde yarım saatte yapıverirsin. Aklıma bu geldi. Aslında bende de taş tozu var kalıp var ama tek tek yapıp boyamam lazım. Vaktim olmadı çok uzun zaman alacak çünkü tek kalıp var elimde. Mama veya çiçek tohumu düşünüyorum nasıl olur sence
Az kaldı canım, sağlıkla gelsinler de bugünlerde anı olarak kalacak. Bende de ağrı var, varis çorabı rahatlattı gibi şu ara kullanıyorum.
Bende de ağrı çok, tuvalete gitmeye bile üşeniyorum. Bi tek bulaşık makinesine bişeyler attım, başka iş yapmadım tüm gün yattım. Bir kaç gündür hareketliydim bugün dinlenme modundayım. Bazen yatarken veya yürürken karnımın altı kasıklarım alt taraf falan öyle baskı yapıyor ki eyvah geliyor diyorum. Az kaldı şükür bugünlere
Canım o testlerde iyi ama fiyatı yüksekti. Umarım alabilmişsindir. Değilse turnusol kağıdı ile gazlı bez al, bezin içine kağıtları güzelce diz, çamaşırına koy. Gazlı bezi büyük iste ama, genelde çoklu paketlerde minik oluyor gazlı bez. Ona dikkat et. Rengi değişirse belli olur. Eczaneye sor onlar bilir özellikle kadın eczacılar. Ben medikalden almıştım. Oradaki satıcı kadın anlatmıştı bana kullanımı. İnternette görmüştüm bende, yapan çok kişi var böyle bak araştır bulursun. Detayları unuttum. Turnusol kağıdı kırtasiyelerde bile var galiba. Birde acillerde ped veriyorlarmış haberin olsun. O da aynı şekilde renk değiştiriyormuş.
Belli olmuyo ki canim ilk gebeligimde dedikleri kilonun birebir aynisiyla dogurmustum.Bana 200 300 falan diyordu bu kadar fark beklemiyordum açıkçası fakat artık yapacak bir şey yok dediğim gibi sağlıklıyız önemli olan da o
Ay bu his bi bende olmuyomus sukur :)))Ayy belki de öyledir amma bayaa acıtıyor ben de son zamanlar diyorum ki bu sancı mı ne acaba amma bayaa farklı diğerkilerden.Bazen de korkuyorum acaba uyurken bebeği eziyormuyum diye
Nasıl yaaaben 2 paket aldım daha doğrusu görümcem almış. Bitmez ki bu kadar bez 2 numaraya geçince ne yapıcam kalanları dedim aşırı küçük göründü gözüme diğer markalara göre. Gerçi en fazla 3 kilo doğacak çocuğu nasıl büyük bir şey bekliyorsam artık
Hayırlı olsunKızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Kızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Canım dualarımız seninle. Her şey iyi olacakKızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
bebeğin hareketleri de az, iki gün sonra randevum vardı ama sanki bugün gitmem de fayda varCanım bi doktora mi gitsen acaba? Yani öyle soğuk algınlığı belirtileri gibi değil sanki. Umarım önemli bir şey değildir.
kuzum bu ara yürüyüşleri arttırdım doğum kolay olsun diye malum havalarda soğuk farketmeden üşür tüm mü dicem ama vücudumda kırgınlık vs de yok, dediğin gibi düşünmektense ben bi doktora görüineceğim, bebeğin hareketleri de iki gündür ciddi azaldı çünküCanım mide problemleri sırt ağrısı yapar diye biliyorum. Bir de yakın zamanda terli bir şekilde rüzgara maruz kaldın mı? Göğüs kafesini üşüttüğünde de sırt ve kola vuran ağrılar olabiliyor çünkü. Tabi bunlar bizim deneyimlerimiz. Ağrıların çoksa yine de doktoruna danış. En temizi o.
aşkolsun Nazlıcım.Nursu sen bana tepkilisin ama yine de cevap vereyim dedim
Bana da oluyor o dediğin ama daha cok stres oldugum zaman aniden batma gibi gogsume 8rdan koluma vuruyor hatta bazen çeneme vuruyor berbat birsey
Derin derin nefesler aliyorum birkaç yudum su içiyorum yürüyorum biraz sonra geçiyor
Canım içini rahatlatıcaksa eğer o dediğin ağrıyı bende çok çektim üşüttükten sonra,kalbimin altında olunca acile bile gittim nefes alıp veremiyorum ağrı oluyor birde soğuk geçiği var falan diye o gün 3 serum takınmıştım,bol bol dinlen ve vücudunu sıcak tut ama yinede mutlaka bir doktora görün son zamanlardayız daha çok pimpirikli ve dikkatli olmamız lazımaşkolsun Nazlıcım.bazen fikir ayrılıkları olabilir bu çok normal bizimki de öyle bir şeydi diyelim çocuk değiliz ki küselim
o anı batma gibi dediğin şeyi ben üşüttüğümde yaşıyorum ama benim dediğim o batma gibi bir şey değil ağrı oluyor, kaslarım tutuluyor hareket edemez hale gelip nefes alamıyorum. birde çocuğun şu iki gündür hareketleri. çok çok az acaba ilgisi var mı diye korkuyorum. Malum benim yaramaz paşanın boynunda kordon var
Allah affetsin de ben hamileliğin son anlarında hiç sabrım kalmadı, bir an önce sancım gelsede doğum yapsam diye bekliyorum. akşamları çömelip kalkıyorum aşağı insin diyeCanım içini rahatlatıcaksa eğer o dediğin ağrıyı bende çok çektim üşüttükten sonra,kalbimin altında olunca acile bile gittim nefes alıp veremiyorum ağrı oluyor birde soğuk geçiği var falan diye o gün 3 serum takınmıştım,bol bol dinlen ve vücudunu sıcak tut ama yinede mutlaka bir doktora görün son zamanlardayız daha çok pimpirikli ve dikkatli olmamız lazım
benim de 40 i beklerse 16 Kasım güya ama ben hiç zannetmiyorum o vakte kadar beklerizEeeeeveet sonunda Kasımı görebildik çok şükür, Kasımı bi görsem deyip deyip durdum, benim bebeler hep erkenci olduğu içinbakalım 17 Kasım sezaryen gününü görebilecek miyiz
Ne zaman kontrolunaşkolsun Nazlıcım.bazen fikir ayrılıkları olabilir bu çok normal bizimki de öyle bir şeydi diyelim çocuk değiliz ki küselim
o anı batma gibi dediğin şeyi ben üşüttüğümde yaşıyorum ama benim dediğim o batma gibi bir şey değil ağrı oluyor, kaslarım tutuluyor hareket edemez hale gelip nefes alamıyorum. birde çocuğun şu iki gündür hareketleri. çok çok az acaba ilgisi var mı diye korkuyorum. Malum benim yaramaz paşanın boynunda kordon var
Teşekkür ederim darısı bekleyenlere , yarım saatle kasıma ulaşmayı başardımGözün aydın canım, sütün de gelecek inşallah,sezeryanlarda vakit alabiliyormuş diyorlar. Dualarımız seninle. Geçmiş olsun ayrıca, nasılsın şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?