2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Güleyim mi ağlayayım mi bilemedim Ya işte bizim toplumumuz ne yazık ki empati yoksunu. Kadınlara gene kadınların bunları yapıyor olması çok üzücü. Oysa kendileri de aynı şeyleri yaşamıştır. Hiç mi ders çıkarmıyor bunlar. Allah böyle insanlarla sınamasın

Ablamla aynı mahallede oturuyorlar biz farklı illerde yaşıyoruz 40 gün boyunca yanında misafir getirdi hizmet bekledi hatta ablam sezaryenli haliyle baktım çay koyuyodu kayinvalidesine zorla aldım elinden sen git yatağına uzan çocuğunu emzir dedim . gerçekten Allah uzak tutsun böyle insanları

Ben verilen tohumları hep diktim ama hiç çıkmadı etrafa da sorunca tohumu eledim ben de. Bağış karşılığı magnet yapan kurumlar var yakın aileye dağıtmak için güzel olabilir

Ayy belki de öyledir amma bayaa acıtıyor ben de son zamanlar diyorum ki bu sancı mı ne acaba amma bayaa farklı diğerkilerden.Bazen de korkuyorum acaba uyurken bebeği eziyormuyum diye
Evet totoları ile iyice ittiriyorlar bazen, garibanların yeri daraldı geriniyorlar herhalde

Ben bilmiyorum valla

Ben verilen tohumları hep diktim ama hiç çıkmadı etrafa da sorunca tohumu eledim ben de. Bağış karşılığı magnet yapan kurumlar var yakın aileye dağıtmak için güzel olabilir
Hadi ya o kalemlerle gelen tohumlar oldu bir kaç kez ama hiç ekmeyi denemedim. Tohum bombaları mı ne deniyor ya onlardan bakıyordum bende. Sağlık olsun. Başka şey bakayım. Amannn olursa olur az kaldı zaten teselli edeyim kendimi.

Yok almadım eczacı istediğim üründen haberdar bile değildi zaten bebek hareketi var takmadım o yüzden

Siz de durumlar karışacak gibi benim terazi bebeğim akrep bakalım yükseleni ne olacak. Babası da çok inat. Yatıp kalkıp dua ediyor huyu sana benzesin diye. Benden çok o dertli bandı da ikizler

Bizde de eşim sakindir tam tersi. İnşallah ona benzer diyeceğim ama yok şimdiden inat 9 aydır aynı pozisyonda dönmedi, sağ tarafa yapıştı kaldı öyle

Rop muayenesi ne canim ?
Prematüre doğanlara yapılması şart olan bir göz muayenesi canım ,erken dönemde tespit edildiiinde tedavisi olan ama sonrasında körlüğe kadar gidebilecek rahatsızlığı tespit ediyorlar ,gözdeki kılcal damarların gelişimi inceleniyor o tarz bir şey canım özetle

Ben günlerdir o stresle yaşıyorum canım İnan ki korkacak bit şey yok bir damla damlatıyorlar 5 dk bekliyorsun 3 kere bu işlem tekrarlanıyor yarım saat kadar bir süre geçiyor ,işlem esnasında 2 dk falan biraz ağladı ama aşırı bir çığlık değildi bazı bebekler daha çok bağırıyordu özellikle biraz büyük olanlar ,canları yanmıyormuş sadece o takılan aletten rahatsız olıyormışlar ben bakmadım o esnada annem girdi yanına ben perde arkasında durdum ama o anlık çok az ağladı çıkınca hemen durdu ağlaması ,o damla zaten uyuşukluk hissi veriyormuş ,çıkınca bir problem olmadığını söylediler 6 ay sonra gelin dediler ,ama birçok kişiyi tekrar tekrar çağırmışlar bizde sorun çıkmadı şükür

Biz de bugün yaptırdık canım rop muayenesi çok şükür korktuğum gibi değildi benim de çok az ağladı çıkınca hemen sustu annem yanındaydı ben de sürekli konuştum perde arkasından o halde görmek istemedim ama ağlaması bile aşırı acılı değildi kan alırken daha çok ağlamıştı ,meme konusunda o kadar iyi anlıyorum ki seni ben de iki gün önce öyle bir ağlama krizine girdim her kafadan bir ses yok biberon verme sütün azalır yok seni emmez vs insan etkileniyor yine de ,iki gündür sadece emziriyorum ama süt var yeterli bir bebek öünkü yiyip içtikçe hakkaten bende süt artıyor beslenmemle doğru orantılı,bizde de silikon uç olayı var o canımı şok sıkıyor yanımızda olmasa meme tutamıyor sinirleniyor ama zamanla çenesi güçlenince tutar diyorlar ben de destek almadım çünkü beynim nedense inanmıyor benim de taktiklerin hepsini okuyor bakıyorum diyorum ki uzaktan kim başarabilir ki bilemiyorum ama istersen sen bir dene yine de belki bilmediğimiz bir şey vardır .Bugün çok fena oğlum o kadar ağlıyor ki perişan olduk gaz sancısından her gün yeni
Bir şey ekleniyor

Ya anlam veremiyorum, bilerek mi yapıyorlar? Bi şeyi mi göstermek / kanıtlamak istiyorlar? Bu kadar düşüncesizlik biraz fazla geliyor çünkü. Hadi içlerinde birkaçı gerçekten art niyetli ve o yüzden bu şekil davranıyorlar diyelim. Ama genelde bu tarz hikayeler duyuyorum. Gelinine tam da en kritik zamanlarda en olmayacak şeyleri yapanlar ne kadar çok. Kendi kızı olsa aynısını mı yapardı acaba???

Ben idrak edemiyorum böyle tipleri. Çok şükür kayınvalidem gayet açık görüşlü modern biri. Bana dedi ki doğum yaptığında bütün aile başına ususmeyelim annenin yanında kendini daha rahat hissedersin önce annenler gelsin sonra biz geliriz sana bir süre destek oluruz dedi hatta kayinvalidemin ilk torunu olacak bebiş annemin 3.torunu geri kafalı olsa bizim ilk torunumuz önce biz görecez diye dayatirdi

Ayy benimkiler öyle aman bizim torunumuz diyip duruyorlar. Onlara benzeyecekmiş tabiki kimin torunu diyorlar. Ben sanki eşşek başıyım Bufda. Bende dua ediyorum rabbim nolur aynı benim gibi olsun diye. Sizden de dua beklerim şunlar bi çatlasın bebişim sağlıkla bana benzesin inşallah

İyi geceler kızlar. Puset yollamış arkadaşım boşuna para vermeyin biz kullanmadık diye ama tente kısmı yok. Onun için nasıl çözüm bulabilirim ayrı satılıyor mu acaba? Puset örtüsü alsam baş kısmı üşür mü hani tente yok. Yoksa geri vereyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…