- 25 Kasım 2020
- 3.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.462
- 83
Aynen öyle ebe hanım çok iyi davranıyor kızımaEn azından kendini boşlukta hissedip aglamiyordur Çıplak olunca çırpınıyor
Zinco marka bitkisel bir damla. Abimlerin bebeği için doktor önermiş onlar memnun kalınca bende aldımHangi damla canım
Aynen öyle zaman çabuk geçiyor. Her anın tadını çıkarmalıyız bu yüzdenSanki 2 hafta anca oldu
Sleepy kullanıyorum ben memnunum.hic sorun yaşamadım.Kızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz ben molfix pure soft kullandım çok memnundum paketler bitti zaten sık degistiriyorum diye baby turco aldım baya ucuza gelmisti 2 numara aldım küçücük ve çok naylonumsu geldi bana molfixten sonra iz ve kızarıklık çok oluyor ve emmiyor sıvı kakayı, molfix fiyatı da uçtu sık degistirdgim için uygun fiyatlı olsun istiyorum önerisi olan var mi
1 aylık olunca götürdüm ben gaza nasıl gelir bilemem de çok eğlenceli geçti götürmelisinBende 40ni bekli spaya götüreceğim su kuşu olacakbelki gazına iyi gelir
Prima premium kullanıyoruz canım, memnunuz bi sıkıntı yaşamadık. Ama diğerlerini bilmediğimden kıyaslayamayacağım.Kızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz ben molfix pure soft kullandım çok memnundum paketler bitti zaten sık degistiriyorum diye baby turco aldım baya ucuza gelmisti 2 numara aldım küçücük ve çok naylonumsu geldi bana molfixten sonra iz ve kızarıklık çok oluyor ve emmiyor sıvı kakayı, molfix fiyatı da uçtu sık degistirdgim için uygun fiyatlı olsun istiyorum önerisi olan var mi
Bugün öğleden sonra nişanım geldi, nispeten uzun aralıklarla kasılmalar yaşıyorum ama daha çok düzenli kasılmalar gelmedi. Sende ne var ne yok? Yarın randevun var di mi?İyi düşünmüşsün canım. Yokladı demek ki bir. Hayırlısıyla gelsin. Cumartesiye ne kaldı şurada
geçmiş olsun canım
teşekkür ederiz
Evet yaaa umarım bir sorun yokturKızlarPasha22 ’tan haber gelmemesi tedirgin etmeye başladı beni.
Oy yavrum benimBizim doktor çıplak tartiyor ağlıyor yavrum birde hızlı giydirmesi var yani ikimiz içinde çok zorağlayınca hemen memeye yapışmak istiyor emzirme odasına gidene kadar içli içli ağlıyor
Maşallah kuzuya
Ben de sıpaya götüreceğim canım hangisine götüreceksin ben moibabes e götüreceğimBende 40ni bekli spaya götüreceğim su kuşu olacakbelki gazına iyi gelir
Biz ikinci elini almıştık canım. Yavaştan koyuyoruz. Kısa süreli. Sanki biraz oturur gibi oluyor içime sinmiyor. Zaten pek durmuyor. Şu anda yorum yapmam için erken.Kızlar evde ana kucağı ne zaman kullanmaya başlarsınız? Başladınız mı ya da? Öneriniz var m? Babybjörn’e bayıldım, bu fiyata gerek var mı bilemedim.
Ben sleppy kullanıyorum memnunum canım
Sleppy natural bionatural var sanırım değil mi hangisi daha iyidir acabaSleepy kullanıyorum ben memnunum.hic sorun yaşamadım.
Canım ben hem Bionatural hem Ecologic kullanıyorum şimdilik memnunum sızdırma ya da pişik alerji vs yapmadı.Sleppy natural bionatural var sanırım değil mi hangisi daha iyidir acaba
KızlarPasha22 ’tan haber gelmemesi tedirgin etmeye başladı beni.
Bende tık yokBugün öğleden sonra nişanım geldi, nispeten uzun aralıklarla kasılmalar yaşıyorum ama daha çok düzenli kasılmalar gelmedi. Sende ne var ne yok? Yarın randevun var di mi?
Evet yaaa umarım bir sorun yoktur
yok canim hala bekliyoruzPasha22 kizlar nursu dan Halen haber yok mu?
bana arkadasim 4moms vermisti. bizim kizi koyduk bir iki kere ama sevmedi suanKızlar evde ana kucağı ne zaman kullanmaya başlarsınız? Başladınız mı ya da? Öneriniz var m? Babybjörn’e bayıldım, bu fiyata gerek var mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?