2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızımı memeden çekince çığlık çığlığa kalıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık

Sleepy kullanıyorum ben memnunum.hic sorun yaşamadım.

Kızlar göğüs kalkanı kullanmaya başladım mükemmelllll gümüş kapak da güzel ama içine süt dolup altından karnıma doğru siziyordu farkında olmadan çocuğumu bile ıslatiyordum. Göğüs kalkanı hem nemli tutuyor hem akan sütü haznesinde topluyor en sevdiğim ürün oldu kendisi. Ama kalkanin havalandırma başlığı takıliyken öne doğru eğilince içindeki süt komple döküldü ona dikkat etmeniz lazım. İki silikon başlık iki tane havalandırma başlığı iki tane de süt toplama basligi var. Paketin üzerinde 40 dakikadan fazla tutmayın diye uyarısı var ben bebişi emzirirken diğer memeye takarak işimi rahatlatabilirim.

Prima premium kullanıyoruz canım, memnunuz bi sıkıntı yaşamadık. Ama diğerlerini bilmediğimden kıyaslayamayacağım.

İyi düşünmüşsün canım. Yokladı demek ki bir. Hayırlısıyla gelsin. Cumartesiye ne kaldı şurada

geçmiş olsun canım

teşekkür ederiz
Bugün öğleden sonra nişanım geldi, nispeten uzun aralıklarla kasılmalar yaşıyorum ama daha çok düzenli kasılmalar gelmedi. Sende ne var ne yok? Yarın randevun var di mi?
Kızlar Pasha22 ’tan haber gelmemesi tedirgin etmeye başladı beni.
Evet yaaa umarım bir sorun yoktur

Kızlar evde ana kucağı ne zaman kullanmaya başlarsınız? Başladınız mı ya da? Öneriniz var m? Babybjörn’e bayıldım, bu fiyata gerek var mı bilemedim.

Kızlar evde ana kucağı ne zaman kullanmaya başlarsınız? Başladınız mı ya da? Öneriniz var m? Babybjörn’e bayıldım, bu fiyata gerek var mı bilemedim.
Biz ikinci elini almıştık canım. Yavaştan koyuyoruz. Kısa süreli. Sanki biraz oturur gibi oluyor içime sinmiyor. Zaten pek durmuyor. Şu anda yorum yapmam için erken.

Kızlar Pasha22 ’tan haber gelmemesi tedirgin etmeye başladı beni.
Bugün öğleden sonra nişanım geldi, nispeten uzun aralıklarla kasılmalar yaşıyorum ama daha çok düzenli kasılmalar gelmedi. Sende ne var ne yok? Yarın randevun var di mi?

Evet yaaa umarım bir sorun yoktur
Bende tık yok Yarın sabah gideceğim bakalım doktor ne diyecek. Muhtemelen bir hafta daha beklememi söyleyecek Ben kendimden umudumu kestim canım sen doğur bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…