2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz ben molfix pure soft kullandım çok memnundum paketler bitti zaten sık degistiriyorum diye baby turco aldım baya ucuza gelmisti 2 numara aldım küçücük ve çok naylonumsu geldi bana molfixten sonra iz ve kızarıklık çok oluyor ve emmiyor sıvı kakayı, molfix fiyatı da uçtu sık degistirdgim için uygun fiyatlı olsun istiyorum önerisi olan var mi

Ben sleppy kullanıyorum memnunum canım

Ben aynıyım.

En azından mücadele ediyorlar kuzum çıkarmak için
Çok sinirliyim hepatit 2. Doz sağlık ocağında yoktu yeni bir stres
Damla iyi geldi maşallah az önce de verdim şu anlık sakin. Şifa olsun çocuğuma. İnşallah alışkanlık yapmaz. Sadece akşamları vermeyi düşünüyorum

Sevgili anneler yarin allah izin verirse oglusun sunnetini yaptiracagim. Dualariniz bizimle olursa sevinirim bizim gibi erkenden sunnetini yaptiran var mi anneler icinde.? Varsa surec nasil isliyor kolay atlattiniz mi?
Abimler doğduğu gün yaptırdı maşallah hiç zorlanmadı ilk 2 gün biraz ateşlendi ama geçti gitti

Evet doktorumuzda en uygun zamanin 1-3 ay oldugunu soyledi. Yarin biz 35 gunluk olacagiz.

Bizde 30 gunu dolsun diye bekledik canim. En uygun zaman 1-3 ay arasi dedi doktor. Siz de kolaylikla atlatirsiniz insallah bu bebiste ve tabii ki bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…