Çok şükürBoyları bilene ayni duruyor hele tipbenimki reflü yatağına sığmıyor
Kendimde kan vereceğim randevu aldım yarına sağlık ocağına bakalımBirde aşı için ara git kuzum bu soğukta boşuna gitmeyin
Ben sleppy kullanıyorum memnunum canımKızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz ben molfix pure soft kullandım çok memnundum paketler bitti zaten sık degistiriyorum diye baby turco aldım baya ucuza gelmisti 2 numara aldım küçücük ve çok naylonumsu geldi bana molfixten sonra iz ve kızarıklık çok oluyor ve emmiyor sıvı kakayı, molfix fiyatı da uçtu sık degistirdgim için uygun fiyatlı olsun istiyorum önerisi olan var mi
Ben aynıyım.Geceleri kesinlikle yatağında yatmıyor kucağımda ya da göğsümde uyuyor hem de öyle derin uyuyor ki meme için ben uyandırıyorum çoğu zaman. Yatağına koyunca da 2 dakikaya uyanıyor ben anlamadım bir şey bundan. Artık kucağımda uyurken ben de uyuyorum napayım yoksa çok uykusuz kalıcam
Damla iyi geldi maşallahEn azından mücadele ediyorlar kuzum çıkarmak için
Çok sinirliyim hepatit 2. Doz sağlık ocağında yoktu yeni bir stres
Bu durumda ne denir bilmiyorum. Annelerin oturduğu yerdeki aile hekimliğine falan mı gitsenEn azından mücadele ediyorlar kuzum çıkarmak için
Çok sinirliyim hepatit 2. Doz sağlık ocağında yoktu yeni bir stres
Hafif çıkıyor kuzum ilk düştüğü gibi değil karnı büyüdükçe içine girer sanırımİyi yapmışsınBu arada bizim göbeğe normal dedi doktor. Onu takma kafaya. Baya düzeldi ama hala cikiklik var.
O bana attığınımı aldın kuzumDamla iyi geldi maşallahaz önce de verdim şu anlık sakin. Şifa olsun çocuğuma. İnşallah alışkanlık yapmaz. Sadece akşamları vermeyi düşünüyorum
Kuzum özel hastahanesi bile aradıkBu durumda ne denir bilmiyorum. Annelerin oturduğu yerdeki aile hekimliğine falan mı gitsen
İdrarda ver kuzumKendimde kan vereceğim randevu aldım yarına sağlık ocağına bakalım
Abimler doğduğu gün yaptırdı maşallah hiç zorlanmadı ilk 2 gün biraz ateşlendi ama geçti gittiSevgili anneler yarin allah izin verirse oglusun sunnetini yaptiracagim. Dualariniz bizimle olursa sevinirimbizim gibi erkenden sunnetini yaptiran var mi anneler icinde.? Varsa surec nasil isliyor kolay atlattiniz mi?
Bizim ki de zıbın ve bez olarak kalıyor 100 gram düşük söylüyorBezi kıyafetleri felan birde alt açma örtüsü seriyorumyarın ne maceralar olacak bakalım
En azından kendini boşlukta hissedip aglamiyordur Çıplak olunca çırpınıyorBizim ki de zıbın ve bez olarak kalıyor 100 gram düşük söylüyor
Evet doktorumuzda en uygun zamanin 1-3 ay oldugunu soyledi. Yarin biz 35 gunluk olacagiz.Şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sinirlere gelişmemiş olduğu için şu an için çok kolay oluyormuş Ben de çok istiyorum ama eşim yazık diyor birazcık daha büyüsün diyor Bana kalsa bugün götürücem
Bizde 30 gunu dolsun diye bekledik canim. En uygun zaman 1-3 ay arasi dedi doktor. Siz de kolaylikla atlatirsiniz insallah bu bebiste ve tabii ki bizdeHayırlı olsun canım. Bu oğlumu yaptırmadım daha çok küçük tabi. Büyük oğlumu 20 günlükken yaptırdık. Ağzına biberonu verdik onunla meşgul oldu ruhu bile duymadı. Uyuşukluk geçince ilk ciste ağladı sonra hiçbir şey yok. Çok güzel oluyor erkenden yaptırınca. Bu oğlumu da 40 günlükken falan yaptıracağız inşallah
Hangi damla canımDamla iyi geldi maşallahaz önce de verdim şu anlık sakin. Şifa olsun çocuğuma. İnşallah alışkanlık yapmaz. Sadece akşamları vermeyi düşünüyorum
Evet en iyisi erkenden yaptirip bitirmek buyudukce daha zor olacak herseyAbimler doğduğu gün yaptırdı maşallah hiç zorlanmadı ilk 2 gün biraz ateşlendi ama geçti gitti
İnşallah canım yaHafif çıkıyor kuzum ilk düştüğü gibi değil karnı büyüdükçe içine girer sanırım
Huysuz virjinim uyumuyor şuanhuniyi takacağım savaşıyoruz
İnşallah canım. Yarın size ve bebeğinize kolaylıklar diliyorumBizde 30 gunu dolsun diye bekledik canim. En uygun zaman 1-3 ay arasi dedi doktor. Siz de kolaylikla atlatirsiniz insallah bu bebiste ve tabii ki bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?