2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana bugün soyledide aşı olmayınca sinirlendim hiçbirşey hatırlamıyorum birde tok karnına kan tahlili verdim doktor birsey olmaz dediyani hep ofsayt bitmez çilem benim

Sevgili anneler yarin allah izin verirse oglusun sunnetini yaptiracagim. Dualariniz bizimle olursa sevinirim bizim gibi erkenden sunnetini yaptiran var mi anneler icinde.? Varsa surec nasil isliyor kolay atlattiniz mi?
Şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sinirlere gelişmemiş olduğu için şu an için çok kolay oluyormuş Ben de çok istiyorum ama eşim yazık diyor birazcık daha büyüsün diyor Bana kalsa bugün götürücem

Bizim doktorda soymuyor kiyafetleri ve bezi 100 200 gram arası birsey tutarmis zaten 200 gram düşüyor eksik soyluyor
Bizim doktor çıplak tartiyor ağlıyor yavrum birde hızlı giydirmesi var yani ikimiz içinde çok zor ağlayınca hemen memeye yapışmak istiyor emzirme odasına gidene kadar içli içli ağlıyor

Bana bugün soyledide aşı olmayınca sinirlendim hiçbirşey hatırlamıyorum birde tok karnına kan tahlili verdim doktor birsey olmaz dediyani hep ofsayt bitmez çilem benim
Sıkma canını halledersiniz. Maalesef doktorlar da sıkıntı. Ben diyince yumurtalıklarına baktı. Doğunca bakıyoruz diyor

Sevgili anneler yarin allah izin verirse oglusun sunnetini yaptiracagim. Dualariniz bizimle olursa sevinirim bizim gibi erkenden sunnetini yaptiran var mi anneler icinde.? Varsa surec nasil isliyor kolay atlattiniz mi?
Hayırlı olsun canım. Bu oğlumu yaptırmadım daha çok küçük tabi. Büyük oğlumu 20 günlükken yaptırdık. Ağzına biberonu verdik onunla meşgul oldu ruhu bile duymadı. Uyuşukluk geçince ilk ciste ağladı sonra hiçbir şey yok. Çok güzel oluyor erkenden yaptırınca. Bu oğlumu da 40 günlükken falan yaptıracağız inşallah

Sıkma canını halledersiniz. Maalesef doktorlar da sıkıntı. Ben diyince yumurtalıklarına baktı. Doğunca bakıyoruz diyor
Bende baktiracagim göbeğinede
Birde göz kapakları kırmızı
D vitamini görüşünden sonra benim için bitmişti zaten bugün hocam aşı yokmuş diyorum siz 30 kontrolune gelin diyor hocam aşı yok aşı diyorum ne olacak diyorum siz gelin diyor tamam hocam dedim gittim başkasından aldım randevuyuda

İyi yapmışsın Bu arada bizim göbeğe normal dedi doktor. Onu takma kafaya. Baya düzeldi ama hala cikiklik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…