Bezi kıyafetleri felan birde alt açma örtüsü seriyorumBizim hemşire soydu valla. Ama hastanedeki doktor kıyafetle tartti. Ortalama 100 Gr bir fark vardı.
Bizimki sadece bezi kalsin diyor tartiyor bezide bazen 20 bazen 30 gr eksik soyluyorBizim doktorda soymuyor kiyafetleri ve bezi 100 200 gram arası birsey tutarmis zaten 200 gram düşüyor eksik soyluyor
Sanki 2 hafta anca olduBenimki de pazartesi 1 aylık olacak ben de çok şaşkınım çok çabuk 1 ay oldu diye
Maşallah subhanallah
Tüh kötü olmuş ne zaman gelecekmişAşı yoktu kuzum
Hastahanelerde yapmıyor
Bana bugün soyledide aşı olmayınca sinirlendim hiçbirşey hatırlamıyorum birde tok karnına kan tahlili verdim doktor birsey olmaz dediBugün kontrol vardı dikkat ettim soymadi ama tartıdakine göre 200 gram aşağısını söyledi. Yani 4.400 dü tartıda doktor 4.200 dedi. İçine sinmediyse değiştir tabi. Ben de doğum yaptığım hastaneye gittim kontrole ama oğlumu takip eden doktora gideceğim. Ondan memnundum.
Şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sinirlere gelişmemiş olduğu için şu an için çok kolay oluyormuş Ben de çok istiyorum ama eşim yazık diyor birazcık daha büyüsün diyor Bana kalsa bugün götürücemSevgili anneler yarin allah izin verirse oglusun sunnetini yaptiracagim. Dualariniz bizimle olursa sevinirimbizim gibi erkenden sunnetini yaptiran var mi anneler icinde.? Varsa surec nasil isliyor kolay atlattiniz mi?
Öyle seviyorum kiYaa bal bu bal
Bizim doktor çıplak tartiyor ağlıyor yavrum birde hızlı giydirmesi var yani ikimiz içinde çok zorBizim doktorda soymuyor kiyafetleri ve bezi 100 200 gram arası birsey tutarmis zaten 200 gram düşüyor eksik soyluyor
Benim Ahmetimin doğumdaşımı oluyorÖyle seviyorum kiörseleyerek alıştı yavrucak napsın
Bende 40ni bekli spaya götüreceğim su kuşu olacakÖyle seviyorum kiörseleyerek alıştı yavrucak napsın
Sıkma canını halledersiniz. Maalesef doktorlar da sıkıntı. Ben diyince yumurtalıklarına baktı. Doğunca bakıyoruz diyorBana bugün soyledide aşı olmayınca sinirlendim hiçbirşey hatırlamıyorum birde tok karnına kan tahlili verdim doktor birsey olmaz dediyani hep ofsayt bitmez çilem benim
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Her şey güzel olur inşallahBezi kıyafetleri felan birde alt açma örtüsü seriyorumyarın ne maceralar olacak bakalım
İnşallah canım. Bende götürmek istiyorum umarım eşim müsait olur o gün içinBende 40ni bekli spaya götüreceğim su kuşu olacakbelki gazına iyi gelir
Hayırlı olsun canım. Bu oğlumu yaptırmadım daha çok küçük tabi. Büyük oğlumu 20 günlükken yaptırdık. Ağzına biberonu verdik onunla meşgul oldu ruhu bile duymadı. Uyuşukluk geçince ilk ciste ağladı sonra hiçbir şey yok. Çok güzel oluyor erkenden yaptırınca. Bu oğlumu da 40 günlükken falan yaptıracağız inşallahSevgili anneler yarin allah izin verirse oglusun sunnetini yaptiracagim. Dualariniz bizimle olursa sevinirimbizim gibi erkenden sunnetini yaptiran var mi anneler icinde.? Varsa surec nasil isliyor kolay atlattiniz mi?
Bende baktiracagim göbeğinedeSıkma canını halledersiniz. Maalesef doktorlar da sıkıntı. Ben diyince yumurtalıklarına baktı. Doğunca bakıyoruz diyor
Boyları bilene ayni duruyor hele tipÖyle oluyor
Birde aşı için ara git kuzum bu soğukta boşuna gitmeyinİnşallah canım. Bende götürmek istiyorum umarım eşim müsait olur o gün için
İyi yapmışsınBende baktiracagim göbeğinede
Birde göz kapakları kırmızı
D vitamini görüşünden sonra benim için bitmişti zaten bugün hocam aşı yokmuş diyorum siz 30 kontrolune gelin diyorhocam aşı yok aşı diyorum ne olacak diyorum siz gelin diyor tamam hocam dedim gittim başkasından aldım randevuyuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?