2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun nursu acılar dinecek ilk günler insan ne olduğunu şaşırıyor keske daha kolay olsaymış doğumun ama nasip kısa surede toparlarsın inşallah bebeklerimizin sevgisi her zorluğun üstesinden geliyor, rh pozitifse kan uyuşmazlığı olmuyor endişelenme, sarılık çıkmaması için de bol bol emzir başka çaresi yok benim ilk günler yeterli sütüm olmadigindan sarılık oldu sonra süt arttıkça toparladı

Hayırlı uğurlu olsun kuzum
O acin sezeryan ağrısından daha çabuk iyileşecek vede toparlayacaksin alt ağrısı olduğu için evet yanma batma olabilir ama sonradan eğilirken kalkarken ağrın olmaz bebeginle daha kaliteli zaman geçirirsin

Tamam canim çok sagol. Hepsini tek seferde mi veriyorsun peki.
Evet tatlım sabah emdikten hemen sonra yatiriyorum ağzının yan tarafına sıkıyorum.
En dogrusu dil altına sıkmakmış emilimi daha iyi oluyormuş bebek oldukları için zor oluyor biraz büyüsün dil altına sıkacağım
Her puf 3 damla zaten tatlım doktorda 3 damla vereceksin demişti
Damlalikla ben yapamıyorum fazla damlatirim diye korkuyorum .

Son düzenleme:
Canım öncelikle gözünüz aydın olsun Allah anali babalı büyütsün.Gecmis olsun çok sancı çekmişsin evet ama inan geçecek sezeryan dikislerinden daha kolay normal doğum ilk doğum normal bu sezeryan oldu yani bana kalmış olsaydi 10 kere normal dogururdum zamanla düzelecek herşey merak etme

Kızlar 3 saate bir 60 ml anne sütü yeterlimi ??
Ya bebişim 3,025 doğdu 2,800 düşüp 2,920 oldu 3 gün önce ve şuan kilosu ayni kilo almıyor 9 günlük oldu kilo artışı durdu normal mi yaa ?
Yetmez bence benim bebeğim daha zayıf ben önce meme veriyorum sonra 60 ml mama veriyorum anca doyuyor hatta kimi zaman tekrar meme veriyorum.

kizlar benimki kac cc emiyo bilmiyorum benden. Ama sık sık cişi kakası falan oluyor demek ki yeterli emiyor degil mi ? Ben prima kullaniyorum şu an ama acikcasi ihtiyacimi karsiladiktan sonra daha uygun bir bez kullanmak isterim. Hangi bezi onerirsiniz? Çişi iyi hapseden pişik yapmayan?

Serla
Kayıplardasın hemşehrim kendim girmem derken senin yok olman
Özelden yazdım pişmiş tavuk olaylarımı
Serla

Hayırlısıyla iyisinizdir

Çocuk doktoru buldum çok şirin medlineda sana uzak olmasa o kadar iyi olurduki gitmeniz çocukları çok seviyor kaygıların telaşın gidiyor terslemiyor
Biz de medline geçtik cerrah ali beye gidiyoruz çocul doktoru olarak da ismet mi ne onu düşünüyorum teşhiste çok iyiymiş. Senin doktor kim

Uzun aradan sonra merhaba bayanlar kolik bir tostosum var onunla uğraşıyorum koliklere çareler varsa alırım bir tavsiye
Bio Gaia ve sab simplex kullanıyoruz. Ameliyayımız bu hafta da ertelendi çok şükür. Ama dert bizi bırakıt mı tabi ki hayııır üşüttü beyimiz çok şükür ciğerler şuan iyi tıkanıklık için de okyanus suyu yazdılar ama ben karşıyım ona bana göre çok zararlı o yüzden balsamla atlatıyor gibiyiz bakalım

Molfix pure serisini öneririm onu kullanıyoryz biz.

Kızlar günaydın, rahim ağzım tersmiiiş o yüzdenn bebek heniz kanalda ilerleyemiyormuş. Doktor "normal doğuma engel değil ama uzatır. Şu an uzamış bir doğum zaten, dün gelmesini bekliyordum ben" dedi. Bu durumu başka yaşayan var mı acaba?

Hi kolikliğin kitabı yolunda adım adım öğrendiğim birşeyi daha paylaşim. Bu sağlık ocaklarında falan verilen d vitaminlerini kullanmayın mümkünse. Ben onu direk attım öğrenince. Hem zararlı etkeni çokmuş parabrn vs hem de gaz kabız vs yapıyormuş. Ben ocean aldım hem damla şeklinde olmadiği için pıslatıp geçiyorum 1 kere. Benim tostos tükürmeue çaşışsa da

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…