Su sonrasa gaza masaj yapiyorlar poğaça gibi oluyorlar1 aylık olunca götürdüm ben gaza nasıl gelir bilemem de çok eğlenceli geçti götürmelisin
Çok geçmiş olsun nursu acılar dinecek ilk günler insan ne olduğunu şaşırıyor keske daha kolay olsaymış doğumun ama nasip kısa surede toparlarsın inşallah bebeklerimizin sevgisi her zorluğun üstesinden geliyor, rh pozitifse kan uyuşmazlığı olmuyor endişelenme, sarılık çıkmaması için de bol bol emzir başka çaresi yok benim ilk günler yeterli sütüm olmadigindan sarılık oldu sonra süt arttıkça toparladıKızlar günaydın 37 saat sancı sonrası 10 cm açıklıkla ameliyata girdim buna rağmen 4 saatten fazla süren çok zor bir doğum yaptım normal oldu ama epidural istememe rağmen doktor vermedi resmen hastaneyi ayağa kaldırdım acıdan, dikişlerim çok alt taraf günlerdir beni zırıl zırıl ağlatıyor acıdan duramıyorum oturamıyorum. doktor ıkınmaktan yoğun baskı vardı normal dedi. Bebek çıkarken çok zorlandığı için kafası bıngıldağı bana yamuk geldi, oda normalmiş düzelirmiş, ben B +, eşim A+ çocuk 0+ bu durumda Abo kan uyuşmazlığı mı oluyor bu ama hepimiz Rh pozitif? Kırmızı kan hücre değerleri anormal yüksek çıkıyor. Sarılık şimdilik yok, 3 gündür acıdan sürekli ağladım ne kendime ne bebeğime yetebiliyorum diye gerçekten çok zor hala bile gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere, ellerim titreyerek..
Tek tek etiketleyemedim. Merak edenlere çok teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun kuzumKızlar günaydın 37 saat sancı sonrası 10 cm açıklıkla ameliyata girdim buna rağmen 4 saatten fazla süren çok zor bir doğum yaptım normal oldu ama epidural istememe rağmen doktor vermedi resmen hastaneyi ayağa kaldırdım acıdan, dikişlerim çok alt taraf günlerdir beni zırıl zırıl ağlatıyor acıdan duramıyorum oturamıyorum. doktor ıkınmaktan yoğun baskı vardı normal dedi. Bebek çıkarken çok zorlandığı için kafası bıngıldağı bana yamuk geldi, oda normalmiş düzelirmiş, ben B +, eşim A+ çocuk 0+ bu durumda Abo kan uyuşmazlığı mı oluyor bu ama hepimiz Rh pozitif? Kırmızı kan hücre değerleri anormal yüksek çıkıyor. Sarılık şimdilik yok, 3 gündür acıdan sürekli ağladım ne kendime ne bebeğime yetebiliyorum diye gerçekten çok zor hala bile gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere, ellerim titreyerek..
Bluuhbabyspa tatlımBen de sıpaya götüreceğim canım hangisine götüreceksin ben moibabes e götüreceğim
Evet tatlım sabah emdikten hemen sonra yatiriyorum ağzının yan tarafına sıkıyorum.Tamam canim çok sagol. Hepsini tek seferde mi veriyorsun peki.
Hayırlı uğurlu olsunKızlar bende doğurdum geldim :)
17 Kasım
3095 gr / 49 cm
Alperen
Ben kendi doktorumu değiştirdim sağlık ocağında bebeğimi aldiramadim 2 ay sonra geçiş hakkı varAlırlarsa vereyim canım sağ ol
Gozunaydin canimKızlar bende doğurdum geldim :)
17 Kasım
3095 gr / 49 cm
Alperen
Canım öncelikle gözünüz aydın olsun Allah anali babalı büyütsün.Gecmis olsun çok sancı çekmişsin evet ama inan geçecek sezeryan dikislerinden daha kolay normal doğum ilk doğum normal bu sezeryan oldu yani bana kalmış olsaydi 10 kere normal dogururdum zamanla düzelecek herşey merak etmeKızlar günaydın 37 saat sancı sonrası 10 cm açıklıkla ameliyata girdim buna rağmen 4 saatten fazla süren çok zor bir doğum yaptım normal oldu ama epidural istememe rağmen doktor vermedi resmen hastaneyi ayağa kaldırdım acıdan, dikişlerim çok alt taraf günlerdir beni zırıl zırıl ağlatıyor acıdan duramıyorum oturamıyorum. doktor ıkınmaktan yoğun baskı vardı normal dedi. Bebek çıkarken çok zorlandığı için kafası bıngıldağı bana yamuk geldi, oda normalmiş düzelirmiş, ben B +, eşim A+ çocuk 0+ bu durumda Abo kan uyuşmazlığı mı oluyor bu ama hepimiz Rh pozitif? Kırmızı kan hücre değerleri anormal yüksek çıkıyor. Sarılık şimdilik yok, 3 gündür acıdan sürekli ağladım ne kendime ne bebeğime yetebiliyorum diye gerçekten çok zor hala bile gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere, ellerim titreyerek..
Kilo olarak en az kaç olması lazım benimki 4 kg altı almıyor canimBluuhbabyspa tatlımevimize yakın
Yetmez bence benim bebeğim daha zayıf ben önce meme veriyorum sonra 60 ml mama veriyorum anca doyuyor hatta kimi zaman tekrar meme veriyorum.Kızlar 3 saate bir 60 ml anne sütü yeterlimi ??
Ya bebişim 3,025 doğdu 2,800 düşüp 2,920 oldu 3 gün önce ve şuan kilosu ayni kilo almıyor 9 günlük oldu kilo artışı durdu normal mi yaa ?
Özelden yazdım pişmiş tavuk olaylarımı
Biz de medline geçtikSerla
Hayırlısıyla iyisinizdir
Çocuk doktoru buldum çok şirin medlineda sana uzak olmasa o kadar iyi olurduki gitmeniz çocukları çok seviyor kaygıların telaşın gidiyor terslemiyor
Molfix pure serisini öneririm onu kullanıyoryz biz.kizlar benimki kac cc emiyo bilmiyorum benden. Ama sık sık cişi kakası falan oluyor demek ki yeterli emiyor degil mi ? Ben prima kullaniyorum şu an ama acikcasi ihtiyacimi karsiladiktan sonra daha uygun bir bez kullanmak isterim. Hangi bezi onerirsiniz? Çişi iyi hapseden pişik yapmayan?
Senin de doktordan yana bir yüzün gülmedi canım kötü olmuşBen kendi doktorumu değiştirdim sağlık ocağında bebeğimi aldiramadim 2 ay sonra geçiş hakkı var
2.ay asilarida mendebur suratli ebeye kaldıhiç çocuk sevgisi yok ruhsuz
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar günaydın 37 saat sancı sonrası 10 cm açıklıkla ameliyata girdim buna rağmen 4 saatten fazla süren çok zor bir doğum yaptım normal oldu ama epidural istememe rağmen doktor vermedi resmen hastaneyi ayağa kaldırdım acıdan, dikişlerim çok alt taraf günlerdir beni zırıl zırıl ağlatıyor acıdan duramıyorum oturamıyorum. doktor ıkınmaktan yoğun baskı vardı normal dedi. Bebek çıkarken çok zorlandığı için kafası bıngıldağı bana yamuk geldi, oda normalmiş düzelirmiş, ben B +, eşim A+ çocuk 0+ bu durumda Abo kan uyuşmazlığı mı oluyor bu ama hepimiz Rh pozitif? Kırmızı kan hücre değerleri anormal yüksek çıkıyor. Sarılık şimdilik yok, 3 gündür acıdan sürekli ağladım ne kendime ne bebeğime yetebiliyorum diye gerçekten çok zor hala bile gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere, ellerim titreyerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?