2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Nursucum çok üzüldüm bu kadar zor bir doğum yaşamana ama çok şükür ki bebeğin ve sen iyisiniz sağlıkla büyütmek nasip olsun, iyileştikten sonra artık bol bol tadını çıkarıcan zamanların hızla gelsin canım

Çok geçmiş olsun canım benim. Allah analı babalı büyütsün. Çok zor bir deneyim olmuş üzüldüm bir daha ayağına taş değmesin inşallah.

Kızlar kızlar dün gece ilk uykusuz gecemizi yaşattı minik emziriyorum yatırıyorum ağlıyo, ten tene temas da yapıyoruz adapte olsun diye. Gazi yoktu altı temizdi ama sürekli kucağımda emmek istedi. Sütüm mu yetmiyor dedim ama üstümü başımı ıslatıyor. Napicam ben

Bana da doktorumuz youplus d vit yazdi hem damlalikli hem spreyli. Doktor hemen başladı dedi Sağlık ocağında 15 günden sonda kullanın derler sen dinleme hemen başla dedi

Ooffff canım yaaaa, çok çok geçmiş olsun. Ne zor bir deneyim yaşamışsın. Tez zamanda unutursun hepsini umarım. Kıyas yapmicam sezeryan acıları ile, haddim değil, sen öncesinde neler yaşamışsın, 36 saat sancı dile kolay!!! Keşke sana bunu kolaylaştıracak bi şeyler yapılabilseydi, epidural gibi, ne bileyim. Ama konuşmak yersiz. Şimdi bundan sonrasına bakmalı.

Bebişin sağlıklı çok şükür. Beslenmene dikkat et, varsa ilaçların aksatmadan kullan. Bir an önce toparlanmaya bak. Psikolojik olarak da. Sen yetemiyor olur musun?? Çekeceği acıları bile bile göze alan, 36 saat sancı çeken bir kadın nasıl yetmesin bebişine? Sen çok güçlüsün, bebeğin de belli ki çok güçlü.

Size sağlık sıhhat diliyorum, sağlıkla büyüt miniğini

Anladım canım sanırım testi vermek içimi rahatlatacak bakalım pazartesiye kadar netlestiricem

Ben de sık sık emzirmeye çalışıyorum. Mama çok yemiyoruz tek sefer 60 ml de mama veriyorum. Kimyonu da bir defa içiyorum anason ve rezeneyle ama kimyonu daha fazla içeyim olmadı böyle etkiliyse amin inşallah

Çok sevindim canım gözün aydın şimdi bayram havası vardır sizin evde ne güzel Allah'ım bir daha ayırmasın inşallah

Hoşgeldin koala anneler grubuna sanırım ilk haftadan sonra bebişler huy değiştirip anneye yapışık yaşamak istiyorlar. Geceleri benim üzerimde uyuyor alıştım artık öyle uyumaya sabah yatağına koyayım dedim 1 saat falan durdu sonra mızmızlanmaya başladı aç mı acaba dedim ama değilmiş iki meme emdi ve anında tekrar uyuyakaldı gündüzleri daha çok yatağında yatıyor ama gece hep benim üzerimde. Artık benim bebe de güvenli bağlanmadıysa kimse bağlanmamıştır

Yaa kesinlikle bu gece başladı benimki yaka iğnesi moduna şimdi beşiğinde öyle bir huzurla uyuyo ki gece yaygara koparan o değilmiş gibi. Mememde derman kalmadı dün gece bir sağ bir sol emzirmekten. Krem sürüp kalkan taktim azıcık kendilerine gelsinler valla gece emzik vermeyi bile düşündüm ama yine yapamadım uykusuz kalmayı tercih ettim

Kızlar evde ana kucağı ne zaman kullanmaya başlarsınız? Başladınız mı ya da? Öneriniz var m? Babybjörn’e bayıldım, bu fiyata gerek var mı bilemedim.
Babyjörn muadili aldık bu indirimlerde 2 tane. O kadar paraya değmez gibi geliyor bana Dün geldiler ama henüz tam randımanlı kullanamadık. İçinde minicik kaldılar. Bebeklerin 3.500 kg olması gerekiyor. Gerçi Ege 3.5 gibi oldu sanırım ama yine de erken gibi geldi. Sanırım 1 aya tam ideal olur bizim için Verdiği ve aldığı ile toplam 800 gram almış nasıl az dedi Oğlum 650 almıştı doktor alt sınır 600 dedi herhangi bir takviye vermedi

Ben de geceleri özellikle emzik mi versem diye çok düşünüyorum ama en azından bir aylık olsun diye bekliyorum şu an gene yaka iğnesi modundayız hanımefendi derin derin uyuyor

Maşallah görünce böyle birşey mümkün mü dedim uykulu geceyi geçtim an yok bizde harbiden erkek çocuk evde beslenmez miş
Bana da doktorumuz youplus d vit yazdi hem damlalikli hem spreyli. Doktor hemen başladı dedi Sağlık ocağında 15 günden sonda kullanın derler sen dinleme hemen başla dedi
Bana da sağlik ocaiı direk başla dedi ama 20.günde başlayabildim ben uğraşmaktan.

Çok sevindim canım gözünüz aydın. Bu son ayrılığınız olsun Benim kızım da 21 gün kaldı hatırlarsan. Anne bebek uyum odasına geçtiğimizde bile hala ağzında hortum vardı biberondan çok az alıp onla tamamlıyorduk. 3 günün sonunda hortum tamamen çıktı biberonla beslenmeye başladı. Eve geldik hergüm uğraştım başta asla almıyordu memeyi tutamıyordu bilmiyordu da sinirleniyordu bırakıyordum. Son 4-5 gündür çok şükür memeyi tuttu. Aç olmasına dikkat ettim meme verirken tutması için baya yardımcı olmaya çalıştım. Şuan da gün içinde bazen nasıl tutacağını şaşırıyor alamadığı oluyor epey denedikten sonra baktım olmuyor o öğünde biberonla veriyorum. İşin özü pes etmeden denemek gerekiyor

Özelden yazdım pişmiş tavuk olaylarımı

Biz de medline geçtik cerrah ali beye gidiyoruz çocul doktoru olarak da ismet mi ne onu düşünüyorum teşhiste çok iyiymiş. Senin doktor kim
Fıstık lokmam en iyis seçimi yapmışsın doktorun yüzüne bakınca bile huzur veriyor
Göbeği 1 seneye düzelir dedi evet fıtık var dedi karın çevresi zayıf olduğu için normal dedi
2.doz aşıyı oldumu bebis kuzum
Bizim sağlık ocağında kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…