Kuzum biz şikayet oluşturmuştuk aşı için aradılar depoda varmış kargoda sorun yaşıyorlarmışSenin de doktordan yana bir yüzün gülmedi canım kötü olmuş
Bize olmuyor yok dedilerAy evet resmen uyuklamaya başlamıştı2.dozu oldu hastanedeki aylık muayenesinde yaptı doktor.
Saglik ocagi ne marka d vitamini verdi?Hi kolikliğin kitabı yolunda adım adım öğrendiğim birşeyi daha paylaşim.Bu sağlık ocaklarında falan verilen d vitaminlerini kullanmayın mümkünse. Ben onu direk attım öğrenince. Hem zararlı etkeni çokmuş parabrn vs hem de gaz kabız vs yapıyormuş. Ben ocean aldım hem damla şeklinde olmadiği için pıslatıp geçiyorum 1 kere. Benim tostos tükürmeue çaşışsa da
Bi dk bi dk şanlış anlamışımdır inşallah. Senin oğlan da da göbek fıtıpı mı çıktı??Fıstık lokmam en iyis seçimi yapmışsındoktorun yüzüne bakınca bile huzur veriyor
Göbeği 1 seneye düzelir dedi evet fıtık var dedi karın çevresi zayıf olduğu için normal dedi
2.doz aşıyı oldumu bebis kuzum
Bizim sağlık ocağında kalmamış
D vit yazıyordy ama genelde kurum ödemeli olanları kapsıyormuş içerik olayı. O yüzden ocean tercih ettim ben.Saglik ocagi ne marka d vitamini verdi?
Hayırlı olsun Allahım bir daha ayrı bırakmasınKizlar 55 gün sonunda dun çıktık şükürler olsun
Yalnız biberona çok alismis? Memeye nasıl dondurebilirim? Bu konuda fikrinizi almak lazım istiyorum herkesin. Özelikle benim gibi erken dogun yapan arkadaşlar ne yaptınız memeyi almasi için? @Eflatun1Kelebek @Hayyal
Oncelikle sukur ki ikiniz de hayattasiniz sahsen 5 gundur yazmayinca ben korktum senin adina canim.Kızlar günaydın 37 saat sancı sonrası 10 cm açıklıkla ameliyata girdim buna rağmen 4 saatten fazla süren çok zor bir doğum yaptım normal oldu ama epidural istememe rağmen doktor vermedi resmen hastaneyi ayağa kaldırdım acıdan, dikişlerim çok alt taraf günlerdir beni zırıl zırıl ağlatıyor acıdan duramıyorum oturamıyorum. doktor ıkınmaktan yoğun baskı vardı normal dedi. Bebek çıkarken çok zorlandığı için kafası bıngıldağı bana yamuk geldi, oda normalmiş düzelirmiş, ben B +, eşim A+ çocuk 0+ bu durumda Abo kan uyuşmazlığı mı oluyor bu ama hepimiz Rh pozitif? Kırmızı kan hücre değerleri anormal yüksek çıkıyor. Sarılık şimdilik yok, 3 gündür acıdan sürekli ağladım ne kendime ne bebeğime yetebiliyorum diye gerçekten çok zor hala bile gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere, ellerim titreyerek..
Tek tek etiketleyemedim. Merak edenlere çok teşekkür ederim.
Bana verdiler de o yuzden merak ettimD vit yazıyordy ama genelde kurum ödemeli olanları kapsıyormuş içerik olayı. O yüzden ocean tercih ettim ben.
Hayırlı olsun Allah seni yavruna bağışlasın canm.ilk dogumumda benim 4 dikisim.vardi onun acısı bile nasıldı oturamiyordum wcye kaç hafta ayakta yaptım zor biliyorum ama geçiyor. O dikisleri temiz tut her wcden sonra bı solüsyon vermişlerdir temizle pamukla.Allah kolaylık versin ins bebisinide sağlıkla büyütmek nasip etsin.Kızlar günaydın 37 saat sancı sonrası 10 cm açıklıkla ameliyata girdim buna rağmen 4 saatten fazla süren çok zor bir doğum yaptım normal oldu ama epidural istememe rağmen doktor vermedi resmen hastaneyi ayağa kaldırdım acıdan, dikişlerim çok alt taraf günlerdir beni zırıl zırıl ağlatıyor acıdan duramıyorum oturamıyorum. doktor ıkınmaktan yoğun baskı vardı normal dedi. Bebek çıkarken çok zorlandığı için kafası bıngıldağı bana yamuk geldi, oda normalmiş düzelirmiş, ben B +, eşim A+ çocuk 0+ bu durumda Abo kan uyuşmazlığı mı oluyor bu ama hepimiz Rh pozitif? Kırmızı kan hücre değerleri anormal yüksek çıkıyor. Sarılık şimdilik yok, 3 gündür acıdan sürekli ağladım ne kendime ne bebeğime yetebiliyorum diye gerçekten çok zor hala bile gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere, ellerim titreyerek..
Tek tek etiketleyemedim. Merak edenlere çok teşekkür ederim.
Kuzum her hastahaneyi aradık yapmıyorlar.Bi dk bi dk şanlış anlamışımdır inşallah. Senin oğlan da da göbek fıtıpı mı çıktı??
Aşıyı olmadı daha 5 günümüz var. Ben sağlık ocağındaki mendebur karıya yaptırnak istemiyorum medline da yapmıyorlar mı?
Sütün yetmiyor diye birsey yok bunu aklından çıkar.Kızlar kızlar dün gece ilk uykusuz gecemizi yaşattı minik emziriyorum yatırıyorum ağlıyo, ten tene temas da yapıyoruz adapte olsun diye. Gazi yoktu altı temizdi ama sürekli kucağımda emmek istedi. Sütüm mu yetmiyor dedim ama üstümü başımı ıslatıyor. Napicam ben
Gözünüz aydın. Benimki ortalama 22 gün falan biberonla beslendi küvez kaynaklı değil benden kaynaklı ortalama 17 gün de memeye tutmadım bile. Sonrasında meme vermek istediğimde tabi ki reddetti. Her biberon öncesi 5 dk falan meme vermeye çalıştım 17 günden sonra. 40 ml mama veya süt içiyorsa 30 da çekip yine memeye dayadım 2 çekse bile yeter diyerek. Ki çoğunda da çekmedi. Öyle öyke derken 2 gündür memeden besleniyor. Tabi ki sadece meme değil. Yetmiyor o kadar süre etmediği için.Umarım siz de aşarsınız.Kizlar 55 gün sonunda dun çıktık şükürler olsun
Yalnız biberona çok alismis? Memeye nasıl dondurebilirim? Bu konuda fikrinizi almak lazım istiyorum herkesin. Özelikle benim gibi erken dogun yapan arkadaşlar ne yaptınız memeyi almasi için? @Eflatun1Kelebek @Hayyal
MaşAllah benim kuzuma pes etmemişsiniz etmedeGözünüz aydın. Benimki ortalama 22 gün falan biberonla beslendi küvez kaynaklı değil benden kaynaklı ortalama 17 gün de memeye tutmadım bile. Sonrasında meme vermek istediğimde tabi ki reddetti. Her biberon öncesi 5 dk falan meme vermeye çalıştım 17 günden sonra. 40 ml mama veya süt içiyorsa 30 da çekip yine memeye dayadım 2 çekse bile yeter diyerek. Ki çoğunda da çekmedi. Öyle öyke derken 2 gündür memeden besleniyor. Tabi ki sadece meme değil. Yetmiyor o kadar süre etmediği için.Umarım siz de aşarsınız.
Mümkünse kullanmayın. Biraz araştırın zaten şikayetleri görürsünüz.Bana verdiler de o yuzden merak ettim
Bi doktor var özel muayenehanesi var biraz tuzlu o yüzden ona gidemedim açıkcası ben. Ameliyatlarını acıbadem veya medline da yapıyor. Adam 70 ine yakın ama muhteşem bir cerrahmış. Sünneti de onda düşünmüştüm ama ali Bey çok samimi yaklaşınca ali beyi değiştirmek istemedim. O bahsettiğim cerrah sünneti anneyi emerken yapıyor bu arada. Çocuk farkında bile olmadan. Medline da ali Bey 1 saat falan yatırıyormuş. Dikişli yapıyormuş.Kuzum her hastahaneyi aradık yapmıyorlar.
Doktor evet bu fıtık dedi yalnız karın çevresi zayıf olduğu için zamanla geçecek dedi .
Birde daha çıkık olanlar var dedi .
Sağlık ocağına ara gitmeden aşı varmi diye sor bu soğukta boşuna bebeği götürme
Dün ben rezil oldum gittim ne kendi doktorum nede aşı
Şikayet oluşturmuştuk geri dönüş sağlandı.
Depolarda var kargodan kaynaklı gelmemiş.
Ne zaman geleceği meçhul
HaydaaMaşAllah benim kuzuma pes etmemişsiniz etmedezamanla daha çok emcikleyecek sündürecek damağını geçirecek
Bazen kendi bırakıyor ucunu heh diyorum şimdi uyuyacak beşiğinde yatırırken aranıyor sapır şupur geri basa dönüyoruz. Şimdi de öyle güzel uyuyo ki sanki ben onu uyutmadimSütün yetmiyor diye birsey yok bunu aklından çıkar.
Arada yapıyorlar hatta benimki hep yapıyor yinede memeye yapistiriyorum konuşuyorum hatta memede çıldırıyor çok uykusu var ucuyla oynuyor alıyormuş gibi yapıp sinirlenip bırakıyorsonra geri almaya çalışıyor kısır bir döngü tam tamına yarım saatin sonunda yapışıyor 4 5 çekiyor uykuya dalıyor
Kuzum benim bebiste korktuğu için altını açınca çığlık atıyordu psikolojisini bozmuslardi masaj yağını elimde ısıtıp dokun çek yöntemi yaptım sonra hafif masaj yaparak annem bak acıtmıyorum ben birşey yok diyip diyip 3 5 masajdan sonra geçti şimdi hoşuna gidiyorMümkünse kullanmayın. Biraz araştırın zaten şikayetleri görürsünüz.
Bi doktor var özel muayenehanesi var biraz tuzlu o yüzden ona gidemedim açıkcası ben. Ameliyatlarını acıbadem veya medline da yapıyor. Adam 70 ine yakın ama muhteşem bir cerrahmış. Sünneti de onda düşünmüştüm ama ali Bey çok samimi yaklaşınca ali beyi değiştirmek istemedim. O bahsettiğim cerrah sünneti anneyi emerken yapıyor bu arada. Çocuk farkında bile olmadan. Medline da ali Bey 1 saat falan yatırıyormuş. Dikişli yapıyormuş.
Çocuk doktorunuz ismet Bey dimi gitmedik daha bakalım
Medline a sordun mu aşı orda yapılıyor mu? Sağlık ocağındaki densiz topuk kanı alırken bile yavruma 3 kere batırmış iğneyi evde gördüm bi ağız dolusu saydırdım. Yavrum sarılıktan zaten çok kan verdi ayağını elletmiyordu o karıdan sonra ayağını elleyince çığlığı basıyor. Aşı falan yaptırmam ona.
Hayırlısıyla İnşAllah senin bebis kolik olmazBazen kendi bırakıyor ucunu heh diyorum şimdi uyuyacak beşiğinde yatırırken aranıyor sapır şupur geri basa dönüyoruz. Şimdi de öyle güzel uyuyo ki sanki ben onu uyutmadimemzirmek için aldım yatagindan mizmizlandi hanfendi
Kuzum benim arkadaşım 3 kilo üzeri dedi hatta senin yazdığın kiloyu yazmadan söyledim kilo şartı varmi diye bende pinpirikliyim ya kendimce şimdi o kilonun altını der diye belirtmedimKilo olarak en az kaç olması lazım benimki 4 kg altı almıyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?