2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet annelerimiz hep arkamızda olsun istiyoruz da her zaman olmuyor işte. Üzme kendini. Kendi hislerine güven. Onun için en doğru kararı sen verirsin. Gaz olayı da zamanla azalarak bitecek. Biraz sabır. Deneyim işe yaramıyor bu konuda. Belki biraz daha sakin oluyorsun. Sabah altıya kadar ağladı benimki. Uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor. Bu arada hapykids uygulamasında süpürge sesi var onu açtım uyudu. Süpürge, saç kurutma vs sesi rahatlatıyor gazlı çocukları.

Ben de geceleri özellikle emzik mi versem diye çok düşünüyorum ama en azından bir aylık olsun diye bekliyorum şu an gene yaka iğnesi modundayız hanımefendi derin derin uyuyor
Benim sıpaya annem daha doğdu gün emzik verdi ilerde almaz diye ama bebek daha uyanık ağzına emziği verince hızlı hızlı emip atı veriyor bakıyor ki süt yok ne emicem diyor

Ben de sıpaya götüreceğim canım hangisine götüreceksin ben moibabes e götüreceğim
Buraya baktım ben de götüreceğim ama benimki de minik. Öğrenince memnun kalırsan bana da yaz canım. Çünkü biraz geç götürmeyi düşünüyorum çok minik bi hanım

Stok sıkıntısı var gibi duruyor sizde. Ne zaman gelirmiş peki görüştünüz mü? Bursa doruk hastanesi. Hatta doktor isterseniz sağlık ocağında da yapılıyor ama aylık kontrole getirdiğinizde burada hallederiz demişti yaptı sonradan da.

Canım iyisin ya önemli olan o. Ses çıkmayınca korktuk. Çok çok geçmiş olsun. Bazen zor oluyor normal doğum da. Bir an önce toparlanırsınız inşallah ilk zamanlar çoğumuz yetemiyoruz dikiş ağrısından vs. Ben gaz sancisindan kendi derdime düşünce oğlum sarılık oldu. Neyse ki geçti gitti. Seninki de geçecek emin ol.

Aa alt açınca da yapıyor dur deneyim onu.
Yaşar adı da soyadonı unuttum. Kasık fıtığı için ararken bulmuştum. Adana da 2 mükemmel cerrah varmış birisi murat diğeri yaşar. Mükemmelden kastım Allah kimsenin başına vermesin çocuk cerrahi de en zorlu ameliystları bile gözü kapalı yaparmış murat. Tabi sadece sünnete 10 bin diyor o. Sen düşün gerisini.

Sabah altıda uyuduk Ama seninki biraz erken gibi geldi. Yani gaz için falan. Belki annesini istemiştir. Umarım devamı olmaz

H a p p y ve Evaante cidden uykuları kaçınca meme ile savaş veriyorlar, sanki süt canlarını yakıyormuş gibi. Çığlık çığlığa bi ağlama. Gözlemledim benimkini, uyku sinyalini anlayıp da hemen uykuya yatırmazsam ya da aşırı uyarılır da uykusu kaçarsa bir daha uyumakta zorlanıyor. O anı kaçırmamak lazım. Nasıl bir Naz bu bebelerdeki ahh

Ha şimdi anladım canim ben de pufu tercih ettim. Yani tek puf yeterli demekki çok teşekkür ederim.

Canim gözün aydın çok sevindim. Allah ayırmasın bir daha. Belki silikon uç deneyebilirsin biberon başı sanabilir.

Pasha22 canim cok zor bir doğum olmuş. Allah şifa versin bir an önce acılarını dindirsin. Aynı zamanda gözün aydın. Bebisin hayırlı uğurlu olsun canim.

Teşekkür ediyorum bu yazı için, iyi geldi okumak evet o sesler benim kızı da sakinleştiriyor bazen ama gerçekten her günü farklı olduğu için bazen çok iyi geçiyor günümüz bazen fena. Bizde de gazdan kaynaklı sanırım aşırı ıkınma olduğu icin sanki hiç uyumuyor gibi hiç derin dalamiyor hep ikiniyor uyurken bile

Benim sıpaya annem daha doğdu gün emzik verdi ilerde almaz diye ama bebek daha uyanık ağzına emziği verince hızlı hızlı emip atı veriyor bakıyor ki süt yok ne emicem diyor
Zeki kuş ya ben de 1 aylık olunca bir denicem özellikle geceleri yatağında uyumasını sağlarsa ne güzel

Kızlar sıpaya götürmek yerine eve bebek havuzu alsanıza , ben ilk bebeğime aldım 15 aylık olana kadar yüzdü , şimdi kırkı çıkınca oğlumu da denerim hem sürekli evde olur gaz sancısına iyi gelir, uyku düzenine yardımcı olur

Ben hee akşam yıkmaya başladım. Yıkayamazsam da kovaya su doldurup belden aşağısını su da bekletiyorum. Sakinleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…