- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Evet annelerimiz hep arkamızda olsun istiyoruz da her zaman olmuyor işte. Üzme kendini. Kendi hislerine güven. Onun için en doğru kararı sen verirsin. Gaz olayı da zamanla azalarak bitecek. Biraz sabır. Deneyim işe yaramıyor bu konuda. Belki biraz daha sakin oluyorsun. Sabah altıya kadar ağladı benimki. Uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor. Bu arada hapykids uygulamasında süpürge sesi var onu açtım uyudu. Süpürge, saç kurutma vs sesi rahatlatıyor gazlı çocukları.Bizde de aynen öyle şuan kan alma olayı beni de yordu ve zayıf doğduk diye sürekli hastaneye gidip gelmek. Çok şükür kilo alıyor besleniyor artık psikolojik olarak hastaneye gitmek istemiyorum. Bir taraftan da sarılık değerine mutlaka baktırmaliyim hissikesinlikle her günü farklı geçiyor bebislerin. Ben de kimyon rezene anason çayı içiyorum ama pek faydasını göremedim gaz açısından. Ya orası öyle ailenin olması da tam anlamıyla rahatlık denilmez belki ama uzakta olmak yalnız olmakta yoruyor anneme ihtiyaç duyuyorum. Bebek ikindiginda ağladığın da burada olsa beni yönlendirirdi diye düşünüp üzülüyorum maalesef
Benim sıpaya annem daha doğdu gün emzik verdi ilerde almaz diyeBen de geceleri özellikle emzik mi versem diye çok düşünüyorum ama en azından bir aylık olsun diye bekliyorumşu an gene yaka iğnesi modundayız hanımefendi derin derin uyuyor
Buraya baktım ben de götüreceğim ama benimki de minik. Öğrenince memnun kalırsan bana da yaz canım. Çünkü biraz geç götürmeyi düşünüyorum çok minik bi hanımBen de sıpaya götüreceğim canım hangisine götüreceksin ben moibabes e götüreceğim
Stok sıkıntısı var gibi duruyor sizde. Ne zaman gelirmiş peki görüştünüz mü? Bursa doruk hastanesi. Hatta doktor isterseniz sağlık ocağında da yapılıyor ama aylık kontrole getirdiğinizde burada hallederiz demişti yaptı sonradan da.Bize olmuyor yok dediler
Hangi hastahane kuzum
Benim hemşire arkadaşım var ona sormuştum evet 2.doz hastahanedelerde yapılıyor dedi .
Yeni doktorumuzda aşı yok dedi sanırım oda yapabiliyor olmadığı için öyle dedi
Canım iyisin ya önemli olan o. Ses çıkmayınca korktuk. Çok çok geçmiş olsun. Bazen zor oluyor normal doğum da. Bir an önce toparlanırsınız inşallahKızlar günaydın 37 saat sancı sonrası 10 cm açıklıkla ameliyata girdim buna rağmen 4 saatten fazla süren çok zor bir doğum yaptım normal oldu ama epidural istememe rağmen doktor vermedi resmen hastaneyi ayağa kaldırdım acıdan, dikişlerim çok alt taraf günlerdir beni zırıl zırıl ağlatıyor acıdan duramıyorum oturamıyorum. doktor ıkınmaktan yoğun baskı vardı normal dedi. Bebek çıkarken çok zorlandığı için kafası bıngıldağı bana yamuk geldi, oda normalmiş düzelirmiş, ben B +, eşim A+ çocuk 0+ bu durumda Abo kan uyuşmazlığı mı oluyor bu ama hepimiz Rh pozitif? Kırmızı kan hücre değerleri anormal yüksek çıkıyor. Sarılık şimdilik yok, 3 gündür acıdan sürekli ağladım ne kendime ne bebeğime yetebiliyorum diye gerçekten çok zor hala bile gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere, ellerim titreyerek..
Tek tek etiketleyemedim. Merak edenlere çok teşekkür ederim.
Aa alt açınca da yapıyor dur deneyim onu.Kuzum benim bebiste korktuğu için altını açınca çığlık atıyordu psikolojisini bozmuslardi masaj yağını elimde ısıtıp dokun çek yöntemi yaptım sonra hafif masaj yaparak annem bak acıtmıyorum ben birşey yok diyip diyip 3 5 masajdan sonra geçti şimdi hoşuna gidiyor
Sordum canım hocaya hastahanedede yok yapmıyor
Sünneti bu doktoru düşünüyorum yaptıracağımda sünnet olayınada sordum çocuk sağa sola dönmeden yaptırın dedi
Senin bulduğun doktor kim
Bu doktor hem medline hastahanesinde hemde batikent hastahanesinde yapıyormuş
Baraj yolundaki devlet hastahanesinde bile yaptırabilirim hemen iyileştiği için fazla sorun etmiyorum o doktor yapsın bu doktor yapsın diye devlettede olabilir .
Sabah altıda uyudukKızlar kızlar dün gece ilk uykusuz gecemizi yaşattı minik emziriyorum yatırıyorum ağlıyo, ten tene temas da yapıyoruz adapte olsun diye. Gazi yoktu altı temizdi ama sürekli kucağımda emmek istedi. Sütüm mu yetmiyor dedim ama üstümü başımı ıslatıyor. Napicam ben
Ha şimdi anladım canim ben de pufu tercih ettim. Yani tek puf yeterli demekkiEvet tatlım sabah emdikten hemen sonra yatiriyorum ağzının yan tarafına sıkıyorum.
En dogrusu dil altına sıkmakmış emilimi daha iyi oluyormuş bebek oldukları için zor oluyor biraz büyüsün dil altına sıkacağım
Her puf 3 damla zaten tatlım doktorda 3 damla vereceksin demişti
Damlalikla ben yapamıyorum fazla damlatirim diye korkuyorum .
Canim gözün aydın çok sevindim. Allah ayırmasın bir daha. Belki silikon uç deneyebilirsin biberon başı sanabilir.Kizlar 55 gün sonunda dun çıktık şükürler olsun
Yalnız biberona çok alismis? Memeye nasıl dondurebilirim? Bu konuda fikrinizi almak lazım istiyorum herkesin. Özelikle benim gibi erken dogun yapan arkadaşlar ne yaptınız memeyi almasi için? @Eflatun1Kelebek @Hayyal
Bence de temas bağımlısı benimkiSabah altıda uyudukAma seninki biraz erken gibi geldi. Yani gaz için falan. Belki annesini istemiştir. Umarım devamı olmaz
Teşekkür ediyorum bu yazı için, iyi geldi okumakEvet annelerimiz hep arkamızda olsun istiyoruz da her zaman olmuyor işte. Üzme kendini. Kendi hislerine güven. Onun için en doğru kararı sen verirsin. Gaz olayı da zamanla azalarak bitecek. Biraz sabır. Deneyim işe yaramıyor bu konuda. Belki biraz daha sakin oluyorsun. Sabah altıya kadar ağladı benimki. Uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor. Bu arada hapykids uygulamasında süpürge sesi var onu açtım uyudu. Süpürge, saç kurutma vs sesi rahatlatıyor gazlı çocukları.
Zeki kuş yaBenim sıpaya annem daha doğdu gün emzik verdi ilerde almaz diyeama bebek daha uyanık ağzına emziği verince hızlı hızlı emip atı veriyor bakıyor ki süt yok ne emicem diyor
Gönlünce olsun inşallahZeki kuş yaben de 1 aylık olunca bir denicem özellikle geceleri yatağında uyumasını sağlarsa ne güzel
Ben hee akşam yıkmaya başladım. Yıkayamazsam da kovaya su doldurup belden aşağısını su da bekletiyorum. SakinleşiyorKızlar sıpaya götürmek yerine eve bebek havuzu alsanıza , ben ilk bebeğime aldım 15 aylık olana kadar yüzdü , şimdi kırkı çıkınca oğlumu da denerim hem sürekli evde olur gaz sancısına iyi gelir, uyku düzenine yardımcı olur
İnşallah kısa sürede gelir canımKuzum biz şikayet oluşturmuştuk aşı için aradılar depoda varmış kargoda sorun yaşıyorlarmışGelecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?