2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Uykusuz gecelere hosgeldin annee

O ilaci biliyorum canim gebeligim suresince enfeksiyon vardi hep o ilactan kullandim. İdrarin rengini degistiriyor korkma niye bu renk diye

Selam kizlar biz bugun sunnetimizi olduk . Cok sukur omuzlarimdan bir yuk daha kalkti. İse baslamadan yaptirayim iyilessin bir an once diye dusunuyordum. İlk gun agri yanma vs olabilir dedi doktorumuz yarim olcek calpol verdim verebilirsin dedi. Pet bardak kestim bide pipisinin ucuna koydum uzerine bezi kapadim.

Buraya baktım ben de götüreceğim ama benimki de minik. Öğrenince memnun kalırsan bana da yaz canım. Çünkü biraz geç götürmeyi düşünüyorum çok minik bi hanım
Canım görümcem arkadaşlarım hepsi oraya götürdü çok memnunlar Ben de o yüzden oraya götürmek istiyorum tabii kiloyu geçersek

gozunuz aydin canim, bir daha hic ayrilmasin rabbim sizi

bizim bir arkadasta da ayni sorun vardi. emzirme danismani ilk basta anne kokusu ve tenine alissin diye hemde biberon hissi versin diye bebege gogus ucuyla baslattirdi emzirmeye , 3-4 gun sonra tamamen kendi memesinden emmeye baslamisti bebegi

Hayırlı uğurlu olsun canım

Bursa favori şehrim artık
Bizim şehirde stokta yok

Acibademde 5 bin
Batikent 3 bin nakit ödemede indirimli 2500
Sünnet için
Şimdi ameliyat 1 yaşındami

Kopçiklemeye çalışıyor tutuyor bırakıyor ama bunu hızlı bir şekilde yapıyor sonra tutmayınca ağlamaya başlıyor en son gücü tükenince tutuyor 1 2 fırt çekip uyuyor

Canım gözünüz aydın silikon uç tavsiye ediyorum ben de hiç bırakma vermeyi sabret inşallah sonu güzel olacak sağlıkla büyüt bebişini

Acibademde 5 bin
Batikent 3 bin nakit ödemede indirimli 2500
Sünnet için
Şimdi ameliyat 1 yaşındami
İnşallah bakalım sık sık kontrole gidiyoruz ertelenebildiği yere kadar.
Ali beye yaptırcaz sünneti çok ilgili geldi bize. 2750 dedi fiyat.

Bu spa nerde adını yazınca istanbulda bi yer çıkıyor bende götürcem 40 ta
Kilo olayı yok dimi ordan da sınıfta kalmayalım
Bide ne kadara Neler yapıyorlar bi arkadaşım İstanbul'da götürdü padişah gibi saatler geçirmiş çocuk

Kopçiklemeye çalışıyor tutuyor bırakıyor ama bunu hızlı bir şekilde yapıyor sonra tutmayınca ağlamaya başlıyor en son gücü tükenince tutuyor 1 2 fırt çekip uyuyor
niye bu kadar komik bunlar benim tostos hiç öyle değil Bugün reflü yatağından kaymış bi tarafını çıkarmıştım. yatağa düşmüş başı toto reflüde. baş aşağı duruyordu aklım çıktı. Koştum kaldırdım bi baktım uyuyor yerine koyup üzerini örttüm bastı yaygarayı baş aşağı mı sallandırim napim brn bu çocuğu

Gözün aydın canım, inşallah kısa zamanda toparlarsın Rabbim şifa versin sana. Bu doktorlarıda anlamak çok güç bu kadar zorlamalarına ne gerek vardı. Bizim kan gruplarımızda aynı eğer sütün azsa mama takviyesi yapmanı öneririm biz yapmadık sarılık oldu. Tekrar gözün aydın canım

Maşallah canım rabbim bi daha ayırmasın

Benim bebeğim günde 2 ya da 3 sefer kaka yapardı d vitaminden bu yana 1 sefer zor yapar oldu. Aslında aklıma gelmişti ama kondurtmamıştım. Şimdi sen söyleyince evet kesinlikle bırakılmalı

Canım ben Serla ya cevap vermiştim. Bu cevap buraya nasıl geldi bilmiyorum silemedim de neyse düzenleyim dedim

3 kg olması gerekmiş kuzum
Fiyatida iyi sünnetin

Eklentiler

• Screenshot_20221125-160840_Instagram.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…