Uykusuz gecelere hosgeldin anneeKızlar kızlar dün gece ilk uykusuz gecemizi yaşattı minik emziriyorum yatırıyorum ağlıyo, ten tene temas da yapıyoruz adapte olsun diye. Gazi yoktu altı temizdi ama sürekli kucağımda emmek istedi. Sütüm mu yetmiyor dedim ama üstümü başımı ıslatıyor. Napicam ben
O ilaci biliyorum canim gebeligim suresince enfeksiyon vardi hep o ilactan kullandim. İdrarin rengini degistiriyor korkma niye bu renk diyeBu arada biri sormustu idrar yaparkenki agri icin. Doktor tahlil yapti idrar enfeksiyonu cikti pyelo... isimli ilac baslatti onu kullaniyorum birazcik hafifledi ama hala var. Bi de acayip eklem agrisi yapiyo bu enfeksiyon. Herhalde enfeksiyondandir yani ben de sastim kaldim. Parol iciyorum agri icin.
Valla benimki 4 kg olmazsa gidemicezKuzum benim arkadaşım 3 kilo üzeri dedi hatta senin yazdığın kiloyu yazmadan söyledim kilo şartı varmi diye bende pinpirikliyim ya kendimce şimdi o kilonun altını der diye belirtmedim
Canım görümcem arkadaşlarım hepsi oraya götürdü çok memnunlar Ben de o yüzden oraya götürmek istiyorum tabii kiloyu geçersekBuraya baktım ben de götüreceğim ama benimki de minik. Öğrenince memnun kalırsan bana da yaz canım. Çünkü biraz geç götürmeyi düşünüyorum çok minik bi hanım
Çok iyi yapıyorsun canım bebek de rahatlar iyiceBen hee akşam yıkmaya başladım. Yıkayamazsam da kovaya su doldurup belden aşağısını su da bekletiyorum. Sakinleşiyor
gozunuz aydin canim, bir daha hic ayrilmasin rabbim siziKizlar 55 gün sonunda dun çıktık şükürler olsun
Yalnız biberona çok alismis? Memeye nasıl dondurebilirim? Bu konuda fikrinizi almak lazım istiyorum herkesin. Özelikle benim gibi erken dogun yapan arkadaşlar ne yaptınız memeyi almasi için? @Eflatun1Kelebek @Hayyal
Hayırlı uğurlu olsun canımSelam kizlarbiz bugun sunnetimizi olduk . Cok sukur omuzlarimdan bir yuk daha kalkti. İse baslamadan yaptirayim iyilessin bir an once diye dusunuyordum. İlk gun agri yanma vs olabilir dedi doktorumuz yarim olcek calpol verdim verebilirsin dedi. Pet bardak kestim bide pipisinin ucuna koydum uzerine bezi kapadim.
Bursa favori şehrim artıkStok sıkıntısı var gibi duruyor sizde. Ne zaman gelirmiş peki görüştünüz mü? Bursa doruk hastanesi. Hatta doktor isterseniz sağlık ocağında da yapılıyor ama aylık kontrole getirdiğinizde burada hallederiz demişti yaptı sonradan da.
Acibademde 5 binAa alt açınca da yapıyor dur deneyim onu.
Yaşar adı da soyadonı unuttum. Kasık fıtığı için ararken bulmuştum. Adana da 2 mükemmel cerrah varmış birisi murat diğeri yaşar. Mükemmelden kastım Allah kimsenin başına vermesin çocuk cerrahi de en zorlu ameliystları bile gözü kapalı yaparmış murat. Tabi sadece sünnete 10 bin diyor o. Sen düşün gerisini.
Kopçiklemeye çalışıyor tutuyor bırakıyor ama bunu hızlı bir şekilde yapıyor sonra tutmayınca ağlamaya başlıyor en son gücü tükenince tutuyor 1 2 fırt çekip uyuyorH a p p y ve Evaante cidden uykuları kaçınca meme ile savaş veriyorlar, sanki süt canlarını yakıyormuş gibi. Çığlık çığlığa bi ağlama. Gözlemledim benimkini, uyku sinyalini anlayıp da hemen uykuya yatırmazsam ya da aşırı uyarılır da uykusu kaçarsa bir daha uyumakta zorlanıyor. O anı kaçırmamak lazım. Nasıl bir Naz bu bebelerdeki ahh
Gel adanaya beraber 40 uçururuzValla benimki 4 kg olmazsa gidemicez
Canım gözünüz aydın silikon uç tavsiye ediyorum ben de hiç bırakma vermeyi sabret inşallah sonu güzel olacak sağlıkla büyüt bebişiniKizlar 55 gün sonunda dun çıktık şükürler olsun
Yalnız biberona çok alismis? Memeye nasıl dondurebilirim? Bu konuda fikrinizi almak lazım istiyorum herkesin. Özelikle benim gibi erken dogun yapan arkadaşlar ne yaptınız memeyi almasi için? @Eflatun1Kelebek @Hayyal
İnşallah bakalım sık sık kontrole gidiyoruz ertelenebildiği yere kadar.Acibademde 5 bin
Batikent 3 bin nakit ödemede indirimli 2500
Sünnet için
Şimdi ameliyat 1 yaşındami
Kopçiklemeye çalışıyor tutuyor bırakıyor ama bunu hızlı bir şekilde yapıyor sonra tutmayınca ağlamaya başlıyor en son gücü tükenince tutuyor 1 2 fırt çekip uyuyor
Gözün aydın canım, inşallah kısa zamanda toparlarsın Rabbim şifa versin sana. Bu doktorlarıda anlamak çok güç bu kadar zorlamalarına ne gerek vardı. Bizim kan gruplarımızda aynı eğer sütün azsa mama takviyesi yapmanı öneririm biz yapmadık sarılık oldu. Tekrar gözün aydın canımKızlar günaydın 37 saat sancı sonrası 10 cm açıklıkla ameliyata girdim buna rağmen 4 saatten fazla süren çok zor bir doğum yaptım normal oldu ama epidural istememe rağmen doktor vermedi resmen hastaneyi ayağa kaldırdım acıdan, dikişlerim çok alt taraf günlerdir beni zırıl zırıl ağlatıyor acıdan duramıyorum oturamıyorum. doktor ıkınmaktan yoğun baskı vardı normal dedi. Bebek çıkarken çok zorlandığı için kafası bıngıldağı bana yamuk geldi, oda normalmiş düzelirmiş, ben B +, eşim A+ çocuk 0+ bu durumda Abo kan uyuşmazlığı mı oluyor bu ama hepimiz Rh pozitif? Kırmızı kan hücre değerleri anormal yüksek çıkıyor. Sarılık şimdilik yok, 3 gündür acıdan sürekli ağladım ne kendime ne bebeğime yetebiliyorum diye gerçekten çok zor hala bile gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere, ellerim titreyerek..
Tek tek etiketleyemedim. Merak edenlere çok teşekkür ederim.
MaşallahKizlar 55 gün sonunda dun çıktık şükürler olsun
Benim bebeğim günde 2 ya da 3 sefer kaka yapardı d vitaminden bu yana 1 sefer zor yapar oldu. Aslında aklıma gelmişti ama kondurtmamıştım. Şimdi sen söyleyince evet kesinlikle bırakılmalıKızlar günaydın, rahim ağzım tersmiiiş o yüzdenn bebek heniz kanalda ilerleyemiyormuş. Doktor "normal doğuma engel değil ama uzatır. Şu an uzamış bir doğum zaten, dün gelmesini bekliyordum ben" dedi. Bu durumu başka yaşayan var mı acaba?
3 kg olması gerekmiş kuzumİnşallah bakalım sık sık kontrole gidiyoruz ertelenebildiği yere kadar.
Ali beye yaptırcaz sünneti çok ilgili geldi bize. 2750 dedi fiyat.
Bu spa nerde adını yazınca istanbulda bi yer çıkıyor bende götürcem 40 ta
Kilo olayı yok dimi ordan da sınıfta kalmayalım
Bide ne kadara Neler yapıyorlar bi arkadaşım İstanbul'da götürdü padişah gibi saatler geçirmiş çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?