2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hangi reflu yatağını aldın kuzum
Bizimkide totosuyla gazdan aşağı doğru gidiyor ıkınmaktan

bırakma değil kemik gelişimleri ve bağışıklık için d vitamini şartmış. Ben 20 gün kullanmadım onun pişmanlığı var bilsem hamileyken ocean tedarik ederdim. Hem fıstıs şeklinde olduğu için kötü tat olsa da ellerinden bişey gelmiyor ben hiç vermedim onu iyi ki de vermemişim zaten kolik neler olurdu düşünemiyorum.

Kuzum valla ben şu ana kadar 3 değişik bez kullandım. Bez ayrımı yapsın istemiyorum. Alt temizliğini güzel yapıp zeytin yağı ile yağlıyorum. Asla ıslak mendil kullanmıyorum. Islak mendili ılık su ile yıkayıp kimyasalı gittikten sonra kullanıyorum. Kullandım bezlerde prima sleepy bayb turco hatta eşim bim bez bile almış. Benim gözlemlediğim bezden daha çok alt temizliği. Bezi özenerek katlıyorum o yüzden mi bilmem hiç birisi sızdırma yapmadı. Ama içime sinen maddi açıdan da beni zorlamayacak olan bayb turco şimdilik.

Reactions: 11K
Hangi reflu yatağını aldın kuzum
Bizimkide totosuyla gazdan aşağı doğru gidiyor ıkınmaktan
Kiraz çekirdekli sevi bebe. Kiraz çekirdeğini ısıtmaya zamanım olmadığı için hiç kullanmıyorum
Ay ıkınırken kıpkırmızı oluyor mu seninki de ben her ıkınmasında dehşete düşüyordum

Şu an bende vicdan yaptım. Pazartesi ben de alayım.

Sallayınca duruyor
Hep kırmızı ten rengini gazından anlamiyoruz

Bende sevi bebe aldım kiraz çekirdeğini sevmedi çığlık attı zorla susturmustuk

Şu an bende vicdan yaptım. Pazartesi ben de alayım.
400 lük olanı bebek ve çocuklar 1000 lik olanı yetişkinler için dikkat edin ona. Bayanın birine 400 lük sipariş etmesine rağmen binlik göndermişler internet yorumlarında görmüştüm.

Seninki yine güzel haber veriyor bizimki tenezzül bile etmiyor kıymetini bil ay benim bebeğin doktoru ebesi tam doğum günümde değişim zamanı hayatımın en büyük en güzel hediyesi olacak başka birsey dilesem olmazdı

Çocuğumu süzgeç yapacak ondan korkuyorum. Benimki yıllık izinden yeni geldi nalet olsun

400 lük olanı bebek ve çocuklar 1000 lik olanı yetişkinler için dikkat edin ona. Bayanın birine 400 lük sipariş etmesine rağmen binlik göndermişler internet yorumlarında görmüştüm.
Eczane de satılmıyor mu

Ayni beni anlattın benim kız da bir gün kuvezde kalmıştı yanıma geldi memeye asla yanaşmıyor agliyor bağırıyor ilk çocuğumda hiç böyle birşey yaşamamıştım 5 gün savaş verdik resmen şimdi memede hep ayrilmiyor

Bende aldım ama çocuğu kucağımıza aldığımız da karnına baskı yapıyor diye kullanmıyoruz boşa aldık

Bende aldım ama çocuğu kucağımıza aldığımız da karnına baskı yapıyor diye kullanmıyoruz boşa aldık
Galiba Kemeri kast ettiniz. Ben onu henüz almadım alacaktım ama bu açıdan bakmamıştım. şu 4 ay bir geçse de biz de kurtulsak onlar da probiyotik ve gaz damlası kullanıyorum mecburen.ona rağmen kızarık dolanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…