Hangi reflu yatağını aldın kuzumniye bu kadar komik bunlar benim tostos hiç öyle değil Bugün reflü yatağından kaymış bi tarafını çıkarmıştım. yatağa düşmüş başı toto reflüde. baş aşağı duruyordu aklım çıktı. Koştum kaldırdım bi baktım uyuyor yerine koyup üzerini örttüm bastı yaygarayı baş aşağı mı sallandırim napim brn bu çocuğu
Gelde çıldırmaH a p p y bizim sağlık ocağında varmış. Sana adana geneli mi yok dendi? Misafir olarak başka yerde yapılmıyor mu?
Benim bebeğim günde 2 ya da 3 sefer kaka yapardı d vitaminden bu yana 1 sefer zor yapar oldu. Aslında aklıma gelmişti ama kondurtmamıştım. Şimdi sen söyleyince evet kesinlikle bırakılmalı
Canım benSerla ya cevap vermiştim. Bu cevap buraya nasıl geldi bilmiyorum silemedim de neyse düzenleyim dedim
Hee iyi geçtik o zaman3 kg olması gerekmiş kuzum
Fiyatida iyi sünnetin
Hızlı büyüyorlar maşAllahHee iyi geçtik o zamandaha 15 günümüz var
Kuzum valla ben şu ana kadar 3 değişik bez kullandım. Bez ayrımı yapsın istemiyorum. Alt temizliğini güzel yapıp zeytin yağı ile yağlıyorum. Asla ıslak mendil kullanmıyorum. Islak mendili ılık su ile yıkayıp kimyasalı gittikten sonra kullanıyorum. Kullandım bezlerde prima sleepy bayb turco hatta eşim bim bez bile almış. Benim gözlemlediğim bezden daha çok alt temizliği. Bezi özenerek katlıyorum o yüzden mi bilmem hiç birisi sızdırma yapmadı. Ama içime sinen maddi açıdan da beni zorlamayacak olan bayb turco şimdilik.kizlar benimki kac cc emiyo bilmiyorum benden. Ama sık sık cişi kakası falan oluyor demek ki yeterli emiyor degil mi ? Ben prima kullaniyorum şu an ama acikcasi ihtiyacimi karsiladiktan sonra daha uygun bir bez kullanmak isterim. Hangi bezi onerirsiniz? Çişi iyi hapseden pişik yapmayan?
Kiraz çekirdekli sevi bebe. Kiraz çekirdeğini ısıtmaya zamanım olmadığı için hiç kullanmıyorumHangi reflu yatağını aldın kuzum
Bizimkide totosuyla gazdan aşağı doğru gidiyor ıkınmaktan
Şu an bende vicdan yaptım. Pazartesi ben de alayım.bırakma değil kemik gelişimleri ve bağışıklık için d vitamini şartmış. Ben 20 gün kullanmadım onun pişmanlığı var bilsem hamileyken ocean tedarik ederdim. Hem fıstıs şeklinde olduğu için kötü tat olsa da ellerinden bişey gelmiyor ben hiç vermedim onu iyi ki de vermemişim zaten kolik neler olurdu düşünemiyorum.
Başka sağlık ocagına götürmeye çalış. Nasıl olmaz ki ellerinde. Benim mendebur elinizde var mı diyince şaşırdk hatta neden olmasın ki ses tonuyla "vaaaaağğğr" dediGelde çıldırma
Bana hiç öyle gelmiyor hala minnakHızlı büyüyorlar maşAllah
2.ay aşılarıylada sınanmak istemiyorum
Sallayınca duruyorKiraz çekirdekli sevi bebe. Kiraz çekirdeğini ısıtmaya zamanım olmadığı için hiç kullanmıyorum
Ay ıkınırken kıpkırmızı oluyor mu seninki de ben her ıkınmasında dehşete düşüyordum
400 lük olanı bebek ve çocuklar 1000 lik olanı yetişkinler için dikkat edin ona. Bayanın birine 400 lük sipariş etmesine rağmen binlik göndermişler internet yorumlarında görmüştüm.Şu an bende vicdan yaptım. Pazartesi ben de alayım.
Seninki yine güzel haber veriyor bizimki tenezzül bile etmiyorBaşka sağlık ocagına götürmeye çalış. Nasıl olmaz ki ellerinde. Benim mendebur elinizde var mı diyince şaşırdk hatta neden olmasın ki ses tonuyla "vaaaaağğğr" dedi
Bana hiç öyle gelmiyor hala minnak
Ya bide öyle bi ses öıkarıyor ki ıkınırken boğuluyor sanıyorumSallayınca duruyor
Hep kırmızı ten rengini gazından anlamiyoruz
Bende sevi bebe aldım kiraz çekirdeğini sevmedi çığlık attı zorla susturmustuk
Çocuğumu süzgeç yapacak ondan korkuyorum. Benimki yıllık izinden yeni geldi nalet olsunSeninki yine güzel haber veriyor bizimki tenezzül bile etmiyorkıymetini bil ay benim bebeğin doktoru ebesi tam doğum günümde değişim zamanı hayatımın en büyük en güzel hediyesi olacak başka birsey dilesem olmazdı
Eczane de satılmıyor mu400 lük olanı bebek ve çocuklar 1000 lik olanı yetişkinler için dikkat edin ona. Bayanın birine 400 lük sipariş etmesine rağmen binlik göndermişler internet yorumlarında görmüştüm.
Ayni beni anlattın benim kız da bir gün kuvezde kalmıştı yanıma geldi memeye asla yanaşmıyor agliyor bağırıyor ilk çocuğumda hiç böyle birşey yaşamamıştım 5 gün savaş verdik resmen şimdi memede hep ayrilmiyorHayırlı olsun Allahım bir daha ayrı bırakmasın
Kuzum evde çıplak emdir .
Memeye yaklaşınca ağlamaya başlıyorsa hemen konuşmaya başla güzel sözlerle iki göğsünün arasına reflu yatağıni hatırla eğimli şekilde yatır sırtını okşa konuş sakinleşince tekrar memeye daya bu döngü bir süre devam eder sabır et o seni asla bırakmaz sadece adapte olması lazım
Seni reddettiğini düşünme her bebekte meme reddi oluyor çok sinirlenince ayrı kalınca koku hassasiyetleri bile var onlarsa bir birey hisleri var
Kızınca bile anlayıp ağlıyorlar o zaman bile memeyi reddediyorlar
Sabrın sonu selamettir tatlım benim
Tabi ki satılıyor da fiyatı farklı olabilir.Eczane de satılmıyor mu
Bende aldım ama çocuğu kucağımıza aldığımız da karnına baskı yapıyor diye kullanmıyoruz boşa aldıkKiraz çekirdekli sevi bebe. Kiraz çekirdeğini ısıtmaya zamanım olmadığı için hiç kullanmıyorum
Ay ıkınırken kıpkırmızı oluyor mu seninki de ben her ıkınmasında dehşete düşüyordum
Tamama canım çok saolTabi ki satılıyor da fiyatı farklı olabilir.
Galiba Kemeri kast ettiniz. Ben onu henüz almadım alacaktım ama bu açıdan bakmamıştım.Bende aldım ama çocuğu kucağımıza aldığımız da karnına baskı yapıyor diye kullanmıyoruz boşa aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?