2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allahım bir daha ayırmasın
Hep kopçiklesin sağlıklı kilolar alsın

Guzum siz neden bu kadar çok kaldınız? Kaçırdım galiba kaç haftalık doğmuştu.Biz 35 gün kaldık, dpktorumuz evde memeye takviye olsun diye biberona devam et çene kasları kuvvetli değil doymaz demişti, meme+biberon devam ediyoruz. Memeyi güzel emiyo artık şükür ama tam doymadığı için biberon veriyorum. Memeni sürekli ağzına daya dudaklarına falan sür.Hiç mi almıyor?

Aklımı sendeydi canım ya çok çekmişsin ama şükür iyisiniz.Kısa sürede kendine gelirsin umarım sancıların azalır bebişinle keyifli vakit geçirirsiniz Rabbim Hayırlı uğurlu etsin,Gözün aydın canım

Valla çok özel nir çaba sarf etmedim benimki 12 gün kadar kalmıştı yoğun bakımda ama aldı şükür bizimki biraz pis bogaz ondan olabilir sey dene memeyi agzina ver siringaya hortum baglayip memenin kenarindan bebegin agzina veriyorsun o emme yaptikca siringandan ufak ufak sut veriyorsun böylelikle memeden sut geldiğini fark eden bebis yavas yavas memeye alışıyor

Bebişe sarılık teşhisi kondu değeri 13 çıktı 16 dan sonra hastaneye yatar evde bol bol besle dedi. Siz neler yaptınız sarılık için ne kadar sürdü mavi ışık nasıl bir tedavi tecrübelerinizden faydalanmak isterim

Alıyor emiyor da ama sadece 5 6 kere çekip bırakıyor. Biberonu daha çok seviyor. Haliyle biberon veriyorum bende. 31 haftab900 gr dogduya yavrum 2 kg olmasını bekledik mecburen.

tekrardan gözün aydın canım. İki saatte bir emzir canım. Benimki 16 yi gördü en yüksek. Ben sürekli emzirdim. İçim rahat etsin diye sağıp da verdim ara ara hani sütüm az geliyor olabilir diye. Yükselirse çok halsiz olur ve çok uyur haberin olsun. Uyusa bile zorla uyandir emzir. Sütün azsa mama takviyesi yap. Öyle birkaç gün vermekle meme reddi olmaz korkma. Sürekli değil zaten sütün azsa ara ara günde birkaç kez yani. Biz yatmadik hastaneye o yüzden o kısmı bilmiyorum.

Benimki de zorlanıyor ama ne yaparsak yapalı. Yine de sancıları olacak bağırsakları yerleşiyor biz elimizden geldiğince ağrıları olmasın diye uğraşıyoruz en hafif şekilde atlatırız inşallah Her bebeğime baktığımda diyorum ki Allahım sen bebeğime gaz sancısı verme Sen sağlık sıhhat ver

Aynen öyle. O acı çekerken benim canım daha çok yanıyor resmen. Bide diyordum doğumdan sonra şunu yicem bunu yicem. Elimden gelse herşeyi haşlama yicem gaz olmasın diye.

ezgi0071 bela paratoneri misaliyiz onu da geçirdik. Abo uyuşmazlığımız mı ne varmış bi tık riskli geçti normale göre. Değer çok hızlı yükseldi. Her neyse. 1 saatte bi alarm kurup gece bile olsa kalktım. Biberonla ml hesabı yapa yapa besledim sonrasında meme reddi ile uğraştım tabi. Çok şükür bir şeye gerek kalmadan atlattık ama hala etkileri görülüyor çok hızlı ve fazla yükseldiği için. Gözlerinin uç kısmı hala sarı mesela. Sarılık geçerken ilk ayaklar normal renge dönmeye başlıyor. Ordan da takip edebilirsin.

Alıyor emiyor da ama sadece 5 6 kere çekip bırakıyor. Biberonu daha çok seviyor. Haliyle biberon veriyorum bende. 31 haftab900 gr dogduya yavrum 2 kg olmasını bekledik mecburen.
Canım çene kasları güçlendikçe daha çok emecek.Benimkinin ilk emmesiyle şimdikinin arasında dağlar fark oldu.Şimdi daha güçlü çekiyor.Pes etme sür memeyi ağzına kokunu alsın az emer böyle böyle çoğalır emmesi

Aslında 2 saat diye bir şart yokmuş yeni doğan bebek ne zaman isterse o zaman meme vermek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…