Tamama canım çok saol
Vik yapıyor aradaYa bide öyle bi ses öıkarıyor ki ıkınırken boğuluyor sanıyorum
Daha enerjiktirÇocuğumu süzgeç yapacak ondan korkuyorum. Benimki yıllık izinden yeni geldi nalet olsun
Allahım bir daha ayırmasınAyni beni anlattın benim kız da bir gün kuvezde kalmıştı yanıma geldi memeye asla yanaşmıyor agliyor bağırıyor ilk çocuğumda hiç böyle birşey yaşamamıştım 5 gün savaş verdik resmen şimdi memede hep ayrilmiyor
Guzum siz neden bu kadar çok kaldınız? Kaçırdım galiba kaç haftalık doğmuştu.Biz 35 gün kaldık, dpktorumuz evde memeye takviye olsun diye biberona devam et çene kasları kuvvetli değil doymaz demişti, meme+biberon devam ediyoruz. Memeyi güzel emiyo artık şükür ama tam doymadığı için biberon veriyorum. Memeni sürekli ağzına daya dudaklarına falan sür.Hiç mi almıyor?Kizlar 55 gün sonunda dun çıktık şükürler olsun
Yalnız biberona çok alismis? Memeye nasıl dondurebilirim? Bu konuda fikrinizi almak lazım istiyorum herkesin. Özelikle benim gibi erken dogun yapan arkadaşlar ne yaptınız memeyi almasi için?Eflatun1Kelebek @Hayyal
Aklımı sendeydi canım yaKızlar günaydın 37 saat sancı sonrası 10 cm açıklıkla ameliyata girdim buna rağmen 4 saatten fazla süren çok zor bir doğum yaptım normal oldu ama epidural istememe rağmen doktor vermedi resmen hastaneyi ayağa kaldırdım acıdan, dikişlerim çok alt taraf günlerdir beni zırıl zırıl ağlatıyor acıdan duramıyorum oturamıyorum. doktor ıkınmaktan yoğun baskı vardı normal dedi. Bebek çıkarken çok zorlandığı için kafası bıngıldağı bana yamuk geldi, oda normalmiş düzelirmiş, ben B +, eşim A+ çocuk 0+ bu durumda Abo kan uyuşmazlığı mı oluyor bu ama hepimiz Rh pozitif? Kırmızı kan hücre değerleri anormal yüksek çıkıyor. Sarılık şimdilik yok, 3 gündür acıdan sürekli ağladım ne kendime ne bebeğime yetebiliyorum diye gerçekten çok zor hala bile gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere, ellerim titreyerek..
Tek tek etiketleyemedim. Merak edenlere çok teşekkür ederim.
Valla çok özel nir çaba sarf etmedim benimki 12 gün kadar kalmıştı yoğun bakımda ama aldı şükür bizimki biraz pis bogaz ondan olabilir sey dene memeyi agzina ver siringaya hortum baglayip memenin kenarindan bebegin agzina veriyorsun o emme yaptikca siringandan ufak ufak sut veriyorsun böylelikle memeden sut geldiğini fark eden bebis yavas yavas memeye alışıyorKizlar 55 gün sonunda dun çıktık şükürler olsun
Yalnız biberona çok alismis? Memeye nasıl dondurebilirim? Bu konuda fikrinizi almak lazım istiyorum herkesin. Özelikle benim gibi erken dogun yapan arkadaşlar ne yaptınız memeyi almasi için?Eflatun1Kelebek @Hayyal
AllahımVik yapıyor arada
Muşmula olmasınk ve ölü balık gibi bakmasını saymazsak evetDaha enerjiktir
İyiymiş bakalım benimki ne dıcek
Hangi reflu yatağını aldın kuzum
Bizimkide totosuyla gazdan aşağı doğru gidiyor ıkınmaktan
Alıyor emiyor da ama sadece 5 6 kere çekip bırakıyor. Biberonu daha çok seviyor. Haliyle biberon veriyorum bende. 31 haftab900 gr dogduya yavrum 2 kg olmasını bekledik mecburen.Guzum siz neden bu kadar çok kaldınız? Kaçırdım galiba kaç haftalık doğmuştu.Biz 35 gün kaldık, dpktorumuz evde memeye takviye olsun diye biberona devam et çene kasları kuvvetli değil doymaz demişti, meme+biberon devam ediyoruz. Memeyi güzel emiyo artık şükür ama tam doymadığı için biberon veriyorum. Memeni sürekli ağzına daya dudaklarına falan sür.Hiç mi almıyor?
tekrardan gözün aydın canım. İki saatte bir emzir canım. Benimki 16 yi gördü en yüksek. Ben sürekli emzirdim. İçim rahat etsin diye sağıp da verdim ara ara hani sütüm az geliyor olabilir diye. Yükselirse çok halsiz olur ve çok uyur haberin olsun. Uyusa bile zorla uyandir emzir. Sütün azsa mama takviyesi yap. Öyle birkaç gün vermekle meme reddi olmaz korkma. Sürekli değil zaten sütün azsa ara ara günde birkaç kez yani. Biz yatmadik hastaneye o yüzden o kısmı bilmiyorum.Bebişe sarılık teşhisi kondu değeri 13 çıktı 16 dan sonra hastaneye yatar evde bol bol besle dedi. Siz neler yaptınız sarılık için ne kadar sürdü mavi ışık nasıl bir tedavi tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Benimki de zorlanıyor ama ne yaparsak yapalı. Yine de sancıları olacak bağırsakları yerleşiyor biz elimizden geldiğince ağrıları olmasın diye uğraşıyoruz en hafif şekilde atlatırız inşallahGaliba Kemeri kast ettiniz. Ben onu henüz almadım alacaktım ama bu açıdan bakmamıştım.şu 4 ay bir geçse de biz de kurtulsak onlar da probiyotik ve gaz damlası kullanıyorum mecburen.ona rağmen kızarık dolanıyoruz.
Aynen öyle. O acı çekerken benim canım daha çok yanıyor resmen. Bide diyordum doğumdan sonra şunu yicem bunu yicem. Elimden gelse herşeyi haşlama yicem gaz olmasın diye.Benimki de zorlanıyor ama ne yaparsak yapalı. Yine de sancıları olacak bağırsakları yerleşiyor biz elimizden geldiğince ağrıları olmasın diye uğraşıyoruz en hafif şekilde atlatırız inşallahHer bebeğime baktığımda diyorum ki Allahım sen bebeğime gaz sancısı verme Sen sağlık sıhhat ver
Canım çene kasları güçlendikçe daha çok emecek.Benimkinin ilk emmesiyle şimdikinin arasında dağlar fark oldu.Şimdi daha güçlü çekiyor.Pes etme sür memeyi ağzına kokunu alsın az emer böyle böyle çoğalır emmesiAlıyor emiyor da ama sadece 5 6 kere çekip bırakıyor. Biberonu daha çok seviyor. Haliyle biberon veriyorum bende. 31 haftab900 gr dogduya yavrum 2 kg olmasını bekledik mecburen.
Aslında 2 saat diye bir şart yokmuş yeni doğan bebek ne zaman isterse o zaman meme vermek lazımmıştekrardan gözün aydın canım. İki saatte bir emzir canım. Benimki 16 yi gördü en yüksek. Ben sürekli emzirdim. İçim rahat etsin diye sağıp da verdim ara ara hani sütüm az geliyor olabilir diye. Yükselirse çok halsiz olur ve çok uyur haberin olsun. Uyusa bile zorla uyandir emzir. Sütün azsa mama takviyesi yap. Öyle birkaç gün vermekle meme reddi olmaz korkma. Sürekli değil zaten sütün azsa ara ara günde birkaç kez yani. Biz yatmadik hastaneye o yüzden o kısmı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?