2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım D3 olarak bize doktor Valens D3 verdi.Ocean marka daha mı iyi

Canım D3 olarak bize doktor Valens D3 verdi.Ocean marka daha mı iyi
O dediğini bilmiyorum ama şöyle özet şekilde gördüm kurum ödemeli olanların içeriği hiç temiz değilmiş bende dvit vardı onda paraben falan varmiş. Gaz ve kaka problemleri de yapıyormış. Zaten kullanmamıştım direk attım çöpe. Benim aldığım öneri oceandı ve biraz araştırınca kullanıcı yorumlarını şikayetleri etkileri falan inceleyince de ocean içime şimdi onu aldım. Yalnız önce de yazdım 400 lük olmasına dikkat edin. Hatta şöyle söyleyim ocean çok ilgimi çekti ileride demir olarak falan da ocean almayı düşünüyorum. Siz de araştırın sonuçta hiç birinin içeriği temiz değil. Olabilecek en temizi arıyoruz.

Serla Canm küvözden taburcu olurken bunu yazmış reçeteye doktorumuz.Günde 3 damla dedi, 2 yaşına kadar kullanılacak diye not yazmış .

Eklentiler

• Screenshot_20221125-202359_Google.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 51
Grubun bela paratoneri olarak şunu da söyleyin ilk hasta olan biziz galiba doktor hemen antibiyotiğe yönelmek istemiyorum dedi okyanus suyu yazdı markayı unuttum güzel içerikli birşeydi ama ben o tarz şeyleri yetişkinlerde bile sağlıklı bulmadığım için tercih etmedim. Mustela nın göğüs balsamı var. Bebeğim doğmadan tedarik etmediğime o kadar pişmanim ki hırıltıyı fark ettikten ortalama 30 saat sonra elime geçti(adana da mustela bulmak sıkınto imiş) o zamana kadar da öksürük falan başladı. Hırıltı fark edilip sürülünce direk etkisini gösteriyormuş. Şuan hafif atlatıyoruz çok şükür onunla. Ama tabi öksürük artarsa antibiyotik şart olacak. Tavsiye ederim onu da araştırın. Ben Stok yapcam ondan. Göğse boyuna ve sırtına sürüyorum ben. Nefesi de açıyor çol şükür okyanus suyuna gerek duymuyorum.

Canım senin dediğin Orzax Ocean Vitamin D3 400 IU Sprey 20 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mu cevap verirsen sevinirim

Aslında 2 saat diye bir şart yokmuş yeni doğan bebek ne zaman isterse o zaman meme vermek lazımmış
Normalde öyle de sarılık durumu için söyledim artmaması için. Ben ilk oğlumda ne zaman isterse verdim. Sarılık derdimiz de olmadı. Ama bunda sarılık olduğu için atlatmasi için iki saatte bir beslemeye özen gösterdim.

Hımmm onu bilmiyordum

Hımmm onu bilmiyordum
Bu arada normalde öyle derken bana göre öyle. Bebek kendi uyaniyorsa kendisinin uyanması beklenebilir. Bebek sarılık oyunca uyku hali oluyor ve uyanamiyor. Doğal olarak aç kaldığı için sarılık tavan yapıyor. Gerçi çoğu doktor her yenidoğan için iki saatte bir beslenmeyi tavsiye ediyor. Ben uyuyan çocuğu uyandırmayı doğru bulmuyorum.

Şöyle uyanmazsa en geç 2 saatte uyandırılıp emzirilmeli diye biliyordum bende.

resim atsana canim , bende alayim

cok gecmis olsun

resim atsana canim , bende alayim

cok gecmis olsun

Bu üründe çok tuhaf birşey yaşadım normalde eczanede pahalı olur eczaneden 85 tl ye aldım. Ve üts de kaydı var. Zam yapmayı unuttularsa demekki ben gösterdim normal fiyatı yapmamışlardır inş. İlk fırsatta gidip alcam

Döngü aynı süre biraz Uzuyor 1 saat falan
sen stok yaptiktan sonra soyleseydin keske
Şoktan direk telefobu çevirdim adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…