2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım bizim de kan uyuşmazlığı olunca değerimize baktılar 12 çıktı 1 gece daha fototerapi için yatış verdiler. Bebeğini soyuyosun sadece bez kalacak şekilde gözlerine ışık geçirmez bant takiyolar biz kendi beresinin üzerine taktik kaymasin diye. Mavi ışığın altına yatırdık sadece altını almak için ışığın altından aldık. Beslenirken ben sütümü sagdim hemşireler enjektörle verdi. Maruziyeti azaltmamak için. Bu şekilde bir gece kaldık. Bebek huzursuzlaniyor ister istemez bol bol beslemek iyi geliyor direkt mayisiyor. 2 saatte bir minimum 30 CC süt ya da mama vermek gerekiyor. Ertesi sabah bizim değerimiz 8e düşmüştü taburcu olduk. Şimdi bilirubini vücuttan atmaya çalışıyoruz sürekli emerek. Yüzünde hafif sarılık kaldı geçiyor yavas yavaş. Sizinki de geçsin çabucak inşallah

Sağ mememi tutuyor solu tutmuyor bende sağıp veriyorum bağ kopmasın diye sonra yine ikisini de sağıp veriyorum mamada veriyorum üstüne o kadar korkuttu ki beni ne kadar sürer acaba bu durum
Ne kadar sürdü acaba

12 ile nasıl verdiler 18 de verilecekti bize bizde de vardı abo olayı sınırdan döndü çok şükür.

Kızlar bugün sağlık ocağındaki ebe, bulgur dereotu kuru soğan ve tahin çok güzel süt yapıyor dedi. Kayınvalidem de eve gelince kısır yaptı 3 malzemeyi tek tarifle birleştirdik ama gaz yapar mı acaba içine kimyon basıp yedim siz nasıl yapıyorsunuz

Bizim ki 13 çıktı ama doktor evde besle dedi acaba sizin kan uyuşmazlığından dolayı olduğu için mi yatış verdi. Bizim de yarın kontrolümüz var inşallah düşmüştür değeri

12 ile nasıl verdiler 18 de verilecekti bize bizde de vardı abo olayı sınırdan döndü çok şükür.
Kuzu kan uyuşmazlığında önlem alınmazsa sarılık hızlı artıyormuş o yüzden taburcu olmadan değeri dusurelim artınca tekrar gelmenize gerek kalmaz dedi doktorum. Çok daha mantıklı geldi

Bizim ki 13 çıktı ama doktor evde besle dedi acaba sizin kan uyuşmazlığından dolayı olduğu için mi yatış verdi. Bizim de yarın kontrolümüz var inşallah düşmüştür değeri
Sonuçlarına baktım şimdi ilk 12 çıkmış ertesi sabah 9.8 çıkmış iki gün sonra da 9 çıktı. Bol bol beslemeye çalışıyorum

ben gecen hafta baya bulgur tukettim ama bana faydasi olmadi ya bu hafta tekrar denim soganli pilav seklinde .

dereotunuda ben sade yiyemiyorum. kabakli yogurtlu meze yapiyorum.

ya zaten gecen dusunduminekler hep ot yiyor ve sutleri hep var, bizimde yesillik yememiz lazim bence
Safra kesem beni doğurduktan sonrada rahat bırakmadı dün ölüyordum ağlaya ağlay uyudum simdi hastanedeyim 20 günlük bebemi.evde bıraktım
gecmis olsun kuzum , tas fln mi var ?

Kuzu bana doktor youplus yazdı onunda hem damla hem sprey başlığı var içinde sadece zeytinyağı ve kolekalsiferol var
Yabancı gelmedi sanki. Görmüş olabilirim adınu. Sizin doktor iyiymiş. Bizimkiler dayadı içeriği kirlileri
Sağ mememi tutuyor solu tutmuyor bende sağıp veriyorum bağ kopmasın diye sonra yine ikisini de sağıp veriyorum mamada veriyorum üstüne o kadar korkuttu ki beni ne kadar sürer acaba bu durum

Ne kadar sürdü acaba
Ortalama 10 gün sürdü galiba net hatırlamıyorum günü. Ama 10. Gün düşüş haberini aldık. 3 günde bi kan verdik. 9. Gün pazara denk geldi 10. Gün verdik düşüş haberi geldi çok şükür. Burnuna dokundum laf verdim konuştum o uyudu ben uyandırmak için kork takla attım o uyudu ben uyandırdım kendi sütümü biberonla saat başı verdim yetmedi tabi mama verdim. Abo olayına rağmen düşüş erken geldi çok şükür.

gece gene meme +mama yaparim , annenin de uyumaya ihtiyaci var
Mamayı hazırlayacak bi baba bulsam belki bende arada kaçamak yaparım
Bulgur ve soğan gaz yapıyor dediler
Kuzu kan uyuşmazlığında önlem alınmazsa sarılık hızlı artıyormuş o yüzden taburcu olmadan değeri dusurelim artınca tekrar gelmenize gerek kalmaz dedi doktorum. Çok daha mantıklı geldi
Kan uyuşmazlığondan kastın abo uyuşmazlığı ise bizde de var. Ona rağmen 18 dediler.
Safra kesem beni doğurduktan sonrada rahat bırakmadı dün ölüyordum ağlaya ağlay uyudum simdi hastanedeyim 20 günlük bebemi.evde bıraktım
Geçmiş olsun.
Sonuçlarına baktım şimdi ilk 12 çıkmış ertesi sabah 9.8 çıkmış iki gün sonra da 9 çıktı. Bol bol beslemeye çalışıyorum
En iyi ilaç anne sütü zaten.

Kızlar eşim 0 pozitif ben a pozitifim bebeğimin kan grubu da a pozitif kan uyuşmazlığımız yok eşimle aramızda bu bebek benim 3. Bebeğim ve kan uyuşmazlığı testi pozitif çıkıyor bu ne demek bi sorun olur mu

Canım çok geçmiş olsun peki nasıl hasta oldu? Ben de hasta olacak diye dışarı çıkarmıyorum hastane vs dışında. Ama evde de çok bunaldım, bebeksiz tek de çıkamam ağlayınca memede susuyor genelde

Şöyle uyanmazsa en geç 2 saatte uyandırılıp emzirilmeli diye biliyordum bende.
Ben de tam bunu soracaktım bizimki meme+mama alıyor. Çoğu zaman kendi acıkıp uyanıyor ama bazen de 3 saati geçkin uyuyor, böyle zamanda uyandırsam mı bilemiyorum. Zaten kesintisiz uyuduğu nadir oluyor uyumuşken bırakayım diyorum

Benim salaklığımdan. Ev sahibim sağolsın yardımcı olmaya çalıştığı için misafir kabul etmeye başladığımda geldi gğnde bi defa yardımcı olmak için. Bu çocuğu çok örtüyorsunuz diye diye etkiledi. Ben de battaniyesini bi tık ince olanla değiştirdim. Kollarını açtım. Baba da boğaz ağrısı geçirdi. Ya babadan kaptı ya benim salaklıktan. Bide benimki üzerimde uyuyor haliyle benim ısımdan ince yere geçince üşümüş belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…