2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ne zamandır kısır istiyordu yarın yapayımda yiyim bari tahin pekmez ise kahvaltıda yiyorum zaten

Muhakkak bakicam tesekkurler

Ay ben bunların hepsini yiyorum. Ama bebişim hala mamasız doymuyor üstüne bestlak damla ve solgarın süt yapan vitaminini içiyorum ne zaman tam yeterli olacak acaba

Ben doktorumuzu çok sevdim doğumda ilk muayenede doktoru hastane görevlendiriyor şansımıza çok iyi bir doktor geldi ondan devam edeceğiz hatta. 15.gun 1.ay kontroller randevularını şimdiden aldım bulamam diye çocuk 5.gunde doğum kilosuna geldi diye bize teşekkür edip elinize sağlık dedi adam

Bence babadan geçmiştir canım çünkü bazen ben de üzerini açıyorum çok bunalmasın diye, evin ısısı yeterli ise bence bundan dolayı üşütmemiştir.

Var mı böyle doktorlar yahu benim doğum yaptığım hastanedeli çocuk doktoru eşim soru sordu aç Google yaz dedi ilk muayenede biz şok dviti de saplık ocağı yazmıştı.

canim bir aylik olana kadar 3 saati gecmesin uykusu dedi dr bana. uyandir yedir geri yatsin dedi cunku kan sekerleri dusermis farketmezlermis

Bence babadan geçmiştir canım çünkü bazen ben de üzerini açıyorum çok bunalmasın diye, evin ısısı yeterli ise bence bundan dolayı üşütmemiştir.
Kesin bilmiyorum tabi. Ama üzerimde 40 50 dk falan uyuyor sıcacık koyuyordum. Evin ısısj da 23 25 derece arası değişiyor. İlk iş battaniye değiştirdim zaten. Balsamı sürüp göğsünü sırtını sıcak tutuyorum.

Bence iyi emiyor çekiyor yani baya hissediyorum uzun uzun da emiyor. Pompa yapmaya da fırsatım olmuyor pek çünkü ya kucağımda uyuyor ya da memede
ben valla bugun inat ettim sabah 5 den beri mama vermedim. meme de uyuduktan sonra yataga koyuyorum , mizildaninca emzik veriyorum , 30-45 dk uyuyor

Dün gece yaygara koparan kızım banyodan sonra bir uyudu 2 saat oldu emzirecem uyanmiyor nasıl uyandiriyosunuz kızlar bebisleri. Yüzünü ıslak pamukla sildim ayaklarını gidikladim altını değiştirdim soydum uyanmadı etkili yöntem istiyorum

yuzune hafif hafif üfle :)

Röntgen çektiler şimdi serum takıldı sanırım onu öğrenmek için dahiliye gitmem lazım
Teşekkürler
Oyyy geçmiş olsun kuzum yaa. Bebiş babasıyla mı? Sen hastanede mi yatıyorsun?
Hala hastanedeyim bebiş anneannesiyle eşim yanımda

Sağ mememi tutuyor solu tutmuyor bende sağıp veriyorum bağ kopmasın diye sonra yine ikisini de sağıp veriyorum mamada veriyorum üstüne o kadar korkuttu ki beni ne kadar sürer acaba bu durum

Ne kadar sürdü acaba
Bizim iki gün içinde kendine geldi. Yani 16 iken çok kötüydü. Zorla uyandiriyorduk. 14 e düştüğünde normale döndü. Ama ben gene de beslenme düzenine devam ettim. Mama vermiyorum. Sütüm güzel geliyor şükürler olsun. Şöyle bir on günlük olana kadar sıkı takip yap canım.

Kızlar iyi akşamlar. Benim kuzum çok kusuyor ya. Çökelek çökelek ağzı hep. Korkuyorum geceden ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…