- 25 Kasım 2020
- 3.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.462
- 83
Valla canım kanı canı kilosu yerindeyse acıkınca uyanıp seni de haberdar ediyorsa uyumasında sıkıntı yok. Ama sarılık tehlikesi devam ediyorsa uyandırmak gerekirBen de tam bunu soracaktım bizimki meme+mama alıyor. Çoğu zaman kendi acıkıp uyanıyor ama bazen de 3 saati geçkin uyuyor, böyle zamanda uyandırsam mı bilemiyorum. Zaten kesintisiz uyuduğu nadir oluyor uyumuşken bırakayım diyorum
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifalar versinSafra kesem beni doğurduktan sonrada rahat bırakmadı dün ölüyordum ağlaya ağlay uyudum simdi hastanedeyim 20 günlük bebemi.evde bıraktım
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınSafra kesem beni doğurduktan sonrada rahat bırakmadı dün ölüyordum ağlaya ağlay uyudum simdi hastanedeyim 20 günlük bebemi.evde bıraktım
Bebeğin gazını mutlaka çıkar canım bi de yatırırken yan yatır. Gazını çıkardıktan sonra çok fazla hareket ettirmemeye çalış.Kızlar iyi akşamlar. Benim kuzum çok kusuyor ya. Çökelek çökelek ağzı hep. Korkuyorum geceden ne yapsam?
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama benim annem. AB pozitif babam B pozitif. Benim 2007 yılında kan testim B pozitifti 2015 yılında ise AB pozitif çıktıKızlar eşim 0 pozitif ben a pozitifim bebeğimin kan grubu da a pozitif kan uyuşmazlığımız yok eşimle aramızda bu bebek benim 3. Bebeğim ve kan uyuşmazlığı testi pozitif çıkıyor bu ne demek bi sorun olur mu
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Oğlum 30 aylık ve İlk günler ben de oğluma haksızlık yaptım diye sürekli ağladım. Hatta ayrılık kaygısı oluştu hastanede geçirdiğim 4 günde ve bana küstü o zamanlar daha fenaydım. Doğumdan sonraki ilk günlerde anneannesi onu markete götürmek istedi, oğlum benim de gelmemi istedi ama ben bebekten dolayı gidemedim ona gitmesini söyledim gitmedi sonra da annem kendi gidince yere yatıp ağlamaya başladı kendi gidemedi diye. Ben de onunla birlikte ağladım. Şimdi de ne zaman kızımı kucağıma alsam ben de istiyorum diye ağlıyor. Kardeşini kıskanıyor hem seviyor hem de zarar veriyor daha bu akşam suluk attı ona, ne yapacağım onunla bilmiyorum çünkü kızamıyorum laftan da anlamıyor. Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsunZaten bebek fazlasını kusuyorsa boş yere çocuğa gaz yapmanın hiç anlamı yok canım bence içini ferah tut her bebek kilolu olacak diye bir şey de yok sağlıklı olsun yeter
Şu an bebişi emzirirken okudum İnan gözlerim doldu, insan takdir edilmek istiyor gerçekten çok teşekkür ederim, ilk bir hafta kızıma bakıp sürekli ağladım ona haksızlık ettim diye yeni yeni kendime geliyorum. Gündüzleri evde tekiz bebek uyudukça ve yattıkça sürekli kızımla oyun kuruyorum , akşam da babası gelince onunla zaman geçiriyor ve gece onunla odasında uyuyor AllahtanAma kardeşini kıskanıyor özellikle bebek uzun süre emmek isteyince onu bırakıp kendisini almamı istiyor ve kriz anları yaşıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Senin evladında bebişe alışır inşallah o zaman yanından ayrılmaz hele de bebiş ona dokunmaya başlayınca iyice kendini sevdirir kendi de sever inşallah
Kiraz çekirdeği ısıtmak için mikrodalga çok pratikKiraz çekirdekli sevi bebe. Kiraz çekirdeğini ısıtmaya zamanım olmadığı için hiç kullanmıyorum
Ay ıkınırken kıpkırmızı oluyor mu seninki de ben her ıkınmasında dehşete düşüyordum
Kilosu falan yerinde şu an hatta hızlı kilo aldı diye doktor mamayı azalt dediValla canım kanı canı kilosu yerindeyse acıkınca uyanıp seni de haberdar ediyorsa uyumasında sıkıntı yok. Ama sarılık tehlikesi devam ediyorsa uyandırmak gerekir
Geçmiş olsun canım özellikle acillerde doktor bulmak çok zorSlm kizlar. Bu seferki dogum resmen pertimi cikardi ya...
Dün kanamam artti bianda. Wcde de bi anda lop diye kocaman pihti düşürdüm. Dru aradim acile bi görün dedi. Gittim nobetci dr ameliyttaymis uzun surermis baska yere gidin dediler. Istanbulun gobeginde 3tane hastane gezdim nobetci kd yok. Sonunda bi yerde buldum. Dr oyle biri ki birakin tedaviyi parol verse güvenip icmem. Tahlil istedi. Gecenin o saati sekere baktirmis sadece. Ben kanamayla gitmisim ne alaka. Bi de diyo ki gunun gecti mi. 2hafta once dogum yaptim nasil gunum gececek ki diyorum. Yani esinle biseyler yasadin mi onu soruyorum diyo. E o oyle mi sorulur... ciktim döndüm eve sabah kendi doktoruma gittim. Alttan ilac koydurdu rahim kasilmasi gerektigi icin. Kanama azaldi ama baya agrim var keyfim yok.
Gogus ucum da catladi hep ne sursem gecmiyo. 35ten sonra dogumu kaldırmıyomusum onu anladim
benimde agriyor ozellikle sag tarafim , bazen bizimki ustumde yatinca tekmiklioGeçmiş olsun canım özellikle acillerde doktor bulmak çok zorbenim de 20 gün olacak doğum yapalı hala dikişlerim ağrıyor
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin de bebeğine kavuşursunSafra kesem beni doğurduktan sonrada rahat bırakmadı dün ölüyordum ağlaya ağlay uyudum simdi hastanedeyim 20 günlük bebemi.evde bıraktım
Ay benim de sağ tarafım ağrıyor, özellikle yatakta doğrulmaya çalışırken içten içe yanıyor bebe zaten hep kucağımda olduğu için ekstra zor oluyorbenimde agriyor ozellikle sag tarafim , bazen bizimki ustumde yatinca tekmiklio
Dün gece yaygara koparan kızım banyodan sonra bir uyudu 2 saat oldu emzirecem uyanmiyor nasıl uyandiriyosunuz kızlar bebisleri. Yüzünü ıslak pamukla sildim ayaklarını gidikladim altını değiştirdim soydum uyanmadıetkili yöntem istiyorum
Şimdi girdim eve göğüslerim tsş gibi olmuş mecbur sağıp çöpe attımÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Sen iyi ol da sabah bol bol emzirirsin inşallahŞimdi girdim eve göğüslerim tsş gibi olmuş mecbur sağıp çöpe attım4-5 saat emzirme dedi
hicbirsey hissetmiyorsun ve gormuyorsun. Izleme videolari fln.Herkrse merhabalar 34haftalık ikiz gebelik hamıleyım sezeryan olcam ama cok korkuyorum 1-2 vıdeo ızledım daha da korktum genel anestezi düşünüyorum ama sonrası beni ürkütüyor uykularımı kacırıyor .. sizlerden bilgi rica ediyorum genel mi olmalıyım genel olmazsam tansıyonum cıkar panıgım tutar dıyede korkuyorum off napcam ben ıcımde kalsınlar cıkmasınlar modundayım korkudan
Test 2 kez tekrarlanmış zaten.özelde doğum yaptım. Bu hafta devlet hastenesinde ki çocuk doktoruna götürmeyi düşünüyorum .bakalım orda ki kan sonucu ne çıkacakKafanı karıştırmak gibi olmasın ama benim annem. AB pozitif babam B pozitif. Benim 2007 yılında kan testim B pozitifti 2015 yılında ise AB pozitif çıktıyani karıştırmam mümkün değil 2007 yılında 2 sefer kan testi verdim B pozitif olduğundan adım gibi enim ama 2015 yılındaki testimden de adım gibi eminim. Hala anlamam veremem. Siz de testi tekrarlayın isterseniz
Bnm dikisler de ayni... ilk doguma daha cok dikisim vardi ama 1gun bile acimadi bu seferki oturtmuyoGeçmiş olsun canım özellikle acillerde doktor bulmak çok zorbenim de 20 gün olacak doğum yapalı hala dikişlerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?