2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Valla canım kanı canı kilosu yerindeyse acıkınca uyanıp seni de haberdar ediyorsa uyumasında sıkıntı yok. Ama sarılık tehlikesi devam ediyorsa uyandırmak gerekir

Safra kesem beni doğurduktan sonrada rahat bırakmadı dün ölüyordum ağlaya ağlay uyudum simdi hastanedeyim 20 günlük bebemi.evde bıraktım
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Reactions: 11K
Kızlar iyi akşamlar. Benim kuzum çok kusuyor ya. Çökelek çökelek ağzı hep. Korkuyorum geceden ne yapsam?
Bebeğin gazını mutlaka çıkar canım bi de yatırırken yan yatır. Gazını çıkardıktan sonra çok fazla hareket ettirmemeye çalış.

Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama benim annem. AB pozitif babam B pozitif. Benim 2007 yılında kan testim B pozitifti 2015 yılında ise AB pozitif çıktı yani karıştırmam mümkün değil 2007 yılında 2 sefer kan testi verdim B pozitif olduğundan adım gibi enim ama 2015 yılındaki testimden de adım gibi eminim. Hala anlamam veremem. Siz de testi tekrarlayın isterseniz

Slm kizlar. Bu seferki dogum resmen pertimi cikardi ya...
Dün kanamam artti bianda. Wcde de bi anda lop diye kocaman pihti düşürdüm. Dru aradim acile bi görün dedi. Gittim nobetci dr ameliyttaymis uzun surermis baska yere gidin dediler. Istanbulun gobeginde 3tane hastane gezdim nobetci kd yok. Sonunda bi yerde buldum. Dr oyle biri ki birakin tedaviyi parol verse güvenip icmem. Tahlil istedi. Gecenin o saati sekere baktirmis sadece. Ben kanamayla gitmisim ne alaka. Bi de diyo ki gunun gecti mi. 2hafta once dogum yaptim nasil gunum gececek ki diyorum. Yani esinle biseyler yasadin mi onu soruyorum diyo. E o oyle mi sorulur... ciktim döndüm eve sabah kendi doktoruma gittim. Alttan ilac koydurdu rahim kasilmasi gerektigi icin. Kanama azaldi ama baya agrim var keyfim yok.
Gogus ucum da catladi hep ne sursem gecmiyo. 35ten sonra dogumu kaldırmıyomusum onu anladim

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Oğlum 30 aylık ve İlk günler ben de oğluma haksızlık yaptım diye sürekli ağladım. Hatta ayrılık kaygısı oluştu hastanede geçirdiğim 4 günde ve bana küstü o zamanlar daha fenaydım. Doğumdan sonraki ilk günlerde anneannesi onu markete götürmek istedi, oğlum benim de gelmemi istedi ama ben bebekten dolayı gidemedim ona gitmesini söyledim gitmedi sonra da annem kendi gidince yere yatıp ağlamaya başladı kendi gidemedi diye. Ben de onunla birlikte ağladım. Şimdi de ne zaman kızımı kucağıma alsam ben de istiyorum diye ağlıyor. Kardeşini kıskanıyor hem seviyor hem de zarar veriyor daha bu akşam suluk attı ona, ne yapacağım onunla bilmiyorum çünkü kızamıyorum laftan da anlamıyor. Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun

Kiraz çekirdeği ısıtmak için mikrodalga çok pratik

Valla canım kanı canı kilosu yerindeyse acıkınca uyanıp seni de haberdar ediyorsa uyumasında sıkıntı yok. Ama sarılık tehlikesi devam ediyorsa uyandırmak gerekir
Kilosu falan yerinde şu an hatta hızlı kilo aldı diye doktor mamayı azalt dedi biz hiç sarılık olmadık çok şükür olsun ki 6 gün küvozde kaldı o sırada tedbir amaçlı mavi ışık da vermişler o yüzden sarılık ile uğraşmadık esktra. O zaman zaman en azından geceleri azcık bırakabilirim uyusun diye

Geçmiş olsun canım özellikle acillerde doktor bulmak çok zor benim de 20 gün olacak doğum yapalı hala dikişlerim ağrıyor

Herkrse merhabalar 34haftalık ikiz gebelik hamıleyım sezeryan olcam ama cok korkuyorum 1-2 vıdeo ızledım daha da korktum genel anestezi düşünüyorum ama sonrası beni ürkütüyor uykularımı kacırıyor .. sizlerden bilgi rica ediyorum genel mi olmalıyım genel olmazsam tansıyonum cıkar panıgım tutar dıyede korkuyorum off napcam ben ıcımde kalsınlar cıkmasınlar modundayım korkudan

Ben alt açıyorum canım. Kesinlikle uyanıyor o zaman.

hicbirsey hissetmiyorsun ve gormuyorsun. Izleme videolari fln.
zaten birsey hissetmiyorsun.
bebegini gordukten sonra istersen biraz daha sakinlestirici verirler yada uyuturlar. ben oyle yaptim.

Test 2 kez tekrarlanmış zaten.özelde doğum yaptım. Bu hafta devlet hastenesinde ki çocuk doktoruna götürmeyi düşünüyorum .bakalım orda ki kan sonucu ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…