neresi hata yaptiysa sikayet edin. yanlis gebelik testi sonucu ve kan grubu testi laboratuvar kapattirmaya kadar giderKafanı karıştırmak gibi olmasın ama benim annem. AB pozitif babam B pozitif. Benim 2007 yılında kan testim B pozitifti 2015 yılında ise AB pozitif çıktıyani karıştırmam mümkün değil 2007 yılında 2 sefer kan testi verdim B pozitif olduğundan adım gibi enim ama 2015 yılındaki testimden de adım gibi eminim. Hala anlamam veremem. Siz de testi tekrarlayın isterseniz
Canım benim kızda öyle çökelek gibi kusuyor ama az fışkırır tarzda olmadıkça sorun yok demişti doktor yan ve yastıksız yatır mutlakaKızlar iyi akşamlar. Benim kuzum çok kusuyor ya. Çökelek çökelek ağzı hep. Korkuyorum geceden ne yapsam?
Onu evdeki 2. El yenisini alcam diye mikroodalgayı atan halime söylemek lazımKiraz çekirdeği ısıtmak için mikrodalga çok pratik
Feriha misali her an hamilelikte bayılan birisi olarak söylüyorum korkmayınHerkrse merhabalar 34haftalık ikiz gebelik hamıleyım sezeryan olcam ama cok korkuyorum 1-2 vıdeo ızledım daha da korktum genel anestezi düşünüyorum ama sonrası beni ürkütüyor uykularımı kacırıyor .. sizlerden bilgi rica ediyorum genel mi olmalıyım genel olmazsam tansıyonum cıkar panıgım tutar dıyede korkuyorum off napcam ben ıcımde kalsınlar cıkmasınlar modundayım korkudan
Banada öyle geliyordu da doktor normal anca yapabiliyor dedi. Cidden öyle çok ıkınıyor sulu yapıyor falan. Senin saçlar nasıl rahat mısınGünaydın kızlar benim minnoş durup durup ikiniyor sadece süt içen bir canlının kabız olma ihtimali var mı
benim kizim da galiba kolik
4-5 gundur ayni saatlerde gaz sancisi basliyor, bazen agliyor bazen soylenme seklinde devam ediyor.
oncesinde cok rahat gunde 2-3 kere kakasi yaparken simdi gunde bir kere zor yapiyor.
ben hergun 2-3 fincan rezeneli cay iciyorum ama faydasi olmuyor heraldemercimek bulgur fln da yemiyorum iki uc gundur
Endişelendim kıyamam ikiniyo ikiniyo bişey çıkmıyo sabah 6 dan beri kaka yapmadı.Banada öyle geliyordu da doktor normal anca yapabiliyor dedi. Cidden öyle çok ıkınıyor sulu yapıyor falan. Senin saçlar nasıl rahat mısın
Kaka sayısının zaten zamanla azalması normalmiş ama koliklikte susturulamadan sancılar giriyor benimki mesela kolik değil gaz sancısı çekince normalde ağlıyor huysuzlanıyor. Memeye alıyorum sakinleşip çıkartmaya çalışıyo gazı onu bir dene istersen. Kolik olunca mümkün değilmiş memede durması falan. Kolikli annişler daha iyi yönlendirir gerçi.benim kizim da galiba kolik
4-5 gundur ayni saatlerde gaz sancisi basliyor, bazen agliyor bazen soylenme seklinde devam ediyor.
oncesinde cok rahat gunde 2-3 kere kakasi yaparken simdi gunde bir kere zor yapiyor.
ben hergun 2-3 fincan rezeneli cay iciyorum ama faydasi olmuyor heraldemercimek bulgur fln da yemiyorum iki uc gundur
anladim canim, tesekkur ederim ne guzel yazmissinCanım kolik sırf gaz sancısı kaynaklı olmuyor. Tam nedeni bilinmese de gaz sancısı bunun nedenlerinden sadece biri. Benim anladığım kadarıyla kolik duyarlı bebek demek. Dış ortama duyarlı, bağırsak hareketlerine duyarlı, uyku saatine duyarlı, vs vs.
Anne karnındaki ortamı aramaları ve ona yaklaşınca (beyaz gürültü) biraz huzur bulmaları en belirgin özelliği.
Okuduğum bir kitapta, insanların diğer canlılar içinde en aciz şekilde dünyaya gelen canlı olduğu söyleniyordu. Kedi yavrusu, at yavrusu vs doğumdan kısa süre sonra yürüyebilirlen insan yavrusunu memeye koyduğunda burnunun ucunu dahi açmak gerekiyor. Nedeni de insan yavrusunun aslındaverken doğmasıymış. Bebeğin ilk 3 ayının hamileliğin dördüncü trimesterı olması gerekirmiş. Ama kafa büyüklüğü ve ağırlığından dolayı 9 ayın da ötesinde karında taşımak imkanı yok, bu nedenle bebekler 3 ay erken doğuyorlar aslında diyor. Bu 3 ay süreyi de eğer aşırı duyarlı bir bebekse kolik olarak geçirebiliyor.
Kuzum ben hem mama hem meme verdim .Bebişe sarılık teşhisi kondu değeri 13 çıktı 16 dan sonra hastaneye yatar evde bol bol besle dedi. Siz neler yaptınız sarılık için ne kadar sürdü mavi ışık nasıl bir tedavi tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Bizim doktor ne yaparsan yap ise yaramaz dedi bu döngü devam eder dedi .Mama veriyorsanız ve bebeğinizin gaz kaka problemi varsa ıkınma vs çoksa aptal conformil e bakın. Normale göre fiyatı bi tık pahalı. Tadı da normale göre bayağı kötü bu yüzden zaten kolik olanları memeden soğutmuyor. Yağlı olduğu için de kakayı kolaylaştırıyor. Doktorlar genelde koliklere öneriyor.
aynı benimm sıpa
Zaten gazın çözümü yok ki azaltmaya bakıyoruzBizim doktor ne yaparsan yap ise yaramaz dedi bu döngü devam eder dedi .
Bebek arabasıyla babası gezdirsin dedi .
Birde fitil verdi babası yokken seni çok zor durumda birakiyorsa bas fitili dedi
Burun içinde deniz tuzu spreyi verdi .
Aspiratörle cekmeye gerek kalmiyormus.
Gribi alerjiyi önlüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?