2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum sen venatura d3k2 al
En düşük değeri bile fırlatıyor birinin k vitamini çok yüksek birde düşük k vitaminli var
Kilona göre içiyorsun çok düşükse d vitaminin
Örneğin 50 kilosun hergün yağlı bir kahvaltı sonrası zeytinyağına 10 damla damlatip içeceksin Değerin normalse yine zeytinyağına 5 damla damlatip içeceksin

anladim canim, tesekkur ederim ne guzel yazmissin
haftaya kontrolde bir sorucam dr ma.
birde diyorum acaba inek sutunemi alerjisi bisisi varda , bagirsak sorunu yasiyor

Laktoz alerjisi de olabiliyormuş evet. Benimkinde var mı yok mu bilmiyorum ama her ihtimale karşı süt ürünü ne varsa kestim. Ne yiyecek olsam önce bi gaz yapar mı ona bakıyorum ne zaman atlatırız bu süreci? Bir de diyordum ki, doğurayım da şöyle bi kez az bi parça şarap içeyim! Bırak şarabı çay dahi yok artık hayatımda

Bizim doktor dedi gittikçe dahada artacak bugunlerin tadını çıkaralım

evet memeye alinca sakinlesiyor

Aa bakim ona da k de önemli
Bu bebek için olan kuzum ismet hoca yazdı
Zaten ona kıyamam tostosum benim tostos diye ses çıkarıp duruyor homur homur fitili koysam napar kim bilir oyyy

O zaman benimki bana çekmemiş beni hiç susturamazlarmis benimki cart yapınca susuyor

Aptamil burda yok da , hipp in aldim bir tsne. ekim annenlerinde onerdiler.

Kendamil veriyordum iki gundur, yarin olmadi hipp i acip denerim
ya alerji olsa kaka da belli olur diye dusunuyorum ya da cilt tepki verir ama eminde olamiyorjm.
en az 3 ay suruyormus canim

geceleri huyuda değişti 1 sefer sinirlenince memeyi ayakta emmeye başladı hep aynı şekilde istemiyor
Oyy oba hiç dayanamam zaten şunun şurasında bikaç gündğr meme alıyor. Yatarak veriyorum. Gece gece biberon ısıtmalarfam sonra yattığım yerden vermek o kadar lüks geldi ki
Bizim doktor dedi gittikçe dahada artacak bugunlerin tadını çıkaralım

D vitaminine önce baktir kuzum
Hepsi gibi o da düşüktür. doktorum bakmadı bile direk kullan dedi bana

Amin tatlım Amin
Varya şu gaz olayı olmasa çok güzel 4 5 dogururuz
O hamilelikten sonra mı hamileliği de unutmuş birileri sadece doğumu değil
10 gün sürdü ağrısı unutuluyor be kuzum
Birde baş ağrısı felaketti kola içmeyen ben geçsin diye içtim
Birbirimize unutturmayalım bence grupça

Bana suya atilan gazoz gibiden vermişti bıraktım midem bulanıyor şekerden

Geçmiş olsun canım. Allah kötü doktorla sınamasın. Peki neden olmuş ? Evet aynı şeyleri ben de hissediyorum. Her yerim ağrıyor. Yaş ilerleyince zormuş gerçekten. Şöyle yirmili yaşlarda olmak varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…