2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
korkarim ki 40 i cikanlardan yeniden hamilelik haberi alabilriiz
Bende korkmadım değil happy bile bunu söylüyorsa
Bana suya atilan gazoz gibiden vermişti bıraktım midem bulanıyor şekerden
Gıtcem 10 gün falan sonra sorarım bi
Ben 2 sene bekleyeceğim
2 senecik mi
Bir küçük Ben olmasinmi ya bana benzesin kız olsun hayırlısıyla oğlumun üstüne gül koklamak istiyorum
Geçenlerde uykusuzluktan ve yorgunluktan pert olduğım için kendi doğurduğum çocuğun adını yankış söyledim benimki de dalga geçmek için kız olursa onu koyarız dedi. O an bende düşündüm itiraf ediyorum lohusa kafasından Mı bilmem bazen emerken gözümün içine bakınca içimden ulan o kadar çile çektiriyon bi kız gelecek onu benden çok sebip beni bırakıp gitcen diyip içime içime ağlayıp arene küsüyorum bunları göz önüne alınca bi kız çocuğı fena olmaz sanki

Kızlar ya bişi sorcam Prematüre doğanlar için 3 hekim imzalı refakatçi izni alabiliyormuşuz. 657 Ye bağlı memur anneler için. Doktor verirse uygun görürse, Daha önce duyan yada alan var mı? Süreç nasıl işliyor ?

ben sok

Reactions: 11K
Bence al birini vur ötekine ikisini de yaşadım. Birbirlerine pek üstünlükleri yok. Spinalin tek avantajı bebeğinin doğar doğmaz sesini duyuyorsun, görüyorsun, kokluyorsun. Beni spinal daha kötü yaptı. Ama kişiden kişiye değişiyor. Korkuyorsan hiç kendine eziyet etme. Genel anestezi al mis gibi yata yata doğur

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu

Madde 105: Memurun bakmakla yükümlü olduğu veya memur refakat etmediği takdirde hayatı tehlikeye girecek ana, baba, eş ve çocukları ile kardeşlerinden birinin ağır bir kaza geçirmesi veya tedavisi uzun süren bir hastalığının bulunması hâllerinde, bu hâllerin sağlık kurulu raporuyla belgelendirilmesi şartıyla, aylık ve özlük hakları korunarak, üç aya kadar izin verilir. Gerektiğinde bu süre bir katına kadar uzatılır.

Dediğim bu arkadaşlar ..Prematüree annelerine veren var mı acaba ?

Bizde şimdi hastaneden çıktık 13 ten 9 a düşmüş değeri doktor kendiliğinden düştüğü için tekrar çağırmayacağım 1 aylık olunca tekrar bakalım devam ediyor olursa altındaki nedeni araştırırız dedi

yok kiz , kaynanalik baska bir mertebeo zaman geldi mi insanin icinden ne cikacagi belli olmaz
Hamileliğin son anına kadar büyüsün gitsin diyordum şu acılardan sonra el kadar çocuğa küsüyorum düşündükçe 1 saatte bi kalkmalar eşimin gece bile destek vermeyip çocuğun tüm yükünü tek başıma üstlenmem vs olmasa böyle olmazdı belki adam Tokat'a bile uyanmıyır ki

ne olacak bu eslerin sonu vallahi
sanki tek basimiza yaptik bebeleri

Gerçekten çok çok zor ben de her fırsatta büyükle ilgilenip oyun oynamaya çalışıyorum ama oyun oynarken ya da uyuturken bebek ağlayınca aşırı huzursuz oluyor bizim de tüm düzenimiz değişti inşallah bu günler de geçer birlikte oynadıkları zamanları görürüz

Kızlar sanırım benim bebeğim de kolik 4 5 gündür belli saatlerde acayip ıkınıyor gaz çıkarmaya çalışırken ve çok ağlıyor , hangi damlaları önerirsiniz

Kızlar d vit olarak aile hekiminin verdiği monoviti kullanan var mi iceriginde paraben varmış ve gaz kabızlık yapıyormuş diye okudum biz kullaniyorduk gaz sorunumuz çok oluyor kendi çıkarıyor ama feryat figan bugün vermedim su an baya sakin

Canım benim kızda öyle çökelek gibi kusuyor ama az fışkırır tarzda olmadıkça sorun yok demişti doktor yan ve yastıksız yatır mutlaka
Kizlar cokelek gibiyse bebeklerinizin kusmugu kendinizi usutmeyin. Eger emziriyorsaniz sutunuzu usutmeyin. Corap giyin sirtiniza yelek giyin. Bebegide usutmeyin.

Bende verdim bir kac kere ayni belirtiler bizde de oldu. Burdaki arkadaslarda yazinca aydinlandim dedim bizde de var biraktim sonra. Sukur su an rahat yapiyo buyuk tuvaletini

ne olacak bu eslerin sonu vallahi
sanki tek basimiza yaptik bebeleri
Benimki günde toplasan yarım saat bakmıyor. Çiftler neden çocuktan sonra birbirinden soğurun örneği resmen
Daha bi kaç sayfa önce konuştuk kurum ödemeliler öyleymiş malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…