Bende korkmadım değilkorkarim ki 40 i cikanlardan yeniden hamilelik haberi alabilriiz
Gıtcem 10 gün falan sonra sorarım biBana suya atilan gazoz gibiden vermişti bıraktım midem bulanıyor şekerden
2 senecik miBen 2 sene bekleyeceğim
Geçenlerde uykusuzluktan ve yorgunluktan pert olduğım için kendi doğurduğum çocuğun adını yankış söyledim benimki de dalga geçmek için kız olursa onu koyarız dedi. O an bende düşündüm itiraf ediyorumBir küçük Ben olmasinmi ya bana benzesin kız olsun hayırlısıylaoğlumun üstüne gül koklamak istiyorum
ben sokBende korkmadım değilhappy bile bunu söylüyorsa
Gıtcem 10 gün falan sonra sorarım bi
2 senecik mi
Geçenlerde uykusuzluktan ve yorgunluktan pert olduğım için kendi doğurduğum çocuğun adını yankış söyledim benimki de dalga geçmek için kız olursa onu koyarız dedi. O an bende düşündüm itiraf ediyorumlohusa kafasından Mı bilmem bazen emerken gözümün içine bakınca içimden ulan o kadar çile çektiriyon bi kız gelecek onu benden çok sebip beni bırakıp gitcen diyip içime içime ağlayıp arene küsüyorum bunları göz önüne alınca bi kız çocuğı fena olmaz sanki
ben sok
Bence al birini vur ötekineHerkrse merhabalar 34haftalık ikiz gebelik hamıleyım sezeryan olcam ama cok korkuyorum 1-2 vıdeo ızledım daha da korktum genel anestezi düşünüyorum ama sonrası beni ürkütüyor uykularımı kacırıyor .. sizlerden bilgi rica ediyorum genel mi olmalıyım genel olmazsam tansıyonum cıkar panıgım tutar dıyede korkuyorum off napcam ben ıcımde kalsınlar cıkmasınlar modundayım korkudan
Bizde şimdi hastaneden çıktık 13 ten 9 a düşmüş değeri doktor kendiliğinden düştüğü için tekrar çağırmayacağım 1 aylık olunca tekrar bakalım devam ediyor olursa altındaki nedeni araştırırız dediKuzum ben hem mama hem meme verdim .
13 ten yavaş yavaş 12 11 10 9.7 düştü bu kontroldede 6.2 çıktı
Şekerinin düşmemesi önemli.
Ama o yüksek çıktığı gün 3 gün üst üste test yapıldı. Sonra 10 a düşünce doktor 15 günlükken gelin dedi biz yinede kendimiz gittik ölçtürdük düşmeye başlamıştı.
yok kiz , kaynanalik baska bir mertebebenden kaynana da olmaz kendi kendime köşemde küserim haberleri olmaz
Amin tatlım Amin
Varya şu gaz olayı olmasa çok güzel 4 5 dogururuz
oo birileri dogumunu unutmus bile
ben normalde bir sene izin yapicaktim ama belki haziran temmuz gbi ise donmek zorunda kalabilirimAy kardeş çok güzel bi şey de, zormuş arkadaşlar bebişli hayat. yardımcı olacak birileri varsa, işe dönme stresi de yoksa 2 hatta 3 de olabilirAllah isteyene versin.
Hamileliğin son anına kadar büyüsün gitsin diyordum şu acılardan sonra el kadar çocuğa küsüyorum düşündükçeyok kiz , kaynanalik baska bir mertebeo zaman geldi mi insanin icinden ne cikacagi belli olmaz
ne olacak bu eslerin sonu vallahiHamileliğin son anına kadar büyüsün gitsin diyordum şu acılardan sonra el kadar çocuğa küsüyorum düşündükçe1 saatte bi kalkmalar eşimin gece bile destek vermeyip çocuğun tüm yükünü tek başıma üstlenmem vs olmasa böyle olmazdı belki adam Tokat'a bile uyanmıyır ki
Ay benim de dönmem gerekebilir ama minik bebeyi nasıl bırakıcam bilmiyorumben normalde bir sene izin yapicaktim ama belki haziran temmuz gbi ise donmek zorunda kalabilirim
Gerçekten çok çok zor ben de her fırsatta büyükle ilgilenip oyun oynamaya çalışıyorum ama oyun oynarken ya da uyuturken bebek ağlayınca aşırı huzursuz oluyor bizim de tüm düzenimiz değişti inşallah bu günler de geçer birlikte oynadıkları zamanları görürüzAynı şeyleri yaşıyoruz. Oğlum 30 aylık ve İlk günler ben de oğluma haksızlık yaptım diye sürekli ağladım. Hatta ayrılık kaygısı oluştu hastanede geçirdiğim 4 günde ve bana küstü o zamanlar daha fenaydım. Doğumdan sonraki ilk günlerde anneannesi onu markete götürmek istedi, oğlum benim de gelmemi istedi ama ben bebekten dolayı gidemedim ona gitmesini söyledim gitmedi sonra da annem kendi gidince yere yatıp ağlamaya başladı kendi gidemedi diye. Ben de onunla birlikte ağladım. Şimdi de ne zaman kızımı kucağıma alsam ben de istiyorum diye ağlıyor. Kardeşini kıskanıyor hem seviyor hem de zarar veriyor daha bu akşam suluk attı ona, ne yapacağım onunla bilmiyorum çünkü kızamıyorum laftan da anlamıyor. Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun
benim kendi isim olucak yoksa donmem de , diger turlu de 2-2.5 sene tekrar bana sira gelmesini beklemem gerekicrk onuda istemiyorum. annemler bizimle kalicak mecburenAy benim de dönmem gerekebilir ama minik bebeyi nasıl bırakıcam bilmiyorum
Kizlar cokelek gibiyse bebeklerinizin kusmugu kendinizi usutmeyin. Eger emziriyorsaniz sutunuzu usutmeyin. Corap giyin sirtiniza yelek giyin. Bebegide usutmeyin.Canım benim kızda öyle çökelek gibi kusuyor ama az fışkırır tarzda olmadıkça sorun yok demişti doktor yan ve yastıksız yatır mutlaka
Bende verdim bir kac kere ayni belirtiler bizde de oldu. Burdaki arkadaslarda yazinca aydinlandim dedim bizde de var biraktim sonra. Sukur su an rahat yapiyo buyuk tuvaletiniKızlar d vit olarak aile hekiminin verdiği monoviti kullanan var mi iceriginde paraben varmış ve gaz kabızlık yapıyormuş diye okudum biz kullaniyorduk gaz sorunumuz çok oluyor kendi çıkarıyor ama feryat figan bugün vermedim su an baya sakin
Benimki günde toplasan yarım saat bakmıyor. Çiftler neden çocuktan sonra birbirinden soğurun örneği resmenne olacak bu eslerin sonu vallahi
sanki tek basimiza yaptik bebeleri
Daha bi kaç sayfa önce konuştuk kurum ödemeliler öyleymiş malesef.Kızlar d vit olarak aile hekiminin verdiği monoviti kullanan var mi iceriginde paraben varmış ve gaz kabızlık yapıyormuş diye okudum biz kullaniyorduk gaz sorunumuz çok oluyor kendi çıkarıyor ama feryat figan bugün vermedim su an baya sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?