Ben iki sene sonra nasip olursa bir bebiş daha istiyorumkorkarim ki 40 i cikanlardan yeniden hamilelik haberi alabilriiz
Ay kardeş çok güzel bi şey de, zormuş arkadaşlar bebişli hayat. yardımcı olacak birileri varsa, işe dönme stresi de yoksa 2 hatta 3 de olabilirAllah isteyene versin.
Oh maşAllahBizde şimdi hastaneden çıktık 13 ten 9 a düşmüş değeri doktor kendiliğinden düştüğü için tekrar çağırmayacağım 1 aylık olunca tekrar bakalım devam ediyor olursa altındaki nedeni araştırırız dedi
Bende eşimin adını söyledim aynı baban gibisin diyeceğime ağladımı babası güldümü annesiBende korkmadım değilhappy bile bunu söylüyorsa
Gıtcem 10 gün falan sonra sorarım bi
2 senecik mi
Geçenlerde uykusuzluktan ve yorgunluktan pert olduğım için kendi doğurduğum çocuğun adını yankış söyledim benimki de dalga geçmek için kız olursa onu koyarız dedi. O an bende düşündüm itiraf ediyorumlohusa kafasından Mı bilmem bazen emerken gözümün içine bakınca içimden ulan o kadar çile çektiriyon bi kız gelecek onu benden çok sebip beni bırakıp gitcen diyip içime içime ağlayıp arene küsüyorum bunları göz önüne alınca bi kız çocuğı fena olmaz sanki
Sagol cnm. Gec donem lohusalik kanamasi olarak gciyomus. 2haftalik civarinda oluyomus. Rahim tam ksilip kuculemeyince oluyo sanirim. Icerdeki kani atmaya calisiyo bi yandan. Kanamam yine olursa 3gunluk bi ilac kullancakmisim o da care olmzsa hastaneye yatis verip damardan ilac veriyoruz dedi. Dunku ilactan sanirim baya bi baski vardi vajinadq da bugun daha iyiyim sukur.Geçmiş olsun canım. Allah kötü doktorla sınamasın. Peki neden olmuş ? Evet aynı şeyleri ben de hissediyorum. Her yerim ağrıyor. Yaş ilerleyince zormuş gerçekten. Şöyle yirmili yaşlarda olmak varmış
Kıyamam kız ben senin yerine kaynanalık yapiyim cok güzel dilim vardır konuşarak adaam öldürürmbenden kaynana da olmaz kendi kendime köşemde küserim haberleri olmaz
Ben iki sene sonra nasip olursa bir bebiş daha istiyorumçok güzel bir duyguymus bir daha yaşamak isterim
Oglum babasinin kopyasi resmen. Goren onun oglu mu diyo. Kizim da bana benziyo sukur bu sefer başardımküçük she happy lazım
Ben bebelerin ikisini de kendime benzettimOglum babasinin kopyasi resmen. Goren onun oglu mu diyo. Kizim da bana benziyo sukur bu sefer başardımesim gun gectikce degisiyo bu kiz bna benziyo diyo. Dedim yemezler canim bu seferki benim
Ben de çocuk defterini kapattım
Bugün vermedim ben de baya rahat geçiyor su an herhalde damla sıkıntı yapıyorduBende verdim bir kac kere ayni belirtiler bizde de oldu. Burdaki arkadaslarda yazinca aydinlandim dedim bizde de var biraktim sonra. Sukur su an rahat yapiyo buyuk tuvaletini
Canım çok geriden geliyorum bebisle okumak zoe oluyor aklıma takılan bi şey olunca yazıyorum o yüzden bi bakayım konuşmalara sağ olBenimki günde toplasan yarım saat bakmıyor. Çiftler neden çocuktan sonra birbirinden soğurun örneği resmen
Daha bi kaç sayfa önce konuştuk kurum ödemeliler öyleymiş malesef.
Hamileliğim ve doğumum çok sıkıntılı geçmedi o yüzden böyle konuşuyorum ama birinden birinde sıkıntı yasasaydim tövbe edebilirdim
Sanırım genel olcam yürek dayanmaz cunku acı hıssetmıyosun ama herseyı dokundugunu hissedıyosun dıyolar anında bayılırım aman gormeyı vereyim dogduklarını atıldıktan sonra götürürüm ayılamama korkusuda var tabi Rabbımden hayırlısı bakalımBence al birini vur ötekineikisini de yaşadım. Birbirlerine pek üstünlükleri yok. Spinalin tek avantajı bebeğinin doğar doğmaz sesini duyuyorsun, görüyorsun, kokluyorsun. Beni spinal daha kötü yaptı. Ama kişiden kişiye değişiyor. Korkuyorsan hiç kendine eziyet etme. Genel anestezi al mis gibi yata yata doğur
Beterin beteri vsrmıs ıcımı rahatlattın .. genel olcam dıgerınde dokunduklarını hıssedıyomussun acı yokmus sadece dogarken gormeyı vereyim .. sanırım ayılamama korkusu var bende ya ayılamazsam dıye Allah'tan hayırlısı bakalım ..Feriha misali her an hamilelikte bayılan birisi olarak söylüyorum korkmayınçocuğu görünce de ay ben bayılıyorum dedim sakinleştirici istedim onlar uyuttu o ana kadar da ayık tuttular konuşarak ilaç vererek vs. Şöyle özetleyim kontrolde doktorumun kollarına bile bayıldım anestezi yapılırken iğne girince(belfen) tutmuyorlardı ay ben gidiyorum dedim tabi personel biliyor halimi ondan sonra tuttular bayılırsam iğne sıkıntı olmasın diye paniğe değinecek olursam ekstrem hastası biriyken hamile kalınca 3 katlı binada oturmak kalbimi sıkıştırır hale geldi ya yıkılırsa diye. ev sahibim ekstra koltuk takımı aldı ev kaldırmıcak diye oturdum ağladım Ama şuan tostosum yanımda uyuyor geçti bitti hiiç video falan izlemeyin.
Genel anesteziye karar verdim bakalım doktorum ne der dayanamam cunku ayılamama korkusuda fazla bende Allah'tan hayrlısı herkes dogurdu bende bı sekılde dogurcam dıyede sakınlestırıyorum kendımı offf yasayı görcez Allah'tan hayrlısıhicbirsey hissetmiyorsun ve gormuyorsun. Izleme videolari fln.
zaten birsey hissetmiyorsun.
bebegini gordukten sonra istersen biraz daha sakinlestirici verirler yada uyuturlar. ben oyle yaptim.
Deme öyle bir kız kardeş olsun dersin bıcır bıcır
Babasına kızınca anlıyor ağlıyor emmiyor şaka yaptım diyince sakinlesiyor yapışıyor babacidaOglum babasinin kopyasi resmen. Goren onun oglu mu diyo. Kizim da bana benziyo sukur bu sefer başardımesim gun gectikce degisiyo bu kiz bna benziyo diyo. Dedim yemezler canim bu seferki benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?