2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende eşimin adını söyledim aynı baban gibisin diyeceğime ağladımı babası güldümü annesi

Geceleri net babası uyumadığı zaman

Sagol cnm. Gec donem lohusalik kanamasi olarak gciyomus. 2haftalik civarinda oluyomus. Rahim tam ksilip kuculemeyince oluyo sanirim. Icerdeki kani atmaya calisiyo bi yandan. Kanamam yine olursa 3gunluk bi ilac kullancakmisim o da care olmzsa hastaneye yatis verip damardan ilac veriyoruz dedi. Dunku ilactan sanirim baya bi baski vardi vajinadq da bugun daha iyiyim sukur.
Yas baya etken gercekten bence de. Ilkinde ne rahatmisim

Oglum babasinin kopyasi resmen. Goren onun oglu mu diyo. Kizim da bana benziyo sukur bu sefer başardım esim gun gectikce degisiyo bu kiz bna benziyo diyo. Dedim yemezler canim bu seferki benim
Ben bebelerin ikisini de kendime benzettim her gören aynı sen diyor ki öyle de gerçekten hem bana hem biribirilerine çok benziyorlar

Kızlar ben meme+mama birlikte gidiyorum bugün ishal başladı yavrumda korkmalı mıyım hiç başına gelen oldu mu. Uzun sürerse doktora yazıcam ama şuan ne yapsam bilemedim

Bende verdim bir kac kere ayni belirtiler bizde de oldu. Burdaki arkadaslarda yazinca aydinlandim dedim bizde de var biraktim sonra. Sukur su an rahat yapiyo buyuk tuvaletini
Bugün vermedim ben de baya rahat geçiyor su an herhalde damla sıkıntı yapıyordu
Benimki günde toplasan yarım saat bakmıyor. Çiftler neden çocuktan sonra birbirinden soğurun örneği resmen

Daha bi kaç sayfa önce konuştuk kurum ödemeliler öyleymiş malesef.
Canım çok geriden geliyorum bebisle okumak zoe oluyor aklıma takılan bi şey olunca yazıyorum o yüzden bi bakayım konuşmalara sağ ol

Sanırım genel olcam yürek dayanmaz cunku acı hıssetmıyosun ama herseyı dokundugunu hissedıyosun dıyolar anında bayılırım aman gormeyı vereyim dogduklarını atıldıktan sonra götürürüm ayılamama korkusuda var tabi Rabbımden hayırlısı bakalım

Beterin beteri vsrmıs ıcımı rahatlattın .. genel olcam dıgerınde dokunduklarını hıssedıyomussun acı yokmus sadece dogarken gormeyı vereyim .. sanırım ayılamama korkusu var bende ya ayılamazsam dıye Allah'tan hayırlısı bakalım ..

hicbirsey hissetmiyorsun ve gormuyorsun. Izleme videolari fln.
zaten birsey hissetmiyorsun.
bebegini gordukten sonra istersen biraz daha sakinlestirici verirler yada uyuturlar. ben oyle yaptim.
Genel anesteziye karar verdim bakalım doktorum ne der dayanamam cunku ayılamama korkusuda fazla bende Allah'tan hayrlısı herkes dogurdu bende bı sekılde dogurcam dıyede sakınlestırıyorum kendımı offf yasayı görcez Allah'tan hayrlısı

Oglum babasinin kopyasi resmen. Goren onun oglu mu diyo. Kizim da bana benziyo sukur bu sefer başardım esim gun gectikce degisiyo bu kiz bna benziyo diyo. Dedim yemezler canim bu seferki benim
Babasına kızınca anlıyor ağlıyor emmiyor şaka yaptım diyince sakinlesiyor yapışıyor babacida babası aslanım kaplanim diyor ben angry birds kertiş çaki diye seviyorum bana dilini çıkarıyor meme olarak görüyor ah canım oğlum hani erkek bebekler annneci olurlardi

Güzellikler bu Bestlak Damlayı suyamı damlatip içiyorsunuz yemek öncesimi yemek sonrasımı içiyorsunuz

Bu süt arttırıcı kapsülden alan varmı

Eklentiler

• Screenshot_20221126-123855_Chrome.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…