Bence doğumun en kolay kısmı doğum anıSanırım genel olcam yürek dayanmaz cunku acı hıssetmıyosun ama herseyı dokundugunu hissedıyosun dıyolar anında bayılırım aman gormeyı vereyim dogduklarını atıldıktan sonra götürürüm ayılamama korkusuda var tabi Rabbımden hayırlısı bakalım
Ay ben karışık her şeye damlatıyorumGüzellikler bu Bestlak Damlayı suyamı damlatip içiyorsunuz yemek öncesimi yemek sonrasımı içiyorsunuz
anladim canim , nasil rahat ediceksen onu sec tabi .Genel anesteziye karar verdim bakalım doktorum ne der dayanamam cunku ayılamama korkusuda fazla bende Allah'tan hayrlısı herkes dogurdu bende bı sekılde dogurcam dıyede sakınlestırıyorum kendımı offf yasayı görcez Allah'tan hayrlısı
Bende kaşığa damlatip içiyordum suya katıldığını görünce bugün 2 defa 200 ml suya damlatip içtimAy ben karışık her şeye damlatıyorumçay içiyorsam çaya su içiyorsam suya.
küçük she happy lazım
Öyle deme ya bende tek çocuğum küçükken çok istemiyordum ama buyuyunce keşke bir kardeşim olsaymis dedim.benimde bir vardi başta yeter diyordum .aradan 12 yıl geçti ikinci yi istedim birden iyi oldu bir kizkardes daha geldi.senin yaşın genç ilerleyen zamanlarda istersin benceB
Ben de çocuk defterini kapattımben de tek çocuğum valla bir zorluğunu yaşamadım
Doğrudur şuan bana yardım ediyorlar 7 gün sonra gideceklerAhh yakışırbana çok şükür bir tane kız verdi ben de hep iki çocuk derdim de, yardımsız tek karı koca ile zor oluyormuş.
Bende plesanta previa vardı riskli bir sezeryan olacaktı .genel anestezi yaparlar diye düşünüyordum doktorumda olabilir genel yaparız demişti.ama sonradan spinal anestezi yapılacağını öğrendim ilk dogumumda spinal anestezi .hiç korkulacak birşey yok aslında çok rahat geçiyor doğum anı .bu hamileliğim riskli diye biraz tedirgindim aklımda genel anestezi vardı ama iyiki spinal olmuş doğum anını gördüm herşey güzeldi sonrasında sakinleştirici falan veriyorlar zaten ameliyatın gidishatina göreGenel anesteziye karar verdim bakalım doktorum ne der dayanamam cunku ayılamama korkusuda fazla bende Allah'tan hayrlısı herkes dogurdu bende bı sekılde dogurcam dıyede sakınlestırıyorum kendımı offf yasayı görcez Allah'tan hayrlısı
Yaşım çok da genç değil 32 yaşındayımÖyle deme ya bende tek çocuğum küçükken çok istemiyordum ama buyuyunce keşke bir kardeşim olsaymis dedim.benimde bir vardi başta yeter diyordum .aradan 12 yıl geçti ikinci yi istedim birden iyi oldu bir kizkardes daha geldi.senin yaşın genç ilerleyen zamanlarda istersin bence
Hani bi video var ya sen hmileyken cek butun sıkıntıları kahrini o gitsin babasina ceksinBabasına kızınca anlıyor ağlıyor emmiyor şaka yaptım diyince sakinlesiyor yapışıyor babacidababası aslanım kaplanim diyor ben angry birds kertiş çaki diye seviyorum bana dilini çıkarıyor meme olarak görüyor ah canım oğlum hani erkek bebekler annneci olurlardi
2 si de devlet hastanesi ama ilki Osmaniye ikincisi Ankaraneresi hata yaptiysa sikayet edin. yanlis gebelik testi sonucu ve kan grubu testi laboratuvar kapattirmaya kadar gider
Benim abim var güxel bir şey evet amaB
Ben de çocuk defterini kapattımben de tek çocuğum valla bir zorluğunu yaşamadım
Ben de öyle yaptım ama süt gelmiyor. Emzirmeyi bırakınca geliyor. Çocuk emmekten bende emzirmekten mahvolmuştukSabah 5 den beri emziriyorum , saat oldu 10
emiyor 15-20 dk uyuyor, yerine koyuyorum. yarim saat -45 dk sonra kalkiyor.
Altini degistir,gazini cikar, emzir , yatir … kisir donguye girdik 5 saattir
ama inat ettim mama vermedim. sutum de geldi demekki hic birakmadi memeyi
Bende yaşamadım safHamileliğim ve doğumum çok sıkıntılı geçmedi o yüzden böyle konuşuyorum ama birinden birinde sıkıntı yasasaydim tövbe edebilirdim
Derim ama kesin değilki ya olsa yaparımDeme öyle bir kız kardeş olsun dersin bıcır bıcırnazlı olurlar tütü giydiririz saçlarına bandana felan
6-7 güne kadar normal canımBebeğim 2 gündür kaka yapmıyor. Anne sütü de veriyorum fomül mama da veriyorum. Gaz yapıyorum ama kaka yapmıyor. Küçük çişini de yapıyor. Kakasını neden yapmıyor.
Ben ikinci yapacak olursam gene kız isterim sanırımBenim abim var güxel bir şey evet amabana ikincinin farklı cinsiyette olacağını yüzde yüz söylerse yaparım
Yaaa. Canı yanmaz mı daha çok gaz sancısı olmaz mı. Neden böyle oldu ki ne güzel tatlı tatlı kaka yapıyordu belki de en normal yaptığı şey kaka yapmaktı6-7 güne kadar normal canım
İnan ben de senin gibi düşünüyorumBen ikinci yapacak olursam gene kız isterim sanırımerkek çocuklar çok gözümü korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?