2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bence doğumun en kolay kısmı doğum anı spinal bence çok rahat sıfır acı hissediyorsun diğer dokunma vs gibi şeyleri de hafif hafif hissediyorsun zaten sakinleştirici veriyorlar. Bugün olsa gene spinal yaptırırım. Hele iğne kısmı gerçekten acımıyor. Bebek zaten 5 dakika içinde çıkıyor, riskli bir durum yoksa da 10 dakka falan da dikiş sürüyor. Bence genel olmaya hiç gerek yok. Beni normalde kan tutar yaraya falan hiç bakamam. Ama son dikiş anında tavandan yansıyan görüntümü sakin sakin inceledim o yüzden korkulacak hiç bir şey yok spinalde.

anladim canim , nasil rahat ediceksen onu sec tabi .
ya zaten dr lar oyle alismis ki sezeryana makina gibi tak tak 15-20 dk da hallediyorlar o yuzden agir bir anestezi almiyorsun. Ben ameliyatim bittikten bir saat sonra uyandim ama oncesinde normal dogum denedigim icin cok yorgundum baya baya dinlendim o sirada muhtemelen sen daha erken uyanirsin bile

B
Ben de çocuk defterini kapattım ben de tek çocuğum valla bir zorluğunu yaşamadım
Öyle deme ya bende tek çocuğum küçükken çok istemiyordum ama buyuyunce keşke bir kardeşim olsaymis dedim.benimde bir vardi başta yeter diyordum .aradan 12 yıl geçti ikinci yi istedim birden iyi oldu bir kizkardes daha geldi.senin yaşın genç ilerleyen zamanlarda istersin bence

Bende plesanta previa vardı riskli bir sezeryan olacaktı .genel anestezi yaparlar diye düşünüyordum doktorumda olabilir genel yaparız demişti.ama sonradan spinal anestezi yapılacağını öğrendim ilk dogumumda spinal anestezi .hiç korkulacak birşey yok aslında çok rahat geçiyor doğum anı .bu hamileliğim riskli diye biraz tedirgindim aklımda genel anestezi vardı ama iyiki spinal olmuş doğum anını gördüm herşey güzeldi sonrasında sakinleştirici falan veriyorlar zaten ameliyatın gidishatina göre

Yaşım çok da genç değil 32 yaşındayım bebek büyüyüp kendime gelene kadar yaş da ilerler. Bebek bakmak gerçekten zormuş

Hani bi video var ya sen hmileyken cek butun sıkıntıları kahrini o gitsin babasina ceksin bizim bebe ufakken ben anne de derdim o muzip muzip siritip baba derdi

Ben de öyle yaptım ama süt gelmiyor. Emzirmeyi bırakınca geliyor. Çocuk emmekten bende emzirmekten mahvolmuştuk şimdi 1 saat emziriyorum hala aranıyorsa veriyorum mamayı.

Hamileliğim ve doğumum çok sıkıntılı geçmedi o yüzden böyle konuşuyorum ama birinden birinde sıkıntı yasasaydim tövbe edebilirdim
Bende yaşamadım saf
Deme öyle bir kız kardeş olsun dersin bıcır bıcır nazlı olurlar tütü giydiririz saçlarına bandana felan
Derim ama kesin değilki ya olsa yaparım

Bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor. Anne sütü de veriyorum fomül mama da veriyorum. Gaz yapıyorum ama kaka yapmıyor. Küçük çişini de yapıyor. Kakasını neden yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…