Ver uyabıyorsa geceleri babası upraşsın al kopyanı deBende eşimin adını söyledim aynı baban gibisin diyeceğime ağladımı babası güldümü annesi
Geceleri net babası uyumadığı zaman
Bende öyleyim de şu dilim bi kaynanaya çıkmadı bide oğlana kıyamam arada kalmasınKıyamam kız ben senin yerine kaynanalık yapiyim cok güzel dilim vardır konuşarak adaam öldürürm
Okuyabilmek marifet ben bildirimlere zor yetişiyorumBugün vermedim ben de baya rahat geçiyor su an herhalde damla sıkıntı yapıyordu
Canım çok geriden geliyorum bebisle okumak zoe oluyor aklıma takılan bi şey olunca yazıyorum o yüzden bi bakayım konuşmalara sağ ol
Dokunmayı hissediyorsun heycanlı bir bekleyiş oluyor hadi çıksın da görelim diye. O tarz bi his yani acı 0.genel bebekler açısından pek tercih edilmiyor günümüz tıp dünyasında. Yine de tabi sizin tercihiniz. Herşeye rağmen şuan olsa yine spinal olurum. Panik atağım hala geçmedi bu arada. Geçenlerde ev sahibim mevlüt yaptı her gelen misafirde krize girdim. Çocuğumu bağrıma basıp hıökıra hıçkıra ağladım ev yükü kaldırmıcak diyeBeterin beteri vsrmıs ıcımı rahatlattın .. genel olcam dıgerınde dokunduklarını hıssedıyomussun acı yokmus sadece dogarken gormeyı vereyim .. sanırım ayılamama korkusu var bende ya ayılamazsam dıye Allah'tan hayırlısı bakalım ..
yapar bir iki güne . Benim kız da ilk haftalarda bi 4 gün yapmamıştıYaaa. Canı yanmaz mı daha çok gaz sancısı olmaz mı. Neden böyle oldu ki ne güzel tatlı tatlı kaka yapıyordu belki de en normal yaptığı şey kaka yapmaktı
Düşünüyorsun yani
Ben tek çocuğum eşim tek çocuk babamın kardeşleri var ama dolandırdı mala mülke kondı keşke tek olsam der biz de tekte kararlı gibiyizB
Ben de çocuk defterini kapattımben de tek çocuğum valla bir zorluğunu yaşamadım
Ben 38 im.hastanede 2 kişilik odaydim yanımda bir bayan vardı 41 yaşında 3. yu doğurmuştu biliyomusun .Yaşım çok da genç değil 32 yaşındayımbebek büyüyüp kendime gelene kadar yaş da ilerler. Bebek bakmak gerçekten zormuş
Deme öyle demeBen ikinci yapacak olursam gene kız isterim sanırımerkek çocuklar çok gözümü korkutuyor
Senin gelin yaşadıVer uyabıyorsa geceleri babası upraşsın al kopyanı de
Bende öyleyim de şu dilim bi kaynanaya çıkmadı bide oğlana kıyamam arada kalmasınbağrıma taş basar turlara çıkarım ben inşallah
Okuyabilmek marifet ben bildirimlere zor yetişiyorum
Dokunmayı hissediyorsun heycanlı bir bekleyiş oluyor hadi çıksın da görelim diye. O tarz bi his yani acı 0.genel bebekler açısından pek tercih edilmiyor günümüz tıp dünyasında. Yine de tabi sizin tercihiniz. Herşeye rağmen şuan olsa yine spinal olurum. Panik atağım hala geçmedi bu arada. Geçenlerde ev sahibim mevlüt yaptı her gelen misafirde krize girdim. Çocuğumu bağrıma basıp hıökıra hıçkıra ağladım ev yükü kaldırmıcak diye
10 sene sonra düşünürümDüşünüyorsun yani
Ben tek çocuğum eşim tek çocuk babamın kardeşleri var ama dolandırdı mala mülke kondı keşke tek olsam der biz de tekte kararlı gibiyizbide 2. De erkek olursa ben 40 ları görmeden veda ederim dünyaya
Aynisi bende de var kocam doğurmuş sankiKızlar resmen kocamı doğurmuşum, kızım büyüdükçe aynı babasına benziyor bana benzeyen tek yeri olmayan kaşları 9 ay ben taşımışım bir de erkek olsa hadi neyse dimii amaaa
Yaşım çok da genç değil 32 yaşındayımbebek büyüyüp kendime gelene kadar yaş da ilerler. Bebek bakmak gerçekten zormuş
Ben 38 im.hastanede 2 kişilik odaydim yanımda bir bayan vardı 41 yaşında 3. yu doğurmuştu biliyomusun .
Doğrudur şuan bana yardım ediyorlar 7 gün sonra gideceklero zaman bende derim
Kreş yaşı gelince She happy gelir
ben smdi bir cay icmeye basladim sanirim o etkiledi. bir kac gun daha gozlemlim soylicem ne oldugunuBen de öyle yaptım ama süt gelmiyor. Emzirmeyi bırakınca geliyor. Çocuk emmekten bende emzirmekten mahvolmuştukşimdi 1 saat emziriyorum hala aranıyorsa veriyorum mamayı.
benimkide 3. haftasina girdi gaz ve kaka sorunu basladi zaten gaz ve kaka gbi sorunlar 2. haftadan sonra baslarmis.Yaaa. Canı yanmaz mı daha çok gaz sancısı olmaz mı. Neden böyle oldu ki ne güzel tatlı tatlı kaka yapıyordu belki de en normal yaptığı şey kaka yapmaktı
Tam altını açtım söylemeyerek eğer bugün de yapmazsan yarın seni çocuk acile götürücem diyerek bezini değiştim kapamaya fırsat bırakmadan yaptı çocuğumyapar bir iki güne . Benim kız da ilk haftalarda bi 4 gün yapmamıştı
Ay canım yaptı benim minnak şükürler olsun.dediğin gibi normal bir süreç sanırımben smdi bir cay icmeye basladim sanirim o etkiledi. bir kac gun daha gozlemlim soylicem ne oldugunu
benimkide 3. haftasina girdi gaz ve kaka sorunu basladi zaten gaz ve kaka gbi sorunlar 2. haftadan sonra baslarmis.
Ben de iki meme arası açıyorum. Yalnız gece lambası kullandığım için uykusu çık kaçmıyorKızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.
Bende 33 de doğurdum32 çok genç bi yaş çocuk içinben de 38’im ve bu ilk çocuğum. 32’de düşünmüyordum bile, Allah korusun diyordum. Sonra cidden korudu doğru cümleler kurmak lazımmış.
Ben de iki meme arası açıyorum. Yalnız gece lambası kullandığım için uykusu çık kaçmıyor
Bebeğim hırıltı var hafif ama normal öiusizin bebecikler de var mı
Aman Allah korusunDüşünüyorsun yani
Ben tek çocuğum eşim tek çocuk babamın kardeşleri var ama dolandırdı mala mülke kondı keşke tek olsam der biz de tekte kararlı gibiyizbide 2. De erkek olursa ben 40 ları görmeden veda ederim dünyaya
Maşallah valla o kadar takdir ediyorum ki öyle insanlarıBen 38 im.hastanede 2 kişilik odaydim yanımda bir bayan vardı 41 yaşında 3. yu doğurmuştu biliyomusun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?