2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende eşimin adını söyledim aynı baban gibisin diyeceğime ağladımı babası güldümü annesi

Geceleri net babası uyumadığı zaman
Ver uyabıyorsa geceleri babası upraşsın al kopyanı de
Kıyamam kız ben senin yerine kaynanalık yapiyim cok güzel dilim vardır konuşarak adaam öldürürm
Bende öyleyim de şu dilim bi kaynanaya çıkmadı bide oğlana kıyamam arada kalmasın bağrıma taş basar turlara çıkarım ben inşallah
Okuyabilmek marifet ben bildirimlere zor yetişiyorum
Dokunmayı hissediyorsun heycanlı bir bekleyiş oluyor hadi çıksın da görelim diye. O tarz bi his yani acı 0.genel bebekler açısından pek tercih edilmiyor günümüz tıp dünyasında. Yine de tabi sizin tercihiniz. Herşeye rağmen şuan olsa yine spinal olurum. Panik atağım hala geçmedi bu arada. Geçenlerde ev sahibim mevlüt yaptı her gelen misafirde krize girdim. Çocuğumu bağrıma basıp hıökıra hıçkıra ağladım ev yükü kaldırmıcak diye

@H a p p y ikinize de saygım sonsuz ben 10 sene daha cocuk falan düşünmüyorum
Düşünüyorsun yani
B
Ben de çocuk defterini kapattım ben de tek çocuğum valla bir zorluğunu yaşamadım
Ben tek çocuğum eşim tek çocuk babamın kardeşleri var ama dolandırdı mala mülke kondı keşke tek olsam der biz de tekte kararlı gibiyiz bide 2. De erkek olursa ben 40 ları görmeden veda ederim dünyaya

Ben ikinci yapacak olursam gene kız isterim sanırım erkek çocuklar çok gözümü korkutuyor
Deme öyle deme
Senin gelin yaşadı
10 sene sonra düşünürüm

Yaşım çok da genç değil 32 yaşındayım bebek büyüyüp kendime gelene kadar yaş da ilerler. Bebek bakmak gerçekten zormuş

Ben 38 im.hastanede 2 kişilik odaydim yanımda bir bayan vardı 41 yaşında 3. yu doğurmuştu biliyomusun .

32 çok genç bi yaş çocuk için ben de 38’im ve bu ilk çocuğum. 32’de düşünmüyordum bile, Allah korusun diyordum. Sonra cidden korudu doğru cümleler kurmak lazımmış.

Ben de öyle yaptım ama süt gelmiyor. Emzirmeyi bırakınca geliyor. Çocuk emmekten bende emzirmekten mahvolmuştuk şimdi 1 saat emziriyorum hala aranıyorsa veriyorum mamayı.
ben smdi bir cay icmeye basladim sanirim o etkiledi. bir kac gun daha gozlemlim soylicem ne oldugunu
Yaaa. Canı yanmaz mı daha çok gaz sancısı olmaz mı. Neden böyle oldu ki ne güzel tatlı tatlı kaka yapıyordu belki de en normal yaptığı şey kaka yapmaktı
benimkide 3. haftasina girdi gaz ve kaka sorunu basladi zaten gaz ve kaka gbi sorunlar 2. haftadan sonra baslarmis.

yapar bir iki güne . Benim kız da ilk haftalarda bi 4 gün yapmamıştı
Tam altını açtım söylemeyerek eğer bugün de yapmazsan yarın seni çocuk acile götürücem diyerek bezini değiştim kapamaya fırsat bırakmadan yaptı çocuğum. Analık zor zanaatmış hocam. Sevindiğim şeye bak. Eşim diyor ki bizim muhabbetler hepten değişti

ben smdi bir cay icmeye basladim sanirim o etkiledi. bir kac gun daha gozlemlim soylicem ne oldugunu

benimkide 3. haftasina girdi gaz ve kaka sorunu basladi zaten gaz ve kaka gbi sorunlar 2. haftadan sonra baslarmis.
Ay canım yaptı benim minnak şükürler olsun.dediğin gibi normal bir süreç sanırım

Kızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.

Kızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.
Ben de iki meme arası açıyorum. Yalnız gece lambası kullandığım için uykusu çık kaçmıyor

Bebeğim hırıltı var hafif ama normal öiusizin bebecikler de var mı

32 çok genç bi yaş çocuk için ben de 38’im ve bu ilk çocuğum. 32’de düşünmüyordum bile, Allah korusun diyordum. Sonra cidden korudu doğru cümleler kurmak lazımmış.
Bende 33 de doğurdum ben de hep evlilikten kaçtım eşime aşıl olduğum için evlendim hamilelikle ilgili çocukluktan gelme travmam vardı ama şükürler olsun kucağımda misler gibi

Aman Allah korusun ben de ikincisi erkek olursa sanırım 40ımda emekliliği isterim tek çocuk olmak iyidir kendi başına idare etmesini öğrenir hem

Ben 38 im.hastanede 2 kişilik odaydim yanımda bir bayan vardı 41 yaşında 3. yu doğurmuştu biliyomusun .
Maşallah valla o kadar takdir ediyorum ki öyle insanları ben sanırım rahatıma fazla düşkünüm bir çocuğun sorumluluğunu anca yerine getiririm ikinciye yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…