2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
32 çok genç bi yaş çocuk için ben de 38’im ve bu ilk çocuğum. 32’de düşünmüyordum bile, Allah korusun diyordum. Sonra cidden korudu doğru cümleler kurmak lazımmış.
Yaa ahah valla ben de işte daha şimdiden enerjim az ileride hepten nene moduna geçip çocuğumla yeteri kadar ilgilenemem diye evlendikten 8 Ay sonra hamile kaldım

Kızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.
Ay evet ben artık emzirip altını açıyorum sonra mama veriyorum. Yoksa inanılmaz ağlıyor, benim kızın açlığa tahammülü hiç yok basıyor yaygarayi

Ben de oyle oldm ama agriyla uyandim agri kesici yapin deyip durdum neden?? Miyom da alindi ondan midir ??

Bi yaşıma daha girdim. İlk defa duydum canım. Çok geçmiş olsun. Bir an önce gecer inşallah

İçini ferah tut canimm. Hepimizde aynı korkular vardı. Geçti gitti şükürler olsun. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Varla yok arası bi ses geliyor. Ama benimkinin burnu çok tıkanıyor, bazen horlar gibi sesler geliyor
Çık şükür bizimkinde burun tıkanıklığı yok. Olmaması için de oda sıcaklığını hep aynı seviye de tutmaya çalışıyoruz. Benimkinde de hafif hırıltı acaba ama ne zamandır var bilmiyorum eşim diyor ki hep vardı ama benim dikkatimi yeni çekti

Refakatçi raporu için tek hekim imzalı da olabilir ama doğum izni zamanında alırsan doğum izninden gidiyor diye biliyorum. İznin bitince doktordan rica edebilirsin

Canım ben beş günlükken başladım. Birkaç gün önce baya gaz problemi yaşadık. Burada arkadaşlar gaz yapıyormus diye yazınca dün vermedim. Bugün de vermedim. Eczaneye gidip alamadım da. Pazartesi artık yenisine başlayacağım. Bakalım gözlemliyorum gaz olayını. Bugün ara ara sıkıyor kendini sonra çıkarıyor. Kriz şeklinde olmadı.

Az önce topiğe yazdım bebeğim kaka yapmıyor diye evet sebebi bu monovit şimdi hatırladım 2 gündür vermiyorum bugün kaka yaptı çocuğum. Aşırı gaz yapıyor ve çok ağlıyordu maşallah 2 gündür sakin gidiyor. Ben burda bi arkadaş önermişti ocean ondan sipariş verdim hafta içi elimde olur o zamana kadar d vitamini kullanmayacağım. Kullanan arkadaşların bebeğine de şifa olsun

Ay evet ben artık emzirip altını açıyorum sonra mama veriyorum. Yoksa inanılmaz ağlıyor, benim kızın açlığa tahammülü hiç yok basıyor yaygarayi
Bu zamanın kızları yaygaracı çıktı annem diyor ki bana. Seni emzirir atardım emzirir atardım kayanam diyor ki (bu Arada nefret ediyorum kendisinden iğreniyorum tiksiniyorum) babası da böyleydi babasına benzediği yetmiyormuş gibi bi de huyu da benzemiş

Kimyon tohumu içen hanımlar ne kadar nasıl demliyorsunuz günde kaç fincan içiyorsunuz bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim

Selam kızlar. Ben doğum yapalı 13 gün oldu ama hala göbek bağı düşmedi. Bu durum normal mi ????
Canim geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum o dedi ki bizimki 16. Gün düştü. Yanlış hatırlamıyorsam doktor yirmi günden sonrası sıkıntı gibi bir şey söylemiş. Yıkadınız mı bebeği? O da geciktirmis olabilir.

Ay canım yaptı benim minnak şükürler olsun.dediğin gibi normal bir süreç sanırım
bizimkide sabah yapti cok sukur ama hala gazi var biraz
Kızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.
genelde memede uyumus ve yeteri kadr emmemisse , uyansin die degsitiyorum.

yeteri kadar emmis ve derin uyuyorsa , kaka yapmamissa birakiyorum uyuyor

Deme öyle deme

Senin gelin yaşadı

10 sene sonra düşünürüm 
yapacak bişey yok biz çektik onlar çekmesin karavan falan almak lazım o zamana kadar çok kokoş olurım ben dağıtırım kocayı bırakmazsam iyi
Aman Allah korusun ben de ikincisi erkek olursa sanırım 40ımda emekliliği isterim tek çocuk olmak iyidir kendi başına idare etmesini öğrenir hem
Kız çocuklatı görüyorum sabaha kadar ağlamayan özeniyor insan

Hanımlar ben de doğum yaptım. Pazartesi genel anestezi ile gerçekleşti. İkimiz de iyiyiz, beslenme ve bez, gaz, uyku üçgeninde sıkıştık, uykusuzluk baş problem. Evde yardımcı olanlar olmasına rağmen çok az uyuyabiliyorum. Daha 6 günlüğüz, umarım her şey zamanla kolaylaşır ancak dünyanın en güzel hissi için her şeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…