Yaa ahah32 çok genç bi yaş çocuk içinben de 38’im ve bu ilk çocuğum. 32’de düşünmüyordum bile, Allah korusun diyordum. Sonra cidden korudu doğru cümleler kurmak lazımmış.
Ay evet ben artık emzirip altını açıyorum sonra mama veriyorum. Yoksa inanılmaz ağlıyor, benim kızın açlığa tahammülü hiç yok basıyor yaygarayiKızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.
Aynen biz de oyleBenim ilk günler daha rahatmış onu anladım. Emiyor yetmediği için mama veriyorum ama hala huzursuzdu uykuya dalamıyor. Kucağıma alıyorum üstümde uykuya dalıyor anca öyle yerine yatırıyorum. Bu sefer de ben uykuya dalmaktan çok korkuyorum
Ben de oyle oldm ama agriyla uyandim agri kesici yapin deyip durdum neden?? Miyom da alindi ondan midir ??Bende plesanta previa vardı riskli bir sezeryan olacaktı .genel anestezi yaparlar diye düşünüyordum doktorumda olabilir genel yaparız demişti.ama sonradan spinal anestezi yapılacağını öğrendim ilk dogumumda spinal anestezi .hiç korkulacak birşey yok aslında çok rahat geçiyor doğum anı .bu hamileliğim riskli diye biraz tedirgindim aklımda genel anestezi vardı ama iyiki spinal olmuş doğum anını gördüm herşey güzeldi sonrasında sakinleştirici falan veriyorlar zaten ameliyatın gidishatina göre
Bi yaşıma daha girdim.Sagol cnm. Gec donem lohusalik kanamasi olarak gciyomus. 2haftalik civarinda oluyomus. Rahim tam ksilip kuculemeyince oluyo sanirim. Icerdeki kani atmaya calisiyo bi yandan. Kanamam yine olursa 3gunluk bi ilac kullancakmisim o da care olmzsa hastaneye yatis verip damardan ilac veriyoruz dedi. Dunku ilactan sanirim baya bi baski vardi vajinadq da bugun daha iyiyim sukur.
Yas baya etken gercekten bence de. Ilkinde ne rahatmisim
İçini ferah tut canimm. Hepimizde aynı korkular vardı. Geçti gitti şükürler olsun. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallahSanırım genel olcam yürek dayanmaz cunku acı hıssetmıyosun ama herseyı dokundugunu hissedıyosun dıyolar anında bayılırım aman gormeyı vereyim dogduklarını atıldıktan sonra götürürüm ayılamama korkusuda var tabi Rabbımden hayırlısı bakalım
Çık şükür bizimkinde burun tıkanıklığı yok. Olmaması için de oda sıcaklığını hep aynı seviye de tutmaya çalışıyoruz. Benimkinde de hafif hırıltı acaba ama ne zamandır var bilmiyorum eşim diyor ki hep vardı ama benim dikkatimi yeni çektiVarla yok arası bi ses geliyor. Ama benimkinin burnu çok tıkanıyor, bazen horlar gibi sesler geliyor
Refakatçi raporu için tek hekim imzalı da olabilir ama doğum izni zamanında alırsan doğum izninden gidiyor diye biliyorum. İznin bitince doktordan rica edebilirsinKızlar ya bişi sorcam Prematüre doğanlar için 3 hekim imzalı refakatçi izni alabiliyormuşuz. 657 Ye bağlı memur anneler için. Doktor verirse uygun görürse, Daha önce duyan yada alan var mı? Süreç nasıl işliyor ?
Canım ben beş günlükken başladım. Birkaç gün önce baya gaz problemi yaşadık. Burada arkadaşlar gaz yapıyormus diye yazınca dün vermedim. Bugün de vermedim. Eczaneye gidip alamadım da. Pazartesi artık yenisine başlayacağım. Bakalım gözlemliyorum gaz olayını. Bugün ara ara sıkıyor kendini sonra çıkarıyor. Kriz şeklinde olmadı.Kızlar d vit olarak aile hekiminin verdiği monoviti kullanan var mi iceriginde paraben varmış ve gaz kabızlık yapıyormuş diye okudum biz kullaniyorduk gaz sorunumuz çok oluyor kendi çıkarıyor ama feryat figan bugün vermedim su an baya sakin
İnsallah insallah dua edin banaİçini ferah tut canimm. Hepimizde aynı korkular vardı. Geçti gitti şükürler olsun. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Az önce topiğe yazdım bebeğim kaka yapmıyor diye evet sebebi bu monovit şimdi hatırladım 2 gündür vermiyorum bugün kaka yaptı çocuğum. Aşırı gaz yapıyor ve çok ağlıyordu maşallahKızlar d vit olarak aile hekiminin verdiği monoviti kullanan var mi iceriginde paraben varmış ve gaz kabızlık yapıyormuş diye okudum biz kullaniyorduk gaz sorunumuz çok oluyor kendi çıkarıyor ama feryat figan bugün vermedim su an baya sakin
Bu zamanın kızları yaygaracı çıktıAy evet ben artık emzirip altını açıyorum sonra mama veriyorum. Yoksa inanılmaz ağlıyor, benim kızın açlığa tahammülü hiç yok basıyor yaygarayi
Canım geçmiş olsunRöntgen çektiler şimdi serum takıldı sanırım onu öğrenmek için dahiliye gitmem lazım
Teşekkürler
Hala hastanedeyim bebiş anneannesiyle eşim yanımda
Canim geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum o dedi ki bizimki 16. Gün düştü. Yanlış hatırlamıyorsam doktor yirmi günden sonrası sıkıntı gibi bir şey söylemiş. Yıkadınız mı bebeği? O da geciktirmis olabilir.Selam kızlar. Ben doğum yapalı 13 gün oldu ama hala göbek bağı düşmedi. Bu durum normal mi ????
Ben günde iki üç fincan tüketiyorum. Aktardaki adam bir su bardağı sıcak suya bir tatlı kaşığı koyacaksın.Kimyon tohumu içen hanımlar ne kadar nasıl demliyorsunuz günde kaç fincan içiyorsunuz bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim
bizimkide sabah yapti cok sukur ama hala gazi var birazAy canım yaptı benim minnak şükürler olsun.dediğin gibi normal bir süreç sanırım
genelde memede uyumus ve yeteri kadr emmemisse , uyansin die degsitiyorum.Kızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.
Deme öyle deme
Senin gelin yaşadı
10 sene sonra düşünürüm 
Kız çocuklatı görüyorum sabaha kadar ağlamayanAman Allah korusunben de ikincisi erkek olursa sanırım 40ımda emekliliği isterim tek çocuk olmak iyidir kendi başına idare etmesini öğrenir hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?