- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
Teşekkür ederizBurnu için geçmiş olsun kuzucuğa.. şu an bizim öyle bir problemimiz yok fakat olsa bile aspiratör ile çekmek için erken.. Ben vakumlu burun temizleyicisi aldım başlangıçta kullanmak adına .. Olur ise onunla mukozaları alabildiğim kadar alırım. Pişik kremini popomuzun durumuna göre kullanıyorum. Bir kızarıklık olmadığı sürece sürmüyorum
Bende boğazı mı tıkandı diye düşündüm de emmesi falan iyi burnu da açık dediğin gibi heralde normalBenimkinde de var bugün başladı sanki sümük takılıyomus gibi korktum hasta olacak diye ama doktor olabilir demişti hapşırıp temizliyor burnunu.
Çok çok geçmiş olsun. Maşallah bizim henüz tıkanıklık yok. Olacak diye de ödüm kopuyor. Evinizin oda sıcaklı kaç derece. 21-24 arası bizim ev çok nadir 25 ya da 26 oluyor o da gündüzleri hava güneşliyse. Bebeği hasta eden soğuk hava değil sıcak havadır diye bir video izlemiştim. Nem de 30-40 derece arası. Bi de bere takın o da çok etkiliyor. Ben tıkalı kalmasındansa aspiratör ile temizlenmesinden yanayım. Yani şöyle eğer aspiratör işe yarıyorsa kullanırım. Bebek hemşiresi kullanmayın dedi ama çözüm önerisi sundu mu? Sunmadıysa kafana takma bildiğin yoldan devam et. Sunduysa da dediği şeyi yapabiliyorsan yap. Pişik kremi bende henüz kullanmıyorum güzelce temizledikten sonra zeytin yağı damlatıyorum. Bence daha iyi. Onu da fıs fıs şişeye koydum tek fıs yetiyor. Ancak yaz mevsimi gelince ne yaparız bilmemBebeğim emerken nefes alışverişi çok hızlı bir iki gündür burnu tıkanıyor. Doktoruna yazdım iki damla fizyolojikle temizleyebilirsiniz yazmış. Onu sıkıp aspiratörle çekiyorum. Bayağı sümük geldi. Ama bugün bebek hemşiresi geldi o da bebek burnu hassas olduğu işin aspiratör kullanmamamı söyledi. Siz bebeğiniz burnu dolunca ne ile temizliyorsunuz? Bir de neden bu minnoşların burnu doluyor anlamıyorum. Nem cihazı kullanmadığım için mi acaba. Hemen kullanmaya başlıcam hiç kıyamıyorum. Bir de pişik kremi kullanma dedi hemşire ben her açmada sürüyordum sizler sürüyor musunuz?
Sağol canım. Sıcaklığa dikkat ediyorum. Doktor gelmenize gerek yok dedi. Hemşire burnunun çok küçük olduğundan kanayabileceğini söyledi o yüzden fizyolojik damlatıp başka şekilde almaya çalışacağım. Grip değil ama normal dedi doktor da hemşire deÇok çok geçmiş olsun. Maşallah bizim henüz tıkanıklık yok. Olacak diye de ödüm kopuyor. Evinizin oda sıcaklı kaç derece. 21-24 arası bizim ev çok nadir 25 ya da 26 oluyor o da gündüzleri hava güneşliyse. Bebeği hasta eden soğuk hava değil sıcak havadır diye bir video izlemiştim. Nem de 30-40 derece arası. Bi de bere takın o da çok etkiliyor. Ben tıkalı kalmasındansa aspiratör ile temizlenmesinden yanayım. Yani şöyle eğer aspiratör işe yarıyorsa kullanırım. Bebek hemşiresi kullanmayın dedi ama çözüm önerisi sundu mu? Sunmadıysa kafana takma bildiğin yoldan devam et. Sunduysa da dediği şeyi yapabiliyorsan yap. Pişik kremi bende henüz kullanmıyorum güzelce temizledikten sonra zeytin yağı damlatıyorum. Bence daha iyi. Onu da fıs fıs şişeye koydum tek fıs yetiyor. Ancak yaz mevsimi gelince ne yaparız bilmem
Benim kıInda benzetiyorlardı kv ye dedim ki babasına benziyor ne alaka bahanesi çocuktan tiksindireceklwr beni. Düşünsene kv nı emziriyorsun ıyyyyyValla öyle bizimki hoşlanmadığı bi şey olunca hemen viyaklıyorrahatına düşkün anası gibi
Ay bugün de eşim diyor bizim kız anneme benziyoralakası bile yok aslında
Allah korusun düşman başınaBenim kıInda benzetiyorlardı kv ye dedim ki babasına benziyor ne alaka bahanesi çocuktan tiksindireceklwr beni. Düşünsene kv nı emziriyorsun ıyyyyy
Aynen canım ama hepsine birden yetemeyiz bizimde gücümüz gerçekten bir yere kadar ama Anne yüreği işte herşeye vicdan yapıyoruz söz konusu evlat olunca. İnşaAllah canım ama çok kötü öksürüyo yarın tekrar hastahaneye götürücem el kadar bebe yaaÇok teşekkür ederim canım ben de başlayacağım inşallah işe yarar
Gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Üç çocuk gerçekten çok yoruyor bu ara bebek o kadar çok vakit alıyor ki diğerlerini ihmal ediyormuşum gibi geliyor aslında her fırsatta birlikteyiz ama yine de vicdan yapıyoruminşallah bebişin çabucak atlatır canım emziriyorsan bol meyve tüket sütünden onz geçer geçmiş olsun
Gobegi yaktirmak denilen islem bu cnm. Acili bisey degil . Gerekli.gorurse dr muayenede hemen hallederHanımlar bebişimin göbeği Çarşamba günü düştü aynı gün doktor kontrolümüz vardı doktor alkollü mendille temizledi parça kalirsa gümüş nitratla alırız gibi bişey söyledi ve sanirm bebeğimin göbeğinde küçük bir parça kaldı bu işlemi yaptıran var mı acaba?
Bizim dr sadece serum fizy. Damlat birak o hapşıraeak cikartir dedi. Kendin cekme dediBebeğim emerken nefes alışverişi çok hızlı bir iki gündür burnu tıkanıyor. Doktoruna yazdım iki damla fizyolojikle temizleyebilirsiniz yazmış. Onu sıkıp aspiratörle çekiyorum. Bayağı sümük geldi. Ama bugün bebek hemşiresi geldi o da bebek burnu hassas olduğu işin aspiratör kullanmamamı söyledi. Siz bebeğiniz burnu dolunca ne ile temizliyorsunuz? Bir de neden bu minnoşların burnu doluyor anlamıyorum. Nem cihazı kullanmadığım için mi acaba. Hemen kullanmaya başlıcam hiç kıyamıyorum. Bir de pişik kremi kullanma dedi hemşire ben her açmada sürüyordum sizler sürüyor musunuz?
Geçmiş olsunAynen canım ama hepsine birden yetemeyiz bizimde gücümüz gerçekten bir yere kadar ama Anne yüreği işte herşeye vicdan yapıyoruz söz konusu evlat olunca. İnşaAllah canım ama çok kötü öksürüyo yarın tekrar hastahaneye götürücem el kadar bebe yaa
Bende 34 yaşındayım 3.yü doğurdumBen 38 im.hastanede 2 kişilik odaydim yanımda bir bayan vardı 41 yaşında 3. yu doğurmuştu biliyomusun .
Bizde baya bı uğraştık ya burnu tıkalıydı açtık altını temizledim 2saattir anca uyuduBizde uyumayanlar ciyaklayanlar kulübündeyiz şu anda. Anlamadım ki derdini altu temiz karnı tok gazı çıktı ama hala var gibi
Valla pisik kremi tabiki suruyorum hametan yoksa bebisin cildi kizariyo hemen anca alisiyo bagirsaklari cisi yakiyo derisini. Nasil surmiycekmisiz snlamadim.Bebeğim emerken nefes alışverişi çok hızlı bir iki gündür burnu tıkanıyor. Doktoruna yazdım iki damla fizyolojikle temizleyebilirsiniz yazmış. Onu sıkıp aspiratörle çekiyorum. Bayağı sümük geldi. Ama bugün bebek hemşiresi geldi o da bebek burnu hassas olduğu işin aspiratör kullanmamamı söyledi. Siz bebeğiniz burnu dolunca ne ile temizliyorsunuz? Bir de neden bu minnoşların burnu doluyor anlamıyorum. Nem cihazı kullanmadığım için mi acaba. Hemen kullanmaya başlıcam hiç kıyamıyorum. Bir de pişik kremi kullanma dedi hemşire ben her açmada sürüyordum sizler sürüyor musunuz?
Bebeğim emerken nefes alışverişi çok hızlı bir iki gündür burnu tıkanıyor. Doktoruna yazdım iki damla fizyolojikle temizleyebilirsiniz yazmış. Onu sıkıp aspiratörle çekiyorum. Bayağı sümük geldi. Ama bugün bebek hemşiresi geldi o da bebek burnu hassas olduğu işin aspiratör kullanmamamı söyledi. Siz bebeğiniz burnu dolunca ne ile temizliyorsunuz? Bir de neden bu minnoşların burnu doluyor anlamıyorum. Nem cihazı kullanmadığım için mi acaba. Hemen kullanmaya başlıcam hiç kıyamıyorum. Bir de pişik kremi kullanma dedi hemşire ben her açmada sürüyordum sizler sürüyor musunuz?
4 gün oldu bizim de ama kalan kısım düşmedi daha.biizmki dustukden sonra yarisinda parxa kaldi.
oda gittikce kurudu , 3-4 gun sonrada o dustu.
Nasıl bir işlem acaba sen yaptırdın mi canımGobegi yaktirmak denilen islem bu cnm. Acili bisey degil . Gerekli.gorurse dr muayenede hemen halleder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?