2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkür ederiz O vakumlu olandan alayım ben de.

Benimkinde de var bugün başladı sanki sümük takılıyomus gibi korktum hasta olacak diye ama doktor olabilir demişti hapşırıp temizliyor burnunu.
Bende boğazı mı tıkandı diye düşündüm de emmesi falan iyi burnu da açık dediğin gibi heralde normal

Çok çok geçmiş olsun. Maşallah bizim henüz tıkanıklık yok. Olacak diye de ödüm kopuyor. Evinizin oda sıcaklı kaç derece. 21-24 arası bizim ev çok nadir 25 ya da 26 oluyor o da gündüzleri hava güneşliyse. Bebeği hasta eden soğuk hava değil sıcak havadır diye bir video izlemiştim. Nem de 30-40 derece arası. Bi de bere takın o da çok etkiliyor. Ben tıkalı kalmasındansa aspiratör ile temizlenmesinden yanayım. Yani şöyle eğer aspiratör işe yarıyorsa kullanırım. Bebek hemşiresi kullanmayın dedi ama çözüm önerisi sundu mu? Sunmadıysa kafana takma bildiğin yoldan devam et. Sunduysa da dediği şeyi yapabiliyorsan yap. Pişik kremi bende henüz kullanmıyorum güzelce temizledikten sonra zeytin yağı damlatıyorum. Bence daha iyi. Onu da fıs fıs şişeye koydum tek fıs yetiyor. Ancak yaz mevsimi gelince ne yaparız bilmem

Sağol canım. Sıcaklığa dikkat ediyorum. Doktor gelmenize gerek yok dedi. Hemşire burnunun çok küçük olduğundan kanayabileceğini söyledi o yüzden fizyolojik damlatıp başka şekilde almaya çalışacağım. Grip değil ama normal dedi doktor da hemşire de

Valla öyle bizimki hoşlanmadığı bi şey olunca hemen viyaklıyor rahatına düşkün anası gibi
Ay bugün de eşim diyor bizim kız anneme benziyor alakası bile yok aslında
Benim kıInda benzetiyorlardı kv ye dedim ki babasına benziyor ne alaka bahanesi çocuktan tiksindireceklwr beni. Düşünsene kv nı emziriyorsun ıyyyyy

Aynen canım ama hepsine birden yetemeyiz bizimde gücümüz gerçekten bir yere kadar ama Anne yüreği işte herşeye vicdan yapıyoruz söz konusu evlat olunca. İnşaAllah canım ama çok kötü öksürüyo yarın tekrar hastahaneye götürücem el kadar bebe yaa

Gobegi yaktirmak denilen islem bu cnm. Acili bisey degil . Gerekli.gorurse dr muayenede hemen halleder

Bizim dr sadece serum fizy. Damlat birak o hapşıraeak cikartir dedi. Kendin cekme dedi

Bizde uyumayanlar ciyaklayanlar kulübündeyiz şu anda. Anlamadım ki derdini altu temiz karnı tok gazı çıktı ama hala var gibi

Ben 38 im.hastanede 2 kişilik odaydim yanımda bir bayan vardı 41 yaşında 3. yu doğurmuştu biliyomusun .
Bende 34 yaşındayım 3.yü doğurdum ay iyiki doğurmuşum 2 erkekten sonra 1kizimiz oldu eşim sanki ilk kez baba olmuş gibi çok güzel bir duygu. Her iki duyguyu taddiran Rabbime şükürler olsun kızımın olmasını çok istemiştim

Valla pisik kremi tabiki suruyorum hametan yoksa bebisin cildi kizariyo hemen anca alisiyo bagirsaklari cisi yakiyo derisini. Nasil surmiycekmisiz snlamadim.

Kizlar ya bebegim emiyo sorun yok ama emerken hizli nefes alip veriyo, emiyo sonra bi duruyo hizli nefes alip veriyo sonra hemen ardindwn yine devam ediyo emmeye. Burnu falan tikali degil agzi kapali uyuyo. Bu durum normal mi? Bebeklerde bu olabiliyo mu yoksq bizler gibi mi olmasi lazim solunumu? Sesli nefes alip veriyo ama hirilti falan duymqdim? Her hafta kontrole gidiyoruz solunumla ilgili olumsjz birsey demediler ama korktum bu durumdan.

Burnunun tikali oldugunu nasil anladin? Benimki agzi kapali uyuyor , gorunurde burnunda da tikali bisey yok sanki ama nefes alis verisi hizli ve bu 2 gundur dikkatimi cekiyor.Onceden sanki yoktu??Sümük geldi baya demissin, serum fizyoloji kullanip cekmeden once burnunda sumuk goruyor muydun?

Kızlar selam biz bugun 8 günlüğüzForuma girmek hak getire biraz okuyayım kim neye nasıl çözüm bulmuş bi ağlama ben iptal. Nasılsınız herşey yolunda mı? Tam 3.5 saattir uyumuyor kızım sabahtan beri 2 saatlik uyku ile duruyorum. Uyandı yarım saat emdi, altı değişti gazı çıktı tekrar emdi. Vs döndü devam ediyor. Ve çok hıçkırıyor ya yavrum sizde de öylemi? Su verdiniz mi hiç? Ya da gaz damlası kullanıyor musunuz? 3.5 saat uyanıklık süresi normal mi yaSizde nasıl durumlar? Birde biraz dinleneyim diye sütümü sağıp biberon vermek istiyorum ama alışır diye korkuyorum. Zor yani durumlar bizde düşünüp düşünüp ağlayasım geliyor ne zaman büyüyecek bu çocuklar

Kızlar bebisimi en son 1.30 da emzirmistim iki memeyi birden bitirdi uyudu. Bir uyandım saat 5.30 ve bizimki mışıl mışıl uyuyo . Kızım insan hiç mi ağlamaz 4 saat açlık normal mi alarm kurmuştum bir de calmamis alarmım kendimi çok sorumsuz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…