2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ahnj şeyleri yaşqdim canim biz de 14 gunluguz bugun. Damla falan kullanmadim demir damlasi yarin baslanacak. Gunduz genelde guzel uyuyor ama geceleri uyanik kalabiliyo uzun zaman. Hickirik cogu zaman var emmelerden bir sure sonra. Kontrolunde sorarsin doktoruna kafana takilani ama bence qnormal durum yok.

.
4 gün oldu bizim de ama kalan kısım düşmedi daha.

Nasıl bir işlem acaba sen yaptırdın mi canım
Canim iltihap akinti renk d egisikligi yoksa korkma . Benim oglanin tam 7. Gunde dustu ertesi gun banyo yaptirdim doktor zaten yaptir korkma yeterki iyi kurula gobek deligini demisti. Siyah bi parca kalintisi vardi o da 5 gun sonra dustu yani dün.

Ben de dun vermedim çok rahat yaptı kakasini kakasiz bez degistirmedim ortalığı b.k götürdü öyle söyleyeyim
Ben de 4 5 günlükken başlamıştım ama bir haftadır sıkıntı yaşıyorduk sanırım sindirim sistemi de değişiyor o yüzden olumsuz etkilemeye yeni başladı daha da vermem zaten ocean öneriliyor ben de alacağım pzt eczaneden inşallah yarar şifa olur bebislerimize

Benimki de öyle kimi zaman 4 saati buluyor ve ben uyandırıyorum bıraksam uyuyacak yoksa

Benim bunye otomatikman 2 veya 3 saatte uyaniyo ama bebegimin ufak tefek inlemeleriyle de uyaniyorum galiba. 5 saat uzun sure geldi biraz ama anormal.olacagini sanmam canim ama 5 saat kalmamasina dikkat et yani ortalama 2.5 veya 3 saati gecmemeli diye biliyorum. Uzme kendini herkesin basina gelir emin ol

Canım bende aspiratörle çekiyorum çekmezsem tıkanıyor kızım ve biz o tıkanma yüzünden 2 kere 2 gün yoğun bakımda kaldık ayrı kaldım yavrumdan günde 5 6 kereye ladar Çek dedi bana doktorumuz ki tranzonun sevilen doktorudur 3 doktora gittim 3 de aynısını söyledi ama bizim burun sıkıntımız var belki o yüzdendir hapşırırlar falanda atamıyorum hırıl hırıl kızım hiç uyumadan nöbetleşe bekliyoruz tıkanır Allah korusun bşr şey olur diye
Kreme gelince bana da her altını açtığında kullanma dediler bende kakasını yaptığı zaman sürüyorum sadece

Kızlar şunu bilen bana bi yorum yapsın lütfen evin nemi 60 larda bazen 65 falan benim soğuk buhar makinesini çalıştırmam lazım mı

Gunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim,kendi grubumda da yazdim ama acil cevaba ihtiyacim var,pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu?kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus malesef.

Sarılığı yoksa bir de geceyse bence normal. Keşke benim ki de uyusa

B
Benim ki gündüzler çok uyanık duruyor gece de sürekli uyanıyor derin derin uyumuyor. Gaz damlası kullanıyorum ZİNCO tavsiye üzerine almıştım çok iyi geldi bebeğime yoğun ağla krizleri olunca veriyorum çok güzel gazını çıkarmasına yardımcı olup sakinleştiriyor. Benim ki biberona alıştı bile Mesela bugün meme emme konusunda savaş veriyorum

Evaante vano benim de bebeğim göbeği düştükten sonra kalıntı kaldı. Doktor sarı akıntı gelmediği müddetçe korkma dedi. Sarı akıntı görürsen de bekleme hemen getir ya da en yakın acile git dedi. Bak foto ekliyorum ilk düştüğünde böyleydi. Ama kapandı. Banyo zamanı da su geçirmez bant yapıştırdım kapandın iyice ama riske de atmıyorum bir müddet daha bantlayıp öyle banyo yaptırıcam. Sen de takip et doktorun dediği gibi sarı akıntı gelmezse au değdirme iyileşir gider

Eklentiler

• 044DD657-364E-4AC7-B43C-A657ED857FAE.webp
    15 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bebeğim sanırım grip oldu burnu tıkalı ve hapşırıyor ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…