- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Ahnj şeyleri yaşqdim canim biz de 14 gunluguz bugun. Damla falan kullanmadim demir damlasi yarin baslanacak. Gunduz genelde guzel uyuyor ama geceleri uyanik kalabiliyo uzun zaman. Hickirik cogu zaman var emmelerden bir sure sonra. Kontrolunde sorarsin doktoruna kafana takilani ama bence qnormal durum yok.Kızlar selam biz bugun 8 günlüğüzForuma girmek hak getire biraz okuyayım kim neye nasıl çözüm bulmuş bi ağlama ben iptal. Nasılsınız herşey yolunda mı? Tam 3.5 saattir uyumuyor kızım sabahtan beri 2 saatlik uyku ile duruyorum. Uyandı yarım saat emdi, altı değişti gazı çıktı tekrar emdi. Vs döndü devam ediyor. Ve çok hıçkırıyor ya yavrum sizde de öylemi? Su verdiniz mi hiç? Ya da gaz damlası kullanıyor musunuz? 3.5 saat uyanıklık süresi normal mi ya Sizde nasıl durumlar? Birde biraz dinleneyim diye sütümü sağıp biberon vermek istiyorum ama alışır diye korkuyorum. Zor yani durumlar bizde düşünüp düşünüp ağlayasım geliyor ne zaman büyüyecek bu çocuklar
Kac saattir uyanik canim?Bu saat oldu uyumadı ne yapabilirim delirmemek işten değil
Canim iltihap akinti renk d egisikligi yoksa korkma . Benim oglanin tam 7. Gunde dustu ertesi gun banyo yaptirdim doktor zaten yaptir korkma yeterki iyi kurula gobek deligini demisti. Siyah bi parca kalintisi vardi o da 5 gun sonra dustu yani dün.4 gün oldu bizim de ama kalan kısım düşmedi daha.
Nasıl bir işlem acaba sen yaptırdın mi canım
Canım ben beş günlükken başladım. Birkaç gün önce baya gaz problemi yaşadık. Burada arkadaşlar gaz yapıyormus diye yazınca dün vermedim. Bugün de vermedim. Eczaneye gidip alamadım da. Pazartesi artık yenisine başlayacağım. Bakalım gözlemliyorum gaz olayını. Bugün ara ara sıkıyor kendini sonra çıkarıyor. Kriz şeklinde olmadı.
Ben de dun vermedim çok rahat yaptı kakasini kakasiz bez degistirmedim ortalığı b.k götürdü öyle söyleyeyimAz önce topiğe yazdım bebeğim kaka yapmıyor diye evet sebebi bu monovit şimdi hatırladım 2 gündür vermiyorum bugün kaka yaptı çocuğum. Aşırı gaz yapıyor ve çok ağlıyordu maşallah2 gündür sakin gidiyor. Ben burda bi arkadaş önermişti ocean ondan sipariş verdim hafta içi elimde olur o zamana kadar d vitamini kullanmayacağım. Kullanan arkadaşların bebeğine de şifa olsun
Benimki de öyle kimi zaman 4 saati buluyor ve ben uyandırıyorum bıraksam uyuyacak yoksaKızlar bebisimi en son 1.30 da emzirmistim iki memeyi birden bitirdi uyudu. Bir uyandım saat 5.30 ve bizimki mışıl mışıl uyuyo . Kızım insan hiç mi ağlamaz 4 saat açlık normal mi alarm kurmuştum bir de calmamis alarmımkendimi çok sorumsuz hissediyorum
Benim bunye otomatikman 2 veya 3 saatte uyaniyo ama bebegimin ufak tefek inlemeleriyle de uyaniyorum galiba. 5 saat uzun sure geldi biraz ama anormal.olacagini sanmam canim ama 5 saat kalmamasina dikkat et yani ortalama 2.5 veya 3 saati gecmemeli diye biliyorum. Uzme kendini herkesin basina gelir emin olKızlar bebisimi en son 1.30 da emzirmistim iki memeyi birden bitirdi uyudu. Bir uyandım saat 5.30 ve bizimki mışıl mışıl uyuyo . Kızım insan hiç mi ağlamaz 4 saat açlık normal mi alarm kurmuştum bir de calmamis alarmımkendimi çok sorumsuz hissediyorum
Canım bende aspiratörle çekiyorum çekmezsem tıkanıyor kızım ve biz o tıkanma yüzünden 2 kere 2 gün yoğun bakımda kaldık ayrı kaldım yavrumdanBebeğim emerken nefes alışverişi çok hızlı bir iki gündür burnu tıkanıyor. Doktoruna yazdım iki damla fizyolojikle temizleyebilirsiniz yazmış. Onu sıkıp aspiratörle çekiyorum. Bayağı sümük geldi. Ama bugün bebek hemşiresi geldi o da bebek burnu hassas olduğu işin aspiratör kullanmamamı söyledi. Siz bebeğiniz burnu dolunca ne ile temizliyorsunuz? Bir de neden bu minnoşların burnu doluyor anlamıyorum. Nem cihazı kullanmadığım için mi acaba. Hemen kullanmaya başlıcam hiç kıyamıyorum. Bir de pişik kremi kullanma dedi hemşire ben her açmada sürüyordum sizler sürüyor musunuz?
Sarılığı yoksa bir de geceyse bence normal. Keşke benim ki de uyusaKızlar bebisimi en son 1.30 da emzirmistim iki memeyi birden bitirdi uyudu. Bir uyandım saat 5.30 ve bizimki mışıl mışıl uyuyo . Kızım insan hiç mi ağlamaz 4 saat açlık normal mi alarm kurmuştum bir de calmamis alarmımkendimi çok sorumsuz hissediyorum
Her hastane de olmuyor araştırman lazımGunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim,kendi grubumda da yazdim ama acil cevaba ihtiyacim var,pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu?kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus malesef.
Tesekkur ederim bilgilendirme icin.Her hastane de olmuyor araştırman lazım
Benim ki gündüzler çok uyanık duruyor gece de sürekli uyanıyor derin derin uyumuyor. Gaz damlası kullanıyorum ZİNCO tavsiye üzerine almıştım çok iyi geldi bebeğime yoğun ağla krizleri olunca veriyorum çok güzel gazını çıkarmasına yardımcı olup sakinleştiriyor. Benim ki biberona alıştı bileKızlar selam biz bugun 8 günlüğüzForuma girmek hak getire biraz okuyayım kim neye nasıl çözüm bulmuş bi ağlama ben iptal. Nasılsınız herşey yolunda mı? Tam 3.5 saattir uyumuyor kızım sabahtan beri 2 saatlik uyku ile duruyorum. Uyandı yarım saat emdi, altı değişti gazı çıktı tekrar emdi. Vs döndü devam ediyor. Ve çok hıçkırıyor ya yavrum sizde de öylemi? Su verdiniz mi hiç? Ya da gaz damlası kullanıyor musunuz? 3.5 saat uyanıklık süresi normal mi ya Sizde nasıl durumlar? Birde biraz dinleneyim diye sütümü sağıp biberon vermek istiyorum ama alışır diye korkuyorum. Zor yani durumlar bizde düşünüp düşünüp ağlayasım geliyor ne zaman büyüyecek bu çocuklar
Her defasında altını da değiştiriyoruz bizKızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.
Çok teşekkür ederim geçti şükür,Canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?