2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Renk değişikliği akıntı falan yok canım cuma günü kontrolümüz var göstericem doktora 1dogasever in attığı foto gibi altta birebir
Canım benimki de böyle ben de banyo yaptırdım ama hemen kuruladim doktorumuz banyo yapabilir demişti bir önceki kontrolde hemen kurulayın demişti

İki memeyi bitirdiğinde 3 saat uyku ideal der hemşireler fakat snde makine değilsin bazen olabilir bunun için kendine kızma sakin hepimizin başına gelen şeyler bunlar

Biz de ilk günlerde benzer şeyi yaşadık. Alarmı duymamışım, 4 saat olmuş, nasıl bi pişmanlık ve kendine kızma hali… halbuki alakası yok, bebişin de senin de uykuya ihtiyacınız varmış. Suçlama kendini.

bizimde boyleydi. biz yikadik ama sonra guzelce kuruladik. ucuncu banyoda bu kalintida gitti kuzum
Kızlar bebeğim sanırım grip oldu burnu tıkalı ve hapşırıyor ne yapmam lazım
istersen dr a git canim. salgin varmis 0-2 yas bebekelrde , ekim annelerinde kknusuyorlardi , cok hizli cigerlere iniyormus diye

Bizim dr sadece serum fizy. Damlat birak o hapşıraeak cikartir dedi. Kendin cekme dedi
Benimki de damlat dedi ama ben çekmek gerektiğini düşündüm.
Valla pisik kremi tabiki suruyorum hametan yoksa bebisin cildi kizariyo hemen anca alisiyo bagirsaklari cisi yakiyo derisini. Nasil surmiycekmisiz snlamadim.
Süt alan bebeğin çişinde asit mi bişey yok dedi hemşire kızarırsa ve kaka yapmışsa sürmek lazımmış
Emzirirken mememin kenarında çok küçük farkettim sonra burnundan geldiğini anladım. Görünürde bir şey yoktu. Çekince geldi. Bayağı dediğim böyle bi parça. Sonra nefes alışverişi sakinleşti. Memeyle kavga ederken öyle nefes alması normal canım hemşire de bütün bebekler yapıyor bunu dedi. Benimki de hep öyle nefes alıyor ilk memeyi aldığı zaman. Bu dediğim farklı burnunda bir şey olduğunu anlıyorsun bebek nefes alırken
Geçmiş olsun canım. Bir daha hiç ayrı kalmazsın inşallah yavrucakla Benim doktorum da hemşirem de çekme dedi. Burunlarında kıl olmadığı için kılcal damarları çekerken kanatabilirmişiz. Ben de öyle nefes alırken çekme traftarıydım temizledim. Ama dün ucuna yakın yerde olduğundan çok dikkatli şekilde tel toka ucuyla aldım. Hapşırırkenler de temizliyorlar zaten senin durumuna özel doktor öyle demiştir belki. Ben daha gidemedim doktora

bizimde boyleydi. biz yikadik ama sonra guzelce kuruladik. ucuncu banyoda bu kalintida gitti kuzum

istersen dr a git canim. salgin varmis 0-2 yas bebekelrde , ekim annelerinde kknusuyorlardi , cok hizli cigerlere iniyormus diye

Hastaneler tıka basa dolu suanda sadece hapsırık aarada var bide.burun tıkanıklığı gidip dahada hasta etmek istemiyorum

Benimki de öyle kimi zaman 4 saati buluyor ve ben uyandırıyorum bıraksam uyuyacak yoksa

Sarılığı yoksa bir de geceyse bence normal. Keşke benim ki de uyusa

İki memeyi bitirdiğinde 3 saat uyku ideal der hemşireler fakat snde makine değilsin bazen olabilir bunun için kendine kızma sakin hepimizin başına gelen şeyler bunlar

Haklısınız kızlar ya bir kendime gelmişim her emzirmede gözlerim kayıyordu beklerken. Eşim de diyo ki sürekli uyuyan bir canlının yanında nasıl uykusuz kalabiliyoruz adam haklı

4 gün oldu bizim de ama kalan kısım düşmedi daha.

Nasıl bir işlem acaba sen yaptırdın mi canım
Ilk dogumumda hem oglumun gobegine hem de benim vajina icine yapmislardi parca icin. Cubugu alip direkt gereken bolgeye dokundurup suruyolar o kdr.

Hanımlar benim bebiş aşırı ikiniyor ya yarın doktor kontrolünde söyleyeceğim mutlaka ama bu kadar ıkınma normal mi bilemedim. Uyurken bile ikiniyor deliksiz uyuyamiyor. Bazen gazını cikarabiliyoruz bazen ne yapsam çıkmıyor gazı her iki türlü de çok ikiniyor. Denemediğim yöntem kalmadı. Bu kadar ıkınma normal mi yoksa başka birşey mi var

Benim bebeğim de kalmıştı. Ve bu işlemi yaptılar. Ucunda gümüş nitrat olan bir çubukla yakıyorlar. Göbeğin içinde sinir olmadığı için acılı bir işlem değil ağlama falan hiç olmadı işlem sonrası göbeği kupkuru oldu. Ama biz göbekten de çekiyoruz 14. Gün düştü bugün 20. Günümüz parça kuru bir şekilde duruyor ve göbeğimiz çok çıkık bunu da kontrolümüzde söyleyeceğim

Benimkinde de aynı durum var. Şuan bile karnı tok uykusu var ama sürekli sancısı geldiği için dalamıyor. Omzumda uyutuyorum şuanda bıraktığım anda ıkınmayla bir ağlamaya başlıyor

Evet normalde yaptırılabilir. Ama bende küçükken göbek kanaması geçirmişim ölümlerden dönmüşüm o yüzden biraz daha hassasım bu konu da. Geçen gün yine biraz kırmızı kan vardı hemen ebe hanıma aile hekimine mesaj attım 2 si de normal olduğunu ara ara gelebileceğini söyledi onlarda sarı akıntı durumunda bekleme hemen getir dediler. Sağlıklı bebeklerin göbekleri erken düşermiş. Kalıntı kalması da çok olağan ve normalmiş. Batikonla şişmeye ya da ekstra bir işlem yapmaya gerek yok dediler.

Benimkinde de aynı durum var. Şuan bile karnı tok uykusu var ama sürekli sancısı geldiği için dalamıyor. Omzumda uyutuyorum şuanda bıraktığım anda ıkınmayla bir ağlamaya başlıyor
Kızlar benim de aynısı ıkınmanın sonuncu ağlamaya gidiyorsa ve hala ıkınmakta devama diyorsa gaz damlası veriyorum

Kızlar bebeğim sanırım grip oldu burnu tıkalı ve hapşırıyor ne yapmam lazım
Çok geçmiş olsun.Ateşimi kontrol et. Açabiliyorsan burnunu açmaya çalış. Burnu açık olursa beslenmesini güzel yaparsan hafif atlatırsınız.

Güzel anneler bir şey danışmak istiyorum size bebeğimin 3 günü kontrole gittiğimizde doktor sadece kalbini dinledi bir de sarılık baktı başka bir muayene yapmadı size yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…