2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Saol canım
Evet çok hızlı çekme demiştiler zaten minik minik çekiyoruz hızlı çekimde ödem oluşturabilir mişiz

Güzel anneler bir şey danışmak istiyorum size bebeğimin 3 günü kontrole gittiğimizde doktor sadece kalbini dinledi bir de sarılık baktı başka bir muayene yapmadı size yapıldı mı
Bizim ilk muayene doğumda yapıldı 5.gun de hastaneye gittik sariligina göbeğine bir de kilosuna baktı d vitamini yazdı bir sonraki kontrol için bilgi verdi bir de kalça ultrasonu için randevu verdi.

Benimkinde de aynı durum var. Şuan bile karnı tok uykusu var ama sürekli sancısı geldiği için dalamıyor. Omzumda uyutuyorum şuanda bıraktığım anda ıkınmayla bir ağlamaya başlıyor
Evet benimde kucağımda mememde duruyor onun dışında 7/24 ikiniyoruz. Aslında ikinirken gazı bagirsaklara gotururmus aci cekmezmis diyor YouTube da bir çocuk doktoru ama ben öyle kivranmasina dayanamıyorum baya acı çekiyor bence gazdan

Kızlar bu gaz damlasını kullanan vr mı doktoe verdi ama 3-4 yaş için uygundur yazıyor

Eklentiler

• IMG_20221127_133219.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 68
Canım zinco gaz damlası ve biogaia probiyotik verdi bana doktor, 1 günde etkisini gördüm imkanın varsa bebiş çok gazlıysa bu ikisini al
Cok gazlı bir bebek değil ama işe yarıyorsa aliyim cocuğun büyük tuvaletini yapmaktan poposunun orası hep pişik

Ben de oyle oldm ama agriyla uyandim agri kesici yapin deyip durdum neden?? Miyom da alindi ondan midir ??
Olabilir cnm bebekten sonra miyom aldilarsa yapmışlardır sakinleştirici .bebek dogduktan sonra ben bir anda sersemlestim rüyada gibiydim .bebek doğduktan sonrasini hatırlamıyorum .sedasyon vermişler .seninde extradan miyom alınmış o yüzdendir.

M
Massallah sen bayağı hizlisin .4.ncude gelebilir sanki bu hızla

Kv me dedim pişman değilim

Eklentiler

• 4C6DD670-9222-4E11-94C4-703522D8F3A1.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 63
Bana doktor ayını doldursun öyle gaz damlası veririm dedi ne alakaysa Ne kullanıyorsunuz siz damla olarak etkili oluyor mu
Ben ZİNCO kullanıyorum. Bitkisel bir damla. Ayını doldurmakla ne alakası varmış bağırsaklar 2. Hafta bitince yerleşmeye başlıyor ay nedir

Canım zinco gaz damlası ve biogaia probiyotik verdi bana doktor, 1 günde etkisini gördüm imkanın varsa bebiş çok gazlıysa bu ikisini al
Canım kullanım olarak nasıl önerdi. Biogia kullanıyorsan zinco ya gerek yok sanki. İkisi fazla gelmez mi. Yani doktor değilim kafanında karıştırmak istemem vardır doktorun bir bildiği. Ben sadece ZİNCO kullanıyorum iyi geliyor

Kızlar bestlak damlanın etkisini ne zamqn görebiliriz hemen etki edermi süt arttırımına, sütüm yetmiyor sanırım oğlum sürekli emmek istiyor uyumuyor ağlıyor

Hanımlar Ya Temmuz grubu Telegram kurmuş acaba bizde mi kursak? Evaante anlar mısın canım bu işten ? Tel numaralarımzda verilmiyor hem telegram daha iyi değil mi ?

Bizde baya bı uğraştık ya burnu tıkalıydı açtık altını temizledim 2saattir anca uyudu
Nasıl açtınız canım ilk haftalarda yapmayın burun delikleri tahrriş olur deniyor

Kac saattir uyanik canim?
Kafam çorba oldu artık ama galiba 1 e doğru uyudu 2 buçuk gibi uyandı galiba 4 ü geçiyordu uyudu sonra yine uyandı 7 veya 8 civarı yine uyudu. Yattığında da sürekli sallanmak istiyor hareket ediyor. Gazı var galiba doktora sormadan da bişey kullanmak istemiyorum.

Gunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim,kendi grubumda da yazdim ama acil cevaba ihtiyacim var,pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu?kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus malesef.
Devlete bağlı kadın doğum hastanelerinde kadın doğum doktoru var canım, vardır yakınında devlet veya şehir kadın doğum hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…