Saol canımBenimki de damlat dedi ama ben çekmek gerektiğini düşündüm.
Süt alan bebeğin çişinde asit mi bişey yok dedi hemşire kızarırsa ve kaka yapmışsa sürmek lazımmış
Emzirirken mememin kenarında çok küçük farkettim sonra burnundan geldiğini anladım. Görünürde bir şey yoktu. Çekince geldi. Bayağı dediğim böyle bi parça. Sonra nefes alışverişi sakinleşti. Memeyle kavga ederken öyle nefes alması normal canım hemşire de bütün bebekler yapıyor bunu dedi. Benimki de hep öyle nefes alıyor ilk memeyi aldığı zaman. Bu dediğim farklı burnunda bir şey olduğunu anlıyorsun bebek nefes alırken
Geçmiş olsun canım. Bir daha hiç ayrı kalmazsın inşallah yavrucaklaBenim doktorum da hemşirem de çekme dedi. Burunlarında kıl olmadığı için kılcal damarları çekerken kanatabilirmişiz. Ben de öyle nefes alırken çekme traftarıydım temizledim. Ama dün ucuna yakın yerde olduğundan çok dikkatli şekilde tel toka ucuyla aldım. Hapşırırkenler de temizliyorlar zaten senin durumuna özel doktor öyle demiştir belki. Ben daha gidemedim doktora
Bizim ilk muayene doğumda yapıldı 5.gun de hastaneye gittik sariligina göbeğine bir de kilosuna baktı d vitamini yazdı bir sonraki kontrol için bilgi verdi bir de kalça ultrasonu için randevu verdi.Güzel anneler bir şey danışmak istiyorum size bebeğimin 3 günü kontrole gittiğimizde doktor sadece kalbini dinledi bir de sarılık baktı başka bir muayene yapmadı size yapıldı mı
Evet benimde kucağımda mememde duruyor onun dışında 7/24 ikiniyoruz. Aslında ikinirken gazı bagirsaklara gotururmus aci cekmezmis diyor YouTube da bir çocuk doktoru ama ben öyle kivranmasina dayanamıyorum baya acı çekiyor bence gazdanBenimkinde de aynı durum var. Şuan bile karnı tok uykusu var ama sürekli sancısı geldiği için dalamıyor. Omzumda uyutuyorum şuanda bıraktığım anda ıkınmayla bir ağlamaya başlıyor
Bana doktor ayını doldursun öyle gaz damlası veririm dedi ne alakaysa Ne kullanıyorsunuz siz damla olarak etkili oluyor muKızlar benim de aynısı ıkınmanın sonuncu ağlamaya gidiyorsa ve hala ıkınmakta devama diyorsa gaz damlası veriyorum
Canım zinco gaz damlası ve biogaia probiyotik verdi bana doktor, 1 günde etkisini gördüm imkanın varsa bebiş çok gazlıysa bu ikisini alKızlar bu gaz damlasını kullanan vr mı doktoe verdi ama 3-4 yaş için uygundur yazıyor
Cok gazlı bir bebek değil ama işe yarıyorsa aliyim cocuğun büyük tuvaletini yapmaktan poposunun orası hep pişikCanım zinco gaz damlası ve biogaia probiyotik verdi bana doktor, 1 günde etkisini gördüm imkanın varsa bebiş çok gazlıysa bu ikisini al
Olabilir cnm bebekten sonra miyom aldilarsa yapmışlardır sakinleştirici .bebek dogduktan sonra ben bir anda sersemlestim rüyada gibiydim .bebek doğduktan sonrasini hatırlamıyorum .sedasyon vermişler .seninde extradan miyom alınmış o yüzdendir.Ben de oyle oldm ama agriyla uyandim agri kesici yapin deyip durdum neden?? Miyom da alindi ondan midir ??
MassallahBende 34 yaşındayım 3.yü doğurdumay iyiki doğurmuşum 2 erkekten sonra 1kizimiz oldu eşim sanki ilk kez baba olmuş gibi çok güzel bir duygu. Her iki duyguyu taddiran Rabbime şükürler olsun kızımın olmasını çok istemiştim
Ben ZİNCO kullanıyorum. Bitkisel bir damla. Ayını doldurmakla ne alakası varmış bağırsaklar 2. Hafta bitince yerleşmeye başlıyor ay nedirBana doktor ayını doldursun öyle gaz damlası veririm dedi ne alakaysa Ne kullanıyorsunuz siz damla olarak etkili oluyor mu
Canım kullanım olarak nasıl önerdi. Biogia kullanıyorsan zinco ya gerek yok sanki. İkisi fazla gelmez mi. Yani doktor değilim kafanında karıştırmak istemem vardır doktorun bir bildiği. Ben sadece ZİNCO kullanıyorum iyi geliyorCanım zinco gaz damlası ve biogaia probiyotik verdi bana doktor, 1 günde etkisini gördüm imkanın varsa bebiş çok gazlıysa bu ikisini al
Biraz önce ilk kez yaptım, ılık su dolu kovanın içine beline kadar daldırdım, 3 dk tuttum. Bornoza sarar sarmaz önce patır patır gaz çıkardı, sonra üstüme işediKızlar benim de aynısı ıkınmanın sonuncu ağlamaya gidiyorsa ve hala ıkınmakta devama diyorsa gaz damlası veriyorum
ben 38+4 de dogum yaptim cnim. 37 den sonra zaten yapiyorlar38+1 gibi bir tarihte planlı sezeryan olan var mi? Erken mi ?
bilfigim kadariyla baska bir olatforma gecmek yasakHanımlar Ya Temmuz grubu Telegram kurmuş acaba bizde mi kursak?Evaante anlar mısın canım bu işten ? Tel numaralarımzda verilmiyor hem telegram daha iyi değil mi ?
Aaa öylemi bilmiyodumben 38+4 de dogum yaptim cnim. 37 den sonra zaten yapiyorlar
bilfigim kadariyla baska bir olatforma gecmek yasak
Yok canım nemi gayet iyi bence çalıştırmaKızlar şunu bilen bana bi yorum yapsın lütfen evin nemi 60 larda bazen 65 falan benim soğuk buhar makinesini çalıştırmam lazım mı
Nasıl açtınız canım ilk haftalarda yapmayın burun delikleri tahrriş olur deniyorBizde baya bı uğraştık ya burnu tıkalıydı açtık altını temizledim 2saattir anca uyudu
Kafam çorba oldu artık ama galiba 1 e doğru uyudu 2 buçuk gibi uyandı galiba 4 ü geçiyordu uyudu sonra yine uyandı 7 veya 8 civarı yine uyudu. Yattığında da sürekli sallanmak istiyor hareket ediyor. Gazı var galiba doktora sormadan da bişey kullanmak istemiyorum.Kac saattir uyanik canim?
Devlete bağlı kadın doğum hastanelerinde kadın doğum doktoru var canım, vardır yakınında devlet veya şehir kadın doğum hastanesiGunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim,kendi grubumda da yazdim ama acil cevaba ihtiyacim var,pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu?kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?