2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Buhar makinesi kullanırken içine yağ kullanıyor musunuz?

Kızlar bestlak damlanın etkisini ne zamqn görebiliriz hemen etki edermi süt arttırımına, sütüm yetmiyor sanırım oğlum sürekli emmek istiyor uyumuyor ağlıyor

Bir hafta içinde diyorlar sanki ama sen günde birkaç kez kullan, etki edecektir, bol su iç, sağım yap. Belki sütün yetmediğinden değil de, uyku saati kaçınca uyumakta zorlanıyorlar, sanki memeden süt gelmiyormuş gibi çekiştirip ittirip çığlık atıp ağlıyorlar. Uyku sıkıştırıyor, ama dalamıyorlar da uykuya. Sabah 11 ve 14 arası yaşadık. Az önce uzun uzun emip uyudu şükür. Tetikteyim her an uyanacak diye

Son düzenleme:
Merhaba, başka ne gaz yapıyor biliyor musun? Bebeğim gazdan acı çekiyor, ne yiyip içmemeliyim?

Ben süt ürünlerini çıkardım hayatımdan, belki bir ince dilim peynir tüketiyorum diyelim. Kimyon çayı günde 2 kupa, 1 kupa da rezene çayı içiyorum. Kızartma yok, ekmek ancak bir dilim buğday veya tam tahıllı. Beyaz ekmek yok kesinlikle. Aşırı tuzlu ve baharatlı yiyecekler yok. Kahve, çay, çikolata yok. Lahana türevi bitkiler yok, ne bunlar; lahana, karnabahar, kırmızı lahana, brokoli gibi. Mercimek, bulgur yok.
Çiğ soğan, çiğ sarımsak kesinlikle yok.
Ayaklarımı ve belimi sıcak tutuyorum.
Kuru incir, hurma, ceviz, gün kurusu gibi şeyler yiyorum.
Ama benişte gaz yine olacak, aşırı rahatsızlık verem bir gaz olmadığı sürece bu onun sağlıklı olduğunu bile gösterir.
Şifa diliyorum size.

Zincoyu sadece yatmadan iki damla sütüme karıştırıp veriyorum canım biogaia yı da aynı sabah akşam sütüme karıştırıp veriyorum

Ben ZİNCO kullanıyorum. Bitkisel bir damla. Ayını doldurmakla ne alakası varmış bağırsaklar 2. Hafta bitince yerleşmeye başlıyor ay nedir
Ah bir bilsem gaz için birşey verir misiniz dediğimde aldığım cevap ben de bundan alayım olmadı tamamdir

Benimkide öyle canım ben bazen mama takviyesi yapıyorum daha rahat uyuyor sütümü biran önce arttırmam lazım en çabuk ne etki eder acaba

20gunluk oldu kizim bugun hala uyuyor.gece emmek icin daha bi uyaniyor kendiliginden.gunduz ben uyandirip emziriyorum.normal mi?birde nefes alisi bazen o kadar hizli oluyor ki korkuyorum..birazda gripli okula giden abimizden geldi..o kadar yorgunumki evde herkes hasta ve ben bayilicam gibi hissediyorum bazen.kis bebegi olmak zormus

Çok teşekkür ederim. Ben ekmeği kesmemiştim. Bir de yoğurt ve kefiri laktozsuz tüketiyorum. Kefir bağırsaklarına iyi gelir diye zorla içiyorum hatta, onu da içmesem mi

Zincoyu sadece yatmadan iki damla sütüme karıştırıp veriyorum canım biogaia yı da aynı sabah akşam sütüme karıştırıp veriyorum
Ben de zinco yu sabahları aç ya da tok fark etmeden 4 damla şeklinde veriyorum ama akşamları sadece çok fazla gaz sancısı varsa ve ağlama krizine girmişse o zaman veriyorum bayağı rahat oluyor

Çok çok çok geçmiş olsun. Her bebek aynı değil ki benim ki de hiç uyumuyor. Aç değil sancısı yok ama gözler fal taşı gibi. Benimki de 22 günlük ben yeni anneyim ama bazen uyumuyor oluşu da çok zorluyor bende istiyorum ki biraz uyusu.

Benimkinde gaz sorunu yok su an icin ama onun disindaki uyuma ve uyaniklik sureleriyle ilgili duzene oturmama durumlari aynen bende de mevcut. Demekki zamana ihtyac var

Bende de oluyo o canim. Gunduz bi kere gece de bi kere oyle uzun uyanikligi oluyo

Ben tam uyku modunda degildim ameliyatta ama ruya aleminde gibi degisiktim lambayi falan goruyorum tepemde ama cevremi net duymuyo gibiydim anlatmasi zor biseydi ama bebegimin agladigini duydugumda ve bebegin dogdu dediklerinde sukur olsun diye tebessum ettigimi cok iyi hatrliyorum. Bende sonda falan enfejsiyon yapti idrarda ve bolca gazim vardi zor attim vucuttan gunler sonra tam anlamda.Onlar ameliyat acisindan daha cok aci verdi

Canim uzulup stres yapma yazdiklarinin aynisini ben de yasiyorum bilhassa solunum konusunda.
Yarin kontrolu var soracagim yine de doktora.
Ozellikle emerken hizli hizli soluk alip vermek icin ortalama 5 saniye fLan emmeyi durdurup devam etmeleri oluyo mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…