2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay canım zor gecirmissin sende .benimde plasentada yapışıklık vardı onu ayırma aşamasında sedasyon uyguladılar.ben daha öncede sezeryan oldum ama hiç böyle olmamıştım.sanki iki ameliyat geçirmiş gibiyim.seninde ağrılar o yüzden yoğun oldu demek ayrıca miyom almışlar.kac cm di miyom

ben 38+4 de dogum yaptim cnim. 37 den sonra zaten yapiyorlar

bilfigim kadariyla baska bir olatforma gecmek yasak
Normqlde bi aciliyet gerektiren durum yoksa 39 olmadan yapilmiyo. Tibben bazi gerekceler var buna. Ama 37den sonrasinda gerekli durumda yapilabiliyo ve premature surecine girmemis oluyo

Hem de ne zor. Vallahi zerre abartmiyorum canimdan can gittim 2 miyom alinmis buyuklugu soylemsti ama hatrlamiyorm. Benim yillardir uzun surmese de yogun kanamam olurdu regl.de. Ve kansizlik ile demir eksikligim var. Belki bu miyom yapiyordu, bakalim bu konularda bana iyi gelecek mi.

Sizler dogum sonrasi bisey kullaniyomusunjz?

Ben enfeksiyonum icin antibiyotik ve onun disinda kan hapi ile multivitamine devam ediyorum

İki gündür çok huzursuz sürekli sancısı var doktoru normal bu dönem emzir dedi ama ben yıprandım o ağladıkça ben de ağlıyorum. Ancak memede uyuyor kucağımda bıraktığımda ıkınmaya ağlamaya başlıyor tekrar

Gaz cikarma metodlarindan hangisini yapiosun?
Bi de emerken agizda hava acigi olarak emiyorsa da cok yaparms canim ona dikkat et

Selam kızlar, kızım 1,5 2 saatte hatta bazen 1 daatte uyanıyor mama yiyor hemen uyuyor ama o uykular mızmız uykular. Sürekli olarak ıkınıyor sesler çıkarıyor mızırdanıyor ağlar gibi yapıyor. Doymuyor mu sizce ? Zaten emmedi bugün beni, mamayı da saat başı içtiği için 60 ml bile zor içiyor. Bazende 30 ml de kalıyor. O yüzden saat vaşı uyanıyor diye düşünüyorum ama gazıjı çıkarırken omzumda uyuyakalıyor, uyandırsam daha fena, çığlık çığlığa ağlıyor elleri kolları ne yapacağını şaşırıyor. Bu seferde hiç uyumuyor. Ne yapsam kimyon mu içirsem sizce gaza iyi gelir diyorlar. Bende yemeliymişim galiba

Enfeksiyon için antibiyotik kullandım .demir hapı ve elevit verdi hamilelikte kullandığım .antibiyotigim bitti benim.birde ağrı kesici olarak parol vermisti

Canım şimdi e nabizdan baktım bana bir enfexia adında antibiyotik vermiş.birde idrar yolu enfeksiyonu için başka bir ilaç vermiş .birde demir hapı ile vitamin bir de parol vermis.bu antibiyotik ve idrar yolu için verilen ilaçlar bitti ama şuan kullanmiyorum

Çok geçmiş olsun doğumdan sonra çok büyük bir parça düştü bende eve çıktıktan sonrada yine bir kez oldukça büyük bir parça düştü el kadar vardı, onun haricinde ufak tefek parçalar düşürdüm normal olduğunu sanıyordum. Kontrole de gittim ama konuşmadık galiba doktorumla. Normal değil miymiş ? Şu anda yok, kanamam da azaldı.

Kızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.
Kızım emmediği için mama veriyorum o aralıkta sakin olduğu bir anda altını açıyorum. Işığı da yakmazsam uykusu fazla açılmıyor. Sonra mamaya devam ediyoruz o ara uyuyor işte.

Mantıklıymış. Ben de öyle deneyeyim. Benimki bi memeden diğerine geçerken de ortalığı ayağa kaldırabiliyor
Bi tanede bende var, farkı meme emmiyor maama veriyorum ikinci mamayı etirene ladar yıkıyor ortalığı

Ay evet ben artık emzirip altını açıyorum sonra mama veriyorum. Yoksa inanılmaz ağlıyor, benim kızın açlığa tahammülü hiç yok basıyor yaygarayi
Benim kızımın da hiç tahammülü yok

Canım neredeyse aynı operasyonu geçirdik seninle. Multivitamin, kan hapı, 2 krem ve minoset var bende de.

Bizim ilk muayene doğumda yapıldı 5.gun de hastaneye gittik sariligina göbeğine bir de kilosuna baktı d vitamini yazdı bir sonraki kontrol için bilgi verdi bir de kalça ultrasonu için randevu verdi.
Bizim de onlara baktı canım bende kendi kendime düşündüm acaba daha ayrıntılı mı bakılması gerekiyor diye

Merhaba öncelikle ben okadar çok korkan biriydim ki rüyalarıma giriyordu ilk doğumum normaldi bu mecburi sezeryan oldu hiç korktuğum gibi geçmedi spinal oldum korkma sende hemen olup bitiyor herkesin farklı tecrübesi oluyor güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…