- 17 Mart 2022
- 2.809
- 2.311
- 83
- 40
Benim 37+6da oldu 4 gün öndeydi kontrollerde ondan belkide.bence 1 hafta daha durabilirdi.ultrasonda 3500 dedi 5 gün sonra 3320 olaarak doğdu38+1 gibi bir tarihte planlı sezeryan olan var mi? Erken mi ?
Altına baktı kafa böbrek kasik ultrasonuna gönderdi enfeksiyon varmı diye kan aldı sarılık baktı kalbini dinlediGüzel anneler bir şey danışmak istiyorum size bebeğimin 3 günü kontrole gittiğimizde doktor sadece kalbini dinledi bir de sarılık baktı başka bir muayene yapmadı size yapıldı mı
Solgar B12 diye takviye hapı var.emzirme danışmanları öneriyor bende alicam ins artar benimde sütüm .Benimkide öyle canım ben bazen mama takviyesi yapıyorum daha rahat uyuyor sütümü biran önce arttırmam lazım en çabuk ne etki eder acaba
Benimkide öyle oldu canim ben grip oldum benden bulaştı serum fizyolojik ile temizliyorum iki burnuna sikip ters çevirip sırtına vuruyorum ne var ne yok çıkıyor youtubede videoda izledim aynn çok güzel temizledi canimKızlar bebeğim sanırım grip oldu burnu tıkalı ve hapşırıyor ne yapmam lazım
Videoyu buraya link atar mısınBenimkide öyle oldu canim ben grip oldum benden bulaştı serum fizyolojik ile temizliyorum iki burnuna sikip ters çevirip sırtına vuruyorum ne var ne yok çıkıyor youtubede videoda izledim aynn çok güzel temizledi canim
Canım bende hemen etkisini gösteriyorKızlar bestlak damlanın etkisini ne zamqn görebiliriz hemen etki edermi süt arttırımına, sütüm yetmiyor sanırım oğlum sürekli emmek istiyor uyumuyor ağlıyor
Kaymakamlıktan yapacaksın canımYa bu arada cüzı bisey ama dogum ve sut parasi var ya ona nasil basvuracagiz?
Benimkide öyle YouTube de bı kaka masajı izledim onu yaptığım zaman yapıyor sende bı bak istersen belki iyi gelirBebeğim 2 gündür kaka yapmıyor. Anne sütü de veriyorum fomül mama da veriyorum. Gaz yapıyorum ama kaka yapmıyor. Küçük çişini de yapıyor. Kakasını neden yapmıyor.
Ben aspiratörle temizliyordum tehlikeliymiş. Damlat demişti doktor iki damla şeklinde e haliyle öyle çıkmıyor. Sen ne kadar sıkıp temizliyorsun canım.Benimkide öyle oldu canim ben grip oldum benden bulaştı serum fizyolojik ile temizliyorum iki burnuna sikip ters çevirip sırtına vuruyorum ne var ne yok çıkıyor youtubede videoda izledim aynn çok güzel temizledi canim
Benimde oğlumla abisi arası yaşında 11 yaş var benimde kardeşimle aramda öyle çok ağlamıştım bı kardeşim olsun diye annem ,40 yaşında yaptı iyiki var ya insanın en büyük dayanağı kardesiÖyle deme ya bende tek çocuğum küçükken çok istemiyordum ama buyuyunce keşke bir kardeşim olsaymis dedim.benimde bir vardi başta yeter diyordum .aradan 12 yıl geçti ikinci yi istedim birden iyi oldu bir kizkardes daha geldi.senin yaşın genç ilerleyen zamanlarda istersin bence
Yok canım her rutin muayenenin bir kriteri var 15.gunde farklı biseylere bakacak mesela ya da aşıları falan söyleyecek. Mesela fototerapi alındığı için 6.ayda tekrar işitme testi yapılması gerekiyormuş bilginiz olsun fototerapi alanlara duyurulurBizim de onlara baktı canım bende kendi kendime düşündüm acaba daha ayrıntılı mı bakılması gerekiyor diye
Ay aman ağzından yel alsın kız zaten doğum yaptığımdan beri kötü kötü rüyalar görüyorum korktuğumdanmıdır nedir bilmiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatlarımı bana bağışlasın yeter bu kadarM
Massallahsen bayağı hizlisin .4.ncude gelebilir sanki bu hızla
Serum fizyolojik sıktık rahatladı canım uyumuyodu. Mutfakta da ocakta su kaynatıp ortamı nemlendik faydası olmuştur diye düşünüyorum. Ama bu öksürük hala devam ediyo yaNasıl açtınız canım ilk haftalarda yapmayın burun delikleri tahrriş olur deniyor
Kafam çorba oldu artık ama galiba 1 e doğru uyudu 2 buçuk gibi uyandı galiba 4 ü geçiyordu uyudu sonra yine uyandı 7 veya 8 civarı yine uyudu. Yattığında da sürekli sallanmak istiyor hareket ediyor. Gazı var galiba doktora sormadan da bişey kullanmak istemiyorum.
Devlete bağlı kadın doğum hastanelerinde kadın doğum doktoru var canım, vardır yakınında devlet veya şehir kadın doğum hastanesi
Ay aman ağzından yel alsın kız zaten doğum yaptığımdan beri kötü kötü rüyalar görüyorum korktuğumdanmıdır nedir bilmiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatlarımı bana bağışlasın yeter bu kadar
Ne raporuKızlar rapor parasını alan var mı aranızda nasil hesaplanmış?
Bunu yapıyoruz bizde kedimiz grip oldugunda yapardıkBenimkide öyle oldu canim ben grip oldum benden bulaştı serum fizyolojik ile temizliyorum iki burnuna sikip ters çevirip sırtına vuruyorum ne var ne yok çıkıyor youtubede videoda izledim aynn çok güzel temizledi canim
Benimki henüz yatmadı 35 haftada çıkmıştım 39 da doğdu 4026 tl gözüküyor e devlette bana cok az geldiKızlar rapor parasını alan var mı aranızda nasil hesaplanmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?