2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Güzel anneler bir şey danışmak istiyorum size bebeğimin 3 günü kontrole gittiğimizde doktor sadece kalbini dinledi bir de sarılık baktı başka bir muayene yapmadı size yapıldı mı
Altına baktı kafa böbrek kasik ultrasonuna gönderdi enfeksiyon varmı diye kan aldı sarılık baktı kalbini dinledi

Kızlar bebeğim sanırım grip oldu burnu tıkalı ve hapşırıyor ne yapmam lazım
Benimkide öyle oldu canim ben grip oldum benden bulaştı serum fizyolojik ile temizliyorum iki burnuna sikip ters çevirip sırtına vuruyorum ne var ne yok çıkıyor youtubede videoda izledim aynn çok güzel temizledi canim

[QUOTE="nesli8994, post: 73322898, member: 1049739"
Benimkide öyle oldu canim ben grip oldum benden bulaştı serum fizyolojik ile temizliyorum iki burnuna sikip ters çevirip sırtına vuruyorum ne var ne yok çıkıyor youtubede videoda izledim aynn çok güzel temizledi canim
[/QUOTE]
Nasıl yaoıyorsun cnm, ben daha hiç yapmadım küçük diye korkuyorum bişi olcak diye

Videoyu buraya link atar mısın

Bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor. Anne sütü de veriyorum fomül mama da veriyorum. Gaz yapıyorum ama kaka yapmıyor. Küçük çişini de yapıyor. Kakasını neden yapmıyor.
Benimkide öyle YouTube de bı kaka masajı izledim onu yaptığım zaman yapıyor sende bı bak istersen belki iyi gelir

Ben aspiratörle temizliyordum tehlikeliymiş. Damlat demişti doktor iki damla şeklinde e haliyle öyle çıkmıyor. Sen ne kadar sıkıp temizliyorsun canım.

Benimde oğlumla abisi arası yaşında 11 yaş var benimde kardeşimle aramda öyle çok ağlamıştım bı kardeşim olsun diye annem ,40 yaşında yaptı iyiki var ya insanın en büyük dayanağı kardesi

Bizim de onlara baktı canım bende kendi kendime düşündüm acaba daha ayrıntılı mı bakılması gerekiyor diye
Yok canım her rutin muayenenin bir kriteri var 15.gunde farklı biseylere bakacak mesela ya da aşıları falan söyleyecek. Mesela fototerapi alındığı için 6.ayda tekrar işitme testi yapılması gerekiyormuş bilginiz olsun fototerapi alanlara duyurulur ayyy bu OPET reklamından nefret ettim

M

Massallah sen bayağı hizlisin .4.ncude gelebilir sanki bu hızla
Ay aman ağzından yel alsın kız zaten doğum yaptığımdan beri kötü kötü rüyalar görüyorum korktuğumdanmıdır nedir bilmiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatlarımı bana bağışlasın yeter bu kadar

Serum fizyolojik sıktık rahatladı canım uyumuyodu. Mutfakta da ocakta su kaynatıp ortamı nemlendik faydası olmuştur diye düşünüyorum. Ama bu öksürük hala devam ediyo ya

Bebeği hasta olan annelerim çok çok geçmiş olsun bakın şöyle bir şeye denk geldim mantıklı geldi. Şükürler olsun maşallah benim bebeğim hasta olmadı evimizin sıcaklığı en fazla 25-26 dereceye çıkıyor o da gündüz güneşliyse yoksa 22-23-24 derece arası. Ve bebeğimi kalın kalın giydirmiyorum 2 kat giydiriyorum beyaz zıbın kilotlu çorap ve tüm penye tulum emzirirken terlemişse eğer hemen üzerini değişiyorum ya da bez koyuyorum.

Bunu yapıyoruz bizde kedimiz grip oldugunda yapardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…